Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά δουλεύει το E-root! Kαι εγώ με αυτό έγινα root στην .62 σε xperia neo v αλλα και σε xperia ray που δοκίμασα μια χαρά δούλεψε. Έβαλα και το root checker και μου τα βγάζει root κανονικά! Απλά σε windows xp δεν μου δούλευε σωστά στο e-root σε windows 7 κανένα πρόβλημα!

υπαρχει λογος που το χεις αφήσει στην 0.62 και δεν εχει βαλει την τελευταια εκδοση?

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αξιοτιμοι συνφορουμιτες,

ευχομαι καλο πασχα, υγεια και ευτυχια σε ολους. παρακαλω θυμιστε μου τι πρεπει να κανω για να αφαιρεσω τις εφαρμογες που εγκαθιστουνται αυτοματα μετα απο καθε επανεκκινηση του τηλεφωνου. αν θυμαμαι καλα, ειναι σε καποιο φακελο αλλα δεν θυμαμαι που.

Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως αυτο το αρχειο .thumbnails δεν θα ξαναεμφανιστει στο κινητο μου? οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μπορω να το διαγραψω αλλα οταν θα παω να βγαλω ενα βιντεο η φωτογραφια αυτο εμφανιζεται και πιανει γυρω στα 400 mb χωρο. τι μπορω να κανω για να μην εμφανιστει ποτε ξανα?

Το αυτό!

Ο Duc μας έσωσε!

Μπράβο στο παλικάρι αλλά άλλος σας έσωσε:)

Αν και δεν τον πιστέψατε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4644496#post4644496

Αν και δεν τον πιστέψατε

Ίσως δεν τους έδωσες να καταλάβουν την αξία αυτού που βρήκες. Η αλήθεια είναι πως και εγώ εδώ και καιρό το είχα βρει μέσα στους xda αλλά δεν είχα εύκαιρο τηλ για να το δοκιμάσω, και ξαφνικά μου ήρθαν μαζεμένα, έτσι το ανέβασα κι εγώ. Όμως ναι όντως εσύ το βρήκες πρώτος, μπράβο λοιπόν από εμένα, για το πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, αν και Πανάθα είδες είμαι αντικειμενικός μιας και εγώ είμαι ο πρωταθλητής.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ίσως δεν τους έδωσες να καταλάβουν την αξία αυτού που βρήκες. Η αλήθεια είναι πως και εγώ εδώ και καιρό το είχα βρει μέσα στους xda αλλά δεν είχα εύκαιρο τηλ για να το δοκιμάσω, και ξαφνικά μου ήρθαν μαζεμένα, έτσι το ανέβασα κι εγώ. Όμως ναι όντως εσύ το βρήκες πρώτος, μπράβο λοιπόν από εμένα, για το πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, αν και Πανάθα είδες είμαι αντικειμενικός μιας και εγώ είμαι ο πρωταθλητής.

Duc χαβαλέ κάνουμε αδερφέ και μπράβο σου που το ξαναανέβασες και έστω και λίγοι έχουν φιάξει τα τηλέφωνά τους με ένα κλίκ.

Τώρα για το πρωταθλητής έχω να πω

α.Μπράβο...και στο μπάσκετ επίσης...

β.Ετσι όπως πάει θα διαλυθεί τελείως το μαγαζί...

γ.Ξέρω ότι ούτε εσύ χαίρεσαι πρωταθλήματα με τον ΠΑΟ τελείως off...

Αντε γιατί πάμε για off topic:lol:

Duc χαβαλέ κάνουμε αδερφέ και μπράβο σου που το ξαναανέβασες και έστω και λίγοι έχουν φιάξει τα τηλέφωνά τους με ένα κλίκ.

Τώρα για το πρωταθλητής έχω να πω

α.Μπράβο...και στο μπάσκετ επίσης...

β.Ετσι όπως πάει θα διαλυθεί τελείως το μαγαζί...

γ.Ξέρω ότι ούτε εσύ χαίρεσαι πρωταθλήματα με τον ΠΑΟ τελείως off...

Αντε γιατί πάμε για off topic:lol:

Δεν χάθηκε ο κόσμος για δύο ποστ off topic.Πάντως έτσι ακριβώς όπως τα λες, χωρίς Παναθηναϊκό δεν νοείται πρωτάθλημα, εγώ πάνω από όλα είμαι φίλαθλος και όχι οπαδός.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

υπαρχει λογος που το χεις αφήσει στην 0.62 και δεν εχει βαλει την τελευταια εκδοση?

Ναι φυσικά και υπάρχει λόγος , γιατί να το αναβαθμήσω όταν στην έκδοση που είμαι δουλεύου όλα τελεια; χωρίς κολλήματα στον dialer και στα videos, χωρίς να έχω θέμα με το led για τις κλήσεις ή τα μηνύματα ...! Ολα αυτά φυσικά με τα δικά μου κριτήρια πάντα , μιας και θέλω στο κινητό μου να δουλευόυν όλα και να μην ψάχνομαι κάθε τόσο να βρήσκω λύσεις ή να συμβιβάζομαι με τυχόν κολλήματα.

αξιοτιμοι συνφορουμιτες,

ευχομαι καλο πασχα, υγεια και ευτυχια σε ολους. παρακαλω θυμιστε μου τι πρεπει να κανω για να αφαιρεσω τις εφαρμογες που εγκαθιστουνται αυτοματα μετα απο καθε επανεκκινηση του τηλεφωνου. αν θυμαμαι καλα, ειναι σε καποιο φακελο αλλα δεν θυμαμαι που.

Πρέπει να είσαι root. system/apps ο φάκελος. Περισσότερα στο Οδηγός αρχαρίων

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλησπερα σας.

απο την ωρα που το αναβαθμισα σε ics εχω προβλημα στο wifi. Μπανει κανονικα αλλα μολις παω να ανοιξω μια σελιδα κολλαει και δεν εχει ιντερνετ. Ξερει κανεις κατι για αυτο? Καμια βοηθεια?

καλησπερα σας.

απο την ωρα που το αναβαθμισα σε ics εχω προβλημα στο wifi. Μπανει κανονικα αλλα μολις παω να ανοιξω μια σελιδα κολλαει και δεν εχει ιντερνετ. Ξερει κανεις κατι για αυτο? Καμια βοηθεια?

Καταρχην δοκιμασε και σε αλλα wifi να δουμε αν φταιει η συσκευη ή το router

[sIGPIC][/sIGPIC]

To ρουτερ φταιει. Το δοκιμασα και αλλου και παιζει μια χαρα. Τι μπορω να κανω για να παιξει; Σε 2.3.7 επαιζε μια χαρα στο ιδιο ρουτερ.

Έγινα root με το e-root αλλά δεν μπορώ να περάσω cwm για να μπορέσω να "ρίξω" άλλη rom, μου βγάζει fail, γιατί? Έχω κλείσει το pc companion, έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων και τις άγνωστες πηγές... Τι συμβαίνει, δεν μπορώ α καταλάβω... καμιά ιδέα?

Μου επιστρέφει συνεχώς Permission Denied

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Έγινα root με το e-root αλλά δεν μπορώ να περάσω cwm για να μπορέσω να "ρίξω" άλλη rom, μου βγάζει fail, γιατί? Έχω κλείσει το pc companion, έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων και τις άγνωστες πηγές... Τι συμβαίνει, δεν μπορώ α καταλάβω... καμιά ιδέα?

Μπορείς να βάλεις την εφαρμογή xparts και να το βαλεις από εκεί

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον μια μικρη ανακεφαλέωση :

-κατεβάζω το sus ή το pc companion Και του κάνω την τελευταία αναβάθμηση

-κατεβάζω και βάζω τους adb drivers (υπάρχει λινκ?)είναι αυτοι που έχει ο οδηγός του soulfunkdjx )

-κλέινω το το sus ή το pc companion

-παω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219711 και κατεβάζω το ERoot-1.0.16.exe και ακολουθω οτι λεει το post

δεν χρειαζομαι το flashtool ή τιποτα αλλο.

τα λεω σωστα?

εγω ετσι το κανω αλλα οταν κατεβαινει το αρχειο στο τελος λεει κατι failed και σβηνει αν πατησω οκ εκει και δεν μπορω να πατησω το πρασινο εικονιδιο που λεει root και εχω τσεκαρει οτι πρεπει πριν

ακυρο μετα απο 2 -3 προσπαθειες εγινα root

Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

καλη ανασταση σε ολους

λεω να δοκιμασο να περασω αλλη ρομ εχω 4 0 4

ειμαι αναμεσα miui και ultimate τι πρωτινη καπιος που τις εχει δοκιμαση και τιςδυο???

πρεπει να αλαξω και kernel???? εχω κλειδωμενο butloader

πως ειναι πιο ευκολα να περασω ρομ???

με cwm με rom toolbox με rom manager????

Παιδια πως μπορω να κανω ρουτ το εν λογω κινητο?

Εχει πανω την επισημη 2.3.7 εκδοση και απλα θελω να το κανω ρουτ.

Πως ακριβως γινεται και θα χασω κατι?

Αν ειναι δυνατον χωρις να αλλαξει και το custom rom που αλλαζει οταν βαζεις καποια custom rom στο κινητο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Αν και δεν τον πιστέψατε

Φίλε μου δεν το είδα (μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να ψάξω σε 1000 ποστ), άλλα και να το έβλεπα δεν θα έδινα σημασία. Ξέρεις γιατι; Επειδη όπως το γράφεις εσύ για εμένα που είμαι ασχετος είναι ψιλοακαταλαβίστικά. Οποιος δεν έχει κλειδωμένο bootloader λες ας ψάξει στο γκουγκλ να βρει το τάδε. Εγω δεν ξέρω καν τι είναι ο bootloader!:lol:

Αλλα και να ήξερα 2 πράγματα παραπάνω, βάλε ένα λινκ τουλάχιστον να κατεβάσουμε το σωστό εργαλειάκι. Κάνε τον κόπο να πεις οτι θα μας βγαλει κινέζικα αλλά να μην μασήσουμε και να προχωρήσουμε στο ρουτάρισμα.

Συνηθως σε εμας (τους noob) που χρειαζόμαστε το one click root, πρέπει να μας τα δίνετε μασημένα και σε ρέστα. Αν γνωρίζαμε θα είχαμε κάνει root προ πολλού με τον δύσκολο τρόπο.;)

Φιλικά τα λέω αυτα έτσι; Για να ξέρεις την επόμενη φορά που θα βρεις κάτι τόσο γ@μάτο, να το κάνεις και μια σωστή προώθηση σε εμάς τους ψιλοάσχετους.;)

To ρουτερ φταιει. Το δοκιμασα και αλλου και παιζει μια χαρα. Τι μπορω να κανω για να παιξει; Σε 2.3.7 επαιζε μια χαρα στο ιδιο ρουτερ.

Αλλαξε καναλι στο ρουτερ για αρχη

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλη ανασταση σε ολους

ειμαι αναμεσα miui και ultimate τι πρωτινη καπιος που τις εχει δοκιμαση και τιςδυο???

με cwm με rom toolbox με rom

Μπαίνουν κ οι 2 ρομ σε κλειδωμένο bootloader με τον kernel. 587 (δηλαδή αυτόν ποΥ έχεις).kernel ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ μόνο σε ξεκλειδωτο bootloader.και οι 2 roms καλές ειναι.απλά δοκίμασε και τις 2 και διαλέγεις σύμφωνα με τα γούστα σου.Απλά η miui έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,μνήμης ram και σήμα WiFi.Απο λειτουργιες μετά ειναι τα ίδια με διαφορετικό τρόπο προβολής.Η καλύτερη λύση για να περάσεις τις ρομς ειναι με το cwm.

Edited by soulfunkdjx

Παίδες μια βοήθεια γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι.

1. είμαι root

2. έχω cmw (περνώντας το x-parts και κατεβάζοντάς το)

3.Δεν έχω σκαλίσει bootloader κι ούτε θέλω, αλλά η συσκευή είναι παλαιότερη του 2012

Ερώτηση:

αν περάσω το συμπιεσμένο αρχείο οποιασδήποτε custom Rom (που είναι φτιαγμένη για locked bootloaders), θα εγκατασταθεί κανονικά ή θα βρεθώ προ εκπλήξεων;

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Αλλαξε καναλι στο ρουτερ για αρχη

Τα εκανα ολα αυτα. Και την ip που εδινε το ρουτερ αλλαξα. Αλλα δεν ξερω μολις το συνδεω κολλαει το ιντερνετ.

καλη ανασταση σε ολους

με cwm με rom toolbox με rom manager????

εγω θα σου ελεγα ultimate ειναι πιο σταθερη και δεν εχει πολλα λαγκαρισματα τωρα αν θες πολλες ομορφιες και κατι πολυ smooth πας σε miui αλλα ειναι βαρια και θα εχεις κολληματα

εφοσον εισαι locked bootloader πας αναγκαστικα με stock kernel και να θες δεν μπορεις να αλλαξεις κερνελ πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader για αλλαγη κερνελ απλα ακολουθεις τις οδηγιες που δινουν οι developer για locked bootloader

με cwm θα περασεις την ρομ και στις δυο περιπτωσεις κατεβασε το x-parts απο το google play για να κανεις εγκατασταση cwm

εννοειται πως εισαι root για να ξεκινησεις να κανεις ολα αυτα

καλη επιτυχια και καλη Ανασταση

Παίδες μια βοήθεια γιατί δεν έχω καταλάβει κάτι.

1. είμαι root

2. έχω cmw (περνώντας το x-parts και κατεβάζοντάς το)

3.Δεν έχω σκαλίσει bootloader κι ούτε θέλω, αλλά η συσκευή είναι παλαιότερη του 2012

Ερώτηση:

αν περάσω το συμπιεσμένο αρχείο οποιασδήποτε custom Rom (που είναι φτιαγμένη για locked bootloaders), θα εγκατασταθεί κανονικά ή θα βρεθώ προ εκπλήξεων;

αν ακολουθισεις πιστα τις οδηγιες εγκαταστασης του κατασκευαστη της ρομ δεν νομιζω να εχεις προβλημα

αν παρ ολα αυτα κατι παει στραβα κανεις επαναφορα της στοκ ρομ με το sus και αν δεν ανταποκρινεται ουτε το sus (μου εχει τυχει γι αυτο στο λεω) τοτε φλασαρεις την στοκ ρομ με το flashtool ...με το flashtoll δεν υπαρχει περιπτωση να μην φλασαριστει η στοκ ρομ

σε καθε περιπτωση πρεπει να κανεις backup επαφες και εφαρμογες πριν ξεκινησεις κατι

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...