k30taas Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Ε αυτό το πάνω είναι η μπάρα ειδοποιήσεων.Μήπως εννοείς κάτι άλλο? εννοω φιλε μου το πλαισιο ειδοποιησεων αυτο που το τραβας κατω, ειναι παντα μαυρο δεν δειχνει τιποτα. υπαρχει καπου για να το ρυθμιζεις αυτο? γιατι πριν εμφανιζονταν οι ειδοποιησεις ενω τωρα οχι!!! ρε παιδια μια βοηθεια. πως γινεται να εμφανιζονται στην μπαρα ειδοποιησεων οι ειδοποιησεις? γιατι τωρα δεν φαινεται τιποτα μονο πανω φαινονται. εννοω το πλαισιο ειδοποιησεων αυτο που το τραβας κατω, ειναι παντα μαυρο δεν δειχνει τιποτα. υπαρχει καπου για να το ρυθμιζεις αυτο? γιατι πριν εμφανιζονταν οι ειδοποιησεις ενω τωρα οχι!!! Edited November 12, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Αυτο σκεφτομαι να κανω κι εγω. Το κινητο δεν το εχω πειραξει ακομα. Ο οδηγος για το τι πρεπει να κανω ειναι αυτός ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092793#post4092793 Ξεκινάω να μαζεύω αρχεία για τη αναβάθμιση Τον τελευταιο Kernel που θα τον βρω; (θα κανω downgrade στο 4.0.3 για να κανω root και θα το επεναφερω παλι στον πιο προσφατο) Επειτα πρεπει να περασω το Clockworkmod Recovery. (οδηγος:http://theunlockr.com/2012/06/18/how-to-install-clockworkmod-recovery-on-the-sony-ericsson-xperia-neo-v/) Αφου τα κανω ολα αυτα ειμαι ετοιμος να περασω καποια custom ROM; πχ την Jelly Sandwich; Για να περασω την Jelly Sandwich χρειαζομαι το προγραμμα AROMA στο κινητο ή υπάρχει αλλος τροπος; Edited November 12, 2012 by GiannisLeon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ποια δημιουργεί πρόβλημα Ηλία για να τη διαγράψουμε από τη λίστα ή να βάλουμε μια σημείωση; Γιώργο δε το χω εντοπίσει το πρόβλημα:( Πρέπει να κάτσεις να σβήνεις μια μια εφαρμογή,να δοκιμάζεις με ota κτλ κτλ,λογικά δε θα έχει να κάνει με εφαρμογή της Sony?πχ update center; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Ξεκινάω να μαζεύω αρχεία για τη αναβάθμιση Τον τελευταιο Kernel που θα τον βρω; (θα κανω downgrade στο 4.0.3 για να κανω root και θα το επεναφερω παλι στον πιο προσφατο) Αφου τα κανω ολα αυτα ειμαι ετοιμος να περασω καποια custom ROM; πχ την Jelly Sandwich; Για να περασω την Jelly Sandwich χρειαζομαι το προγραμμα AROMA στο κινητο ή υπάρχει αλλος τροπος; https://rapidshare.com/files/2202089548/MT11i_4.1.B.0.587_kernel.ftf χρειαζεσαι και το cwm, το aroma οχι δεν το χρειαζεσαι, απλα το aroma το χρησιμοποιουν καποιες ρομ κατα την εγκατασταση τους (οπως και η Jelly Sandwich) για να διαλεξεις τι "αξεσουαρ" της ρομ θα εγκαταστησεις. απλα να ψαξεις και να προσεξεις τις οδηγιες εγκαταστασης της ρομ για να μη σου κολλησει στο logo της sony οπως εχει συμβει σε πολλους.. και τα ξανακανεις ολα απο την αρχη.. Edited November 12, 2012 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 https://rapidshare.com/files/2202089548/MT11i_4.1.B.0.587_kernel.ftf χρειαζεσαι και το cwm, το aroma οχι δεν το χρειαζεσαι, απλα το aroma το χρησιμοποιουν καποιες ρομ κατα την εγκατασταση τους (οπως και η Jelly Sandwich) για να διαλεξεις τι "αξεσουαρ" της ρομ θα εγκαταστησεις. απλα να ψαξεις και να προσεξεις τις οδηγιες της εγκαταστασης της ρομ για να μη σου κολλησει στο logo της sony οπως εχει συμβει σε πολλους.. και τα ξανακανεις ολα απο την αρχη.. Ευχαριστω. Τα κατεβαζω ολα... Πότε χρειαζεται να κανω backup και με ποιο προγραμμα (ποιο ειναι αυτο που συνιστάτε πιο πολύ; ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 αν εισαι ηδη ροοτ σε καποια εκδοση κανε απο τωρα backup. εγω χρησιμοποιω το titanium backup. για τα μηνυματα και τις κλησεις αν θελεις να τα κρατησεις δες αυτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result (αυτα δεν απαιτουν ροοτ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 αν εισαι ηδη ροοτ σε καποια εκδοση κανε απο τωρα backup. εγω χρησιμοποιω το titanium backup. για τα μηνυματα και τις κλησεις αν θελεις να τα κρατησεις δες αυτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result (αυτα δεν απαιτουν ροοτ) Δεν ειμαι root οποτε παω για την 2η επιλογη.... για τα μηνύματα. Το titanium backup δουλεύει και χωρίς root ; Στο android market γραφει οτι δουλευει με root. Μπορω να φτασω μεχρι το root χωρις να χασω κανενα δεδομένο στο κινητο; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 εγω χρησιμοποιω το mybackup κανει backup σε ολα και επαναφερει το κινητο οπως ακριβως ηταν sms mms σελιδοδεικτες ιστορικο κλησεων επαφες apk+δεδομενα και αλλα τα επαναφερει με 2 κινησεις και με Ελληνικο μενου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεν ειμαι root οποτε παω για την 2η επιλογη.... για τα μηνύματα. Το titanium backup δουλεύει και χωρίς root ; Στο android market γραφει οτι δουλευει με root. Μπορω να φτασω μεχρι το root χωρις να χασω κανενα δεδομένο στο κινητο; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. το titanium δεν δουλευει χωρις ροοτ. Τωρα, το αν θα χασεις δεδομενα εξαρταται σε ποια εκδοση εισαι και πως θα κανεις την αναβαθμιση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipsissimus Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς την CM10? Tρέχει καλά στο Νeo V? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Το αγόρασα αλλά απ' ότι κατάλαβα είναι απο Ιταλία και είναι branded της tim. Μπορώ να περάσω official έκδοση αλλά όταν βγουν επόμενες αναβαθμίσεις να γίνονται κανονικά χωρίς να χρειάζεται να τις κάνω εγω με κάποιο πρόγραμμα? nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γιώργο δε το χω εντοπίσει το πρόβλημα:( Πρέπει να κάτσεις να σβήνεις μια μια εφαρμογή,να δοκιμάζεις με ota κτλ κτλ,λογικά δε θα έχει να κάνει με εφαρμογή της Sony?πχ update center; To update center είναι πιθανό υποψήφιο αν όντως είναι υπεύθυνο για ΟΤΑ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Παιδες που ειναι το topic για αγγελιες? Edited November 12, 2012 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Παιδες που ειναι το topic για αγγελιες?Πουλαω το δικο μου 9μηνων μεταχειρισμενο 100 ευρω. Πρέπει να έχεις κλείσει 3+ μήνες εγγραφής στο forum και να έχεις 200+ ποστ για να αποκτήσεις πρόσβαση στο buy & sell Edit: Anyway, 150 :p :lol: Edited November 12, 2012 by nikos523 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Φλασάρεις με το flashtool την επίσημη rom για το U. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αγγελίες σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. επιτρέπονται μόνο στο Buy and Sell στο οποίο προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post. To post σου τροποποιήθηκε και αφαιρέθηκε το κομμάτι που περιείχε αγγελία. Για οτιδήποτε άλλο μου στέλνεις πμ γιατί είμαστε ήδη off-topic. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 To update center είναι πιθανό υποψήφιο αν όντως είναι υπεύθυνο για ΟΤΑ. Θα καθόμουν να ασχοληθώ αλλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή:p Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γιώργο δε το χω εντοπίσει το πρόβλημα:( Πρέπει να κάτσεις να σβήνεις μια μια εφαρμογή,να δοκιμάζεις με ota κτλ κτλ,λογικά δε θα έχει να κάνει με εφαρμογή της Sony?πχ update center; και εγω νομιζω οτι το update center δημιουργει το προβλημα...ειμαι πισωω:D η μπορει ο φιλος να εχει προβλημα με το ιντερνεετ Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Λίγο βοήθεια για το που θα τα βρω και πώς? Με flashtool όταν μου βγάζει να το συνδέσω ενώ πατάω το πλήκτρο της επιστροφής δεν κάνει τίποτα. Μένει εκεί και εξακολουθεί να δείχνει το ίδιο πράγμα Edited November 12, 2012 by uncommandable nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 και εγω νομιζω οτι το update center δημιουργει το προβλημα...ειμαι πισωω:D η μπορει ο φιλος να εχει προβλημα με το ιντερνεετ To update center είναι πιθανό υποψήφιο αν όντως είναι υπεύθυνο για ΟΤΑ. για να κανεις ota αναβαθμιση δεν πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το update center? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς την CM10? Tρέχει καλά στο Νeo V? καλη ειναι,αλλα πιο γρηγορη σε αποκριση νoμιζω ειναι η jelly sandwich,παρολο που η CM10 μου βγαζει 4500 στο antutu και η JS 4000. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 To update center είναι πιθανό υποψήφιο αν όντως είναι υπεύθυνο για ΟΤΑ. και εγω νομιζω οτι το update center δημιουργει το προβλημα...ειμαι πισωω:D η μπορει ο φιλος να εχει προβλημα με το ιντερνεετ Θα σας απογοητεύσω. Δεν είναι αυτό γιατί δεν το έχω βγάλει ποτέ κι όμως OTA δε μου έχει κάνει... United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Θα σας απογοητεύσω. Δεν είναι αυτό γιατί δεν το έχω βγάλει ποτέ κι όμως OTA δε μου έχει κάνει... Κ τι άλλο μπορεί να είναι;ακόμη κ το uefa που έχει προεγκατεστημένο πχ; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 ρε παιδια για μενα καμια βοηθεια? πως γινεται να εμφανιζονται στην μπαρα ειδοποιησεων οι ειδοποιησεις? γιατι τωρα δεν φαινεται τιποτα μονο πανω φαινονται. εννοω το πλαισιο ειδοποιησεων αυτο που το τραβας κατω, ειναι παντα μαυρο δεν δειχνει τιποτα. υπαρχει καπου για να το ρυθμιζεις αυτο? γιατι πριν εμφανιζονταν οι ειδοποιησεις ενω τωρα οχι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 To update center είναι πιθανό υποψήφιο αν όντως είναι υπεύθυνο για ΟΤΑ. Το συγκεκριμένο δεν το είχα απεγκαταστήσει οπότε δεν πρέπει να είναι αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts