duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Kωστα αυτο λεει οτι ειναι οδηγος ρουτ ? εισαι σιγουρος οτι θα κανω partition με αυτο ? Πηγαινε λίγο πιο κάτω, λέει οδηγίες για το Partition...........Εκεί που λέει Link2sd. Εγώ απο εδώ το έκανα και έγινε μια χαρά! Edited January 21, 2013 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Πηγαινε λίγο πιο κάτω, λέει οδηγίες για το Partition...........Εκεί που λέει Link2sd. Εγώ απο εδώ το έκανα και έγινε μια χαρά! Δυστυχως δεν εχω card reader για sd στο σπιτι κι οχι τιποτα αλλο ,αλλα το τηλ ειναι του σαρακα εχμμ της γυναικας ..γκουχ γκουχ ..:p Θα δω ..ευχαριστω παντως παιδια ! Κωστα Δωσε ενα λινκ να φλασαρω την Ultimate μπας και γλυτωσω Edited January 21, 2013 by nick2crete Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Δυστυχως δεν εχω card reader για sd στο σπιτι κι οχι τιποτα αλλο ,αλλα το τηλ ειναι του σαρακα εχμμ της γυναικας ..γκουχ γκουχ ..:p Θα δω ..ευχαριστω παντως παιδια ! Κωστα Δωσε ενα λινκ να φλασαρω την Ultimate μπας και γλυτωσω Νίκο διάβασε εδώ συνέχισε εδώ η Επίσημη σελίδα της ultimate HD στους XDA, και από εδώ κατεβάζεις την έκδοση 2.0.3 που έχω και εγώ και θα σωθείς!!! Πρέπει να είσαι root και να έχεις περάσει το CWM Βήμα 3. Φρόντισε να κάνεις επ΄ακριβώς τα βήματα που έχουν πει οι πιο έμπειροι: 1)wipe data/factory reset 2)wipe cache partition 3)wipe Dalvik Cache 4)wipe battery stats (καλό θα είναι να έχεις πλήρη φορτισμένη την μπαταρία όταν το κάνεις αυτό) 5)format /cache 6)format /data 7)format /system (τα βήματα 5-7 βρίσκονται στο "advanced") και μετά, πατάς στο cwm "install zip file" και τρέχεις το .zip αρχείο που έχεις περάσει στην sd. Αυτά είναι τα βήματα.Απλό ε? Edited January 21, 2013 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 http://www.sendspace.com/file/n4x7rn ειναι ο launcher απο την ultimate με καποιον root explorer πηγαινε το αρχειο που κατεβασες,απο την καρτα μνημης,σε εναν φακελο οπουδηποτε μεσα στην συσκευη, π.χ. καπου χυμα στο system,(αλλαζουμε απο R/W σε R/O) μετα κρατα πατημενο επανω του και αλλαξε του permissions το Owner να ειναι read και write τσεκαρισμενο το group μονο read και το Others μονο read μετα το κανεις αποκοπη και επικοληση στη διαδρομη system/app,σε ρωταει για αντικατασταση,λες ναι,επανεκκινηση και εισαι ok Υ.Γ. (δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειναι ο τροπος που αλλαζουν τα αρχεια συστηματος) Είσαι ωραίος φίλε, δούλεψε άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Τελικά βρήκε κανείς το πλαίσιο εικόνας να μας το ανεβάσει; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fizz Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Χαιρετώ! Ειμαι νεο μελος και μιας και δεν εχω πολυ γνωση για το forum ελπιζω να ειναι το σωστο section που ποσταρω. Εχω ενα neo v και του ειχα περιασμενη 9.1 cm stable απο το site της cyanogen. Aρχισε να εμφανιζει προβλημα με την συνδεση σε wifi δικτυα οποτε ειπα να το κανω ενα factory reset. Tο εκανα και ξαναπερασα την ιδια rom με install zip from sdcard. Tην εκανα install αλλα δεν ξεκινουσε το κινητο, κολλουσε στο animation. Μετα προσπατθησα να την περασω ξανα οπως ακριβως την περασα την πρωτη φορα. Δηλαδη με τον οδηγο απο το site της CM ( wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_haida). Oταν ομως προσπαθησα να μπω σε flash mode το λαμπακι αναβε πρασινο και μετα απο λιγο προσπαθουσε να ξεκινησει το κινητο. Ο υπολογιστης δεν αναγνωριζε το κινητο οποτε δεν μπορεσα να κανω flash το boot.img οπως λεει ο οδηγος. Εχει brickαρει τωρα και δεν μπορω να βρω καποιο τροπο να το επαναφερω. Μπορει κανεις να με βοηθησει ισως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos6661 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εδω ειναι το σωστο μερος φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fizz Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εδω ειναι το σωστο μερος φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057 δεν εψαξα καλα τοτε. αν μπορει καποιος mod να το μεταφερει παρακαλω και αν μπορει να βοηθησει κιολας :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Και αν έχει κάποιος και τα background του Xperia Z, πολύ θα το εκτιμούσα... 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Και αν έχει κάποιος και τα background του Xperia Z, πολύ θα το εκτιμούσα... Τα έχω εγώ,στείλε mail να σου τα στείλω! (Τις Ταπετσαρίες εννοείς έτσι; ) Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Έβαλα το CWM 5.0.2.7 αλλά ενώ θα έπρεπε -αν δεν κάνω λάθος- στο "advanced" να έχει επιλογή για partition της sd card, δεν μου δίνει παρά τις επιλογές: -Reboot Recovery -Wipe Dalvik Cache -Wipe Battery Stats -Report Error -Key Test -Show log Έκανα κάτι λάθος; (4.0.4 .587 root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Έβαλα το CWM 5.0.2.7 αλλά ενώ θα έπρεπε -αν δεν κάνω λάθος- στο "advanced" να έχει επιλογή για partition της sd card, δεν μου δίνει παρά τις επιλογές: -Reboot Recovery -Wipe Dalvik Cache -Wipe Battery Stats -Report Error -Key Test -Show log Έκανα κάτι λάθος; (4.0.4 .587 root) Νομίζω έχει ειπωθεί πάμπολες φορές ότι δεν μπορείς να κάνεις την SD Partition με το CWM. Θα πρέπει να πάς με το πατροπαράδωτο τρόπο απο εδώ δες εκεί που λέει link2sd. Edited January 22, 2013 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Νομίζω έχει ειπωθεί πάμπολες φορές ότι δεν μπορείς να κάνεις την SD Partition με το CWM. Θα πρέπει να πάς με το πατροπαράδωτο τρόπο απο εδώ ακολούθησε το βήμα 3. Το είδα αυτό, αλλά προσπάθησα να το αποφύγω επειδή δεν έχω πρόχειρο card reader. Anyway, σ'ευχαριστώ. Θα το κάνω πατροπαράδοτα τελικά...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Επειδη εχω χασει τα γνησια handsfree του Neo v θελω να μου πειτε αν ειναι συμβατα τα παρακατω και ποιο μου προτεινετε! http://www.tech-world-direct.com/index.php?app=ecom&ns=prodshow&ref=SonyEricssonGenuineHandsfreeHeadphonesMH-610Black http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/stereo-headset-mh650/ http://www.sonymobile.com/gr/support/accessories/hi-fi-stereo-headset-mh710/ http://www.sonymobile.com/global-en/support/accessories/stereo-headset-mh750/ Ευχαριστω! Συγνωμη για το δευτερο ποστ αλλα δεν πηρα καμια απαντηση! Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το είδα αυτό, αλλά προσπάθησα να το αποφύγω επειδή δεν έχω πρόχειρο card reader. Anyway, σ'ευχαριστώ. Θα το κάνω πατροπαράδοτα τελικά...:rolleyes: Δεν χρειάζεται card reader, δουλεύει και πάνω στο κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τελικά βρήκε κανείς το πλαίσιο εικόνας να μας το ανεβάσει; Ηλία ομολογώ ότι σε ξέχασα και από τότε που με ρώτησες δεν το ξανά κοίταξα. Θα προσπαθήσω να το κοιτάξω. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Οι λειτουργίες hdmi και usb otg λειτουργούν κανονικά στην Ultimate HD ??????????:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ηλία ομολογώ ότι σε ξέχασα και από τότε που με ρώτησες δεν το ξανά κοίταξα. Θα προσπαθήσω να το κοιτάξω. Οκ Γιώργο!Θα κοιταγα κ γω αλλά δεν έχω κάνει root στο neo v ακόμη! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τελικά βρήκε κανείς το πλαίσιο εικόνας να μας το ανεβάσει; Πιό πλαίσιο εικόνας??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Πιό πλαίσιο εικόνας??? Πλαίσιο εικόνας λέγεται ένα widget όπου βάζεις μια φωτογραφία σε μικρό μέγεθος Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Οι λειτουργίες hdmi και usb otg λειτουργούν κανονικά στην Ultimate HD ??????????:worry: Το Hdmi δουλευει κανονικοτατα.To usb otg εξαρταται απο τον kernel και οχι απο την rom.Αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader kernels οπως ο Suave , alliance κλπ υποστηριζουν usb otg.Αν εχεις κλειδωμενο bootloader και αρα στοκ kernel πρεπει να φλασαρεις τα αντιστοιχα modules μεσv CWM και εισαι κομπλε.Περισσοτερα εδω και με μια εφαρμογη τυπου usb otg helper εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Και αν έχει κάποιος και τα background του Xperia Z, πολύ θα το εκτιμούσα... Φίλε μου το αρχείο είναι λίγο μεγάλο και δε μπορώ να το στείλω από το τηλ,θα σου το στείλω μέσω υπολογιστή μόλις μπορέσω. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το είδα αυτό, αλλά προσπάθησα να το αποφύγω επειδή δεν έχω πρόχειρο card reader. Anyway, σ'ευχαριστώ. Θα το κάνω πατροπαράδοτα τελικά...:rolleyes: Δεν χρειάζεται card reader, δουλεύει και πάνω στο κινητό. Μισό λεπτό γιατί μπερδευτήκαμε. Το βήμα 3 είναι για να βάλω το cwm. Αυτό το έχω κάνει. Αυτό που θέλω να κάνω είναι partition και μάλλον θα κάνω τα βήματα που λέει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722 Spiros91, εννοείς μήπως ότι μπορεί να γίνει και συνδέοντας απλά το κινητό στο pc αφού ούτως ή άλλως βλέπει την sd ξεχωριστά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Μισό λεπτό γιατί μπερδευτήκαμε. Το βήμα 3 είναι για να βάλω το cwm. Αυτό το έχω κάνει. Αυτό που θέλω να κάνω είναι partition και μάλλον θα κάνω τα βήματα που λέει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722 Spiros91, εννοείς μήπως ότι μπορεί να γίνει και συνδέοντας απλά το κινητό στο pc αφού ούτως ή άλλως βλέπει την sd ξεχωριστά; Έχεις δίκιο Johny-B,εγώ έκανα λάθος το λινκ. Αυτό έδωσα εχθές Στο Νίκο από Την Κρήτη, και σε εσένα έκανα λάθος,συγνώμη....Οκ διόρθωσα και το προηγούμενο post μου. Ναι αυτό εννοεί ο Spiros91,μπορείς να το κάνεις και ενώ έχεις το τηλ συνδεδεμένο στον υπολογιστή, μιας και η κάρτα ουσιαστικά αποπροσαρτάται από το τηλ. Edited January 22, 2013 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Xperia Z Lockscreen and Wallpapers http://en.miui.com/data/attachment/forum/201301/18/1115076u1h9w16uw1au719.jpg.thumb.jpg http://en.miui.com/data/attachment/forum/201301/18/1115182c5xhgabccgaab5a.jpg.thumb.jpg Edited January 22, 2013 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts