Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν τι πρόβλημα δηλαδή;

γενικα μιλαω..καμια ζαλαδα η τιποτα τετοιο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

'Οποιος δεν θέλει να κάνει απεγκατάσταση εφαρμογών μπορεί να κάνει διακοπή με το titanium backup

Πάμε titanium backup

[ATTACH]23358[/ATTACH]

πατάμε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά

[ATTACH]23359[/ATTACH]

πατάμε πάνω στην εφαρμογή που θέλουμε να διακόψουμε και επιλέγουμε διακοπή

[ATTACH]23360[/ATTACH]

Αν θέλουμε μετά να την εκκινήσουμε πάλι κάνουμε την ίδια διαδικασία και επιλέγουμε εκκίνηση.

Simple and easy;)

Πρέπει να έχουμε κάνει root ή όχι?

Πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc με καλώδιο και να έχω ιντερνετ στο κινητό?

Edited by joe003

Γενικά το class είναι η ταχύτητα εγγραφής στην κάρτα μνήμης σε MB/s.

Class 2 2MB/s

Class 4 4MB/s

Class 6 6MB/s

Class 10 10MB/s

ναι το κατάλαβα αυτό.Thnx

ρωτάω αν η ουσιαστική διαφορά είναι μεγάλη? με άλλα λόγια η 4αρα θα μου σπάει τα νεύρα μέχρι να κάνω κάτι και η 10αρα όχι?

ναι το κατάλαβα αυτό.Thnx

ρωτάω αν η ουσιαστική διαφορά είναι μεγάλη? με άλλα λόγια η 4αρα θα μου σπάει τα νεύρα μέχρι να κάνω κάτι και η 10αρα όχι?

Eίναι μεγάλη και φαίνεται σε κάθε κίνηση σου...πχ όταν έβαζα στην εργοστασιακή να ανοίξει την συλογή με τις φωτογραφίες έκανε τουλάχιστο 15 δεύτερα να φορτώσει.Τώρα με την class 10 η απόκριση με τριπλάσιο αριθμό φωτογραφιών και βάλε είναι άμεση:D

Το ίδιο ισχύει και για κάθε τι που φορτώνει από την sd

Oπότε στην ανάγκη πάρε μικρότερη αλλά μην πάρεις κάτω από class10;)

Καλησπέρα. Ήθελα να κατεβάσω για το κινητό το smart office plus από το getjar.com. Πρώτα όμως μου ζητάει να κατεβάσω την εφαρμογή της σελίδας (getjar.apk). Είναι ασφαλής η σελίδα? Να προχωρήσω?

μήπως κάποιος ξέρει για την εφαρμογη getjar.apk αν δημιυργεί κάποια προβλήματα, αν είναι ασφαλής;

:)

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Τελικά μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το DLNA στο NEO V;

Το δοκίμασα με την Samsung c650 και ενώ έβλεπε όλα τα αρχεία και έδειχνε κανονικά τις φωτογραφίες στα βίντεο έλεγε ότι δεν αναγνώριζε το format τους

Εντωμεταξύ τα ίδια αρχεία αντιγράφοντάς τα σε usb stick τα έπαιξε κανονικά

Τι να παίζει άραγε;

Με τα smartphones μπορούμε και να τηλεφωνούμε ... μην ξεχνιόμαστε :p

• Administrators
γενικα μιλαω..καμια ζαλαδα η τιποτα τετοιο

Σε γενικές γραμμές δεν έχουν αναφερθεί παράπονα "ζαλάδας" από τη χρήση του συγκεκριμένου κινητού. Για το sar έχουμε ήδη άλλο θέμα όπου έχεις απευθυνθεί ήδη, αρκεί.

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Ψάχνω μία καλή και σταθερή rom για καθαρή εγκατάσταση, ώστε να απαλλαγώ από όλη τη σαβούρα της SE.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι;;;

μήπως κάποιος ξέρει για την εφαρμογη getjar.apk αν δημιυργεί κάποια προβλήματα, αν είναι ασφαλής;

:)

την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα;)

Επίσης και οι εφαρμογές του είναι οκ και το κυριότερο δωρεάν:lol:Δούλεψε το άφοβα

@greendragon θα μπλέξεις...καλύτερα πάρε το titanium και ξεσαβούρωσε,εγώ έτσι έκανα!Μέχρι τώρα τα παιδιά εδώ δεν έχουν αναφέρει τίποτε για κάτι καλύτερο και το κυριότερο σταθερό σε rom

Edited by sgatzo

η πιο φθηνη 32 gb συμβατη καρτα που μπορουμε να βρουμε? γνωριζει κανεις?

Εγω πηρα μια της samsung 32g 10 class και ειμαι μια χαρα.

katerelos

Edited by jimmys

Εγω πηρα μια της samsung 32g 10 class και ειμαι μια χαρα.

katerelos

Δουλεύει όντως καλά; Από ταχύτητα πώς πάει; Ενδιαφερόμουν να την αγοράσω για το δικό μου κινητό και δεν ήξερα κάποιον που να τη δοκίμασε.

Γι' αυτήν μιλάμε, έτσι;

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=18568

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δουλεύει όντως καλά; Από ταχύτητα πώς πάει; Ενδιαφερόμουν να την αγοράσω για το δικό μου κινητό και δεν ήξερα κάποιον που να τη δοκίμασε.

Γι' αυτήν μιλάμε, έτσι;

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=18568

Γιαυτην ακριβως, απο ταχυτητες μια χαρα, οτι λεει, μεχρι και 33 σε αναρνωση εχω δει..., εξαρτατε και απο τι αρχειο αντιγραφει .

Σαφως πιο γρηγορη απο μικροτερη class.

τα λεφτα δεν τα χανεις, η διαφορα ειναι ελαχιστη σε σχεση με την διπλασια χωρητικοτητα που παιρνεις, σε ενα αλλο φορουμ ηθελα να παρω ενα ανταλλακτικο για το αμαξι ενα αξεσουαρ που εκανε 15 ευρω και δεν ηξερα αν εκανε για το ιχ μου και ολοι μου ειπαν, παρτο και βλεπεις, θελω να πω δεν ειναι και τεραστια η διαφορα τιμης για να το κανουμε τοσο θεμα με τοσες αναφορες για τις καρτες μνημης.

Από ότι είδα παίζει νέα έκδοση root από τον Doomlord στο xda V4.0.

Oσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ και για unroot εδώ

την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα;)

Επίσης και οι εφαρμογές του είναι οκ και το κυριότερο δωρεάν:lol:Δούλεψε το άφοβα

ευχαριστώ :)

κάποιος φίλος ανέφερε ένα πρόβλημα με την κάμερα. Όταν βγάζει φωτπγραφίες εμφανίζεται μια μπλε γραμμή.Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Όταν είχα λειτουργία λήψης την αναγνώριση σκηνής και στο φλας είχα μείωση κόκκινων ματιών παρουσιάζονταν το ίδιο πρόβλημα.Νομίζω ότι το φλας προκαλούσε αυτό το "μπλεδιασμα" γιατί το παρατηρούσα σε φωτογραφίες που έβγαιναν σε κλειστό χώρο, ενώ έξω και με το φως της μέρας δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Όταν έβαλα τις ρυθμίσεις του φλας στο αυτόματο όλα ήταν οκ. Δοκίμασε το και πες μου.

Edited by afrodith2
Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

greeklish

1ο όχι greeklish σε παρακαλώ

2ο Το κινητό τραβά πολύ καλές φωτογραφίες.Εχω δει και καλύτερες αλλά σίγουρα είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.Βέβαια ανέβασε εδώ μια φωτό να τη δούμε αν μπορείς...

Edited by zxr

greeklish

Φίλε η φωτογραφική είναι φωτογραφική..αν πας και τραβάς με χαμηλό φωτισμό φωτογραφία δεν φταίει το κινητό...κοίταξε και τις ρυθμίσεις όταν τραβάς...εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την.κάμερα

Edited by zxr
:thanks:

Από ότι είδα παίζει νέα έκδοση root από τον Doomlord στο xda V4.0.

Oσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ και για unroot εδώ

Υπάρχει λογος να το ξανακάνουμε root με την νεα έκδοση ή δεν εχει νόημα; Εγω είμαι ήδη root χρησιμοποιώντας την προηγούμενη έκδοση.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...