harispao Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μια διευκρίνηση μόνο. Λες: Εννοείς οτι χρειάζεται πολλά κολπάκια για να δουλέψουν τα πάντα, αλλά από εκεί και πέρα είναι όλα εντάξει (αφού γίνουν τα κολπάκια); ή ...με πολλά κολπάκια, δουλεύουν τα πάντα... Ότι δηλαδή ΚΑΙ έχει πολλά κολπάκια, ΚΑΙ δουλεύουν τα πάντα; Κατά τα άλλα μάλλον μπερδεύτηκα επειδή βλέπω 3 εξίσου καλές ROM και δεν ξέρω ποια να βάλω!:rolleyes: Ναι έχει πολλά κόλπα που την κάνουν πολύ εθιστική. Μη φοβάσαι όλα δουλεύουν τέλεια όπως πρέπει και από εγκατάσταση με aroma βάζεις η βγάζεις και διάφορα πράγματα όπως άλλωστε σε κάθε ρομ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ναι έχει πολλά κόλπα που την κάνουν πολύ εθιστική. Μη φοβάσαι όλα δουλεύουν τέλεια όπως πρέπει και από εγκατάσταση με aroma βάζεις η βγάζεις και διάφορα πράγματα όπως άλλωστε σε κάθε ρομ. για locked bootloader δεν πρεπει να γινει με restore απο το Backup and Restore της cwm; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 για locked bootloader δεν πρεπει να γινει με restore απο το Backup and Restore της cwm; Σωστά! ;) Links: * Download link της MIUI4_3.2.22_Multi-Lang για LOCKED bootloaders * Link με οδηγίες για εγκατάσταση της παραπάνω ROM. * Download link της MIUI4_3.2.22_Multi-Lang για UNLOCKED bootloaders * Περισσότερα για τη MIUI, εδώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αυτη που βγηκε και εχει εγκατασταση με aroma τι διαφορα εχει; Γιατι νομιζω ειναι η 3.2.22! Η απλα προσθεσε το αρομα για ευκολη και γρηγορη εγκατασταση; Γιατι απ οτι ειδα ειναι η 3.2.22 :/ Απλά με το aroma βάζεις-βγάζεις διάφορα πράγματα όπως zram διάφορα patches τα οποια όμως επειδή έχω δοκιμάσει και τις δύο ίσως να την επιβραδύνουν λίγο. Εγώ έβαλα αυτή που έχεις και εσύ την πιό απλή που όμως δεν βλέπω να της λείπει και τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδες κατι εχω πειραξει στον κωδικα και οταν κανω επανακινηση την συσκευη μου ξανα εμφανιζει συνεχεια καποιες εργοστασιακες εφαρμογες (wisepilot, UEFA.com, appXtra, application Installer) ενω τις διαγραφω καθε φορα που ανοιγει η συσκευη! Ξερεις κανεις τι πρεπει να αλλαξω στον κωδικα? (ειμαι root) Ευχαριστω προκαταβολικα Τελικα μηπως ξερει κανεις τι εχει παιχτει???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabal Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικα μηπως ξερει κανεις τι εχει παιχτει???? Με ποιά εφαρμογή προσπαθείς να τις διαγράψεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Root σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις με ένα κλικ στο παρακάτω link. Εδω είσαι, ακόμα και και στην δική σου έκδοση χωρίς downgrade και flashtool και να μπερδευτείς, χθες με το συγκεκριμένο εργαλείο έκανα ένα walkman και ένα ακόμη neo v root σε δευτερόλεπτα. Φρόντισε να έχεις το usb debaging τικαρισμένο πριν το κάνεις. Είμαι στην έκδοση 4.0.2.Α.0.62 έχει καταφέρει κάποιος με αυτή την έκδοση να το κάνει root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο; Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν γίνεται root. Κάνω όλα τα βήματα που αναφέρουν οι οδηγίες! Το δοκιμάζω σε περιβάλον με windows xp μήπως πρέπει να δοκιμάσω σε windows 7 ή δεν έχει σημασία; Edited April 26, 2013 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabal Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Είμαι στην έκδοση 4.0.2.Α.0.62 έχει καταφέρει κάποιος με αυτή την έκδοση να το κάνει root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο; Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν γίνεται root. Κάνω όλα τα βήματα που αναφέρουν οι οδηγίες! Το δοκιμάζω σε περιβάλον με windows xp μήπως πρέπει να δοκιμάσω σε windows 7 ή δεν έχει σημασία; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν περνάς στην έκδοση 4.1.B.0.587; Στο λέω αυτό διότι 1ον δεν υπάρχει λόγος να έχεις την παλαιότερη έκδοση και 2ον γίνεται πολύ πιο εύκολα root για αρχάριους χρήστες όπως είσαι εσύ. Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα σου θα πρέπει να απαντήσει κάποιος που βρίσκεται στην έκδοση 4.0.2.Α.0.62. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Είμαι στην έκδοση 4.0.2.Α.0.62 έχει καταφέρει κάποιος με αυτή την έκδοση να το κάνει root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο; Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν γίνεται root. Κάνω όλα τα βήματα που αναφέρουν οι οδηγίες! Το δοκιμάζω σε περιβάλον με windows xp μήπως πρέπει να δοκιμάσω σε windows 7 ή δεν έχει σημασία; Όπως ανέφερα και πιο πριν εγώ έκανα δύο τηλ root μέ αυτή την έκδοση, έχεις τικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν περνάς στην έκδοση 4.1.B.0.587; Στο λέω αυτό διότι 1ον δεν υπάρχει λόγος να έχεις την παλαιότερη έκδοση και 2ον γίνεται πολύ πιο εύκολα root για αρχάριους χρήστες όπως είσαι εσύ. Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα σου θα πρέπει να απαντήσει κάποιος που βρίσκεται στην έκδοση 4.0.2.Α.0.62. Ναι, γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος με την GB και έχω διαβάσει αρκετά για τα κολληματάτια που έχει η ics στην συσκευή μας οπως με το βίντεο τον dialer...Δεν με απασχολεί το νέο περιβάλλον απο την στιγμή που εδω μου δουλεύουν όλα άψογα. Μέχρι τώρα ένα χρόνο το έχω μαμά, root θέλω να το κάνω για να βγάλω κάποιες εφαρμογές οπως fb. Όπως ανέφερα και πιο πριν εγώ έκανα δύο τηλ root μέ αυτή την έκδοση, έχεις τικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Ναι το έχω τικαρισμένο όπως και το άγνωστες πηγές και το MSC. Εμένα ήταν σε αυτή την έκδοση απο το κουτί , έρθε μαμά με αυτή την έκδοση. Γι αυτό το ρώτησα duc επειδή είδα οτι εσύ το κατάφερες μήπως ήξερες κάτι περισσοτερο. (Και οι adb driver εγκαταστάθηκαν αυτόματα μόλις σύνδεσα το κινητό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικα μηπως ξερει κανεις τι εχει παιχτει???? δεν εχεις κανει κατι εσυ.ετσι ειναι αυτες οι εφαρμογες.για να απαλαχτεις απο αυτες πρεπει να τις σβησεις απο τον φακελο system/etc/product Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Είμαι στην έκδοση 4.0.2.Α.0.62 έχει καταφέρει κάποιος με αυτή την έκδοση να το κάνει root χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο; Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δεν γίνεται root. Κάνω όλα τα βήματα που αναφέρουν οι οδηγίες! Το δοκιμάζω σε περιβάλον με windows xp μήπως πρέπει να δοκιμάσω σε windows 7 ή δεν έχει σημασία; Αν θυμάμαι καλά πρέπει η να το ανοίξεις το πρόγραμμα πρίν συνδέσεις το τηλέφωνο η το αντίθετο. Δοκίμασέ το και με τους δύο τρόπους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αν θυμάμαι καλά πρέπει η να το ανοίξεις το πρόγραμμα πρίν συνδέσεις το τηλέφωνο η το αντίθετο. Δοκίμασέ το και με τους δύο τρόπους. Το έχω δοκιμάσει και αυτό , το αναγνωρίζει το τηλέφωνο , ξεκινάει η διαδικασία του root τελειώνει , μου βγάζει κάτι στα κινέζικα αλλά απο αυτά που διάβασα στους xdas βλέπω οτι δεν έχει γίνει root. ουτε το SU μου εμφανίζει και το root checker μου βγάζει οτι δεν είναι root. :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα. Ψάχνω να βρω από πού ενεργοποιείται το usb tethering στη συσκευή μας. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει; Στη έκδοση JB υπήρχε αλλά δεν το βρίσκω στην ICS. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα. Ψάχνω να βρω από πού ενεργοποιείται το usb tethering στη συσκευή μας. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει; Στη έκδοση JB υπήρχε αλλά δεν το βρίσκω στην ICS. Ευχαριστώ. Μενου - Ρυθμισεις - Ασυρματο και Δικτυα - Περισσοτερα - Tethering και φορητο hotspot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικά κατάφερα και το έκανα root. Τώρα θα πρέπει να έχω μόνιμα τικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και το MSC; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικά κατάφερα και το έκανα root. Τώρα θα πρέπει να έχω μόνιμα τικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και το MSC; οχι. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Υπάρχει κάποιο zip με gapps για 4.1.2 που να μην έχει όλες τις εφαρμογες; γιατί οι περισότερες είναι άχρηστες και μετά κάθομαι και τις διαγράφω... Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πρόγραμμα. Κάνει μια και μόνο δουλειά: Όταν εσύ πατήσεις το κουμπί της ενοργοποίησης αυτό ξεκινάει και στη συνέχεια λέει στα υπόλοιπα πρόγραμμα (user interface, drivers κτλ) να ξεκινήσουν ώστε τελικά, όλα μαζί, να δώσουν αυτό που ονομάζουμε λειτουργικό σύστημα. :) Με άλλα λόγια είναι ο εκκινητής, ο μπροστάρης για να το πω ακόμα πιο απλά του λειτουργικού συστήματος. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μενου - Ρυθμισεις - Ασυρματο και Δικτυα - Περισσοτερα - Tethering και φορητο hotspot Απορώ πώς μου ξέφυγε. :O. Νά'σαι καλά Χρήστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Υπάρχει κάποιο zip με gapps για 4.1.2 που να μην έχει όλες τις εφαρμογες; γιατί οι περισότερες είναι άχρηστες και μετά κάθομαι και τις διαγράφω... Ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085236 εχει καποια λινκ προσ τα κατω με lite gapps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εχω το Neo V και προσφατα του εκανα αναβατημιση το λογισμικο εβαλα το android 4.0.4! Εχω ενα προβλιμα ομος...εσβισα το παλιο λογισμικο και περασα το 4.0 οποτε εχασα τα παντα , και τις ριθμισεις! Δεν σινδεετε λιπον με τιποτα στο ιντερνετ της Cosmote κσερετε τι μπορω να κανω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εχω το Neo V και προσφατα του εκανα αναβατημιση το λογισμικο εβαλα το android 4.0.4! Εχω ενα προβλιμα ομος...εσβισα το παλιο λογισμικο και περασα το 4.0 οποτε εχασα τα παντα , και τις ριθμισεις! Δεν σινδεετε λιπον με τιποτα στο ιντερνετ της Cosmote κσερετε τι μπορω να κανω??? Αν δεν εχεις κανει ληψηρυθμισεων, πανε, ρυθμισεις - xperia - ρυθμισεις ιντερνετ και πατα ληψη ρυθμισεων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εχω δοκιμασει απιρες φορες να το κανω αυτο οπος και να στιλω sms Internet στο 1333...αλα απλα δεν σινδεετε! Καμια αλη ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πρόγραμμα. Κάνει μια και μόνο δουλειά: Όταν εσύ πατήσεις το κουμπί της ενοργοποίησης αυτό ξεκινάει και στη συνέχεια λέει στα υπόλοιπα πρόγραμμα (user interface, drivers κτλ) να ξεκινήσουν ώστε τελικά, όλα μαζί, να δώσουν αυτό που ονομάζουμε λειτουργικό σύστημα. :) Με άλλα λόγια είναι ο εκκινητής, ο μπροστάρης για να το πω ακόμα πιο απλά του λειτουργικού συστήματος. πρεπει να το πειραξω πριν περασω μια custom rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts