tasos80 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Ρε παιδιά πέρα απο πλαίσιο, κωτσόβολο και vodafone, το φέρνει κανένα άλλο κατάστημα όπως ηλεκτρονική, γερμανός γιατί θέλω να πάω σήμερα να το πάρει ένας φίλος οχι ο γερμανος δεν το φερνή πηγα σημερα στα καταστήματα της vodafone πευκης μαρουσι κηφισιας και είχαν μια συσκευή μπλε και πειρα τηλέφωνο σε σε 10-15 αλλά καταστήματα αλλά δεν το έχουνε καθόλου .... το θέλω άσπρο να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 πως μπορούμε να κάνουμε το bluetooth να είναι πάντα ανιχνεύσιμο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Όλη μέρα σχεδόν ανοιχτό το έχω και το δουλεύω με το MW600. Τις δυο μέρες τις βγάζω άνετα. Πολλές φορές και τρεις. Και εγώ αυτό πήρα προχθές, αρκετά καλό. ευχαριστώ για την απάντηση. Edited January 3, 2012 by zxr -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Το έχω στα χέρια μου εδώ και λίγη ώρα. Το βρίσκω πανέμορφο! Πριν μπω στα βαθιά, να ρωτήσω τα απλά: α) πώς μπορώ να έχω αναφορά στα sms και β) πού βλέπω την υπολειπόμενη μπαταρία. Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Το έχω στα χέρια μου εδώ και λίγη ώρα. Το βρίσκω πανέμορφο! Πριν μπω στα βαθιά, να ρωτήσω τα απλά: α) πώς μπορώ να έχω αναφορά στα sms και β) πού βλέπω την υπολειπόμενη μπαταρία. Με γεια σου φίλε.. :) αναφορά είναι ένα τικ που σου εμφανίζει στα μηνύματα, αυτό σημαίνει ότι έχει παραδοθεί το μήνυμα σου. την μπαταρία την βλέπεις πανό δεξιά, η με το widget τις εναλλαγής καταστάσεις όπου είναι αρκετά χρήσιμο, μπορείς και ενεργοποιης το wifi, gps κτλ. -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Με γεια σου φίλε.. :) αναφορά είναι ένα τικ που σου εμφανίζει στα μηνύματα, αυτό σημαίνει ότι έχει παραδοθεί το μήνυμα σου. την μπαταρία την βλέπεις πανό δεξιά, η με το widget τις εναλλαγής καταστάσεις όπου είναι αρκετά χρήσιμο, μπορείς και ενεργοποιης το wifi, gps κτλ. βασικα το tick σημαινει οτι το μηνυμα εφυγε απο σενα.οχι οτι πηγε στον παραληπτη. αν θελετε αναφορα,βαλτε το handcent sms [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 βασικα το tick σημαινει οτι το μηνυμα εφυγε απο σενα.οχι οτι πηγε στον παραληπτη. αν θελετε αναφορα,βαλτε το handcent sms Το τικ σου εμφανίζεται οταν πάρει ο αλλός το μήνυμα, όχι όταν φύγει απο εσένα. ;) -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Το τικ σου εμφανίζεται οταν πάρει ο αλλός το μήνυμα, όχι όταν φύγει απο εσένα. ;) επιβεβαιώνω...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 καλησπέρα παιδιά για άλλη μια φορά!είδα πιο πίσω οτι το neo v δέχεται microsd hc κάρτες..αυτή εδώ θα την δέχετε μπορεί να μου απαντήσει κάποιος με σιγουριά; ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 όχι, δε μπορεί να τη δεχτεί, καθώς αυτή που είδες στο ebay είναι SDhc και όχι micro SDhc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 εχει ξεκλειδωσει κανεις το bootlaoder? υπαρχει καποιος οδηγος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 όχι, δε μπορεί να τη δεχτεί, καθώς αυτή που είδες στο ebay είναι SDhc και όχι micro SDhc σωστα δεν το παρατήρησα..ευχαριστώ φιλε :) αυτή ταιριάζει όμως έτσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Για όσους θέλουν να απενεργοποιήσουν την αυτόματη φωτεινότητα, βρήκα κάτι tweaks για hw_config. Μπορώ να φτιάξω ένα πακέτο zip για CWM recovery που θα το εγκαθιστάτε και θα απενεργοποιείται η αυτόματη φωτεινότητα. Επίσης θα υπάρχει και ένα backup zip σε περίπτωση που θέλετε να την ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό για δική σας ευκολία αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ενα κουμπί να πατήσετε στο recovery και σε 1sec εγκαθίσταται το πακέτο. Δεν έχω neo v όμως να το δοκιμάσω. Αν θέλετε προχωράτε με δική σας ευθύνη. Ενδιαφέρεστε? Ποιος ο λόγος να μπλέξουμε με recovery αφού με το disable auto brightness είμαστε κομπλέ; Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 απο καταστημα της voda μου είπα οτι την πέμπτη θα πάνε στην κεντρική αποθήκη λευκά SE και απο Δευτέρα θα υπάρχουν στα καταστήματα της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Τελικα το juice defender αξιζει κι αν ναι, ποιες οι καταλληλες ρυθμισεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 σωστα δεν το παρατήρησα..ευχαριστώ φιλε :) αυτή ταιριάζει όμως έτσι; ναι, εφόσον είναι micro ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Παλι δεν μπορω να καλεσω τον ιδιο αριθμο, πριν 4 μερες δεν μπορουσα να καλεσω μια επαφη και σημερα το ιδιο προβλημα παλι η ιδια επαφη! Το φλασαρα και ετσι ολα καλα! Παλι θα το φλασαρω? Τι μπορει να φταιει ξερει κανεις; Ετοιμος ειμαι να το πεταξω απο το παραθυρο με τα νευρα που εχω! εχει καποιο προβλημα η επαφη φιλε??? ειναι λιγο παραξενο εμενα καλει κανονικα .. μηπως η επαφη που καλεις εχει βαλει φραγη να μην δεχετε κλησεις?? γιατι εαν συμβαινει μονο σε εναν αριθμο κατι τρεχει .. εγω θα ελεγα να την σβησεις εντελως και να καλεσεις τον αριθμο και μετα να την ξανα αποθηκευσεις ... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Τελικα το juice defender αξιζει κι αν ναι, ποιες οι καταλληλες ρυθμισεις? Αυτό ακριβώς ήθελα και εγώ να ρωτήσω. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν; Αξίζει η αγορά της ultimate έκδοσης; konstantinoslp, zxr, τα φώτα σας παρακαλώ...! :respect: 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Δείτε πως θα είναι το κινητό μας σε κανένα 3μηνο! παγωτό λέμεεεεε.... :wink: θα πρεπει να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη..φοντα επαφες widgets και τετοια??:wacko: ? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 επαφές έχε τες στο gmail γιώργο! για όλα τα άλλα υπάρχει το tb ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 επαφές έχε τες στο gmail γιώργο! για όλα τα άλλα υπάρχει το tb ;) κατσε..δηλαδη ολα περνανε απο την αρχη?? το tb τι ειναι?? εγω νομιζα οτι χανονται μονο οι ρυθμισεις.. Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αυτό ακριβώς ήθελα και εγώ να ρωτήσω. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν; Αξίζει η αγορά της ultimate έκδοσης; konstantinoslp, zxr, τα φώτα σας παρακαλώ...! :respect: φιλτατε εγω δεν το χρησιμοποιω καθως δεν εχω προβλημα με την αυτονομια μου.ο φιλος zxr που το χρησιμοποιει,οταν μπει σιγουρα θα σου απαντησει.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλημερα παιδες!Να ρωτηξω κατι...Η καρτα μνημης που ειχε μεσα η συσκευη ειχε δεσμευμενο χωρο 1 gb περιπου...Περασα sygic,εφαρμογες,τραβηξα και κατι video και φουλαρε!Αν την κανω μορφοποιηση μεσω υπολογιστη θα εχει προβλημα?Ρωταω γιατι το 1 gb που ειχε δεσμευμενο μου φαινεται παρα πολυ και λεω μηπως εχει μεσα τπτ αρχεια συστηματος που δεν κανει να σβηστουν!Και αν ειναι οκ σε τι format φορμαρω?Σε fat32?Ευχαριστω και sorry αν εχει απαντηθει καπου αλλα παραμεγαλωσαμε και η αναζητηση δεν εβγαλε κατι! Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Zxr και KonstantinosLP πειτε κατι εσεις που σας εμπιστευομαι!!!!!!!Οχι οτι δεν εμπιστευομαι τους αλλους δλδ :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 για μενα ολοι οι launcher ειναι ελλειπεις σε σχεση με το αρχικο της SE... O Go κάνει παπάδες μπροστά στον μαμά.Κάνεις ότι θες που στον μαμά δεν έχει καν επιλογή για φάκελο στο μενού μέσα και όχι στις καρτέλες.Πλήρως παραμετροποιήσιμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Ποιος ο λόγος να μπλέξουμε με recovery αφού με το disable auto brightness είμαστε κομπλέ; Άλλοι μπορεί να μη θέλουν να αγοράσουν το πρόγραμμα η να μην μπορούν να το αγοράσουν [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts