Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μμμμ τωρα ξερεις εγω καταλαβα!!!!τι ειναι root?? Μπορω να το κανω μονη μου?

Κάνε κλικ στην υπογραφή μου κ θα καταλάβεις τι είναι root!!Τώρα δε ξέρω αν για το κινητό σου υπάρχει κάποια διαδικασία rootαρισματος,ναι το κάνεις κ μόνη σου

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα εεε ειστε καταπληκτικοι.....Το θαυμα!!!!τα βρηκα τα ελληνικα!!!!ευχαριστω παρα πολυ :):lol:

Να σας ρωτησω και κατι τελευταιο μιας και σας βρηκα ευκαιρους!

Επειδη ειναι αγωρασμενο απο γερμανο μολισ ανοιγει βγαζει μια οθονη της cosmote αλλα και μεσα στιε εφαρμογες υπαρχουν πολλες της cosmote..φυσικα δοκιμασα να τις διαγραψω αλλα δεν γινεται... εσεις ξερετε κατι τετοιο???

Ρυθμισεις > εφαρμογες > ληφθηκε> Δες μια-μια ποιες μπορεις να κανεις ''καταργηση εγκαταστασης'', πριν επιλεξεις καταργηση εγκαταστασης επελεξε ''εκαθαριση δεδομενων'' για να μην αφησεις σκουπιδια.

Για να κανει root πρεπει να ξεκλειδωσει το bootloader χανοντας την εγγυηση.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω μεταφερει καποιες επαφες μεσω bluetooth απο ενα Nokia στο neoV. Πως μεταφερω τις επαφες αυτες στο καταλογο μου; Ειναι αρχεια .vcf στην καρτα SD. Βλεπω τα αρχεια αυτα μεσω ES αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να τα μεταφερω στον καταλογο μου.

Ευχαριστω.

Εχω μεταφερει καποιες επαφες μεσω bluetooth απο ενα Nokia στο neoV. Πως μεταφερω τις επαφες αυτες στο καταλογο μου; Ειναι αρχεια .vcf στην καρτα SD. Βλεπω τα αρχεια αυτα μεσω ES αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να τα μεταφερω στον καταλογο μου.

Ευχαριστω.

μπενεις στις επαφες κ πας μενου-εισαγωγη επαφων

μπενεις στις επαφες κ πας μενου-εισαγωγη επαφων

Δεν μπορω να επιλεξω "εισαγωγη επαφων". Υπαρχει σαν επιλογη αλλα δεν πατιεται. Εχω gingerbread (codename 8).:worry:

Δεν μπορω να επιλεξω "εισαγωγη επαφων". Υπαρχει σαν επιλογη αλλα δεν πατιεται. Εχω gingerbread (codename 8).:worry:

δεν καταλαβενω γιατι σου συμβαινει αυτο!!

βασικα οταν δεν εχεις επαφες σου εχει ενα σαν μυνημα.μηπως πρεπει να πατησεις πρωτα "τελος" η κατι τετοιο να φυγει αυτο κ μετα να κανεις εισαγωγη?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

δεν καταλαβενω γιατι σου συμβαινει αυτο!!

Θα μπορουσα με root explorer να μεταφερω τις επαφες που θελω απο την sd στο καταλογο μου αλλα δεν ξερω πως λεγεται το app που περιεχει τον τηλεφωνικο καταλογο. Την διαδρομη αν ξερει καποιος να μου πει...

edit.

Ολα καλα. Κατεβασα το import contacts και εγινε η δουλεια.

Edited by MonDeChristo

γεία σας, να κάνω κ εγώ κάτι ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι να το πάρω.

Στο πλαίσιο λέει ότι δίνει κ χάρτες (Sony Ericsson Νεο V White +

Ginius Driver-Don't Panic (GR)

Android) στα 195, σύμφαιρει να το πάρω αυτή την χρονική στιγμή απο εκει που δίνει κ αυτούς του χάρτες? Κάτι τελευταίο, παίζει κανονικά παιχνίδια στο face όπως το πόκερ κ το topeleven? Ευχαριστώ!

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Στο πλαίσιο λέει ότι δίνει κ χάρτες (Sony Ericsson Νεο V White +

Ginius Driver-Don't Panic (GR)

Android) στα 195, σύμφαιρει να το πάρω αυτή την χρονική στιγμή απο εκει που δίνει κ αυτούς του χάρτες? Κάτι τελευταίο, παίζει κανονικά παιχνίδια στο face όπως το πόκερ κ το topeleven? Ευχαριστώ!

το τοπελεβεν ειναι εφαρμογη την κατεβαζεις..οπως κ το ποκερ :)

Θα μπορουσα με root explorer να μεταφερω τις επαφες που θελω απο την sd στο καταλογο μου αλλα δεν ξερω πως λεγεται το app που περιεχει τον τηλεφωνικο καταλογο. Την διαδρομη αν ξερει καποιος να μου πει...

edit.

Ολα καλα. Κατεβασα το import contacts και εγινε η δουλεια.

Ενώ θα μπορούσες απλούστατα να τις περάσεις στο Gmail σου από το PC/Laptop/Mac και να κάνεις συγχρονισμό.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ενώ θα μπορούσες απλούστατα να τις περάσεις στο Gmail σου από το PC/Laptop/Mac και να κάνεις συγχρονισμό.

Σωστος! Δεν το σκεφτηκα. Απλα ειχα περασει ευκολα μεσω bluetooth καμια 20αρια επαφες στην sd του NeoV και ηθελα να γινει το αυτονοητο. Με μια απλη κινηση να μπουν στις επαφες μου. Απο εδω και περα θα κανω αυτο που λες.;)

παιδια εχετε να προτεινετε καμια θηκη?

εχω το ασπρο?

να ψαχτω ακθολου για screen protector εδω? η κατευθειαν ebay

εχει κανεις υποψη κανα απ αυτα τα καλυματα που μπαινουν περιμετρικα να το πω του κινητου .. δεν ξερω πως λεγονται .σε λευκο βασικα ?

Ναι ειμαι.

Τότε με τον root explorer μπορείς να κάνεις αυτό που θες.

Στο πλαίσιο λέει ότι δίνει κ χάρτες (Sony Ericsson Νεο V White +Ginius Driver-Don't Panic (GR)

Ναι συμφέρει. Δεν πρόκειται να πέσει άλλο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εχει κανεις υποψη κανα απ αυτα τα καλυματα που μπαινουν περιμετρικα να το πω του κινητου .. δεν ξερω πως λεγονται .σε λευκο βασικα ?

http://viewitem.eim.ebay.gr/Fascia-Housing-Faceplate-Case-Cover-Z-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-MT11i-MT11BlackBlue/280882556017/item?variant0=Black%2BBlue

Μήπως εννοείς κάτι παρόμοιο με τα "bumbers" για το iPhone..? Πάντως εγώ δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο....

Ξυπνήστε ρεεεε...

Εγώ παράλληλα αυτό.

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=390404077887&index=0&nav=SEARCH&nid=72604509039

Πριν 6 μήνες και μου άντεξε μέχρι τωρα. Έπρεπε να παραγγείλω κάνα δύο ακόμα...

παιδια αργει και εσας να φορτισει το κινητο; εμενα κανει τουλαχιστον 2 ωρες!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παιδια αργει και εσας να φορτισει το κινητο; εμενα κανει τουλαχιστον 2 ωρες!

2ώρες από άδειο;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλησπέρα, θα εχει αναφερθει σιγουρα αλλα λογω στρατου δεν εχω χρονο να το ψαξω. μου χει ερθει ειδοποιηση για ενημερωση σε 4,1,Β,0,431 αλλά όταν κάνω την λήψη απο wifi και την εγκατασταση μου λεει αδυνατη στο τελος η εγκατασταση.

εχω την 4.0.3 που εδωσε η sony πριν λιγο καιρο και ειμαι root

χτες το εσκισα σε θεμα μπαταριας...απο τις 5 μεχρι τις 12 ολο ιντερνετ...και 3g..το ιντερνετ ελεγε μονο μιση ωρα χρησης αλλα στανταρ δεν ηταν τοση ηταν πολυ παραπανω:lol:

παλεψα να το κρατησω ανοικτο με χαμηλη φωτεινοτητα και λειτουργια πτησης αλλα το καημενο στο 1% δεν αντεξε...παντως προβλημα δεν ειχε ηταν τυχαιο αυτο που επαθε...

στο 5% τρεμουλιαζε η οθονη οταν ειμουν στον browser

δειτε φωτογραφιες

με μπαταρια αντεξε 3 μισι μερες

αμα δεν το πειραζα επιανα τις 5

καλησπέρα, θα εχει αναφερθει σιγουρα αλλα λογω στρατου δεν εχω χρονο να το ψαξω. μου χει ερθει ειδοποιηση για ενημερωση σε 4,1,Β,0,431 αλλά όταν κάνω την λήψη απο wifi και την εγκατασταση μου λεει αδυνατη στο τελος η εγκατασταση.

εχω την 4.0.3 που εδωσε η sony πριν λιγο καιρο και ειμαι root

μαλλον επειδη εισαι ρουτ δεν μπορεις να την κανεις

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...