padodinamos Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Κοίτα να δεις...η κάρτα μνήμης σου είναι για να αποθηκεύεις οτιδήποτε.Αλλά οι εγκαταστάσεις πάνε πάντα στην μνήμη τηλεφώνου.Μπορείς όμως αν είσαι root να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Link2SD και τα προγράμματα σου να εγκαθιστώνται στην κάρτα μνήμης σου και έτσι να έχεις ελεύθερη την μνήμη του κινητού.Για να δεις πως γίνεται σου παραθέτω το παρακάτω link το οποίο είναι στα αγγλικά. Αλλά έιπαμε πρέπει να είσαι root για να κάνεις ότι λέει το Link παρακάτω. http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ οκ καταλαβα, ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Generic world ήταν αυτή που φλασαρες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfie1990 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γεια σας,καταρχάς ελπίζω να γράφω το topic μου στο σωστό μέρος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος αναλυτικος(και λέω αναλυτικός επειδή είμαι καινούργιος στα android) οδηγός στα ελληνικά(ή έστω στα αγγλικά) για την εγκατάσταση της εκδοσης Jelly Bean σε συσκευή Sony Neo V. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Βασικά ναι. Αυτή που έχει κανονικά αν ήταν το κινητό απο Ελλάδα τι είναι? nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές και από κει κάνεις απαγκατάσταση. Για το δεύτερο ερώτημα σου απάντησαν ήδη. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) ρε παιδια για μενα καμια βοηθεια? πως γινεται να εμφανιζονται στην μπαρα ειδοποιησεων οι ειδοποιησεις? γιατι τωρα δεν φαινεται τιποτα μονο πανω φαινονται. εννοω το πλαισιο ειδοποιησεων αυτο που το τραβας κατω, ειναι παντα μαυρο δεν δειχνει τιποτα. υπαρχει καπου για να το ρυθμιζεις αυτο? γιατι πριν εμφανιζονταν οι ειδοποιησεις ενω τωρα οχι!!! αμα δεν εχεις κατι που να πηγαινει εκει οπως πχ. το 3G watchdog ή καποια αλλη εφαρμογη που δημιουργει notification bar πως θα το δεις? Παιδια καλησπερα. εχω το κινητο ενα χρονο ακριβως. ειμαι με ICS 4.0.4. και αριθμο εκδοσης 4.1.Β.0.587. μηπως υπαρχει κανενας ευκολος τροπος για root??? οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν εχω χωρο στο κινητο και θελω να μεταφερω ολες τις εφαρμογες στην sd. και χωρις ροοτ τις μεταφερεις οχι ομως ολες μερικες δεν μεταφερονται. αν δεις μεταφεροντας αυτες που γινεται να μεταφερθουν και εχεις χωρο στη μνημη οκ αλλιως κανε ροοτ....ο οδηγος ειναι εδω πανευκολος Edited November 14, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Λοιπον παιδες. Αποφασισα το Σαββατο να ανοιξω τον bootloader και να το κανω root. Αφου τα εκανα ολα κυριλε και δεν ετρεχε και τπτ. Μετα αλλαξα γνωμη για την ics και ετσι ξανακλειδωσα τον bootloader και εκανα και unroot. Το αποτελεσμα ειναι φοραω πλεον την ics αλλα ρπαγματικα με εχει απογοητευσει. Σκαλωνει πολυ ασχημα και γενικα ειναι πολυ αργο. Σκεφτομαι να ξανακανω τα πρωτα βηματα και να του περασω μια custom rom αλλα δεν ξερω εαν θα φτιαξει το θεμα του performance.. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Κοίτα να δεις...η κάρτα μνήμης σου είναι για να αποθηκεύεις οτιδήποτε.Αλλά οι εγκαταστάσεις πάνε πάντα στην μνήμη τηλεφώνου.Μπορείς όμως αν είσαι root να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Link2SD και τα προγράμματα σου να εγκαθιστώνται στην κάρτα μνήμης σου και έτσι να έχεις ελεύθερη την μνήμη του κινητού.Για να δεις πως γίνεται σου παραθέτω το παρακάτω link το οποίο είναι στα αγγλικά. Αλλά είπαμε πρέπει να είσαι root για να κάνεις ότι λέει το Link παρακάτω. http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση? Εγώ χρησιμοποιώ το APP2SD Pro. Το Link2SD έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω? Και κάτι ακόμα. Δεν έχω καταλάβει τις διαφορές όταν κάνεις μια εφαρμογή Linked με το να την κάνεις απλά Move to SD. Ρωτάω γιατί το APP2SD έχει μόνο τέτοια επιλογή και είδα στον οδηγό που έβαλες ότι και το Link2SD την έχει και αυτό αλλά δεν την χρησιμοποιεί. Η μόνη υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι ότι το Move to SD αφήνει κάποια ίχνη στην RAM ενώ όταν την κάνεις Linked μεταφέρει τα πάντα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γεια σας παιδια! Εχω το κινητο root με το παλιο firmware. Θα ηθελα να ρωτησω τα παρακατω: 1) Οταν με παιρνουν με αποκρυψη,εαν απαντησω ,μετα το τηλεφωνημα το κινητο ζηταει ξανα pin. Το ιδιο και εαν δεν απαντησω. Χωρις αποκρυψη,ολα καλα. 2) Χρησιμοποιω τον dolphin browser και το juice defender ( Αξιζει; ). Σε αρκετες σελιδες με βγαζει εξω και πρεπει να ξανατρεξω τον browser. Ισως ειναι θεμα μνημης ... Συμβαινει και σε αλλους ; Ευχαριστω πολυ,Βασιλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfie1990 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος αναλυτικος(και λέω αναλυτικός επειδή είμαι καινούργιος στα android) οδηγός στα ελληνικά(ή έστω στα αγγλικά) για την εγκατάσταση της εκδοσης Jelly Bean σε συσκευή Sony Neo V. Το κινητό το έχω κάνει ήδη root ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος αναλυτικος(και λέω αναλυτικός επειδή είμαι καινούργιος στα android) οδηγός στα ελληνικά(ή έστω στα αγγλικά) για την εγκατάσταση της εκδοσης Jelly Bean σε συσκευή Sony Neo V. Το κινητό το έχω κάνει ήδη root ευχαριστω δεν ειναι διαθεσιμη η jelly bean για το κινητο μας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος αναλυτικος(και λέω αναλυτικός επειδή είμαι καινούργιος στα android) οδηγός στα ελληνικά(ή έστω στα αγγλικά) για την εγκατάσταση της εκδοσης Jelly Bean σε συσκευή Sony Neo V. Το κινητό το έχω κάνει ήδη root ευχαριστω Θα πρέπει να εγκαταστήσεις στο κινητό σου το cwm (clockwork mode). Μετά να κατεβάσεις την Rom και τέλος να την εγκαταστήσεις μέσω του cwm. Σχετικά με την JS κοίτα την σελίδα του δημιουργού εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836993 Για μένα και πιστεύω για πολλούς άλλους η έκδοση 7.4 είναι η πιο καλή ως τώρα.Η 8.1 είναι πολύ πρόσφατη και δεν γνωρίζουμε ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση? Εγώ χρησιμοποιώ το APP2SD Pro. Το Link2SD έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω? Και κάτι ακόμα. Δεν έχω καταλάβει τις διαφορές όταν κάνεις μια εφαρμογή Linked με το να την κάνεις απλά Move to SD. Ρωτάω γιατί το APP2SD έχει μόνο τέτοια επιλογή και είδα στον οδηγό που έβαλες ότι και το Link2SD την έχει και αυτό αλλά δεν την χρησιμοποιεί. Η μόνη υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι ότι το Move to SD αφήνει κάποια ίχνη στην RAM ενώ όταν την κάνεις Linked μεταφέρει τα πάντα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ας απαντήσω εγώ στα ερωτήματά μου. Όλα είναι εδώ: http://www.link2sd.info/faq Κρίνοντας και εκ του αποτελέσματος. Before Link2Sd είχα ~86ΜΒ άδεια στην Internal Memory. After, almost 200!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 κατεβαζεις το PC companion και ακολουθεις τις οδηγιες. Πήγα να κάνω σήμερα Update και το πρώτο βήμα ήταν να σώσω της επαφές. Όταν είχα πρωτοπάρει το τηλέφωνο είχα κατεβάσει κάποιες επαφές από το gmail, μετά πρόσθεσα και άλλα νούμερα σε υπάρχοντα ονόματα καθώς και άλλα καινούργια ονόματα, ενώ μερικά τα διέγραψα. Υπέθετα ότι όταν συγχρονίζεις με το gmail αυτό ενημερώνεται με τις τευλευταίες αλλαγές. Αλλά αυτό το μόνο που κάνει είναι να βάζει κανα νούμερο στο gmail που έχεις προσθέσει σε υπάρχον όνομα στο τηλέφωνο, επαναφέρει! ονόματα που έχεις διαγράψει από το τηλέφωνο, ενώ ονόματα που έχει γράψει στο τηλέφωνο και δεν υπήρχαν αρχικά στο gmail τα αγνοεί τελείως. Επίσης όταν σώζειςτις επαφές από το PC Companion αυτό σώζει μόνο τα ονόματα που έχεις προσθέσει εσύ με το χέρι στο τηλέφωνο, ενώ αυτά που έχεις κατεβάσει από το gmail τις αγνοεί. Αποτέλεσμα να μην έχεις πουθενά ολόκληρο τον κατάλογο των επαφών!!! Άντε ψάξε τα ονόματα και τα νούμερα ένα ένα τώρα για να βρείς τί γίνεται. Ρωτώ ποιος χαζός τα σκέφτηκε όλα αυτά;;;; Φταίει η sony που χωρίζει τις επαφές σε επαφές τηλεφώνου και gmail ή είναι θέμα του Android; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ας απαντήσω εγώ στα ερωτήματά μου. Όλα είναι εδώ: http://www.link2sd.info/faq Κρίνοντας και εκ του αποτελέσματος. Before Link2Sd είχα ~86ΜΒ άδεια στην Internal Memory. After, almost 200!!! :D Τα πράγματα είναι απλά,ξεχνάς το APP2SD και καλωσορίζεις το LINK2SD.Το LINK2SD είναι πολύ καλύτερο από το APP2SD μιας και το 2ο έχει κάποια ''θεματάκια''.Εκτός αυτού το app2sd υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στις rom 2.2 και πάνω (δε λέγεται όμως app2sd).Άσε που δε μπορείς να μεταφέρεις όλες τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.Tο LINK2SD πάει ένα βήμα παραπέρα μιας και εγκαθιστά Ο Λ Ε Σ τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης σε ξεχωριστό partition FAT32 που έχουμε δημιουργήσει ήδη στην κάρτα μας.Και για να γίνει 2ο partition στην κάρτα μνήμης μας θα πρέπει να είμαστε root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί, αλλά επειδή αναβάθμισα το τηλέφωνο στην 587 πριν από λίγο, ποιες είναι οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλησπέρα,εδώ και κάτι μέρες μου παρουσιάστηκε τo εξής πρόβλημα:το βάζω στο αθόρυβο και όταν το επαναφέρω στο κανονικό δεν λειτουργεί ο ήχος πληκτρολογίου. Επανέρχεται μόνο όταν κάνω ΅''Επαναφορά ρυθμίσεων'' αλλά μετά εάν βάλω πάλι το ''αθόρυβο'' πάλι τα ίδια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Δεν ξέρω ποιος φταίει φίλε μου αλλά επειδή το ζητούμενο είναι να κάνεις την δουλειά σου κατέβασε το MyPhoneExplorer ή το Phone Copier για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί, αλλά επειδή αναβάθμισα το τηλέφωνο στην 587 πριν από λίγο, ποιες είναι οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση; Ευχαριστώ! Όχι μεγάλες. Tίποτα ορατό στο μάτι. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Jelly sandwich Στο walkman και στις ταινίες σας πετάει και εσάς το μήνυμα. "δυστυχώς η εφαρμογή συσκευές έχει σταματήσει?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ...και εγκαθιστά Ο Λ Ε Σ τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης σε ξεχωριστό partition FAT32 που έχουμε δημιουργήσει ήδη στην κάρτα μας.Και για να γίνει 2ο partition στην κάρτα μνήμης μας θα πρέπει να είμαστε root. εχω χασει τον ανταπτορα για την καρτα μνημης,υπαρχει αλλος τροπος να κανω 2ο partition? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Και σε εμένα τρώει πολλα κοληματα με ic 4.01 και δεν ξέρω τη να κάνω .εχετε να προτείνετε κάποια άλλη custom rom ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Αναβάθμισα ένα Xperia U φίλου (Cosmote branded) σε ICS 4.0.4 (χρηση Vodafone) Αν και όλα πήγαν ομαλα (με flashtool), το κινητό ΔΕΝ έμπαινε στο internet (WIFI or 3G) Το μεν 3G το έλυσα με χειροκίνητο πέρασμα ρυθμίσεων (ΑΡΝ, κλπ) και για το WIFI problem βρήκα οτι είναι κοινό σε αρκετές συσκευές (από GB -> ICS) και λύνεται προσωρινά με αλλαγή ρύθμίσεων στο ROUTER!!! changed the mode of my router from b/g/n mixed to b/g only Επίσης, πειραματίστηκα για λίγο με την Infinity™Rom:Experience AOKP For Xperia U, την οποία βρήκα φανταστική!!! Θα το άφηνα, αλλα δεν είχα λύσει το WiFi θέμα και είπα να πειραματίζομαι σε stock... Για τυχόν άλλους ομοιοπαθεις!!! Edited November 15, 2012 by asot OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Σκεφτομαι να του βαλω την TheBrainsROM.. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν ξέρω ποιος φταίει φίλε μου αλλά επειδή το ζητούμενο είναι να κάνεις την δουλειά σου κατέβασε το MyPhoneExplorer ή το Phone Copier για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. :) Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts