Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται ότι το δοκίμασα και δουλεύει, αλλά για κάποιο λόγο κόβεται και η δυνατότητα να βγάλει το Νοled ειδοποίηση για SMS (ενώ στις κλήσεις δίνει).

Δοκίμασε το ΒubbleBuzz

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θέλω να βάλω στο κινητό μου το Mobile Security(δωρεάν) ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε? το Mcafee mobile security στοιχίζει 30 ευρώ είναι για παντα? η για ένα χρόνο?

Λοιπόν σήμερα και τα 2 neo v που έχω, με τα ίδια ακριβώς προγράμματα-εφαρμογές αλλά με διαφορετικά δίκτυα, το ένα ΚόσμοΟΤΕ και το άλλο wind μου έκαναν το εξής παράλογο! Με το που μίλαγα στο τηλέφωνο 30-40 δευτερόλεπτα έκλεινε "στεγνά" η γραμμή!! Δε ξέρω αν είναι τυχαίο γεγονός αλλά και στα 2; Και με διαφορετικό πάροχο;; :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλά...με πια λογική δεν βάλανε card slot;;;;

Aπογοητευτικά πολύ...όπως και για αλλα κινητά που δεν έχουν card slot...με επηρεάζει πολύ αρνητικά και σκέφτομαι να μην το πάρω αφού είχα αυτόν το σκοπό...

Τι να το κανεις το κινητό άμα δεν έχει μνήμη; -.-

Edited by wertyo

Για ποιο λογο δεν μπορω να στειλω mms? Ολο σε ουρα για αποστολη μου λεει ! Wind εχω, μηπως δεν εχω τις ρυθμισεις? Οταν πηρα τηλ τον παροχο, τους ζητησσα να μου τις στειλουν και ειπαν οτι δεν υπαρχει για το τηλεφωνο μας.....

θέλω να βάλω στο κινητό μου το Mobile Security(δωρεάν) ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε? το Mcafee mobile security στοιχίζει 30 ευρώ είναι για παντα? η για ένα χρόνο?

Είναι άχρηστο βαρύ και περιττό. Μη το βάλεις δεν χρειάζεται.

Λοιπόν σήμερα και τα 2 neo v που έχω, με τα ίδια ακριβώς προγράμματα-εφαρμογές αλλά με διαφορετικά δίκτυα, το ένα ΚόσμοΟΤΕ και το άλλο wind μου έκαναν το εξής παράλογο! Με το που μίλαγα στο τηλέφωνο 30-40 δευτερόλεπτα έκλεινε "στεγνά" η γραμμή!! Δε ξέρω αν είναι τυχαίο γεγονός αλλά και στα 2; Και με διαφορετικό πάροχο;; :confused:

Δε φταίνε τα τηλέφωνα αλλά οι πάροχοι.

Για ποιο λογο δεν μπορω να στειλω mms? Ολο σε ουρα για αποστολη μου λεει ! Wind εχω, μηπως δεν εχω τις ρυθμισεις? Οταν πηρα τηλ τον παροχο, τους ζητησσα να μου τις στειλουν και ειπαν οτι δεν υπαρχει για το τηλεφωνο μας.....

Μάλλον δεν έχεις τις ρυθμίσεις περασμένες.

Μπορείς να τις περάσεις χειροκίνητα από ΕΔΩ

καλησπέρα, υπαρχει δυνατοτητα να απεγκαταστησω προγραμματα που ηταν εγκατεστημενα στο κινητο (π.χ. facebook) eξ αρχης;

πρεπει να κανω root;

Ναι σε όλα :p

υπαρχουν καπου οδηγιες;

ευχαριστω...

ποια εκδοση εχεις?

αν εχεις την 0.42αυτοειναι το πιο ευκολο...

αν εχεις την .62 αυτος εδω ειναι ο οδηγος λιγο πιο περιπλοκος...γυρνας στην 42 πρωτα και μετα περνας την 62 προρουταρισμενη...

Edited by panoutsi

Καλησπέρα..Έχω ένα μικρό προβληματάκι....Κάποιες φορές το κινητό ενώ δείχνει φουλ σήμα μου γράφει "μόνο κλήσεις σοσ"

δηλαδή δεν μπαίνει στο δίκτυο της εταιρίας μου..

μολις ομως το απενεργοποιήσω και το επανακινησω επανερχεται....

συμβαινει κάτι ???? η συσκευη ειναι ημερών...

ποια εκδοση εχεις?

αν εχεις την 0.42αυτοειναι το πιο ευκολο...

αν εχεις την .62 αυτος εδω ειναι ο οδηγος λιγο πιο περιπλοκος...γυρνας στην 42 πρωτα και μετα περνας την 62 προρουταρισμενη...

και αν εχεις την 0.69 που αναφερει ο φιλος παραπάνω

κάνας άλλος ??

την 0.69 φιλε μου την παιρνουν μονο σε αλλες χωρες...αμα το παρεις απο αλλη χωρα θα την ειχες..εμεις εδω δεν θα την παρουμε

Ίδιο όνομα;;

π.χ netfaster 2

το συνανταω σχεδον παντου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλησπέρα..Έχω ένα μικρό προβληματάκι....Κάποιες φορές το κινητό ενώ δείχνει φουλ σήμα μου γράφει "μόνο κλήσεις σοσ"

Δοκιμασες και με καρτα αλλου δικτυου και σου κανει το ιδιο;

Με 199 € πάντως το γλυκοκοιτάω για 2ο (ή και 1ο) αν και πριν ένα μήνα πήρα το evo.

Πείτε μου κάτι που θα με αποτρέψει απο το να το αγοράσω :p Αν και το ξέρω πως θα είναι ψέμα, αλλά δε πειράζει!! Θα το πιστέψω! :lol:

The greatest risk of all is to take no risk at all...

και εγω μετα το galaxy 3 το αγορασα την δευτερα,πολυ καλο κινητο αλλα σημερα μου το αντικατεστησαν αμεσα(γιατι αλλαζοντας sim καρτες γιατι ειχα προβλημα με το αλλο κινητο μου σε 5 μερες χαλασαν η επαφες που ακουμπαει η sim):p

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα όταν το αγόρασα μου το έκανε και μένα. Αυτό που έκανα ήταν να βγάλω την κάρτα sim και να την καθαρίσω μη τυχόν και υπήρχαν δαχτυλιές. Από τότε δεν ξαναείχα πρόβλημα.

Edited by highland

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...