Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ παιδιά έχοντας την js εδώ και κάνα 2 εβδομάδες έχω να πω πως με τη μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος ενώ σε αντίθεση έχει καλή διαχείριση της ram..το άλλο σπαστικό με τη μπαταρία είναι ότι δίπλα από τη μπάρα δείχνει και πόσο % έχεις το οποίο είναι "αγχωτικο"μήπως αλλάζει αυτό στην 8.2?

Λοιπόν ακούω τη γνώμη σας!!

Δοκιμασε να φορτιζεις μόνον όταν η σταθμη της μπαταριας πέσει κάτω απο 20% και απο το φορτιστη ρευματος ,σε μενα τουλάχιστον δουλεψε καλα αυτό και φθανω πλέον στις 2+ μερες με μετρια χρήση ( αρκετο wi-fi , λιγα τηλ-μην, κτλ). Επίσης μ'ενα task killer να καθαριζεις συχνά...

Υ.Γ δεν αλλάζω την JS 7.4 ( & kernel .587) με τιποτε πλέον:)

Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υ.Γ δεν αλλάζω την JS 7.4 ( & kernel .587) με τιποτε πλέον:)

Δοκίμασε την Xperia Ultimate HD και μετά πες το μας...Τα ίδια έλεγα και εγώ σαν εσένα αλλά η Xperia Ultimate HD είναι ελαφρώς καλύτερη.Και έχω και περισσότερη μνήμη RAM ελεύθερη.

Edited by soulfunkdjx

Δοκίμασε την Xperia Ultimate HD και μετά πές το μας...Τα ίδια έλεγα και εγώ σαν εσένα αλλά η Xperia Ultimate HD είναι ελαφρώς καλύτερη.Και έχω και περισσότερη μνήμη RAM ελεύθερη.

Λες ε ? πάντως για free ram εχω 175-180ΜΒ :) καλύτερα και απ άυτό ? Τεσπα θα δειξει στο άμεσο μέλλον

φυσικα τα σχόλια για τη ultimateHD ειναι κατι παραπάνω απο καλά...θα δουμε :)

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Λες ε ? πάντως για free ram εχω 175-180ΜΒ :) καλύτερα και απ άυτό ? Τεσπα θα δειξει στο άμεσο μέλλον

φυσικα τα σχόλια για τη ultimateHD ειναι κατι παραπάνω απο καλά...θα δουμε :)

330 είχα!!!! Βέβαια μετά έβαλα το walkman και κανα 2 ακόμα εφαρμογές και είμαι στα 230 τώρα. Σε συμβουλεύω να την δοκιμάσεις και αν δεν.... ξαναγυρνάς στην JS

Ας απαντήσει κάποιος φίλος παρακαλώ. Στην τελευταία επίσημη μέσω SUS 4.0.4 το led σε αναπάντητες και μηνύματα δουλεύει σωστά;

Είμαι ακόμη στην αρχική 2.3.4 και σκέφτομαι να περάσω σε αυτήν. Αξίζει;

330 είχα!!!! Βέβαια μετά έβαλα το walkman και κανα 2 ακόμα εφαρμογές και είμαι στα 230 τώρα. Σε συμβουλεύω να την δοκιμάσεις και αν δεν.... ξαναγυρνάς στην JS

εγω ακουσα για καποια θεματα με την καμερα?η διαδικασια εγκαταστασης ευκολη?

Δυστυχώς, έχω την προβληματική 2.3.4 και είμαι root, αλλά τουλάχιστο τώρα ξέρω τι φταίει.

Γενικά με την 4.0.4 είσαι περισσότερο ικανοποιημένος από την ταχύτητα του κινητού και τη συμβατότητα των εφαρμογών σε σχέση με τη ver. 2;

ναι μην το σκεφτεσαι,ακουγα τοσα για την 4 αλλα το κινητο με ενα root που γινετε παν'ευκολα ειναι το ιδιο πραμα σε ταχυτητα

ο λογος που με αναγκασε ηταν το σημα του wifi δεκτη,τωρα ειμαι οκ

εφαρμογες οσες και να χω δοκιμασει δεν ειχα ποτε προβλημα

επειδη καποιος ρωτησε με την ultimate δεν χανεις το super user.. αρα και το root(?)

τωρα βεβαια τα νουμερα που λενε τα παιδια δεν τα εχω δει εγω 180-330 free αλλα ικανοποιημενος ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν που την ειχα γεματη..

τωρα εμαθα παιζει και ενα κολπακι να κανουμε Partition στην καρτα μνημης και να τα χρησιμοποιουμε σαν εσωτερικη μνημη? αξιζει? σερνεται?

καλησπερα σε ολους.εχω την 4.1.Α.0.562 με root και θελω να περασω την ultimate hd 2 rom.ποια ειναι η διαδικασια ,θα χασω το root,και τελικα αξιζει η αλλαγη? ειναι pre -root αυτη η ρομ?

μηπως καποιος θελει η ξερει να μου απαντησει?

Έχω περάσει την 6.1.1.B.1.10 global και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω το κινητό να φορτίσει ανάβει κανονικά η κόκκινη λυχνία και στην οθόνη φαίνεται η ένδειξη στην μπαταρία ότι φορτίζει όμως το ποσοστό της μπαταρίας δεν ανεβαίνει όση ώρα και αν περάσει, μόνο όταν κλείσω και ανοίξω πάλι το κινητό τότε δείχνει πόσο έχει φορτίσει και συνεχίζει κανονικά η φόρτιση
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

μηπως καποιος θελει η ξερει να μου απαντησει?

λοιπόν, κατ αρχήν πρέπει να κανεις αναβάθμιση στην 587 και να ξανακάνεις ροοτ και να εγκαταστησεις το cwm. μετά θα περάσεις την hd ultimate. ( αν η αναβάθμιση στην .587 γίνει ota ίσως να μη χάσεις το ροοτ - δεν είμαι σίγουρος)

κατά την άποψη μου αξίζει, ( βασικά κ μόνο η αναβάθμιση σε 587 επίσημη αξίζει). η hd είναι pterooted. για λεπτομέριες ψάξε στο τοπικ της hd και στις 30+ τελευταίες σελίδες στο myphone για αυτά μιλάμε, ρίξε μία ματιά.

Ας απαντήσει κάποιος φίλος παρακαλώ. Στην τελευταία επίσημη μέσω SUS 4.0.4 το led σε αναπάντητες και μηνύματα δουλεύει σωστά;

Είμαι ακόμη στην αρχική 2.3.4 και σκέφτομαι να περάσω σε αυτήν. Αξίζει;

Το led σε αναπάντητες δουλεύει. Σε μηνύματα όχι. Πάντως είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι μην το σκεφτεσαι,ακουγα τοσα για την 4 αλλα το κινητο με ενα root που γινετε παν'ευκολα ειναι το ιδιο πραμα σε ταχυτητα

ο λογος που με αναγκασε ηταν το σημα του wifi δεκτη,τωρα ειμαι οκ

εφαρμογες οσες και να χω δοκιμασει δεν ειχα ποτε προβλημα

Μόλις πέρασα στην έκδοση 4 και το wi-fi πάει μια χαρά τώρα. Να είσα καλά φίλε μου. Έχεις pm.!

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί....προσπαθώ να κατεβάσω το ''Angry Birds Star Wars'' κι εχω ολο το μηνυμα οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος...Εγω ετσι κι αλλιως σχεδον τα παντα τα εχω στην SD....τι να ''βγαλω'' για να ελευθερωθει χωρος...υπάρχει καποια εφαρμογη στο GooglePlay; :wacko:

Ο ένας λέει για ram ο άλλος λέει για Rom... Θα συνεννοηθείται?

Εγω πάντως εγραψα για Ram ,το τονισα κιολας και όχι για εσωτερική μνήμη ..τωρα όποιος κατάλαβε ,καταλαβε ..:lol:

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί....προσπαθώ να κατεβάσω το ''Angry Birds Star Wars'' κι εχω ολο το μηνυμα οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος...Εγω ετσι κι αλλιως σχεδον τα παντα τα εχω στην SD....τι να ''βγαλω'' για να ελευθερωθει χωρος...υπάρχει καποια εφαρμογη στο GooglePlay; :wacko:

Πρώτα το παιχνίδι μπαίνει στην εσωτερική μνήμη κ μετά έχεις δυνατότητα για μεταφορά σε sd.

Αν δε πολυ μπαίνεις στο Facebook διέγραψε το που πιάνει αρκετό χώρο,αλλιώς σβήσε ότι εφαρμογή υπάρχει στην εσωτερική που δε χρησιμοποιείς

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

απλως δεν θέλω ας πουμε να είναι βασισμένη στο ics της sony... για muiu και firedroid περιμένω να βγουν νεες εκδώσεις...ειναι παρα πολύ καλες rom

330 είναι η ram ή οι τελικές από το Kawasaki μου;;; :p Κάτι έχετε παρεξηγήσει.

Την Παρασκευή το βράδυ είχε κάνεις πρόβλημα με το σήμα της πράσινης εταιρείας ή το κινητό μου έκανε νάζια; Μια μπορούσαν να με καλέσουν μια όχι. Τα δε μηνύματα ερχόντουσαν με μισή ώρα καθυστέρηση.

Και κάτι ακόμα. Έχει κανείς εγκατεστημένο το handcent αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση 4.6.1 και το viber; Μετά την αναβάθμιση ενώ έχω το viber κλειστό με το που μου έρχεται μήνυμα ανοίγει και το viber. To κλείνω και μόλις έρθει πάλι μήνυμα ξανά ανοίγει.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εκανα εγκατασταση τον launcher του xperia s αλλα θελω να τον βγαλω και δεν ξερω πως γινεται!

Είχες κρατήσει το backup του παλιού;

@zxr πρόβλημα είχα κατά τη διάρκεια μιας κλήσης,έπεφτε η γραμμή έτσι ξαφνικά που λέει το άσθμα!

Τι σου παρουσιάζει το handcent;τελευταία έκδοση έχω αλλά δε παρατηρώ κάτι

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Ρυθμισεις- Εφαρμογες- Ληφθηκε- Αρχικη οθονη xperia. Το κανεις κανονικα απεγκατασταση
:)Μετα απο λιγο ψαξιμο το βρηκα! Παραθετω και το μυνημα απο παλαιοτερο ποστ!:wink:

Είχες κρατήσει το backup του παλιού;

@zxr πρόβλημα είχα κατά τη διάρκεια μιας κλήσης,έπεφτε η γραμμή έτσι ξαφνικά που λέει το άσθμα!

Τι σου παρουσιάζει το handcent;τελευταία έκδοση έχω αλλά δε παρατηρώ κάτι

Οχι δεν ειχα παρει back up και απ'οτι βλεπω τωρα δεν εχει την επιλογη καταργηση εγκαταστασης!:confused: Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ίσως με καμία εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής;

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...