giothesuper Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σαν τι πρόβλημα δηλαδή; γενικα μιλαω..καμια ζαλαδα η τιποτα τετοιο Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 32gb class 10 λέμε κουζουλέ:D και όχι sd αλλά microsd α ναι τσουξαν τα ματια μου εδω μεσα sorry το κιν τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Φίλε μου η .283 είναι παλιότερή από την .42. Η νεότερη είναι η .62.:confused: Yp;arxei λινκ για την .62? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Yp;arxei λινκ για την .62? Δεν εχω βρει. θα συνεχισω το ψαξιμο αυριο. Καληνυχτα σε ολους Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe003 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) 'Οποιος δεν θέλει να κάνει απεγκατάσταση εφαρμογών μπορεί να κάνει διακοπή με το titanium backup Πάμε titanium backup [ATTACH]23358[/ATTACH] πατάμε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά [ATTACH]23359[/ATTACH] πατάμε πάνω στην εφαρμογή που θέλουμε να διακόψουμε και επιλέγουμε διακοπή [ATTACH]23360[/ATTACH] Αν θέλουμε μετά να την εκκινήσουμε πάλι κάνουμε την ίδια διαδικασία και επιλέγουμε εκκίνηση. Simple and easy;) Πρέπει να έχουμε κάνει root ή όχι? Πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc με καλώδιο και να έχω ιντερνετ στο κινητό? Edited January 6, 2012 by joe003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 8GB CLASS 10 ή 16GB CLASS 4 ??? είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από το 10 στο 4? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Γενικά το class είναι η ταχύτητα εγγραφής στην κάρτα μνήμης σε MB/s. Class 2 2MB/s Class 4 4MB/s Class 6 6MB/s Class 10 10MB/s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 ναι το κατάλαβα αυτό.Thnx ρωτάω αν η ουσιαστική διαφορά είναι μεγάλη? με άλλα λόγια η 4αρα θα μου σπάει τα νεύρα μέχρι να κάνω κάτι και η 10αρα όχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Πρέπει να έχουμε κάνει root ή όχι? Ναι πρέπει να είσαι root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 ναι το κατάλαβα αυτό.Thnx ρωτάω αν η ουσιαστική διαφορά είναι μεγάλη? με άλλα λόγια η 4αρα θα μου σπάει τα νεύρα μέχρι να κάνω κάτι και η 10αρα όχι? Eίναι μεγάλη και φαίνεται σε κάθε κίνηση σου...πχ όταν έβαζα στην εργοστασιακή να ανοίξει την συλογή με τις φωτογραφίες έκανε τουλάχιστο 15 δεύτερα να φορτώσει.Τώρα με την class 10 η απόκριση με τριπλάσιο αριθμό φωτογραφιών και βάλε είναι άμεση:D Το ίδιο ισχύει και για κάθε τι που φορτώνει από την sd Oπότε στην ανάγκη πάρε μικρότερη αλλά μην πάρεις κάτω από class10;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα. Ήθελα να κατεβάσω για το κινητό το smart office plus από το getjar.com. Πρώτα όμως μου ζητάει να κατεβάσω την εφαρμογή της σελίδας (getjar.apk). Είναι ασφαλής η σελίδα? Να προχωρήσω? μήπως κάποιος ξέρει για την εφαρμογη getjar.apk αν δημιυργεί κάποια προβλήματα, αν είναι ασφαλής; :) Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klong Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Τελικά μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το DLNA στο NEO V; Το δοκίμασα με την Samsung c650 και ενώ έβλεπε όλα τα αρχεία και έδειχνε κανονικά τις φωτογραφίες στα βίντεο έλεγε ότι δεν αναγνώριζε το format τους Εντωμεταξύ τα ίδια αρχεία αντιγράφοντάς τα σε usb stick τα έπαιξε κανονικά Τι να παίζει άραγε; Με τα smartphones μπορούμε και να τηλεφωνούμε ... μην ξεχνιόμαστε :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 γενικα μιλαω..καμια ζαλαδα η τιποτα τετοιο Σε γενικές γραμμές δεν έχουν αναφερθεί παράπονα "ζαλάδας" από τη χρήση του συγκεκριμένου κινητού. Για το sar έχουμε ήδη άλλο θέμα όπου έχεις απευθυνθεί ήδη, αρκεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Ψάχνω μία καλή και σταθερή rom για καθαρή εγκατάσταση, ώστε να απαλλαγώ από όλη τη σαβούρα της SE. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) μήπως κάποιος ξέρει για την εφαρμογη getjar.apk αν δημιυργεί κάποια προβλήματα, αν είναι ασφαλής; :) την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα;) Επίσης και οι εφαρμογές του είναι οκ και το κυριότερο δωρεάν:lol:Δούλεψε το άφοβα @greendragon θα μπλέξεις...καλύτερα πάρε το titanium και ξεσαβούρωσε,εγώ έτσι έκανα!Μέχρι τώρα τα παιδιά εδώ δεν έχουν αναφέρει τίποτε για κάτι καλύτερο και το κυριότερο σταθερό σε rom Edited January 6, 2012 by sgatzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) η πιο φθηνη 32 gb συμβατη καρτα που μπορουμε να βρουμε? γνωριζει κανεις? Εγω πηρα μια της samsung 32g 10 class και ειμαι μια χαρα. katerelos Edited January 6, 2012 by jimmys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγω πηρα μια της samsung 32g 10 class και ειμαι μια χαρα. katerelos Δουλεύει όντως καλά; Από ταχύτητα πώς πάει; Ενδιαφερόμουν να την αγοράσω για το δικό μου κινητό και δεν ήξερα κάποιον που να τη δοκίμασε. Γι' αυτήν μιλάμε, έτσι; http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=18568 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δουλεύει όντως καλά; Από ταχύτητα πώς πάει; Ενδιαφερόμουν να την αγοράσω για το δικό μου κινητό και δεν ήξερα κάποιον που να τη δοκίμασε. Γι' αυτήν μιλάμε, έτσι; http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=18568 Γιαυτην ακριβως, απο ταχυτητες μια χαρα, οτι λεει, μεχρι και 33 σε αναρνωση εχω δει..., εξαρτατε και απο τι αρχειο αντιγραφει . Σαφως πιο γρηγορη απο μικροτερη class. τα λεφτα δεν τα χανεις, η διαφορα ειναι ελαχιστη σε σχεση με την διπλασια χωρητικοτητα που παιρνεις, σε ενα αλλο φορουμ ηθελα να παρω ενα ανταλλακτικο για το αμαξι ενα αξεσουαρ που εκανε 15 ευρω και δεν ηξερα αν εκανε για το ιχ μου και ολοι μου ειπαν, παρτο και βλεπεις, θελω να πω δεν ειναι και τεραστια η διαφορα τιμης για να το κανουμε τοσο θεμα με τοσες αναφορες για τις καρτες μνημης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Από ότι είδα παίζει νέα έκδοση root από τον Doomlord στο xda V4.0. Oσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ και για unroot εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα;) Επίσης και οι εφαρμογές του είναι οκ και το κυριότερο δωρεάν:lol:Δούλεψε το άφοβα ευχαριστώ :) κάποιος φίλος ανέφερε ένα πρόβλημα με την κάμερα. Όταν βγάζει φωτπγραφίες εμφανίζεται μια μπλε γραμμή.Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Όταν είχα λειτουργία λήψης την αναγνώριση σκηνής και στο φλας είχα μείωση κόκκινων ματιών παρουσιάζονταν το ίδιο πρόβλημα.Νομίζω ότι το φλας προκαλούσε αυτό το "μπλεδιασμα" γιατί το παρατηρούσα σε φωτογραφίες που έβγαιναν σε κλειστό χώρο, ενώ έξω και με το φως της μέρας δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Όταν έβαλα τις ρυθμίσεις του φλας στο αυτόματο όλα ήταν οκ. Δοκίμασε το και πες μου. Edited January 6, 2012 by afrodith2 Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe003 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc με καλώδιο και να έχω ιντερνετ στο κινητό? κανείς? :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) greeklish 1ο όχι greeklish σε παρακαλώ 2ο Το κινητό τραβά πολύ καλές φωτογραφίες.Εχω δει και καλύτερες αλλά σίγουρα είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.Βέβαια ανέβασε εδώ μια φωτό να τη δούμε αν μπορείς... Edited January 6, 2012 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) greeklish Φίλε η φωτογραφική είναι φωτογραφική..αν πας και τραβάς με χαμηλό φωτισμό φωτογραφία δεν φταίει το κινητό...κοίταξε και τις ρυθμίσεις όταν τραβάς...εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την.κάμερα Edited January 6, 2012 by zxr :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Από ότι είδα παίζει νέα έκδοση root από τον Doomlord στο xda V4.0. Oσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ και για unroot εδώ Υπάρχει λογος να το ξανακάνουμε root με την νεα έκδοση ή δεν εχει νόημα; Εγω είμαι ήδη root χρησιμοποιώντας την προηγούμενη έκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike28 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 την μερα ειναι καλες την νυχτα και στον εσωτερικο χωρο μου τα χαλαει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts