soulfunkdjx Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Όπως είσαι έφυγες για viber.Είναι εμφανισιακά ίδιες.Απλά η viber είναι πολύ πιο σταθερή και χωρίς τα bug της zelly.Όπως επίσης κ το ότι λειτουργεί μια χαρά το walkman της Sony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 το cwm το ξαναβάζω ή το έχει; United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Το βάζεις. Δε ξέρω στην 5 έκδοση αν το συμπεριέλαβε.Αύριο θα είμαι σπίτι να την δοκιμάσω.Ας απαντησει κάποιος που έβαλε την 5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παιδια έχω την 4.0,3 με root και κάπου το έχω χάσει το θέμα. Κολλάει αρκετα το κινητό. Μπορει κάποιος να μου δώσει κανένα λινκ για να βάλω ρομ ή όπως τα λετε και να φύγω απο την 4.0.3 και τα κολλήματα ? θενκς Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Το βάζεις. Δε ξέρω στην 5 έκδοση αν το συμπεριέλαβε.Αύριο θα είμαι σπίτι να την δοκιμάσω.Ας απαντησει κάποιος που έβαλε την 5. στο Aroma λέει cwm included για locked bl United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Άρα δε χρειάζεται να το βάλεις.Στην έκδοση 5 είναι ήδη εγκατεστημένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 ναι σωστά. Την πέρασα τώρα. Δείχνει καλή. Θα επαναφέρω εφαρμογές και βλέπουμε. United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathoboy Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ICS 6.1.1.C.1.0 FTF ΚΑΘΩΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ CWM ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 3, 2013 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Εγω παλι γιατι δεν μπορω να την περασω τη viper 5? Δηλαδη, μπορω, απλα αφου γινει η εγκατασταση και το ανοιξω... μου βγαζει τον οδηγο εκκινησης, τον κανω, και στο τελος μου βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε, παταω "οκ" και συνεχιζει σε ενα μαυρο φοντο!! κατι σαν να μην εχει launcher ! βλεπω τα soft keys κατω, βλεπω την πανω μπαρα, και το κλειδωμα της οθονης (οταν κλειδωσει). τιποτα αλλο! και κοινως δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα... Μετα απο επανεκκινηση απλα δεν ανοιγει... μενει κολλημενο στο bootanimation.... Εχει συμβει σε κανεναν αλλον?? α... δοκιμασα περασα με cwm και ενα αλλο launher (tou z) αλλα και παλι δεν μου ανοιγει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Εγω παλι γιατι δεν μπορω να την περασω τη viper 5? Δηλαδη, μπορω, απλα αφου γινει η εγκατασταση και το ανοιξω... μου βγαζει τον οδηγο εκκινησης, τον κανω, και στο τελος μου βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε, παταω "οκ" και συνεχιζει σε ενα μαυρο φοντο!! κατι σαν να μην εχει launcher ! βλεπω τα soft keys κατω, βλεπω την πανω μπαρα, και το κλειδωμα της οθονης (οταν κλειδωσει). τιποτα αλλο! και κοινως δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα... Μετα απο επανεκκινηση απλα δεν ανοιγει... μενει κολλημενο στο bootanimation.... Εχει συμβει σε κανεναν αλλον?? α... δοκιμασα περασα με cwm και ενα αλλο launher (tou z) αλλα και παλι δεν μου ανοιγει... σβησε την sd και αφησε μονο τα απαραιτητα τα υπολοιπα σβηστα.πιστευω η sd φταει .δοκιμασε να ξανακανεις τα βηματα αφου πρωτα εχεις κανει ενα φορματ της sd αφου κανεις μια κοπια της στο pc σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 σβησε την sd και αφησε μονο τα απαραιτητα τα υπολοιπα σβηστα.πιστευω η sd φταει .δοκιμασε να ξανακανεις τα βηματα αφου πρωτα εχεις κανει ενα φορματ της sd αφου κανεις μια κοπια της στο pc σου. δε νομιζω να φταει η sd... αφου τελικα τα παρατησα περασα την super jelly bean 3 απροβληματιστα οπως και τις υπολοιπες 150 φορες που εχω περασει ρομ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Χαιρετώ! Είμαι σε [ Pureness v13 / Suave Kernel v6 / Unlocked BL ] και μετά από τόση διαφήμιση, λέω να πάω στη Viber. Οδηγίες όμως έχει μόνο στο thread του Arc, για να δω Recommended Kernels. * Είναι συμβατή με τον suave? (Έχετε άλλη πρόταση?) * Μπορεί να πατήσει απ' ευθείας πάνω στον Suave, ή χρειάζεται να την περάσω πάνω σε stock ICS kernel? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Εγω παλι γιατι δεν μπορω να την περασω τη viper 5? Δηλαδη, μπορω, απλα αφου γινει η εγκατασταση και το ανοιξω... μου βγαζει τον οδηγο εκκινησης, τον κανω, και στο τελος μου βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε, παταω "οκ" και συνεχιζει σε ενα μαυρο φοντο!! κατι σαν να μην εχει launcher ! βλεπω τα soft keys κατω, βλεπω την πανω μπαρα, και το κλειδωμα της οθονης (οταν κλειδωσει). τιποτα αλλο! και κοινως δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα... Μετα απο επανεκκινηση απλα δεν ανοιγει... μενει κολλημενο στο bootanimation.... Εχει συμβει σε κανεναν αλλον?? α... δοκιμασα περασα με cwm και ενα αλλο launher (tou z) αλλα και παλι δεν μου ανοιγει... τα ιδια ακριβως επαθα και εγω τρεχω σφαιρα πισω στην ultimate hd 3.0.2 μια βοηθεια για οποιον ξερει κρατησα back up της ultimate hd στην cmw για restore γινεται κατευθειαν η χρειαζεται format cache format system κτλ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 τα ιδια ακριβως επαθα και εγω τρεχω σφαιρα πισω στην ultimate hd 3.0.2 μια βοηθεια για οποιον ξερει κρατησα back up της ultimate hd στην cmw για restore γινεται κατευθειαν η χρειαζεται format cache format system κτλ; εγω σε οσα restore εχω κανει εκανα πρωτα για σιγουρα την κλασσικη διαδικασια περασματος ρομ... format, wipe κλπ και μετα εκανα restore! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 τα ιδια ακριβως επαθα και εγω τρεχω σφαιρα πισω στην ultimate hd 3.0.2 μια βοηθεια για οποιον ξερει κρατησα back up της ultimate hd στην cmw για restore γινεται κατευθειαν η χρειαζεται format cache format system κτλ; εγω παλι σε τοσες που περασα απλα κανω απλο φορματ γενικο αλα δεν ξανα περναω την ρομ κ ολα δουλεβουν μια χαρα πιστεβω δεν χριαζετε ..................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εγω παλι γιατι δεν μπορω να την περασω τη viper 5? Δηλαδη, μπορω, απλα αφου γινει η εγκατασταση και το ανοιξω... μου βγαζει τον οδηγο εκκινησης, τον κανω, και στο τελος μου βγαζει οτι η εφαρμογη σταματησε, παταω "οκ" και συνεχιζει σε ενα μαυρο φοντο!! κατι σαν να μην εχει launcher ! βλεπω τα soft keys κατω, βλεπω την πανω μπαρα, και το κλειδωμα της οθονης (οταν κλειδωσει). τιποτα αλλο! και κοινως δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα... Μετα απο επανεκκινηση απλα δεν ανοιγει... μενει κολλημενο στο bootanimation.... Εχει συμβει σε κανεναν αλλον?? α... δοκιμασα περασα με cwm και ενα αλλο launher (tou z) αλλα και παλι δεν μου ανοιγει... τελικα ειχες δικιο φιλε το ιδιο εβγαλε και σε μενα και ξαναγυρισα σε αυτην την ρομ εγω:Smart Xperia™ROM JB/ICS_[04/03][ Sony Jelly Bean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Κύριοι τη βοήθειά σας! Προσπαθώ εδώ και ώρες να κάνω root τη συγκεκριμένη συσκευή bootloader ξεκλείδωτος,μέχρι εκεί καλά έχω βρεί εφαρμογές όπως oneclick root multi xperia root revolutionary και καμία δεν καταφέρνει να κάνει root. το Oneclick γράφει λίγο πριν το τέλος πως failed to write και οι άλλες εφαρμογές τρέχουν και βγάζουν κάτι παρόμοιο η απλα τρεχουν για πάντα. φταίει η έκδοση η κάνω κάτι λάθος? version gingerbread 2.3.7 build nunber 6.0.b.3.184 kernel version 2.6.35.7+ builduser@build host #1 model number st25i baseband version u8500-49020604-R1G_EC14 θέλω να το κάνω root αλλά να μην αλλάξω rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Κάτι κάνετε λάθος παιδιά! Σε μένα δεν έχει θέμα! Εγώ ακολούθησα τον οδηγό όπως ακριβώς έλεγε! Δεν έκανα όμως και τις βλακείες που λέει να περάσουμε την με flashtool την official! Απλά έκανα την διαδικασία που κάνουμε για περάσουμε οποιαδήποτε Rom! Στη αρχη και εγω ετσι νομιζα... κατι θα ξεχασα λεω, και για αυτο τον λογο την ξαναπερασα αλλες 2-3 φορες... αλλα παντα το ιδιο προβλημα, δεν νομιζω να κανω κατι λαθος, εχω αλλαξει παρα πολλες ρομ και δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε.. και δεν βλεπω να χρειαζεται και τιποτα ιδιαιτερο αλλωστε η εγκατασταση της συγκεκριμενης ρομ... ισως να ξαναδοκιμασω σημερα και να περασω αλλο launcher, αλλιως παλι πισω στην jelly sandwich 9 που εχει αποδειχτει η πιο γρηγορη (κατα την αποψη μου) απο ολες... αυτη, και η hd 3.0.2 EDIT τελικα ειχες δικιο φιλε το ιδιο εβγαλε και σε μενα και ξαναγυρισα σε αυτην την ρομ εγω:Smart Xperia™ROM JB/ICS_[04/03][ Sony Jelly Bean τελικα την περασα και δουλευει κανονικα εδω και 10 λεπτα! Απλα οι διαφορες σε σχεση με την χθεσινη εγκατασταση ηταν: 1) στο Αρομα διαλεξα τον 3ο launcher που προτεινει (αυτον που δεν ειχα διαλεξει χθες) και 2) στο setupwizard δεν εκανα καμια ρυθμιση, ουτε γλωσσα αλλαξα, ουτε wifi συνδεσα... τιποτα, ολα μετα και αφου μου εβγαλε το κεντρικο μενου και 3) ειχα μεσα την καρτα sim ενω χθες οχι.... Τωρα τι εφταιγε απο ολα αυτα δεν ξερω (αν και φανταζομαι το 1) αλλα τελικα δουλευει! Edited April 3, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 η καρτα sim δεν πρεπει να φταιει γιατι εγω την ειχα μεσα μαλλον θεμα launcher ειναι απ οτι φαινεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Για την Viper Xperia 5 το πιο πιθανό να διάλεγες λάθος kernel από τις επιλογές στο AROMA??? Εγώ που έχω ας πούμε κλειδωμένο bootloader διάλεγα stock ics kernel. Την εγκατέστησα 3-4 φορές για να δω κάποιες διαφορές και συνδυασμούς που ήθελα και δε μου έκανε ποτέ το πρόβλημα που λέτε...κάτι κάνατε λάθος παιδιά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Για την Viper Xperia 5 το πιο πιθανό να διάλεγες λάθος kernel από τις επιλογές στο AROMA??? Εγώ που έχω ας πούμε κλειδωμένο bootloader διάλεγα stock ics kernel. Την εγκατέστησα 3-4 φορές για να δω κάποιες διαφορές και συνδυασμούς που ήθελα και δε μου έκανε ποτέ το πρόβλημα που λέτε...κάτι κάνατε λάθος παιδιά. εκει που ελεγε να διαλεξεις ποιον κερνελ χρησιμοποιεις, διαλεγα παντα την τελευταια επιλογη, γιατι ολα τα αλλα αφορουσαν μονο το Arc. Ελεγε αλλωστε οτι αν δεν ειναι το κινητο Arc, διαλεγουμε το τελευταιο... δεν εφταιγε αυτο... κατι απο αυτα που ανεφερα φταιει... γιατι οταν δεν ειχε καρτα σιμ μεσα το κινητο, ετρωγε ενα ψιλοκολλημα μετα το μηνυμα που εβγαζε οτι δεν εχει σιμ- βαλτε τη σιμ και επανεκκινηστετε το κινητο. και μετα το κρασαρισμα του setupwizard ηταν το επομενο κολλημα να μην πηγαινει στην κεντρικη οθονη και μετα την επανεκκινηση να μενει στο bootanimation. Πιθανον και ο launcher, ή τελος παντων ενας συνδυασμος των παραπανω Edited April 3, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Για την Viper Xperia 5 το πιο πιθανό να διάλεγες λάθος kernel από τις επιλογές στο AROMA??? Εγώ που έχω ας πούμε κλειδωμένο bootloader διάλεγα stock ics kernel. Την εγκατέστησα 3-4 φορές για να δω κάποιες διαφορές και συνδυασμούς που ήθελα και δε μου έκανε ποτέ το πρόβλημα που λέτε...κάτι κάνατε λάθος παιδιά. stock kernel διαλεξα και εγω αφου ειμαι LB λογικο ειναι να διαλεξω stock αλλα τπτ κολλησε οπως και στα αλλα παιδια που περιγραφουν πιο πανω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Χαιρετώ! Είμαι σε [ Pureness v13 / Suave Kernel v6 / Unlocked BL ] και μετά από τόση διαφήμιση, λέω να πάω στη Viber. Οδηγίες όμως έχει μόνο στο thread του Arc, για να δω Recommended Kernels. * Είναι συμβατή με τον suave? (Έχετε άλλη πρόταση?) * Μπορεί να πατήσει απ' ευθείας πάνω στον Suave, ή χρειάζεται να την περάσω πάνω σε stock ICS kernel? Το 1ο μου ερώτημα το έψαξα το xda-thread, και είδα από σχόλια ότι υποστηρίζεται ο suave. (Αν και έχει βγάλει known bug στο led notification, μέσω backlight mod στο aroma). Βοηθήστε με λίγο στο 2ο ερώτημά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Το 1ο μου ερώτημα το έψαξα το xda-thread, και είδα από σχόλια ότι υποστηρίζεται ο suave. (Αν και έχει βγάλει known bug στο led notification, μέσω backlight mod στο aroma). Βοηθήστε με λίγο στο 2ο ερώτημά μου.. Αν επιλέξεις άλλ κερνελ εκτός από τον τελευταίο ενώ έχεις suave θα χάσεις το wifi και πρέπει να φλασάρεις το stock modules ics για να επανέλθει. Επέλεξε stock και είσαι οκ. Για όσους έχουν την viper επειδή το system είναι γεμάτο λόγω ότι έχει τα πάντα μέσα η ρομ κάντε το εξείς απλό. πηγαίνετε με το root explorer στο system/media/audio και αφαιρέστε τα ringtones-notification-alarm ήχους που δεν χρησιμοποιήτε η ακόμα καλύτερα αντιγράψτε τα στην sd σε ένα φάκελο κάντε επαννεκίνηση και θα...πετάτε!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ... Για όσους έχουν την viper επειδή το system είναι γεμάτο λόγω ότι έχει τα πάντα μέσα η ρομ κάντε το εξείς απλό. πηγαίνετε με το root explorer στο system/media/audio και αφαιρέστε τα ringtones-notification-alarm ήχους που δεν χρησιμοποιήτε η ακόμα καλύτερα αντιγράψτε τα στην sd σε ένα φάκελο κάντε επαννεκίνηση και θα...πετάτε!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ... Εννοείται ότι στην ίδια σχεδόν διαδρομή system/app διαγράφουμε και από εκεί ότι δεν χρησιμοποιούμε αλλά επίσεις με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ... Edited April 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ευχαριστώ BloodDonor. @harispao Αν επιλέξεις άλλ κερνελ εκτός από τον τελευταίο ενώ έχεις suave θα χάσεις το wifi και πρέπει να φλασάρεις το stock modules ics για να επανέλθει. Επέλεξε stock και είσαι οκ. Αν κατάλαβα καλά, την περνάω κατ'ευθείαν πάνω στην Pureness (είπε ο BloodDonor), και επίσης κρατάω τον suave αλλά στις επιλογές δηλώνω stock kernel. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts