smarianina Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλημέρα... έχω μια ερώτηση που ίσως να είναι τελείως χαζή, αλλά συγχωρέστε με γιατί είμαι τελείως άσχετη βρήκα αυτό http://unlockbootloader.sonyericsson.com/instructions , και θέλω να ρωτήσω αν είναι ένας τρόπος για root, γιατί έχω την εκδοση 62 και παιδεύομαι να το κάνω root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλημέρα... έχω μια ερώτηση που ίσως να είναι τελείως χαζή, αλλά συγχωρέστε με γιατί είμαι τελείως άσχετη βρήκα αυτό http://unlockbootloader.sonyericsson.com/instructions , και θέλω να ρωτήσω αν είναι ένας τρόπος για root, γιατί έχω την εκδοση 62 και παιδεύομαι να το κάνω root oxi δεν ειναι για ροοτ αυτο...δεν εχει βγει ευκολος τροπος ακομα...μονο ενας πολυπλοκος ο οποιος για να γινει χρειαζεται και αυτο που βρηκες...προσωπικα θα περιμενω τον ευκολο τροπο...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καλησπερα, εγκατεστησα το Rom Toolbox και δεν λεω, καλο προγραμμα αλλα οχι τελειο γιατι εχω δοκιμασει παρα πολλα fonts με αποτελεσμα ολες οι γραμματοσειρες να εχουν προβλημα στα ελληνικα, μια δεν εμφανιζει το ενα γραμμα σωστα μια δεν εμφανιζει το αλλο, ετσι κατεληξα με ενα τηλ που δεν μπορω να διαβασω πλεον τιποτα σωστα. Το απεγκατεστησα και εξακολουθει να εχει την λαθος γραμματοσειρα το συστημα κι ας εχω σβησει τον φακελο fonts απο την καρτα sd !!! Πως μπορω να επαναφερω την γραμματοσειρα που ειχα απο την αρχη?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 oxi δεν ειναι για ροοτ αυτο...δεν εχει βγει ευκολος τροπος ακομα...μονο ενας πολυπλοκος ο οποιος για να γινει χρειαζεται και αυτο που βρηκες...προσωπικα θα περιμενω τον ευκολο τροπο...! εάν κάνω αυτό που βρήκα για αρχή τι θα κερδίσω;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καλησπερα, εγκατεστησα το Rom Toolbox και δεν λεω, καλο προγραμμα αλλα οχι τελειο γιατι εχω δοκιμασει παρα πολλα fonts με αποτελεσμα ολες οι γραμματοσειρες να εχουν προβλημα στα ελληνικα, μια δεν εμφανιζει το ενα γραμμα σωστα μια δεν εμφανιζει το αλλο, ετσι κατεληξα με ενα τηλ που δεν μπορω να διαβασω πλεον τιποτα σωστα. Το απεγκατεστησα και εξακολουθει να εχει την λαθος γραμματοσειρα το συστημα κι ας εχω σβησει τον φακελο fonts απο την καρτα sd !!! Πως μπορω να επαναφερω την γραμματοσειρα που ειχα απο την αρχη?????? Δοκίμασε για αρχή επαναφορά ρυθμίσεων.:) εάν κάνω αυτό που βρήκα για αρχή τι θα κερδίσω;;; Γιατί επιμένεις να το κάνεις root ποιες εφαρμογές θέλεις να χρησιμοποιήσεις;:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εγώ πάλι καμία φορά δεν το έχω καταφέρει, δέκα φορές το πάω πιο αργά, μια πιο γρήγορα, βαρέθηκα και τα παράτησα:mad: Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος καμια custom rom χωρίς προβλήματα με κάμερα-wifi-gprs κλπ? Σήμερα ξεκλείδωσα bootloader (όχι από το official site sony, έκανα το κόλπο με το καλώδιο και τη γείωση, κράτησα DRM κλπ!) και ψάχνομαι! Εγώ πάλι έχω βγάλει αρκετές χωρίς γκρι περιοχές αλλά όντως το ποσοστό επιτυχίας είναι μικρό, αυτή που έχουν γκρι περιοχές crop them ;) // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Δοκίμασε για αρχή επαναφορά ρυθμίσεων.:) Γιατί επιμένεις να το κάνεις root ποιες εφαρμογές θέλεις να χρησιμοποιήσεις;:D θέλω να απεγκαταστήσω τα δικά του προγράμματα και επίσης θέλω να μετακινήσω στην sd όσες εφαρμογές και παιχνίδια εκατέστησα αλλά δεν με αφήνει χωρίς root... Θέλω να έχω παιχνίδια κυρίως στο κινητό, εχω εγκαταστήσει κάποια, αλλά σε μερικά δεν μου επιτρέπει τη μετακίνηση στην sd με αποτέλεσμα να μου γεμίσει η εσωτερική...το ξαναανέφερα παραπάνω αυτό το πρόβλημα και όσες λύσεις μου πρότειναν χρειάζονται rot για να λειτουργήσουν...χρειάζομαι άμεσσα μια λύση για τί μου έμειναν 60 mb ενώ έχω 5gb στην sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 θέλω να απεγκαταστήσω τα δικά του προγράμματα και επίσης θέλω να μετακινήσω στην sd όσες εφαρμογές και παιχνίδια εκατέστησα αλλά δεν με αφήνει χωρίς root... Θέλω να έχω παιχνίδια κυρίως στο κινητό, εχω εγκαταστήσει κάποια, αλλά σε μερικά δεν μου επιτρέπει τη μετακίνηση στην sd με αποτέλεσμα να μου γεμίσει η εσωτερική...το ξαναανέφερα παραπάνω αυτό το πρόβλημα και όσες λύσεις μου πρότειναν χρειάζονται rot για να λειτουργήσουν...χρειάζομαι άμεσσα μια λύση για τί μου έμειναν 60 mb ενώ έχω 5gb στην sd Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 παιδια καλησπέρα!κατοχος του νίο και εγω απο χθες!επειδη δν μπορεσε να με βοηθήσει κάποιος,ξερετε κανενα καλο προγραμα σημειωματάρειο με καλο widget και καποιο καλο widget για να αναβει φλάς; ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 παιδια καλησπέρα!κατοχος του νίο και εγω απο χθες!επειδη δν μπορεσε να με βοηθήσει κάποιος,ξερετε κανενα καλο προγραμα σημειωματάρειο με καλο widget και καποιο καλο widget για να αναβει φλάς; ευχαριστώ! Χρησιμοποιω το "Note everything", πολυ απλο και χρηστικο. Για φλας χρησιμοποιω το "Flashlight" και το "Brightest Flashlight". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 παιδια καλησπέρα!κατοχος του νίο και εγω απο χθες!επειδη δν μπορεσε να με βοηθήσει κάποιος,ξερετε κανενα καλο προγραμα σημειωματάρειο με καλο widget και καποιο καλο widget για να αναβει φλάς; ευχαριστώ! Το έχω ξαναγράψει,Note Everything Απο τα καλύτερα. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Με την επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων σβήνονται τα πάντα ?Που βρίσκετε αυτή η επιλογή στο τηλέφωνο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Με την επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων σβήνονται τα πάντα ?Που βρίσκετε αυτή η επιλογή στο τηλέφωνο? το τηλεφωνο επανερχεται οπως την πρωτημερα που το πηρες ρυθμισεις-απορρητο-επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων(εκει σβηνει τα παντα) ενω εχει και επιλογη να νην σβηστουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Καλησπερα.Επανερχομαι δριμυτερος με ολοφρεσκες αποριες (πρωτοτυπο...) 1)Για να βγαλω την καρτα sd πρεπει πρωτα να παω στις ρυθμισεις να πατησω "αφαιρεση καρτας sd" η δεν ειναι απαραιτητο? 2)Για να ψωνισω απ'το market πρεπει να εχω πιστωτικη η prepaid?Με pay safe γινεται? 3)Ρωταγανε λιγο πιο πισω καποια παιδια για να γυρισουνε απο 0.62 σε 0.42.Επειδη σκεφτομαι να το κανω κι εγω,αν μπορουσανε να μου πουνε αν τους πετυχε κι αν ηταν ευκολο. 4)Επειδη γινεται πολυς λογος για task managers τωρα τελευταια,εγω εβαλα τον advanced task killer και δεν εχω δει ουσιαστικη διαφορα (μπορει να εχω κανει λαθος στις ρυθμισεις βεβαια).Ψαχνοντας στους οδηγους βρηκα απο τον φιλο Tyxerakias την εξης πολυ ωραια αποψη εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3315393#post3315393. Τον εχει δοκιμασει κανεις τον τροπο με το autokiller? 5)Ενας φιλος εχει το Χαβαη χ5 με firmware 2.3.5 επισημο.Εμεις γιατι οχι?Ειναι θεμα τις S.E.? ΟΥΦ!!!Αυτα τα ολιγα...Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον φιλο ασχοληθει. Λοιπόν μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση,αναρωτήθηκα και εγώ ο έρμος μήπως έχω κάνει πατάτα που έχω περάσει τον advance task killer και το autostarts στο τηλ μου!Οπότε διαβάζοντας και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3315393#post3315393 του mod tyxerakias,έκανα μια προσπάθεια να δω τι καλό θα μου έκανε να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα που προτείνει το παλικάρι.....οπότε απ εγκατέστησα τον advance task killer και το autostarts και εγκατέστησα στην θέση τους το Autokiller,ψάχτηκα λίγο με τις ρυθμίσεις έκανα και αυτά που πρότεινε ο tyxerakias. Στο αποτέλεσμα τώρα,μετά από μια ώρα σχεδόν που εγκατέστησα το πρόγραμμα κράσσαρε όλο το σύστημα έπεσε η ελεύθερη RAM από τα 150 που είχα με τα advance task killer και autostarts στα 40 ελεύθερα, κολλούσε συνέχεια και όταν γυρνούσα στην αρχική οθόνη έκανε τουλάχιστον 10 δεύτερα για να μου την εμφανίσει.Το ξήλωσα άμεσα και επανέφερα με το Titanium τα άλλα δυο,και ώς έκ θαύματος τα 40 RAM της μνήμης έγιναν 110 σε δευτερόλεπτα.Τώρα δλδ τι να σκεφτώ εγώ που θεωρητικά είμαι άσχετος,εγώ ξέρω αυτό που βλέπω,και βλέπω πως με το advance task killer και το autostarts έχει βελτιωθεί απίστευτα το σύστημα μου,σημειώνω δε πώς ήδη έχω περάσει στο τηλ.περίπου 30 εφαρμογές απο τότε που το έχω πάρει.Ελεύθερη RAM μετά απο δυο μέρες που το κάνω εππανεκκίνηση έχω ξεκινώντας το πρωί τουλάχιστον 200,και κατά την διάρκεια της ημέρας είμαι απο 120 έως 150 και το τηλέφωνο πάει σφαίρα.......Αυτά ώς απάντηση για το άν χρειάζονται τα συγκεκριμένα προγράμματα,απο κάποιον που τα χρησιμοποιεί ανυπερθέτως! Edited February 3, 2012 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 το τηλεφωνο επανερχεται οπως την πρωτημερα που το πηρες ρυθμισεις-απορρητο-επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων(εκει σβηνει τα παντα) ενω εχει και επιλογη να νην σβηστουν Με την επαναφορΑ ρυθμίσεων δεν επανέρχεται η γραμματοσειρα του τηλ. Παράκληση αν γνωρίζει κάποιος μου πει αλλιώς θα πρέπει να κάνω φορματ από την αρχη... Το τηλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Με την επαναφορΑ ρυθμίσεων δεν επανέρχεται η γραμματοσειρα του τηλ. Παράκληση αν γνωρίζει κάποιος μου πει αλλιώς θα πρέπει να κάνω φορματ από την αρχη... Το τηλ. επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων δοκιμασες? οχι επαναφορα ρυθμισεων τι προβλημα εχεις? αλλιως δοκιμασε να φλασαρεις με seus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Μέσω ενός προγράμματος άλλαξα την γραμματοσειρα και δεν μπορώ να επαναφέρω την δικιά του. Η νέα γραμματοσειρα δεν εμφανίσει όλα τα γράμματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Καλό είναι να έχει 300+ σελίδες το νήμα του κινητού, σημαίνει ότι υπάρχει συμμετοχή και υποστήριξη! Βασικα ειναι 300 σελιδες οπου οι 200 δεν εχουν να κανουν με το τηλεφωνο αλλα γενικα με το android και με καποιες εφαρμογες. Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο. Πιο πολυ μπερδεμα δημιουργει.... παιδια καλησπέρα!κατοχος του νίο και εγω απο χθες!επειδη δν μπορεσε να με βοηθήσει κάποιος,ξερετε κανενα καλο προγραμα σημειωματάρειο με καλο widget και καποιο καλο widget για να αναβει φλάς; ευχαριστώ! Δες το evernote απο εμενα για σημειωματαριο! Edited February 4, 2012 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 βρήκα αυτό http://unlockbootloader.sonyericsson.com/instructions , και θέλω να ρωτήσω αν είναι ένας τρόπος για root, γιατί έχω την εκδοση 62 και παιδεύομαι να το κάνω root εάν κάνω αυτό που βρήκα για αρχή τι θα κερδίσω;;; Καλησπέρα! Αυτό είναι για να αλλάζεις kernel και αυτό είναι που κερδίζεις ξεκλειδωνοντάς τον. Δεν είναι για rooting όμως. εγκατεστησα το Rom Toolbox και δεν λεω, καλο προγραμμα αλλα οχι τελειο γιατι εχω δοκιμασει παρα πολλα fonts με αποτελεσμα ολες οι γραμματοσειρες να εχουν προβλημα στα ελληνικα Πως μπορω να επαναφερω την γραμματοσειρα που ειχα απο την αρχη?????? Καλά βρε συ! Από όλα αυτά που μπορείς να κάνεις με το Rom Toolbox με τα fonts βρήκες να ασχοληθείς; Κάνε επαναφορά όπως σου είπαν, διαφορετικά SEUS. παιδια καλησπέρα!κατοχος του νίο και εγω απο χθες!επειδη δν μπορεσε να με βοηθήσει κάποιος,ξερετε κανενα καλο προγραμα σημειωματάρειο με καλο widget και καποιο καλο widget για να αναβει φλάς; ευχαριστώ! ΑΚ Notepad Παιδια, το παραπανω που λετε δεν ισχυει. Αφορα αλλο πραγμα τα 2 χρονια της ευρωπαικης ενωσης και ΟΧΙ εγγυηση. Αν η apple σου λεει 1 χρονο εγγυση τοτε ισχυει 1 χρονος. H εγγύηση βάση Ελληνικής νομοθεσίας είναι δυο χρόνια για τις κινητές συσκευές και ένας χρόνος για τα αξεσουάρ. Δίνω link για τη σχετική νομοθεσία και θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε στο θέμα γιατί βγαίνουμε εκτός topic και ο φίλος μου alkis_7 Βασικα ειναι 300 σελιδες οπου οι 200 δεν εχουν να κανουν με το τηλεφωνο αλλα γενικα με το android και με καποιες εφαρμογες. Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο. Πιο πολυ μπερδεμα δημιουργει.... μας τη λεει άσχημα! :lol::lol::p:p (αφού βρε Άλκη το κινητό Android φοράει γίνεται να μην να αναφερθούμε καθόλου σε αυτό;;) Λοιπόν μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση,αναρωτήθηκα και εγώ ο έρμος μήπως έχω κάνει πατάτα που έχω περάσει τον advance task killer και το autostarts στο τηλ μου..... ψάχτηκα λίγο με τις ρυθμίσεις έκανα και αυτά που πρότεινε ο tyxerakias. ..... κράσσαρε όλο το σύστημα έπεσε η ελεύθερη RAM από τα 150 που είχα με τα advance task killer και autostarts στα 40 ελεύθερα, κολλούσε συνέχεια και όταν γυρνούσα στην αρχική οθόνη έκανε τουλάχιστον 10 δεύτερα για να μου την εμφανίσει. Καταθέτω ταπεινή άποψη την οποία δεν έχω ακόμη εδραιώσει μιας και το ψάχνω ακόμη. Αυτό που διαπίστωσα παίζοντας με το Rom Toolbox είναι αρχικά το πόσο καλά στημένο είναι το Android σαν λειτουργικό αλλά και το πόσο καλή είναι φιλοσοφία "ανοιχτά όλα" (αρκεί βέβαια να ξέρεις τι κάνεις). Αν λοιπόν ξέρεις τι κάνεις τότε δεν χρειάζεσαι ούτε Killers, ούτε autostarts, ούτε τίποτα. Απλά ανοίγεις τα αρχεία που πρέπει πειράζεις τις ρυθμίσεις και είσαι έτοιμος. Ακόμα είμαι σε φάση δοκιμών αλλά στο κινητάκι μου δεν τρέχω ούτε Advanced Task Killer, ούτε autostart και είμαι μονίμως πάνω από τα 120ΜΒ. Το κινητό πάει σφαίρα κι αν ο ADW ήταν λίγο καλύτερος η όλη εικόνα θα ήταν τέλεια. Όταν ολοκληρώσω αυτά που θέλω να δω (πρέπει να πέσει διάβασμα) θα γράψω εντυπώσεις και οδηγίες. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Αν λοιπόν ξέρεις τι κάνεις τότε δεν χρειάζεσαι ούτε Killers, ούτε autostarts, ούτε τίποτα. Απλά ανοίγεις τα αρχεία που πρέπει πειράζεις τις ρυθμίσεις και είσαι έτοιμος. Ακόμα είμαι σε φάση δοκιμών αλλά στο κινητάκι μου δεν τρέχω ούτε Advanced Task Killer, ούτε autostart και είμαι μονίμως πάνω από τα 120ΜΒ. Το κινητό πάει σφαίρα κι αν ο ADW ήταν λίγο καλύτερος η όλη εικόνα θα ήταν τέλεια. Όταν ολοκληρώσω αυτά που θέλω να δω (πρέπει να πέσει διάβασμα) θα γράψω εντυπώσεις και οδηγίες. Καλά το είπες zxr,αν ΞΕΡΕΙΣ.Και επειδή η πλειονότητα εδώ μέσα (μαζί και εγώ) δεν ξέρουν προσπαθούμε με τον εύκολο τρόπο ας πούμε να πάρουμε ότι μπορούμε παραπάνω απο το κινητό. Μακάρι λοιπόν να ολοκληρώσεις όσο μπορείς πιο γρήγορα το διάβασμα για να μας πείς και εμάς τι μπορούμε να κάνουμε. Καλησπερα σας! Οποιος θελει να μεταφερει τις εφαρμογες στην SD μπορει να κατεβασει αυτην, το μονο που χρειαζεται ειναι να ειστε root! Δουλευει αψογα!! Μπορεί να μεταφέρει στην SD ακόμα και αυτές που δεν μεταφέρονται;Αν είναι έτσι τότε είναι πράγματι καλό! Edited February 4, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εγκατέστησα το Market Enabler επέλεξα USA T-Mobile αλλά όταν έκανα search στο market Google Earth αλλά δεν μου το έβγαζε στα αποτελέσματα. Τι να φταίει?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 H εγγύηση βάση Ελληνικής νομοθεσίας είναι δυο χρόνια για τις κινητές συσκευές και ένας χρόνος για τα αξεσουάρ. Δίνω link για τη σχετική νομοθεσία και θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε στο θέμα γιατί βγαίνουμε εκτός topic και ο φίλος μου alkis_7 μας τη λεει άσχημα! :lol::lol::p:p (αφού βρε Άλκη το κινητό Android φοράει γίνεται να μην να αναφερθούμε καθόλου σε αυτό;;) :lol: Τωρα βγαινω και εγω off-topic αλλα ειναι το τελευταιο! I promise! Βρε φιλε zxr δεν ειπα να μην αναφερθουμε καθολου σε αυτο! Απλα υπαρχουν και τα αντιστοιχα θεματα των εφαρμογων οποτε γεμιζει τσαμπα αυτο το νημα με ερωτησεις για εφαρμογες και γινεται πιο δυσαναγνωστο! Δεν σας τη λεω:p:lol: Ξερω πως και εσυ θες να ειναι οσο πιο ευαναγνωστο γινεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εβαλα απο το reload it ετσι για να δοκιμασω 100ΜΒ ιντερνετ.το θεμα ειναι οτι το εβαλα να συνδεεται στο 3g δικτυο ενεργοποιησα και τα δεδομενα αλλα οταν ανοιγω το ιντερνετ δεν συνδεεται.χρειαζεται να κανω κατι αλλο?κατι ειχε παρει το ματι μου καμποσες σελιδες πισω αλλα δεν με βοηθησε ιδιαιτερα.καπου που επιλεγεις κατι προφιλ εχω επιλεξει το cosmote internet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εγκατέστησα το Market Enabler επέλεξα USA T-Mobile αλλά όταν έκανα search στο market Google Earth αλλά δεν μου το έβγαζε στα αποτελέσματα. Τι να φταίει?????? Μπες στο ίντερνετ από το κινητό σου(όχι στο μάρκετ) κάτι γράψε google earth Android market και θα το δεις.... 3-4 επιλογή. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Μπες στο ίντερνετ από το κινητό σου(όχι στο μάρκετ) κάτι γράψε google earth Android market και θα το δεις.... 3-4 επιλογή. :thanks: !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts