Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΣΟΣ - μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού, δικαιολογείτε η οθόνη να ζεματάει?

προσπάθησα να πάρω τηλ και κάηκε το μάγουλο μου.

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι δικαιολογείται! Μέχρι 55 βαθμούς το έχω φτάσει!

OK ευχαριστώ. θα προσέχω άλλη φορά. :p

--------------------------------------

S 20 +

OK ευχαριστώ. θα προσέχω άλλη φορά. :p

Αυτό που έχω προσέξει, είναι ότι για να παίξεις games πρέπει να έχεις κλειστό WiFi και γενικά νωρίτερα να μην έχεις ανοίξει πολλές εφαρμογές (π.χ. να κάνεις restart). Εγώ κάνω restart σχεδόν κάθε μέρα για να κλείνουν οι άκυρες εφαρμογές (π.χ. μπήκα fb Δευτέρα, και δεν ξαναμπήκα μέχρι Τετάρτη, αλλά συνεχίζει να τρέχει από πίσω).

Υ.Γ. Προσωπική μου άποψη, μπορεί να είναι και λάθος!

Τα τρια κουμπια αφης οταν πατας ενα απο αυτα δονειται σαν επιβεβαιωση..;)

Ναι γινεται. Και για μηνυματα και για αναπαντητες και γενικα για τις ηδοποιησεις. Πηγαινε στο google play και κατεβαση την εφαρμογη illumination bar.

:D

Άρης

Follow me

Λοιπον παρατηρησεις σχετικα με τα tweeks

1η.Στο tweek με την οικονομια της μπαταριας εχω να πω οτι μολις κλεισω με το πλαινο κουμπι το τηλ δεν ανοιγει ξανα...μονο με το κατω μεσαιο κουμπι..και μερικες φορες κολλαει και θελει reboot.

2η.Στο tweek το πρωτο με τις τιμες της μνημης που πρεπει να βαλουμε στο lowmemory αλλα και τον κωδικα στο minifree..τον εβαλα αλλα δεν τις κραταει τις τιμες.Τις χανει!

Οταν παω δηλαδη μετα απο reboot στο αρχειο minifree βλεπω οτι εχουν επανελθει στις αρχικες

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

1) το χω κανει απειρες φορες και δεν ειχα καποιο προβλημα, ανοιγεις το αρχειο μεσα απο το κινητο και πληκτρολογεις το tweak? η το μεταφερεις στο PC και ανοιγεις το αρχειος με το word?

2) Δεν μπορουμε να δουμε που κραταει το back up οποτε και δεν τις κρατα τις τιμες μετα απο restart! Το autokiller κανει την ιδια ακριβως δουλεια!

1.Κανονικα μεσα απο το κινητο το κανω....τα αλλα δεν ξερω αν δουλευουν γιατι πολυ απλα δεν μπορω να δω αισθητες διαφορες

2.Γραφει σε ενα σημειο οτι αν περασεις εναν κωδικα μενουν οι τιμες ως εχουν..Αυτον τον περασα αλλα οι τιμες αλλαζουν!!

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι...δουλευουν πραγματικα??

Δεν γνωρίζω αν κάποιος άλλος έχει αναφέρει αυτό το πρόβλημα...

Έχω την έκδοση 2.3.4 build 4.0.2.Α.0.62 με root και όταν τρέχουν απαιτητικές εφαρμογές στο κινητό, τότε το κινητό χάνει το σήμα, μέχρι μαλλον να απελευθερωθουν πάλι πόροι και να κανει αναζητηση σήματος..Άλλες φορές κάνει επαναφορά του σήματος και άλλες φορές μένει χωρίς σήμα...

Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα ;

Είχα το ίδιο πρόβλημα και έβαλα να έχω 2g αντί για 3g κλήσεις.Δεν φταίνε οι πόροι.

Μπορει καποιος να μου πει αν μπορει να κανει επιδιορθώσει λειτουργικου γιατι προσπαθω απο την κυριακη τα ξημερωματα και δεν γινετε τιποτα; και τωρα πηρα την sony και μου λεει οτι επρεπε να γινετε κανονικα δεν εχουν καποια ενημερωση ενω ειδα σε site οτι hackers ριξαν τους server του sonymobile.com και εχουν αναρτησει και την λιστα της βασης... Εχω χαλασει το αρχειο systemUI.apk και δε μπορω να κανω επιδιόρθωση απο την Κυριακη τα ξημερωματα αν ειναι δυνατον... Ας το προσπαθησει καποιος να με ενημερωσει ευχαριστω!

Και γιατί δεν κάνεις νέα εγκατάσταση μέσω του flashtool???Αν θες έχω το αρχείο που ζητάς να στο στείλω.Δε ξέρω όμως πως θα το περάσεις...

Συγγνώμη απ'ότι είδα πιο πριν τα κατάφερες τελικά.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

1) κοιτα αν τα γραφεις σωστα!

2) αν δεν βρουμε που αποθηκεύεται το .bak αρχειο τοτε δεν θα τις κραταει τις τιμες, γι αυτο μονο Autokiller!!

Ποια εκδοση αντροιτ εχεις;

Τα κανω αντιγραφη απο την σελιδα μεσα σε ενα εγγραφο κειμενου μετα το περασα μεσα στην sd και απο εκει με αντιγραφη μεσα στο αρχειο.

Λοιπον παρατηρησεις σχετικα με τα tweeks

1η.Στο tweek με την οικονομια της μπαταριας εχω να πω οτι μολις κλεισω με το πλαινο κουμπι το τηλ δεν ανοιγει ξανα...μονο με το κατω μεσαιο κουμπι..και μερικες φορες κολλαει και θελει reboot.

Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που πηγαίνει ανάποδα στην Εθνική, ακούει στο ραδιόφωνο ότι κάποιος πηγαίνει ανάποδα κι αντί να σκεφτεί ότι αναφέρονται σε αυτόν φωνάζει ότι είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που πάνε ανάποδα κι όχι μόνο ένας!!!

Με άλλα λόγια έχουν κάνει τα tweaks εκατοντάδες άνθρωποι, τα έχω περισσότερο από έξι μήνες, δεν έχει αναφέρει κανείς το παραμικρό οπότε πιστεύεις ότι φταίνε τα tweaks για αυτό;

Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι φταίνε τα tweaks πιστεύεις ότι αφενός θα τα ανέβαζα χωρίς να τα έχω δοκιμάσει κι αφετέρου θα τα άφηνα αναρτημένα για να παιδεύω τον κόσμο και να κάνω ζημιά στα τηλέφωνά τους; :X

2η.Στο tweek το πρωτο με τις τιμες της μνημης που πρεπει να βαλουμε στο lowmemory αλλα και τον κωδικα στο minifree..τον εβαλα αλλα δεν τις κραταει τις τιμες.Τις χανει!

Οταν παω δηλαδη μετα απο reboot στο αρχειο minifree βλεπω οτι εχουν επανελθει στις αρχικες

Προφανώς έχει την έκδοση 4.0 του Android κι έχουμε πει ότι όντως δεν τις κρατάει γιατί δεν μπορούμε να βρούμε το .bak αρχείο. Αν έχεις την 2.3 κάτι κάνεις λάθος (πάλι).

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Είχα το ίδιο πρόβλημα και έβαλα να έχω 2g αντί για 3g κλήσεις.Δεν φταίνε οι πόροι.

Και γιατί δεν κάνεις νέα εγκατάσταση μέσω του flashtool???Αν θες έχω το αρχείο που ζητάς να στο στείλω.Δε ξέρω όμως πως θα το περάσεις...

Συγγνώμη απ'ότι είδα πιο πριν τα κατάφερες τελικά.

μπορεις φιλε μου να μου στειλεις εμενα την kernel 587 γιατι αν την περασω θα χασω το root οπως εκανες με τις προηγουμενες Kernel που μου εστειλες?

ευχαριστω πολυ

This is Sparta!!!:nagger:

μπορεις φιλε μου να μου στειλεις εμενα την kernel 587 γιατι αν την περασω θα χασω το root οπως εκανες με τις προηγουμενες Kernel που μου εστειλες?

ευχαριστω πολυ

http://www.mediafire.com/?i65i9fkpir4al14

Γεια σε ολους και καλο χειμωνα. Γυρισα πριν πολυ λιγες μερες απο διακοπες και διαβασα οτι εχει βγει αναβαθμιση η .587. Πηγα καποιες σελιδες πισω αλλα δε ειδα κατι για τα πλεονεκτηματα που τυχον εχει. Ηθελα να ρωτησω 1) ειναι επισημη ελληνικη εκδοση; και 2)Αξιζει να γινει η αναβαθμιση και τι παραπανω θα δω; Εχω την .431 και δεν ειμαι root.

Γενικά τις αναβαθμίσεις αξίζει να τις κάνουμε. Μπορεί να μην αλλάζουν κάτι που βλέπει ο τελικός χρήστης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανούσιες. Στην περίπτωση μάλιστα που δεν είναι κάποιος root, όπως εσύ, δεν το συζητάμε. Αν ήσουν root τότε θα σου έλεγα να μην την κάνεις.

Γεια σε ολους και καλο χειμωνα. Γυρισα πριν πολυ λιγες μερες απο διακοπες και διαβασα οτι εχει βγει αναβαθμιση η .587. Πηγα καποιες σελιδες πισω αλλα δε ειδα κατι για τα πλεονεκτηματα που τυχον εχει. Ηθελα να ρωτησω 1) ειναι επισημη ελληνικη εκδοση; και 2)Αξιζει να γινει η αναβαθμιση και τι παραπανω θα δω; Εχω την .431 και δεν ειμαι root.

την .587 την περασα μεσω flashtool πριν καμια βδομαδα και λογικα ελληνικη δεν ηταν, αν και αυτο δεν δημιουργει κανενα προβλημα απ οσο ξερω, περα απο τους 70 χαρακτηρες στα sms, το οποιο διορθωνεται ευκολα με ενα αλλο προγραμμα οπως το handcent sms. Τα θετικα της 587 ειναι οτι ανοιγει γρηγοροτερα το αρχειο κλησεων και γενικα η συσκευη μου δινει την αισθηση οτι "κινειται-ανταποκρινεται" πιο αμεσα..

αλλα και παλι καθυστερει η αποθηκευση του video οπως και στην 431.

οσο για το Root αν σε ενδιαφερει γινεται οπως και στην .431 με αλλαγη των αντιστοιχων kernel.

τωρα αν σου ηρθε η αναβαθμιση απο το pc companion η OTA ... λογικα.. ναι.. θα ειναι ελληνικη...

Η αποθήκευση των βίντεο δεν είναι θέμα rom αλλά του πόσο γρήγορα γράφει η κάρτα μνήμης. Τι κλάση έχεις;

Γενικά τις αναβαθμίσεις αξίζει να τις κάνουμε. Μπορεί να μην αλλάζουν κάτι που βλέπει ο τελικός χρήστης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανούσιες. Στην περίπτωση μάλιστα που δεν είναι κάποιος root, όπως εσύ, δεν το συζητάμε. Αν ήσουν root τότε θα σου έλεγα να μην την κάνεις.

Οκ ευχαριστώ φίλε μου.

την .587 την περασα μεσω flashtool πριν καμια βδομαδα και λογικα ελληνικη δεν ηταν, αν και αυτο δεν δημιουργει κανενα προβλημα απ οσο ξερω, περα απο τους 70 χαρακτηρες στα sms, το οποιο διορθωνεται ευκολα με ενα αλλο προγραμμα οπως το handcent sms. Τα θετικα της 587 ειναι οτι ανοιγει γρηγοροτερα το αρχειο κλησεων και γενικα η συσκευη μου δινει την αισθηση οτι "κινειται-ανταποκρινεται" πιο αμεσα..

αλλα και παλι καθυστερει η αποθηκευση του video οπως και στην 431.

οσο για το Root αν σε ενδιαφερει γινεται οπως και στην .431 με αλλαγη των αντιστοιχων kernel.

τωρα αν σου ηρθε η αναβαθμιση απο το pc companion η OTA ... λογικα.. ναι.. θα ειναι ελληνικη...

Δε μου εχει έρθει αναβάθμιση. Θα μπω στο seus και θα δω αν μου δείξει κάτι. ευχαριστώ.

Η αποθήκευση των βίντεο δεν είναι θέμα rom αλλά του πόσο γρήγορα γράφει η κάρτα μνήμης. Τι κλάση έχεις;

πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ γιατι με την 2,3 η αποθηκευση γινοταν αμεσα.. με οποια εκδοση της 4 και να ειχα παντα αργουσε με την ιδια παντα καρτα μνημης transcend 8gb class 10...

Edited by xristos9298

Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που πηγαίνει ανάποδα στην Εθνική, ακούει στο ραδιόφωνο ότι κάποιος πηγαίνει ανάποδα κι αντί να σκεφτεί ότι αναφέρονται σε αυτόν φωνάζει ότι είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που πάνε ανάποδα κι όχι μόνο ένας!!!

Με άλλα λόγια έχουν κάνει τα tweaks εκατοντάδες άνθρωποι, τα έχω περισσότερο από έξι μήνες, δεν έχει αναφέρει κανείς το παραμικρό οπότε πιστεύεις ότι φταίνε τα tweaks για αυτό;

Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι φταίνε τα tweaks πιστεύεις ότι αφενός θα τα ανέβαζα χωρίς να τα έχω δοκιμάσει κι αφετέρου θα τα άφηνα αναρτημένα για να παιδεύω τον κόσμο και να κάνω ζημιά στα τηλέφωνά τους; :X

Προφανώς έχει την έκδοση 4.0 του Android κι έχουμε πει ότι όντως δεν τις κρατάει γιατί δεν μπορούμε να βρούμε το .bak αρχείο. Αν έχεις την 2.3 κάτι κάνεις λάθος (πάλι).

Καταρχην πουθενα δεν ειπα οτι δεν κανεις εσυ η καποιος αλλος καλη δουλεια..ισα ισα...που απο οτι βλεπω ειστε πολυ καλη και ψαγμενη ομαδα.Τωρα απλα αναφερω αυτο που ειδα....μολις εβγαλα το tweek για την οικομομια μπαταριας και μονο αυτο σταμτησε να το κανει....Εχω περασει

1. Βελτίωση απόδοσης

1. Βελτίωση της ταχύτητας του internet

3. Εξάλειψη μαύρης οθόνης μετά τον τερματισμό κλήσης

4. Βελτίωση του 3G

5. Εξοικονόμηση μπαταρίας (οπου και ειχα το θεμα και το εβγαλα)

6. Μείωση της καθυστέρης κατά την κλήση αριθμού

14. Αύξηση ποιότητας φωτογραφίων στο 100%

17. Αύξηση ποιότητας βίντεο και φωτογραφίων

18. Αύξηση της ταχύτητας του wi-fi

Αυτα και ολα καλα....

Ηθελα ακομα να ρωτησω να βαλω και αυτο με τον επεξεργαστη?Τι κανει?Αλλα και τα αλλα για το γραφικο περιβαλλον?Θα γινει πιο γρηγορο ακομα!??

Σε ευχαριστω και παλι!

Καταρχην πουθενα δεν ειπα οτι δεν κανεις εσυ η καποιος αλλος καλη δουλεια..ισα ισα...που απο οτι βλεπω ειστε πολυ καλη και ψαγμενη ομαδα.Τωρα απλα αναφερω αυτο που ειδα....μολις εβγαλα το tweek για την οικομομια μπαταριας και μονο αυτο σταμτησε να το κανει....

Ηθελα ακομα να ρωτησω να βαλω και αυτο με τον επεξεργαστη?Τι κανει?Αλλα και τα αλλα για το γραφικο περιβαλλον?Θα γινει πιο γρηγορο ακομα!??

Δεν είπα ότι κατηγόρησες κάποιον. Είπα ότι καλό θα ήταν προτού θεωρήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τα tweaks να βεβαιωθείς ότι έχεις κάνει τα πάντα σωστά.

Βάλε κι αυτό με τον επεξεργαστή. Βελτιώνει τις λειτουργίες του. Τα ίδια ισχύουν και για το γραφικό περιβάλλον.

καταρχας ευχαρστω πολυ για την απαντηση...

το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει...συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη με το καλωδιο και μου βγαζει σφαλμα 'αποτυχια συνδεσης,καμια συνδεδεμενη συσκευη usb' πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? το μονο που αλλαξα ειναι οτι το εβαλα στην επιλογη τηλεφωνο android,αντι για sony ericsson που εγραφε...και στις δυο επιλογες το ιδιο μου βγαζει...

Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12

Παίρνεις τέτοιο σφάλμα γιατί εκτός από το πρόγραμμα στο pc θα πρέπει να κατεβάσεις και τον αντίστοιχο client του MyPhoneExplorer στο κινητό σου. Θα τον βρεις στο market.

ουτε εμενα εχει ερθει ακομα η .587 λέτε να πεζει ρολο το root και τα tweaks? υπαρχει τροπος να την βαλω μονος μου την ελληνικη εκδοση μεσω flashtool?

ουτε εμενα εχει ερθει ακομα η .587 λέτε να πεζει ρολο το root και τα tweaks? υπαρχει τροπος να την βαλω μονος μου την ελληνικη εκδοση μεσω flashtool?

Όχι, δεν παίζει ρόλο το root ουτε τα tweaks. Εγω το έχω εργοστασιακό το τηλέφωνο και δεν έχουν έρθει ούτε σε εμένα.:(

Παίρνεις τέτοιο σφάλμα γιατί εκτός από το πρόγραμμα στο pc θα πρέπει να κατεβάσεις και τον αντίστοιχο client του MyPhoneExplorer στο κινητό σου. Θα τον βρεις στο market.

ειχες δικιο,ευχαριστω :)

Α και κατι αλλο...οταν με το καλο ερθει η πολυποθητη αναβαθμιση,τι διαφορα εχει αν την κανουμε απο pc companion ή απο sus? μηπως με το sus γινεται φορματ και χανουμε οτι εφαρμογες εχουμε στο τηλεφωνο ή απλα χαλανε οι ρυθμισεις μας? μια βοηθεια γιατι ο καθενας λεει διαφορετικα πραγματα και δεν εχω καταλαβει ακομα τον λογο που εχω και τα δυο προγραμματα στον υπολογιστη...

και μια σημειωση,απ οταν το πηρα το κινητο εχω κανει 2 φορες αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ ενω ημουν ακομα στην 2.3.4 και μια μεσω companion για να βαλω το παγωτο...και επισης δεν ειμαι ρουτ,οποτε τι ειναι καλυτερο για μενα?

Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...