Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα, αυτό είναι λίγο "κουφό/απίθανο", δεν κοιτάς την SD και σε μια άλλη συσκευή ή PC?

και εγω το επαθα προς στιγμη ειπα παει τα εχασα ολα και ξαφνικα επανηλθαν μονα τους, δεν ειχαν χαθει!!!!

τωρα εγω μετα απο την αναβαθμιση της κερνελ 587 ειμαι ροοτ δεν εχω ηχο οταν βγαζω φωτογραφια η τραβαω βιντεο

εννοω ηχο το κλικ που κανει η μηχανη για να τραβηξει φωτο

τι να εχει παθει?

Τα αντίγραφα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης στο φάκελο "TitaniumBackup"

ναι και σου λεω ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup και επαναφορα. εγω αυτο χρησιμοποιω και χρειαστηκε να κανω

επαναφορα και σε λιγη ωρα το τηλεφωνο μου ηταν οπως πριν

καλο θα ηταν το αρχειο back up να το αποθηκευσεις καπου στον υπολογιστη σου για ωρα αναγκη

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
This is Sparta!!!:nagger:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω το επαθα προς στιγμη ειπα παει τα εχασα ολα και ξαφνικα επανηλθαν μονα τους, δεν ειχαν χαθει!!!!

τωρα εγω μετα απο την αναβαθμιση της κερνελ 587 ειμαι ροοτ δεν εχω ηχο οταν βγαζω φωτογραφια η τραβαω βιντεο

εννοω ηχο το κλικ που κανει η μηχανη για να τραβηξει φωτο

τι να εχει παθει?

Έχεις ενεργοποιήσει τον ήχο κλείστρου;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετικά με τα διάφορα προγράμματα backup. Όταν λέμε ότι κρατάνε τις εφαρμογές εννοούμε και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών? Οι εφαρμογές υπάρχουν ούτως ή άλλως στο Play, οπότε το σημαντικό είναι οι ρυθμίσεις τους, κωδικοί κλπ. Στο forum της sonymobile αναφέρουν ότι το πρόγραμμα backup&restore που υπήρχε σε 2.1 παίζει και με το ICS μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς;

Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετικά με τα διάφορα προγράμματα backup. Όταν λέμε ότι κρατάνε τις εφαρμογές εννοούμε και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών? Οι εφαρμογές υπάρχουν ούτως ή άλλως στο Play, οπότε το σημαντικό είναι οι ρυθμίσεις τους, κωδικοί κλπ. Στο forum της sonymobile αναφέρουν ότι το πρόγραμμα backup&restore που υπήρχε σε 2.1 παίζει και με το ICS μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς;

Το Ultimate Backup που χρησιμοποιώ, παίρνει backup και τα δεδομένα χρήστη, άρα και τους λογαριασμούς. Εννοείται πως κρατάει και τα δεδομένα από τα παιχνίδια. Στα + το πολύ καλό batch backup/restore.

Για το titanium δεν είμαι σίγουρος. Έχω πάνω από χρόνο να το χρησιμοποιήσω.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

το ειχα δοκιμασει εγω μια φορα πριν γινω ροοτ αλλα απο οτι θυμαμαι επρεπε μετα να παω στις εφαρμογες μου και να τις κατεβασω

σαν το τιτανιουμ κανενα αλλο αν εισαι ροοτ φυσικα

Έχεις ενεργοποιήσει τον ήχο κλείστρου;

νωριτερα που ανοιξα την καμερα πηγα εκει που λεει ηχος κλειστρου

αυτο εννοεις? αυτο ειναι ενεργοποιημενο κι ακουσα ενα κλικ πολυ μικρο οχι οπως εκανε παλια

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
This is Sparta!!!:nagger:

νωριτερα που ανοιξα την καμερα πηγα εκει που λεει ηχος κλειστρου

αυτο εννοεις? αυτο ειναι ενεργοποιημενο κι ακουσα ενα κλικ πολυ μικρο οχι οπως εκανε παλια

Ίσως έχει πειραχτεί ο ήχος συστήματος,κατέβασε από το μάρκετ το system sounds κ ανέβασε την ένταση συστήματος

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπέρα..

Είμαι σε GB, 2.3.4 rooted (.62) +cwm και θέλω να περάσω την Pureness build 13 [iCS 4.0.4] , με Suave Kernel v6.

Αν κατάλαβα καλά απ' όσο το έψαξα, πρέπει να κάνω τα εξής, κατά σειρά:

- Αναβάθμιση σε 4.0.4 ως τελευταία, και rootάρισμα (μέσω downgrade σε 4.0.3 και επιστροφή στην 4.0.4,όπως περιγράφει στον οδηγό ο zxr)

- Πέρασμα CWM

- Πέρασμα της Pureness

Σωστά?

1) Δεν βγήκε ποτέ τελικά one-click root για την 4.0.4, ε? :(

2) Πώς από την rooted 2.3.4, θα πάρω την 4.0.4? Μέσω Companion, η με flashάρισμα της, από κάπου?

Thanks! :)

εκανα ροοτ βασει οδηγιων καποιας σελιδας

τωρα το κινητο αναφερει εκδοση κερνελ 2.6.32.9-perf

αριθμος εκδοσης 4.1.Β.0.431 μπορω να βαλω καποια αλλη εκδοση? γιατι νομιζω ολες οι ρομ θελουν αλλες εκδοσεις..

ειμαι ετοιμος να βαλω καποια ρομ απο αυτες που λετε? και λινκ θα ηταν ευχαριστο...

κατα τ αλλα εκτος απο το νεο εικονιδιο το super user και οτι με αφησε να σβησω καποιες αχρηστες εφαρμογες δεν ειδα καποια μεγαλη διαφορα..

Edited by durutti

το ειχα δοκιμασει εγω μια φορα πριν γινω ροοτ αλλα απο οτι θυμαμαι επρεπε μετα να παω στις εφαρμογες μου και να τις κατεβασω

σαν το τιτανιουμ κανενα αλλο αν εισαι ροοτ φυσικα

Ετοιμάζω το έδαφος να γίνω root και ψάχνω τον πιο ανώδυνο τρόπο. Έχω μερικές εφαρμογές για τις οποίες θέλω να κρατήσω τις ρυθμίσεις τους και κοιτάζω τον καλύτερο τρόπο.

επειδη αντιμετωπιζουμε ολοι προβληματα με τα κουμπια που εχουν χασει το χρωμα τους και εμενα μου εφυγε και λιγη βαφη απο το πλαστικο προτεινω οποιος παρει ανταλακτικα να ανεβασει βιντεακι για να το προσπαθησουμε οσοι μπορουμε...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=sony+ericsson+xperia+neo+v+replacement&_sacat=0&_odkw=sony+ericsson+xperia+neo+v&_osacat=0&_from=R40

Για καλυτερη διαχειριση μπαταριας τι κανουμε; Επισης, πρεπει να αποφορτιζεται πληρως κτλ για να κραταει παραπανω; Τι συνισταται;

Για καλυτερη διαχειριση μπαταριας τι κανουμε; Επισης, πρεπει να αποφορτιζεται πληρως κτλ για να κραταει παραπανω; Τι συνισταται;

Αποφεύγουμε τα live wallpaper,κλείνουμε τα δεδομένα όταν δε τα θέλουμε,βάζουμε τη φωτεινότητα στη μέση αν δεν εχει ηλιοφάνεια,δεν αφήνουμε στο παρασκήνιο εφαρμογές που δε της θέλουμε,βάζουμε να κλείνει η οθόνη πιο γρήγορα.

Καλό είναι να τη φορτίζεις πριν πέσει 20% αν κ δε το τηρω εγώ αυτό..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

επειδη αντιμετωπιζουμε ολοι προβληματα με τα κουμπια που εχουν χασει το χρωμα τους και εμενα μου εφυγε και λιγη βαφη απο το πλαστικο προτεινω οποιος παρει ανταλακτικα να ανεβασει βιντεακι για να το προσπαθησουμε οσοι μπορουμε...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=sony+ericsson+xperia+neo+v+replacement&_sacat=0&_odkw=sony+ericsson+xperia+neo+v&_osacat=0&_from=R40

Δεν είναι κάτι δύσκολο.

Δεν είναι κάτι δύσκολο.

το εχεις κανει? γιατι πρεπει να ξεκολησεις το τζαμι ωστε να το κολησεις στην καινουργια προσοψη μιλαω για το λεπτο 1:05 στο βιντεο.γιατι ειναι κολημενος ο sensor ...

καλησπερα,πηγα να κανω ροοτ το κινητο μ το οποιο ειχε την τελευτεα εκδοση ,το κινητο μ κολλησε και δεν ανοιγει.Προσπαθησα να κανω φορματ με το pc companion aλλα μ βγαζει οτι το τηλ ειναι ενημερωμενο με την τελευτεα εκδοση,εβγαλα και εβαλα την μπαταρια αλλα και παλι τιποτα δεν ανοιγει,καποια βοηθεια ??

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

ενα neo v xperia ,προσπαθησα με zeus apla σταματαει η διαδικασια και μ λεει το το κινητο ειναι ενημερωμενο με την τελευτεα εκδοση λογισμικθ

παταω το κουμπακι για την εκκινηση κανει την δονηση σαν να ανοιγει αλλα η ο8ονη δεν αναβει

Edited by zxr

το εχεις κανει? γιατι πρεπει να ξεκολησεις το τζαμι ωστε να το κολησεις στην καινουργια προσοψη μιλαω για το λεπτο 1:05 στο βιντεο.γιατι ειναι κολημενος ο sensor ...

Επειδή έχω αλλάξει τα πλαστικά μου το πιο δύσκολο σημείο είναι τα λαστιχακια που υπάρχουν στην εσωτερική μεριά της πρόσοψης(κάμερα,ακουστικό κ αισθητήρας)

Θέλει ΜΕΓΑΛΗ προσοχή καθώς βγαίνουν δύσκολα λόγο της κόλλας που έχουν.

Επειδή το φοβόμουν εγω έφερα το ξάδερφο μου που το κατέχει παραπάνω κ με ψιλό κατσαβίδι το ζεσταίνε κ αφαιρούσε τα λαστιχακια κ τα έβαζε αμέσως στη νέα πρόσοψη για να κολλήσουν αμέσως.Η οθόνη δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,τη βγάζεις από τη παλιά εύκολα κ τη βάζεις αμέσως στη καινούργια.Το θέμα είναι η σκόνη στην οθόνη.Όσο τέλεια κ αν τη κάνεις κάτι θα έχεις αφήσει:p

ενα neo v xperia ,προσπαθησα με zeus apla σταματαει η διαδικασια και μ λεει το το κινητο ειναι ενημερωμενο με την τελευτεα εκδοση λογισμικθ

παταω το κουμπακι για την εκκινηση κανει την δονηση σαν να ανοιγει αλλα η ο8ονη δεν αναβει

hellpppp τι να του κανωωω δεν λεει να ανοιξειι και δεν εχω και αλλο κινητοοο

οταν σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου δεν σου βγαζει επιλογη να κανεις επιδιορθωση ή επαναφορα..? καπως ετσι το λεει...

να ξερεις θα σβηστουν τα παντα απο το κινητο (οχι απο την καρτα)

Παιδιά τα φώτα σας. Πρίν 1-2 μήνες έκανα αναβάθμιση σε Android 4.0.4 κανονικά από το site της Sony. Από τότε έχω αρκετά μικροπροβληματάκια. Την τελευταία βδομάδα έχει αρχίσει να κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα, παρόλο που η μπαταρία του είναι φουλ.Πως μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση Android που είχα? δεν είμαι root και δεν είμαι hacker στο είδος. Thanks!!!!!
HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...