Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πατησεις τον κωδικο με τον stock dialer... μαλλον αυτο φταiει...

Το εκανα τιποτα τα ιδια!!Εχω περασει stock ρομ....Υπαρχει αλλος τροπος να δω αν ειναι unlock?Δεν μπορω να το ξεκλειδωσω απο την sony?Δεν με νοιαζουν οι αναβαθμισεις.Φτανει να ξεκλειδωσει!

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πατησα τον κωδικο για να μου βγαλει το μενου για να δω αν ειναι κλειδωμενο η οχι αλλα δεν μου βγαζει κατι..απλα σβηνει οτι εχω γραψει (τον κωδικο δηλαδη) και ειναι κενο παλι!!

Αυτό γίνετε επειδή έχεις custom rom και ο δημιουργός έχει αφαιρέσει το servicemenu.apk.

Άμα τον ξεκλειδώσεις με τον άλλο (επίσημο) τρόπο χάνει και επίσημες αναβαθμίσεις και εγγύηση.

παιδια, ενω ειμαι rooted δεν μπορω να εγκαταστησω το cwm.

Μου βγαζει "charger exists" και "permission denied".

τι μπορω να κανω?

Αυτό γίνετε επειδή έχεις custom rom και ο δημιουργός έχει αφαιρέσει το servicemenu.apk.

Άμα τον ξεκλειδώσεις με τον άλλο (επίσημο) τρόπο χάνει και επίσημες αναβαθμίσεις και εγγύηση.

Δεν με πειραζει ας μου τον πει καποιος!!Ευχαριστω!

Δεν με πειραζει ας μου τον πει καποιος!!Ευχαριστω!

Ακολούθα κατά γράμμα τις οδηγίες!

http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions

Ακολούθα κατά γράμμα τις οδηγίες!

http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions

Οκ ευχαριστω

καλημέρα παιδια,'εχω περάσει αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1880321.

Πολύ καλή ,γρήγορη,εχω δει και καλύτερη μπαταρία.εχει baseband 70.Η νεα baseband .77είναι καλύτερη?Λέει να την περάσω?

καλημέρα παιδια,'εχω περάσει αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1880321.

Πολύ καλή ,γρήγορη,εχω δει και καλύτερη μπαταρία.εχει baseband 70.Η νεα baseband .77είναι καλύτερη?Λέει να την περάσω?

αδερφε να σε ροτισω εισαι πολυ εφχαριστιμενος απο αφτην δουλεβει αψογα εχεις παρατιρισει κανενα λαθακι ?????????? εχω την purness την εχεις δοκιμασει ????

αδερφε να σε ροτισω εισαι πολυ εφχαριστιμενος απο αφτην δουλεβει αψογα εχεις παρατιρισει κανενα λαθακι ?????????? εχω την purness την εχεις δοκιμασει ????

ναι έχω δοκιμάσει και την purness,με την οποία ενώ δεν έιχα ιδιαιτερα προβλήματα η μπαταρία ήταν χάλια.σε μια βραδια εχανα 40% χωρις να εχω wifi η κάτι άλλο να τρέχει,δοκισαμα τασκ κιλλερς, τίποτα,οπότε την έβγαλα.

με την νέα δεν εχω καθόλου προβλήματα εκτός οτι το superuser ζητάει συχνά έγκριση ενώ έχω δώσει ήδη,αλλα γιυτό φταίει το superuser,το superSU δεν έχει προβλήματα .παραπέρα είχα δοκιμάσει κια την omega final ,πολύ καλή τα ιδια με αυτήν που έχω ,όμως καλύτερη μπαταρία(εχασα 3% μόνο σε 1 βραδυ,έιχε baseband 77)αλλά το superuser μου έιχε σπάσει τα νευρα ,δεν σταματαγε να ζητά έγκριση.αμα δεν φτιάξει η μπαταρία (χανω 13-14% σε 1 βραδυ) με baseband 77,θα γυρίσω στην omega και θα βάλω το superSU.

Παιδια μια ερωτηση..

Εχω και ενα αλλο Neo v που εχει την μαμα απο αναβαθμιση 4.0.4 πανω χωρις ροοτ.Θελω λοιπον να περασω custom ρομ αλλα στην προσπαθια να βαλω το cwm δεν το πηρε.Σταματαει η διαδικασια.Καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω?

Παιδια μια ερωτηση..

Εχω και ενα αλλο Neo v που εχει την μαμα απο αναβαθμιση 4.0.4 πανω χωρις ροοτ.Θελω λοιπον να περασω custom ρομ αλλα στην προσπαθια να βαλω το cwm δεν το πηρε.Σταματαει η διαδικασια.

Καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω?

Να το rootάρεις πρώτα.

Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να καταλάβω.

Είχα φωτογραφίες τραβηγμένες οι οποίες αποθηκεύτηκαν στο φάκελο 100ANDRO. Μέχρι εδώ καλά.

Μέσα από το Airdroid με αποκοπή και επικόλληση της μετέφερα σε έναν άλλο φάκελο μέσα στην SD, στον φάκελο pictures και εκεί έφτιαξα 2 νέους υποφακέλους και έδωσα κάποια ονόματα για να ταξινομήσω της φωτογραφίες.

Εκεί μέσα έχω ήδη εδώ και μήνες άλλους δύο φακέλους οι οποίοι περιέχουν και αυτοί κάποιες φωτογραφίες.

Συνοπτικά:

DCIM -> 100ANDRO 10 φωτο.

Pictures -> Φάκελος 1, Φάκελος 2, Φάκελος 3, Φάκελος 4

Μεταφέρω 5 φωτο στο φάκελο 3 και 5 φωτό στον φάκελο 4

Οι Φάκελοι 1&2 έχουν από παλιά μέσα φωτό.

Ο DCIM -> 100ANDRO λογικά είναι άδειο από φωτό.

Ανοίγω της φωτό από την συλλογή Xperia και βλέπω μόνο της φωτό που έβλεπα από παλιά στον 1&2 φάκελο αλλά δεν βλέπω της φωτο από τον 3&4 που της μετέφερα.

Δλδ με λίγα λόγια δεν κάνει ανανέωση για να δει και της άλλες. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα μπας και κάνει reset αλλά τίποτα.

Καμιά ιδέα ;

Έχω την 4.0.4 χωρίς root

Είχα φωτογραφίες τραβηγμένες οι οποίες αποθηκεύτηκαν στο φάκελο 100ANDRO. Μέχρι εδώ καλά.

Μέσα από το Airdroid με αποκοπή και επικόλληση της μετέφερα σε έναν άλλο φάκελο μέσα στην SD, στον φάκελο pictures και εκεί έφτιαξα 2 νέους υποφακέλους και έδωσα κάποια ονόματα για να ταξινομήσω της φωτογραφίες.

Εκεί μέσα έχω ήδη εδώ και μήνες άλλους δύο φακέλους οι οποίοι περιέχουν και αυτοί κάποιες φωτογραφίες.

Συνοπτικά:

Ανοίγω της φωτό από την συλλογή Xperia και βλέπω μόνο της φωτό που έβλεπα από παλιά στον 1&2 φάκελο αλλά δεν βλέπω της φωτο από τον 3&4 που της μετέφερα.

Δλδ με λίγα λόγια δεν κάνει ανανέωση για να δει και της άλλες. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα μπας και κάνει reset αλλά τίποτα.

Καμιά ιδέα ;

Έχω την 4.0.4 χωρίς root

Μήπως στους φακέλους 3 και 4 έχει μέσα κάποιο αρχείο .nomedia, γιατί σε όποιον φάκελο υπάρχει αυτό το αρχείο το android τον αγνοεί και δεν τον περιλαμβάνει στα πολυμέσα.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ρυθμίσεις -> υπηρεσίες τοποθεσίας -> υπηρεσίες τοποθεσίας google

αν είναι ενεργοποιημένο, βοηθά κάποια προγράμματα να βρουν στο περίπου τη θέση σου χωρίς να ενεργοποιήσεις το GPS.

εδώ και μέρες, δεν μου δουλεύει, δουλεύει σε σας;

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Συνοπτικά:

Καμιά ιδέα ;

Έχω την 4.0.4 χωρίς root

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στην 4.0.4 με το xperia συλλογή. Βάλε την εφαρμογή quickpic απο το Play Store και θα στα βγάζει όλα κανονικότατα. Είναι μικρότερη σε μέγεθος και πολύ πιο γρήγορη στην ανάγνωση φωτογραφιών καθώς και πάρα πολλές επιλογές για κάθε φωτό.Το xperia συλλογή τρώει πολλά σκαλώματα.....

Ρυθμίσεις -> υπηρεσίες τοποθεσίας -> υπηρεσίες τοποθεσίας google

αν είναι ενεργοποιημένο, βοηθά κάποια προγράμματα να βρουν στο περίπου τη θέση σου χωρίς να ενεργοποιήσεις το GPS.

εδώ και μέρες, δεν μου δουλεύει, δουλεύει σε σας;

Για να βρει που βρίσκεσαι ή το wi-fi χρησιμοποιεί ή το GPS.Δεν είπε κανείς ότι χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο το wi-fi. Aν προσπαθείς σε εφαρμογές που ψάχνουν μέσω του GPS και είσαι μέσα σε κλειστό χώρο είναι λογικό να μη σου λειτουργεί.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μήπως στους φακέλους 3 και 4 έχει μέσα κάποιο αρχείο .nomedia, γιατί σε όποιον φάκελο υπάρχει αυτό το αρχείο το android τον αγνοεί και δεν τον περιλαμβάνει στα πολυμέσα.

Όχι, δεν έχω κάποιο τέτοιο αρχείο .nomedia

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στην 4.0.4 με το xperia συλλογή. Βάλε την εφαρμογή quickpic απο το Play Store και θα στα βγάζει όλα κανονικότατα. Είναι μικρότερη σε μέγεθος και πολύ πιο γρήγορη στην ανάγνωση φωτογραφιών καθώς και πάρα πολλές επιλογές για κάθε φωτό.Το xperia συλλογή τρώει πολλά σκαλώματα.....

Μάλλων υπάρχει πρόβλημα με την "μαμά" εφαρμογή xperia συλλογή.

Έβαλα το QuickPic, πολύ καλή εφαρμογή και χωρίς να θέλει root. Ευχαριστώ πολύ :)

Για να βρει που βρίσκεσαι ή το wi-fi χρησιμοποιεί ή το GPS.Δεν είπε κανείς ότι χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο το wi-fi. Aν προσπαθείς σε εφαρμογές που ψάχνουν μέσω του GPS και είσαι μέσα σε κλειστό χώρο είναι λογικό να μη σου λειτουργεί.

η ανίχνευση της τοποθεσίας γίνεται είτε με το δίκτυο WiFi είτε με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, γι αυτό αναφέρεται και ως "κατά προσέγγιση". δεν χρειάζεται η ενεργοποίηση του GPS δέκτη. αυτό που τονίζω στο προηγούμενο μήνυμα είναι πως ενώ αυτό δούλευε πολύ σωστά, τις τελευταίες μέρες έχει πάψει να λειτουργεί. κάτι σα να μη δουλεύει καν η υπηρεσία από την ίδια τη google

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

5 μερες μπαταρια με κανενα 10λεπτο τηλεφωνο συνολο (μονο αυτο)

προσπαθησα να μην το αγγιζω να δω πως παει..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

υπαρχει τροπος να εγκαταστησω μια rom χωρις το cwm?

εχω ξεκλειδωτο bootloader

οχι ......... βασικα οτι αλον kernel περασεις στον ξεκλειδωτο bootloader σου λογικα εχει απο μονο του το cwm οι πιο πολοι devs το περναν μεσα .... κ θα σου σινιστουσα να εχεις παντα μεσα στην σησκευη σου το cwm γιατι ειναι sos οποσδιποτε must have ;)

το θεμα ειναι οτι δεν μου τον εγκαθιστα...ενω παλαιοτερα το ειχα, οταν παταω το κατω βελακι δεν κανει τιποτα και κολλαει!!!

το θεμα ειναι οτι δεν μου τον εγκαθιστα...ενω παλαιοτερα το ειχα, οταν παταω το κατω βελακι δεν κανει τιποτα και κολλαει!!!

κατεβασε αφτο απο εδω CWM Installer-v5.apk απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437840

περασετο στην sd σου κανετο install διαλεξε την επιλογη install recovery κ μετα μολις τελιοσι πιγενε εκει που λεει reboot to recovery πατας αφτο κ μολις κανει reboot μην πατισεις τπτ παει αφτοματα λογικα στο recovery αν δεν παει ξανακαντο με το κουμπι μολις ανιγι καντο κ πες μας παλι οκ ?

αν δεν γινετε ................ μονο αν περασεις costum kernel θα γινει logika ................εμενα μονο ετσι μου δουλεψε καλα γιατι ιθελα να κανω κ oc στα 1600 me to stok δεν γινετε...............

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566871

αφτο εβαλα κ αραξα............... βαλε ομος το Download kernel v1.5:

Full: download ειναι πιο σταθερο δυο λεπτα δουλεια ειναι :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 k εδω λεει πων να περασεις τον κερνελ πιο πανω που σου ειπα κιτα κατο κατο που λει

2) Εγκατάσταση kernel

καλη τιχη καληνυχτα :)

Edited by Georgezoulis

κατεβασε αφτο απο εδω CWM Installer-v5.apk απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437840

περασετο στην sd σου κανετο install διαλεξε την επιλογη install recovery κ μετα μολις τελιοσι πιγενε εκει που λεει reboot to recovery πατας αφτο κ μολις κανει reboot μην πατισεις τπτ παει αφτοματα λογικα στο recovery αν δεν παει ξανακαντο με το κουμπι μολις ανιγι καντο κ πες μας παλι οκ ?

αν δεν γινετε ................ μονο αν περασεις costum kernel θα γινει logika ................εμενα μονο ετσι μου δουλεψε καλα γιατι ιθελα να κανω κ oc στα 1600 me to stok δεν γινετε...............

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566871

αφτο εβαλα κ αραξα............... βαλε ομος το Download kernel v1.5:

Full: download ειναι πιο σταθερο δυο λεπτα δουλεια ειναι :)

και αυτο το ειχα κατεβασει απο το market, αλλα τιποτα. Ολα εγιναν μολις εγκατεστησα αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1880321

και αυτο το ειχα κατεβασει απο το market, αλλα τιποτα. Ολα εγιναν μολις εγκατεστησα αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1880321

οκ αφτην εχω κ εγω δες πιο πανο ακανα edit............ :)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...