giannhsd87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Για ρίξε μια ματιά στην Ultimate HD (Είναι και για locked bl) Οχι την 3.1 (beta). Αλλά την έκδοση στο post#2. Αν δεν είσαι root ή δεν έχεις το cwm ώστε να την περάσεις, οδηγίες εδώ έχει ελληνικό menu και πληκτρολόγιο? αν θέλω να γυρίσω στην stock πως το κάνω? Edited May 29, 2013 by giannhsd87 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) έχει ελληνικό menu και πληκτρολόγιο? αν θέλω να γυρίσω στην stock πως το κάνω? ναι εχει ελληνικο μενου και βαζοντας το cwm αφου γινεις ροοτ κανεις επαναφορα αφου γινεις ροοτ και παρεις backup με το titanium και ολα καλα, ομως θα σου ελεγα επειδη την εχω βαλει την HD 3.0.2 καλυτερη ειναι η στοκ, εγω αποψε λεω να περασω την 3.1 (beta) αν και ειναι beta λεω να την δοκιμασω να δω αν εχουν ληθει 2-3 πραγματακια αλλιως γυρισω παλι στην ICS μεσω cwm γυριζεις στην στοκ ρομ αφου εχεις παρει backup με titanium πριν κανεις οτι δηποτε Edited May 29, 2013 by p3nny This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Από όσο ξέρω από ένα φίλο μου δεν μου έχει αναφέρει ποτέ για κολλήματα . Επίσης είναι και οικονομικό κινητο . Φίλε μου το κινητό το έχει η γυναίκα μου... Και ό,τι ότι και αν έχω προσπαθήσει να κάνω με άλλες ρομ... με εργοστασιακή... Κολλάει ανελέητα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Ο πιο εύκολος τρόπος βέβαια για να γυρίσουμε στην πρόταιρη κατασταση, (αν δεν έχουμε κάνει σημαντικές αλλαγές απ'όταν περάσαμε τη νέα rom) είναι: Aφού περάσουμε cwm, να μπούμε σε αυτό και να πάρουμε ένα nandroid backup (κλώνο όλου του κινητού σε ένα αρχείο) [cwm> backup&restore > backup]. Και αν περάσουμε μια rom η οποία τελικά δεν μας ταιριάζει, επιστρέφουμε στο cwm και κάνουμε restore του παραπάνω backup. Σαν να γυρνάς τον χρόνο πίσω, με ένα click. Τόσο απλό ;) Edited May 29, 2013 by stasis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια βοηθεια αλλαξα καρτα μνημης γιατι ειχε γεμισει η προηγουμενη αλλα τωρα μου βγαζει γεματη την κανονικη μνημη του κινητου και δεν ξερω τι να κανω γιατι ολες οι προσθετες εφαρμογες ειναι στην καρτα μνημης δλδ εχει γεμισει μονο απο τα αρχεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 ναι εχει ελληνικο μενου και βαζοντας το cwm αφου γινεις ροοτ κανεις επαναφορα αφου γινεις ροοτ και παρεις backup με το titanium και ολα καλα, ομως θα σου ελεγα επειδη την εχω βαλει την HD 3.0.2 καλυτερη ειναι η στοκ, εγω αποψε λεω να περασω την 3.1 (beta) αν και ειναι beta λεω να την δοκιμασω να δω αν εχουν ληθει 2-3 πραγματακια αλλιως γυρισω παλι στην ICS μεσω cwm γυριζεις στην στοκ ρομ αφου εχεις παρει backup με titanium πριν κανεις οτι δηποτε πρότεινε pls καμια καλύτερη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 πρότεινε pls καμια καλύτερη... δοκιμασε αν θες την jelly sandwich 9, αν δεν σε ενδιαφερει η εμφανιση, αλλά η ταχυτητα και η διαρκεια της μπαταριας θα μεινεις αρκετα ευχαριστημενος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928953 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brutto94 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Χαίρετε, Έχω το Xperia Neo V και θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να καταφέρω να του βάλω Custom Rom. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να το κάνω, για αυτό θα το εκτιμούσα αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε καμιά καλή Rom για να του βάλω. Έχω ψάξει στο forum του xda-develpers.com και έχω ξεχωρίσει αυτήν την Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632. Θα ήθελα να μου πείτε αν την βρίσκετε καλή και μήπως υπάρχει κάποια άλλη που είναι καλύτερη και μου την προτείνετε. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 δοκιμασε αν θες την jelly sandwich 9, αν δεν σε ενδιαφερει η εμφανιση, αλλά η ταχυτητα και η διαρκεια της μπαταριας θα μεινεις αρκετα ευχαριστημενος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928953 υπάρχει καμια rom που είναι ίδια στα γραφικά με το galaxy s3 η pure android (san nexus 7)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 υπάρχει καμια rom που είναι ίδια στα γραφικά με το galaxy s3 η pure android (san nexus 7)? Με μια γρηγορη ματια στο google κατι σαν αυτο που θες ειναι αυτη η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2069947 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Με μια γρηγορη ματια στο google κατι σαν αυτο που θες ειναι αυτη η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2069947 thx, θελει ξεκλειδωτο bootloader? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 To κινητό, για τα λεφτά του πάντα, είναι αρκετά καλό, με μειονέκτημα μόνο στη μπαταρία (για εμένα). Κατα τ' άλλα, για κινητό €150 με 512 RAM και διπυρηνο, πάει πολύ καλά. Η οθόνη του έχει πολύ καλό density και χρώματα. Τώρα οκ, βαριά παιχνίδια δεν θα παίζεις, αλλά όχι και ότι κολλάει συνέχεια.. expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 thx, θελει ξεκλειδωτο bootloader? δυστυχως ναι... γενικα ολες οι jelly bean rom θελουν ξεκλειδωτο bootloader αφου δεν μπορουν να δουλεψουν με stock ics kernel και χρειαζονται custom jb kernels. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 φλασαρα νεο κερνελ τιποτα οταν παρω το νεο τηλεφωνο θα το δωσω αυτο για επισκευη εχω ακομα 8 μηνες εγγυηση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Χαίρετε, Έχω το Xperia Neo V και θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να καταφέρω να του βάλω Custom Rom. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να το κάνω, για αυτό θα το εκτιμούσα αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε καμιά καλή Rom για να του βάλω. Έχω ψάξει στο forum του xda-develpers.com και έχω ξεχωρίσει αυτήν την Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632. Θα ήθελα να μου πείτε αν την βρίσκετε καλή και μήπως υπάρχει κάποια άλλη που είναι καλύτερη και μου την προτείνετε. Ευχαριστώ πολύ. Γειά σου Brutto. Κι εμένα μου είχε ψιλογυαλίσει αυτή η ROM αλλά ποτέ δεν την έβαλα τελικά για να σου πω γνώμη, και ούτε έχει πολυφορεθεί ναομίζω εδώ-μέσα. Απο 'κει και πέρα, για άλλες ROM μπορείς να διαβάσεις αρκετές γνώμες σε προηγούμενες σελίδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ρε παιδια να κανω μια χαζη,ισως,ερωτηση....για να περασω την Ultimate HD 3.0.2 θα πρεπει πρωτα να εχω περασει και τις παλιοτερες εκδοσεις της; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ρε παιδια να κανω μια χαζη,ισως,ερωτηση....για να περασω την Ultimate HD 3.0.2 θα πρεπει πρωτα να εχω περασει και τις παλιοτερες εκδοσεις της; Οχι, περνάς οποία έκδοση της ρομ θέλεις ;-) :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Οχι, περνάς οποία έκδοση της ρομ θέλεις ;-) ok!ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Ήμουν σε CM10 με fusion 5.4 και έβαλα τον nAa-03 και μετά τον 02 για δοκιμή, αλλά τελικά ξαναέβαλα τον 03 όμως δεν λειτουργεί το wifi. Ξέρει κανείς πώς φτιάχνω τα modules; Edited June 1, 2013 by yiannis_volos Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 παιδια μια βοηθεια αν ειναι δυνατον...το κινητο δεν ανοιγει μενει στο λογοτυπο της σονυ..πηγα να περασω μια καστομ κ δεν μπουταρε κ πηγα να κανω επαναφορα απο μπακ απ κ κολλησε εκει...δεν μπαινει σε recovery καν...μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 παιδια μια βοηθεια αν ειναι δυνατον...το κινητο δεν ανοιγει μενει στο λογοτυπο της σονυ..πηγα να περασω μια καστομ κ δεν μπουταρε κ πηγα να κανω επαναφορα απο μπακ απ κ κολλησε εκει...δεν μπαινει σε recovery καν...μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι? Κατεβασε το sony update service και δοκιμασε ακολουθοντας τις οδηγειες που θα σου δινει το προγραμμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Κατεβασε το sony update service και δοκιμασε ακολουθοντας τις οδηγειες που θα σου δινει το προγραμμα! το δοκιμασα αδερφε...μου γραφει τροποποιημενο υλικο κ δεν συνεχιζει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 το δοκιμασα αδερφε...μου γραφει τροποποιημενο υλικο κ δεν συνεχιζει.. Δοκιμασες να περασεις καποια generic rom με το flashtool? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Παιδιά ξέρετε καμία εφαρμογή που να μου επιτρέπει να επιλέγω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο background? Γιατί πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ συχνά τρέχουν συνεχώς στο br και τρώνε μνήμη. Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δοκιμασες να περασεις καποια generic rom με το flashtool? κατεβασα το flashtool αλλα ενω κανω register δεν μου ερχεται κανενα mail επιβεβαιωσης κ δεν μου ανοιγει το φλαστουλ(η κανω κατι λαθος??) \ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts