dimitrissa Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος και εγώ πλέον ενός neo V. Διάβασα όσο μπορούσα όλο το post. Μιας και το έχετε πολύ πριν απο μένα θα ήθελα να αγοράσω αξεσουάρ όπως θήκη,προστασία οθόνης κτλ κτλ. Έχει κάποιος μείνει ευχαριστημένος απο κάποια αγορά στο ebay? Τα λινκ ευσπρόδεκτα :lol:. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Για τα € του είναι αρκετά γρήγορο και ικανοποιητικό. Ελα φιλε.. Λοιπον πηρα αυτα για screen protectors -> http://www.ebay.com/itm/10pcs-Screen-Protector-Protectors-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-/270904388024?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1328e9b8#ht_1422wt_930 και για θηκη εδω -> http://www.ebay.com/itm/NEW-WHITE-S-CURVE-TPU-GEL-CASE-SKIN-COVER-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-/250917599627?_trksid=p5197.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS&itu=I%2BUA&otn=12&pmod=250985403029&po=LVI&ps=63&clkid=6307849298152837521#ht_1501wt_1139 Πολυ καλα και τα δυο. Φθηνα και χρησιμα :) :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ευχαριστώ για τα link και την γρήγορη απάντηση. Τελικά πήρα αυτό που τα έχει όλα μέσα! ;) http://www.ebay.com.au/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250968021285 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Θα το επιχειρήσω και θα σας ενημερώσω ,ωστε όποιος βρεθεί στην ίδια περίπτωση να το φτιάξει μόνος του. Tελικά δεν κάνει το digitizer του xperia neo στο neo v .Απλά θα ήθελα να ενημερώσω ώστε να μήν κάνει κάποιος άλλος το λάθος :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Το αγόρασες και το δοκίμασες; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Το αγόρασες και το δοκίμασες; Ναι σήμερα ήρθε ,το δοκίμασα αλλα δεν λειτουργεί .Το προηγούμενο είχε ραγίσει . Βρηκα τώρα digitizer για το neo v στα 65 ευρώ απο ebay .Μάλλον θα το πάρω και αυτό .Ευχομαι το πρόβλημα να είναι αυτο και όχι τίποτα άλλο . Βρηκα επίσης αυτη την αγγελία .Δεν ξέρω περίεργο ... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330684621956 Edited February 29, 2012 by gioren νεα στοιχεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 http://www.ebay.co.uk/sch/?_kw=housing%20xperia%20neo&_clu=2&_dmd=2&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&_vc=1&gbr=1 Πίσω καπάκια Συν Μπροστινά Καπάκια Συν Κατσαβιδάκια! Ψάξε ποια από αυτά έρχονται Ελλάδα! Καλό θα είναι η τοποθεσία τους να είναι στο UK, εφόσον τα βιάζεσαι, ώστε να μην αργήσουν πολύ! Εμένα με ψήνει το ασημί! Εχει αντικαταστησει κανεις το προστινο καπακι να μας πει αν ειναι ευκολο? Σκεφτομαι να το παραγγειλω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) αμα διαγραψω αρχεια cache απο τον file manager τι θα γινει? επισης μια εφαρμογη της εκανα καταλαθος εκκαθαριση δεδομενων (παλι καλα δεν ηταν τιποτα σοβαρο) αλλα εχασε στις ρυθμισεις καποια πραγματα..εννοω ειχε πιο πολλες επιλογες πριν..και τωρα οχι..γιατι? μου τρωει παντως πολλα kb και mb απο την καρτα μνημης οταν την χρησημοποιω.. τι μπορω να κανω? και τωρα απο την εκκαθαριση δεδομενων που εκανα σβηστικαν φακελοι απο μεσα απο την εφαρμογη..γιατι? update..με εκεινη την εφαρμογη εκανα ενα βιντεο μετα το εσβησα και απο τα 59,88 που ηταν χωρις το βιντεο εγιναν 66,44 mb μετα την διαγραφη του βιντεο..παραξενα πραγματα..αν γινεται απαντηστε μου Edited February 29, 2012 by giothesuper Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπιζω στο κινητο ειναι το εξης: Εχω φτιαξει στη καρτα, συμφωνα με τη γνωμη φιλου εδω στο forum, ενα φακελο media. Μεσα σε αυτον εχω φτιαξει εναν αλλο φακελο audio. Και μεσα σε αυτον εχω φτιαξει 3 φακελους ringtones, notifications, alarms. Εκει λοιπον εχω πεταξει mp3s στο φακελο ringtones και τα εχω κανει ηχους σε διαφορες επαφες. Καλα μεχρι εδω. Το προβλημα ειναι οτι οταν καλουν αυτες οι επαφες ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ο ηχος που εχω βαλει. Καποιες φορες παιζει το default ringtone και καποιες φορες ο ηχος που εγω εβαλα, οπως ειπα. Τι να φταιει αραγε;;; Σημειωνω οτι το κινητο βλεπει κανονικοτατα στο φακελο τα mp3s μαζι με τους μαμισιους ηχους. Edited February 29, 2012 by chrisdental http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδιά, όσοι θέλετε να περάσετε τις εφαρμογές του Xperia S και δε μπορείτε με το script, κάντε τις εγκατάσταση κανονικά, μία μία ή όποια θέλετε, κάνοντας κλικ πάνω τους μέσα από το file explorer που χρησιμοποιείτε! Και χωρίς backup! Οι εφαρμογές αυτές εγκαθίστανται από μόνες τους σαν ενημερώσεις Εφαρμογών Συστήματος! Οπότε αν δεν τις θέλετε τελικά, μέσα από τη Διαχείριση Εφαρμογών κάνετε Απεγκατάσταση Ενημερώσεων και επανέρχεται η stock εφαρμογή του κινητού! Το αρνητικό βέβαια είναι πως εγκαθίστανται στο data/app και όχι στο system/app, οπότε αν τελικά τις θέλετε, τις κάνετε Move από το data/app στο system/app, σβήνοντας τις stock και δίνοντας τα σωστά Permissions! Να σημειώσω πως ο καινούργιος Media Player είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Πανέμορφος! (Προς moderators: Δε μπορώ να σβήσω το post που δημοσιεύσα πριν λίγο, εξ ου και τα συνεχόμενα posts) Πως μπορώ να περάσω το home launcher,αλλά να παει στο system/app χωρίς να κρασσαρει?Εχει ιδέα κανείς? Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 παιδια ξερει κανεις να μας πει τις δυνατοτητες του cwm?τι μπορει να κανει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qCance4gr Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 παιδια ξερει κανεις να μας πει τις δυνατοτητες του cwm?τι μπορει να κανει ? κανεις backup + restore αρχεια συστηματος φλασαρεις διαφορες rom κτλ Sony Ericsson Xperia Neo V black rooted/unlock bootloader via TP/CWM Recovery/4.1.c.0.7 Baseband/1.8Ghz Supercharged/16GB-C4 Kingston microSD/Link2SD @ 1GB sd-ext3 Πωλειται bluetooth headset Sony Ericsson MW600 λευκο αγρατσουνιστο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 κανεις backup + restore αρχεια συστηματος φλασαρεις διαφορες rom κτλ το wipe cache data και τετοια τι ειναι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 κανεις backup + restore αρχεια συστηματος φλασαρεις διαφορες rom κτλ κανω flash την rom τι σημαινει αδερφε? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Επειδή δοκίμασα το κολπάκι με το αρχείο .nomedia, ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να το αναιρέσουμε σε κάποιους φακέλους (πώς φαίνεται που έχει προστεθεί;). Πώς μπορούμε να αποφύγουμε να εμφανίζονται διάφορα αρχειάκια εικόνων από το σερφάρισμα σελίδων ίντερνετ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Πως μπορώ να περάσω το home launcher,αλλά να παει στο system/app χωρίς να κρασσαρει?Εχει ιδέα κανείς? Εννοείς από το data/app στο system/app; Ή π.χ. να εγκαταστήσεις το launcher του Xperia S; Βασικά έχω δύο ιδέες! 1η (και σίγουρη!): Εγκαθιστάς έναν custom launcher (π.χ. Go Launcher), τον κάνεις default, μετακινείς τον άλλον launcher στο /system, βάζεις τα permissions, τον μετακινείς στο system/app, κάνεις ένα restart και απεγκαθιστάς τον custom launcher. 2η (αλλά όχι και τόσο σίγουρη!): Κάνε copy το αρχείο, κάνε μετά ένα restart, και μετά σβήσε το original apk! κανω flash την rom τι σημαινει αδερφε? Εγκαθιστώ άλλη rom στο κινητό μου! ROM είναι το λειτουργικό του κινητού, όπως για τα PC τα Windows, το Linux. Π.χ. έχεις τη μαμά ROM της Sony Ericsson, κι εσύ του flashareis την custom ROM της Cyanogen. Ψάξ'το λίγο το θέμα, έχει ενδιαφέρον! Επειδή δοκίμασα το κολπάκι με το αρχείο .nomedia, ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να το αναιρέσουμε σε κάποιους φακέλους (πώς φαίνεται που έχει προστεθεί;). Πώς μπορούμε να αποφύγουμε να εμφανίζονται διάφορα αρχειάκια εικόνων από το σερφάρισμα σελίδων ίντερνετ; Το .nomedia όταν σβηστεί από το φάκελο που περιέχεται και γίνει ένα restart στο κινητό, οι φάκελοι εμφανίζονται κανονικά στη Συλλογή και στο Music Player! Το σβήνεις απλά, με έναν οποιοδήποτε file explorer, μέχρι και μέσα από τα Windows όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό! Για να αποφύγεις να εμφανίζονται οι εικόνες π.χ. από το φάκελο downloads στη Συλλογή, κάνεις copy-paste ή δημιουργείς ένα νέο αρχείο .nomedia Edited February 29, 2012 by myweca Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Το .nomedia όταν σβηστεί από το φάκελο που περιέχεται και γίνει ένα restart στο κινητό, οι φάκελοι εμφανίζονται κανονικά στη Συλλογή και στο Music Player! Το σβήνεις απλά, με έναν οποιοδήποτε file explorer, μέχρι και μέσα από τα Windows όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό! Για να αποφύγεις να εμφανίζονται οι εικόνες π.χ. από το φάκελο downloads στη Συλλογή, κάνεις copy-paste ή δημιουργείς ένα νέο αρχείο .nomedia Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζεται καν το αρχείο στο φάκελο που έχει προστεθεί ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Εννοείς από το data/app στο system/app; Ή π.χ. να εγκαταστήσεις το launcher του Xperia S; Βασικά έχω δύο ιδέες! 1η (και σίγουρη!): Εγκαθιστάς έναν custom launcher (π.χ. Go Launcher), τον κάνεις default, μετακινείς τον άλλον launcher στο /system, βάζεις τα permissions, τον μετακινείς στο system/app, κάνεις ένα restart και απεγκαθιστάς τον custom launcher. 2η (αλλά όχι και τόσο σίγουρη!): Κάνε copy το αρχείο, κάνε μετά ένα restart, και μετά σβήσε το original apk Οκ φίλε μου και εγώ την πρώτη επιλογή σκεφτόμουν να κάνω,απλά ήθελα και κάποιον ακόμα να μου την επιβεβαιώσει.Νaι αυτό θέλω να κάνω να περάσω τον home launcher του xperia s,οπότε προχωράω κανονικά,να σημειώσω δε πώς το winget του player και το player του Xperia S είναι απλά φανταστικά,καθώς επίσεις και το ημερολόγιο. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζεται καν το αρχείο στο φάκελο που έχει προστεθεί ! Χμμμ... Άρα σίγουρα έχει προστεθεί; Πως τσεκάρεις αν το περιέχει ο φάκελος; Ορισμένοι file explorers έχουν επιλογή να κρύβουνε τα αρχεία και τους φακέλους που ξεκινάνε από "." Για τσέκαρε το από τις Ρυθμίσεις του File Explorer που χρησιμοποιείς! @duc: Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, pm me! Επίσης, μόλις ανακάλυψα πως "διέρευσε" και το πληκτρολόγιο του Xperia S! Το εγκαθιστάτε κανονικά, αντικαθιστώντας το κανονικό πληκτρολόγιο, και αν το βαρεθείτε, το απεγκαθιστάτε από Ρυθμίσεις - Εφαρμογές! Έχει Ελληνικά και είναι πιο μεγάλα τα πλήκτρα!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1524114 Edited February 29, 2012 by myweca Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 υπαρχει καποια custom εκδοση ics που να τρεχει απροβληματιστα και να μην χρειαζεται unlock bootloader..εχω rooted .62 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 και για θηκη εδω -> http://www.ebay.com/itm/NEW-WHITE-S-CURVE-TPU-GEL-CASE-SKIN-COVER-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-/250917599627?_trksid=p5197.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS&itu=I%2BUA&otn=12&pmod=250985403029&po=LVI&ps=63&clkid=6307849298152837521#ht_1501wt_1139 Πολυ καλα και τα δυο. Φθηνα και χρησιμα :) Αυτή τη θήκη πήρα κι εγώ.Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Χμμμ... Άρα σίγουρα έχει προστεθεί; Πως τσεκάρεις αν το περιέχει ο φάκελος; Ορισμένοι file explorers έχουν επιλογή να κρύβουνε τα αρχεία και τους φακέλους που ξεκινάνε από "." Για τσέκαρε το από τις Ρυθμίσεις του File Explorer που χρησιμοποιείς! @duc: Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, pm me! Επίσης, μόλις ανακάλυψα πως "διέρευσε" και το πληκτρολόγιο του Xperia S! Το εγκαθιστάτε κανονικά, αντικαθιστώντας το κανονικό πληκτρολόγιο, και αν το βαρεθείτε, το απεγκαθιστάτε από Ρυθμίσεις - Εφαρμογές! Έχει Ελληνικά και είναι πιο μεγάλα τα πλήκτρα!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1524114 Μέσω windows προσπαθούσα έχοντας εμφανίσει τα κρυφά αρχεία, αλλά το προσπάθησα με το file explorer μέσα από το κινητό. Ευχαριστώ φίλε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 υπαρχει καποια custom εκδοση ics που να τρεχει απροβληματιστα και να μην χρειαζεται unlock bootloader..εχω rooted .62 Δυστυχώς όχι! Όλες οι custom roms/kernels απαιτούνε unlocked bootloader! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Δυστυχώς όχι! Όλες οι custom roms/kernels απαιτούνε unlocked bootloader! εκτος απο εγγυηση τι χανεις με unlock...επισης υπαρχει περιπτωση με custom roms/kernels το κινητο να ειναι πιο smooth...μπορεις να μου στειλεις ενα link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 εκτος απο εγγυηση τι χανεις με unlock...επισης υπαρχει περιπτωση με custom roms/kernels το κινητο να ειναι πιο smooth...μπορεις να μου στειλεις ενα link Χάνεις την εγγύηση, δε δουλεύει το TrackID της Sony Ericsson και το βασικότερο, δεν παίρνεις αναβαθμίσεις Over The Air (δηλαδή δε θα πάρεις την ICS!) Αλλά με custom kernels μπορείς να κάνεις overclock στο κινητό σου, και ορισμένες custom roms (π.χ. Cyanogen) είναι μακράν καλύτερες και πιο smooth από τις μανίσιες. Υπάρχουν δύο τρόποι νομίζω να ξεκλειδώσεις το bootloader, με το δύσκολο νομίζω δε χάνεις τίποτα, αλλά δεν το έχω ψάξει! Ρίξε μια ματιά εδώ, ψάχνοντας και διαβάζοντας θα βγάλεις άκρη! http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1276 Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Χάνεις την εγγύηση, δε δουλεύει το TrackID της Sony Ericsson και το βασικότερο, δεν παίρνεις αναβαθμίσεις Over The Air (δηλαδή δε θα πάρεις την ICS!) Αλλά με custom kernels μπορείς να κάνεις overclock στο κινητό σου, και ορισμένες custom roms (π.χ. Cyanogen) είναι μακράν καλύτερες και πιο smooth από τις μανίσιες. Υπάρχουν δύο τρόποι νομίζω να ξεκλειδώσεις το bootloader, με το δύσκολο νομίζω δε χάνεις τίποτα, αλλά δεν το έχω ψάξει! Ρίξε μια ματιά εδώ, ψάχνοντας και διαβάζοντας θα βγάλεις άκρη! http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1276 ok θα το ψαξω..σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts