Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό θα ήταν να βάλεις αυτό που έχει για να βάλεις αυτό που έχει στο κουτί , θα πετύχεις και καλύτερη εφαρμογή τοποθέτηση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει CyanogenMod 7.2 για το Neo V? Η τουλάχιστον stock Gingerbread? δε θέλω ICS και δε θέλω XPERIA UI

Καλησπέρα σε όλους!

Κάτοχος του ΝΕΟ V κι εγώ και γεμάτος απορίες. Ξέρω ότι θα γίνω αφόρητα κουραστικός καθώς αυτά που θα ρωτήσω προφανώς έχουν ερωτηθεί άλλες 542087240213409471 φορές σε αυτό το thread, αλλά ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να διαβάσω 850 σελίδες με σχόλια για να βρω τις απαντήσεις που ψάχνω, οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και αν κάποιος έχει την καλή διάθεση ας με διαφωτίσει. :worry:

Λοιπόν, κατ αρχήν να δηλώσω ότι είμαι πλήρως απογοητευμένος από την ics. Την περίμενα να καλυτερέψει το κινητό, όχι να το βαρύνει περισσότερο. Α, ένα τρελό bug που έχει που προσπαθώ να κατέβω προς τα κάτω στις κλήσεις και αυτό με ξαναγυρνάει μόνο του στην αρχή το έχουν κι άλλοι? Αν ναι, υπάρχει τρόπος να διορθωθεί γιατί με έχει τρελάνει???

Δεύτερον, υπάρχει κάποια πραγματικά καλή και αξιόπιστη ρομ να φλασάρο στο κινητό? Πχ για το x10 mini pro που είχα πριν, υπήρχαν πάρα πολλές, και ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Έχουμε κάτι αντίστοιχο στο NEO V? (αν ναι, θα εκτιμούσα πραγματικά κάποια links :ninja: )

Τέλος, περιμένουμε κάποια άλλη επίσημη ενημέρωση λογισμικού από την sony, η ότι πήραμε πήραμε?

Αυτά ήθελα να ρωτήσω φίλοι μου! Όποιος έχει την υπομονή και την καλή διάθεση ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σημερα εβαλα την pureness... δειχνει να ανταποκρινεται μια χαρα....βεβαια ειναι πρωτη ,ερα αλλα πιστευω θα γινει και η μομη
:thanks:

Καλησπέρα σε όλους!

Κάτοχος του ΝΕΟ V κι εγώ και γεμάτος απορίες. Ξέρω ότι θα γίνω αφόρητα κουραστικός καθώς αυτά που θα ρωτήσω προφανώς έχουν ερωτηθεί άλλες 542087240213409471 φορές σε αυτό το thread, αλλά ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να διαβάσω 850 σελίδες με σχόλια για να βρω τις απαντήσεις που ψάχνω, οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και αν κάποιος έχει την καλή διάθεση ας με διαφωτίσει. :worry:

Λοιπόν, κατ αρχήν να δηλώσω ότι είμαι πλήρως απογοητευμένος από την ics. Την περίμενα να καλυτερέψει το κινητό, όχι να το βαρύνει περισσότερο. Α, ένα τρελό bug που έχει που προσπαθώ να κατέβω προς τα κάτω στις κλήσεις και αυτό με ξαναγυρνάει μόνο του στην αρχή το έχουν κι άλλοι? Αν ναι, υπάρχει τρόπος να διορθωθεί γιατί με έχει τρελάνει???

Δεύτερον, υπάρχει κάποια πραγματικά καλή και αξιόπιστη ρομ να φλασάρο στο κινητό? Πχ για το x10 mini pro που είχα πριν, υπήρχαν πάρα πολλές, και ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Έχουμε κάτι αντίστοιχο στο NEO V? (αν ναι, θα εκτιμούσα πραγματικά κάποια links :ninja: )

Τέλος, περιμένουμε κάποια άλλη επίσημη ενημέρωση λογισμικού από την sony, η ότι πήραμε πήραμε?

Αυτά ήθελα να ρωτήσω φίλοι μου! Όποιος έχει την υπομονή και την καλή διάθεση ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

θα σου απαντησω οτι ξερω..

τα bug της ics λενε οτι θα βελτιωθουνε με μια αναβαθμιση...την 4.0.4 την εχεις?

θα βγει και μια .537 (ετσι ακουγεται βασικα)

jelly bean μαλλον δεν θα παρουμε μαλλον

roms υπαρχουν πολλες

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

roms υπαρχουν πολλες

Την 537 την πήραν οι κάτοχοι του arc κ διάβασα ότι βελτιώθηκε η κατάσταση!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δηλαδη τι ακριβως σου κανει?

Δεν βγαινουν καλα ή δεν σου τι δειχνει καλα?

Απο τοτε που το πηρες ή τωρα ξαφνικα?

Σχεδον μια βδομαδα???:hunter:

Αν εισαι μεσα στη βδομαδα προλαβαινεις αμεση αντικατασταση συσκευης

Δεν τις εμφανιζει καν φιλε μου, η μαλλον οποτε αυτο γουσταρει :(:(

Και ρωτησα γιατι περασε η εβδομαδα χωρις να το καταλαβω και μου ειπαν μονο σερβις πλεον. Αν υπαρχει καμια επαναφορα η κατι αλλο πριν το στειλω ευπροσδεκτο ;)

Καλησπέρα

Αγόρασα εχθές το κινητό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος...

Έχω όμως μια απορία παρατηρώ ότι η οθόνη του ζεστένετε και πιο πολύ προς το ακουστικό απάνω...

Εϊναι φυσιολογικό???

Καλησπέρα

Αγόρασα εχθές το κινητό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος...

Έχω όμως μια απορία παρατηρώ ότι η οθόνη του ζεστένετε και πιο πολύ προς το ακουστικό απάνω...

Εϊναι φυσιολογικό???

Κ σε μενα το κάνει.ολη η συσκευή ζεσταίνεται!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έχω περάσει την επίσημη cm9 και όταν μου έρχεται μήνυμα παρότι είναι στο αθόρυβο κάνει ήχο !!!??? Καμία ιδέα???
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Έχω περάσει την επίσημη cm9 και όταν μου έρχεται μήνυμα παρότι είναι στο αθόρυβο κάνει ήχο !!!??? Καμία ιδέα???

Να αλλαξεις ρομ γιατι ειναι γεματο bugs

Να αλλαξεις ρομ γιατι ειναι γεματο bugs

Δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο πάντως....και θέλω να την κρατήσω γιατί είναι πιο γρήγορη από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει!!!

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο πάντως....και θέλω να την κρατήσω γιατί είναι πιο γρήγορη από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει!!!

Εχει αρκετο battery drain

Δεν τις εμφανιζει καν φιλε μου, η μαλλον οποτε αυτο γουσταρει :(:(

Και ρωτησα γιατι περασε η εβδομαδα χωρις να το καταλαβω και μου ειπαν μονο σερβις πλεον. Αν υπαρχει καμια επαναφορα η κατι αλλο πριν το στειλω ευπροσδεκτο ;)

πολυ πιθανον να ευθυνεται η καρτα μνημης,αν εχεισ αυτην που ειχε πανω απο οταν το πηρες,ακομα περισοτερο

δοκιμασε να βαλεις καποια αλλη καρτα

αν δεν γινει τιποτα,κανε επαναφορα με το sus (εδω θα χασεις ολα τα δεδομενα σου αν δεν κρατησεις backup,αφου η συσκευη γινετε σαν την πηρες μολις τωρα)

αν δεν εχεις το sus Κατεβασε το απο εδω

αν δεν γινει παλι τιποτα,το πας πισω να σου το φτιαξουν

Άρα να μην με ανησυχεί η θερμοκρασία.......?

καλοκαιριατικα ειδικα ειναι λιγακι φυσιολογικο να ζεσταινεται..απλος για να ζεσταθει σημαινει οτι το ζοριζεις

Φιλικά Γιώργος

Εννοώ οτι όταν περιστρέφω το κινητό η οθόνη ακολουθεί με τα χίλια ζόρια. Κ ειδικά όταν γράφω μηνυματα το ίδιο κάνει κ το πληκτολογιο. Υπάρχει λύση;

roms υπαρχουν πολλες

Συγκριτικά ποιες είναι οι τοπ roms,ποιες φοριούνται περισσότερο?

Όποιος μπορεί ας δώσει και κάνα λινκ :)

καλησπερα, εχω την 4.0.4 με 4.1.Β.0.431 αριθμο εκδοσης.... ρουταρεται αυτη ?

και αν ναι ενα λινκ με με ευκολες οδηγιες μπορω να εχω ?

ευχαριστω.

Καλό θα ήταν να βάλεις αυτό που έχει για να βάλεις αυτό που έχει στο κουτί , θα πετύχεις και καλύτερη εφαρμογή τοποθέτηση.

δεν ειχε τιποτα στο καινουριο κουτι ενω στο παλιο ειχε και το ειχα βαλει.Οντως γλιστρουσε καλυτερα το χερι στην οθονη..

καλησπερα, εχω την 4.0.4 με 4.1.Β.0.431 αριθμο εκδοσης.... ρουταρεται αυτη ?

και αν ναι ενα λινκ με με ευκολες οδηγιες μπορω να εχω ?

ευχαριστω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346

Πέρασα χθες τα συνημμένα για το tweaking στην έκδοση 2.3 του zxr αλλά δεν μου παίζει σε όλα.Απενεργοποιηθηκε το boot animation αλλά δεν μου απενεργοποιησε την μαύρη οθονη μετά το τέλος μιας κλήσης.Για το 3g, την μνήμη και τα υπόλοιπα δεν έχω ακόμη γνώμη.Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες και μπορεί ας με βοηθήσει μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στο copy paste.

Σίγουροι είναι μόνο, οι τρελοί...

Redmi Note 9 Pro 6/64

11.0.6.0 (QJZEUXM)

Καλησπέρα σας. Νέος σχετικά με το Neo V αλλά από την αγωνία μου να κατεβάσω εφαρμογές που μου λείπαν πολύ καιρό από το προηγούμενο κινητό που είχα, έχω σχεδόν γεμίσει τη μνήμη του κινητού και δεν μπορώ να κατεβάσω πλέον άλλες εφαρμογές. Επειδή 800+ σελίδες είναι πολλές για να το ψάξω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι να κάνω? Μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στην SD? Επίσης να κατεβάσω την 4 ή έχει προβλήματα? Έχω την 2.3.4 τώρα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα σας. Νέος σχετικά με το Neo V αλλά από την αγωνία μου να κατεβάσω εφαρμογές που μου λείπαν πολύ καιρό από το προηγούμενο κινητό που είχα, έχω σχεδόν γεμίσει τη μνήμη του κινητού και δεν μπορώ να κατεβάσω πλέον άλλες εφαρμογές. Επειδή 800+ σελίδες είναι πολλές για να το ψάξω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι να κάνω? Μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στην SD? Επίσης να κατεβάσω την 4 ή έχει προβλήματα? Έχω την 2.3.4 τώρα.

μην πας στην 4αρα

και μπορεις μεσω των ρυθμισεςων να μεταφερεις καποιες

και μεσω της εφαρμογης app2sd και τις υπολοιπες

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...