Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα..μετα απο ενα μεγαλο flashαρισμα που εκανα εχασα τις επαφες μου..

τις ειχα συγχρονισει μεσω gmail/google..το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω να βρω με ποιον τροπο τις επαναφερω..επιλογες εχει μονο απο καρτα σιμ/μνημης και οταν κανω συγχρονισμο με gmail/google δεν τις βρισκει!!!αλλος τροπος?

υπαρχει καποιος τροπος να βρω που αποθηκευονται μεσα στο gmail? μπαινω στο προφιλ μου κ δεν βρισκω καμια τετοια επιλογη

Edited by DOR1K1N

βρες τον φακελο μεσα στην καρτα μνημης μεσω file manager και σβηστο

εγω παντως παιδια μιλαω για εφαρμογες που ειναι στην μνημη τηλεφωνου και αφεινουν υπολοιπα εκει...αν ξανα περασω την εφαρμογη και πατησω εκαθαρηση θα κανει τπτ??

Επειδή έψαξα όλο το φόρουμ και δεν βρήκα απάντηση.Τελικά υπάρχει τρόπος να διατηρηθούν οι τιμές στα tweeks του zxr στο minfree του /sys/module/lowmemorykiller/parameters/ και μετά το restart;

(Το echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/

minfree το έγραψα στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh, το .back αρχείο το βρήκα, το διέγραψα αλλά τίποτα).:(:(:(:(

καλησπερα..μετα απο ενα μεγαλο flashαρισμα που εκανα εχασα τις επαφες μου..

τις ειχα συγχρονισει μεσω gmail/google..το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω να βρω με ποιον τροπο τις επαναφερω..επιλογες εχει μονο απο καρτα σιμ/μνημης και οταν κανω συγχρονισμο με gmail/google δεν τις βρισκει!!!αλλος τροπος?

υπαρχει καποιος τροπος να βρω που αποθηκευονται μεσα στο gmail? μπαινω στο προφιλ μου κ δεν βρισκω καμια τετοια επιλογη

Επάνω αριστερά, εκεί που λέει Gmail και έχει ένα βελάκι προς τα κάτω, αν πατήσεις επάνω του θα δεις την επιλογή "Επαφές". Εναλλακτικά δοκίμασε αυτό το link.

Αν από το κινητό σου πας στο "Λογαριασμοί & συγχρονισμός" επιλέξεις το google account σου και στη συνέχεια πατήσεις "Συγχρονισμός Επαφές" δεν σου τις εμφανίζει; Υπόψιν πως εννοείται ότι χρειάζεται internet για να δουλέψει.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Προσπαθώ να φλασάρω τον kernel 4.0.3(4.1.A.0.562) ICS για να κάνω root και να ξαναφλασάρω τον 4.0.4(4.1.B.0.431)

όπως λέει εδώ

και δεν μου κάνει reboot το κινητό, τέλειωσε το φλασάρισμα ή όχι? κάνω κάτι λάθος?

http://img215.imageshack.us/img215/2691/93314621db28469fb6adcb8.png

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Επειδή έψαξα όλο το φόρουμ και δεν βρήκα απάντηση.Τελικά υπάρχει τρόπος να διατηρηθούν οι τιμές στα tweeks του zxr στο minfree του /sys/module/lowmemorykiller/parameters/ και μετά το restart;

(Το echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/

minfree το έγραψα στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh, το .back αρχείο το βρήκα, το διέγραψα αλλά τίποτα).:(:(:(:(

Απ'ότι έχω διαβάσει δεν κρατάει τιμές για την ics

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

εγω παντως παιδια μιλαω για εφαρμογες που ειναι στην μνημη τηλεφωνου και αφεινουν υπολοιπα εκει...αν ξανα περασω την εφαρμογη και πατησω εκαθαρηση θα κανει τπτ??

αμα κανει ανακτηση των δεδομενων η εφαρμογη μπορεις μαλλον

προσπαθησε

μπορει να σας φανει παραλογο , αλλα μολις το ποσταρα στο φορουμ σταματησε να το κανει :blink::blink::blink:

αφου το myphone ειναι μαγικο:lol:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Προσπαθώ να φλασάρω τον kernel 4.0.3(4.1.A.0.562) ICS για να κάνω root και να ξαναφλασάρω τον 4.0.4(4.1.B.0.431)

όπως λέει εδώ

και δεν μου κάνει reboot το κινητό, τέλειωσε το φλασάρισμα ή όχι? κάνω κάτι λάθος?

http://img215.imageshack.us/img215/2691/93314621db28469fb6adcb8.png

Μην περιμένεις,άνοιξε το εσύ τώρα και κάθε φορά:);)(και μένα έτσι μου έδειχνε)

Γεια παιδια!

Πηρα προσφατα το κινητο και απογοητευτηκα απο την φωτεινοτητα της οθονης.Παρα πολυ χαμηλη ακομα και σε φουλ.Παιζει να εχει προβλημα ή ετσι είναι γενικα?Λυνεται με κανενα τροπο?

Επάνω αριστερά, εκεί που λέει Gmail και έχει ένα βελάκι προς τα κάτω, αν πατήσεις επάνω του θα δεις την επιλογή "Επαφές". Εναλλακτικά δοκίμασε αυτό το link.

Αν από το κινητό σου πας στο "Λογαριασμοί & συγχρονισμός" επιλέξεις το google account σου και στη συνέχεια πατήσεις "Συγχρονισμός Επαφές" δεν σου τις εμφανίζει; Υπόψιν πως εννοείται ότι χρειάζεται internet για να δουλέψει.

τελικα το googlara και το βρηκα οπως ειπες κ εσυ αδερφε..το θεμα ειναι οτι εκανα συγχρονισμο εχθες και μ εχει επαναφερει πολυ παλιες επαφες..τις νεες τις εχασα οριστικα :(

Προσπαθώ και εγω να φλασάρω τον kernel 4.0.3(4.1.A.0.562) ICS για να κάνω root και να ξαναφλασάρω τον 4.0.4(4.1.B.0.431) όπως και ο OutLaw_264 αλλα root δεν βλεπω. Αν καποιος μπορει να βοηθησει με λινκς για τους κερνελ για 4.0.3 και 4.0.4 και απλες οδηγιες θα ημουν υποχρεος

Προσπαθώ και εγω να φλασάρω τον kernel 4.0.3(4.1.A.0.562) ICS για να κάνω root και να ξαναφλασάρω τον 4.0.4(4.1.B.0.431) όπως και ο OutLaw_264 αλλα root δεν βλεπω. Αν καποιος μπορει να βοηθησει με λινκς για τους κερνελ για 4.0.3 και 4.0.4 και απλες οδηγιες θα ημουν υποχρεος

Τους κερνελ τους έχει εδώ

forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26798415&postcount=141

Από εδώ androxyde.github.com/Flashtool/ κατεβάζεις το flashtool για να τους φλασάρεις .

Όταν φλασάρεις τον παλιό ρουταρεις το τηλέφωνο και μετά φλασαρεις τον νέο ξανά.

Σημειώνω ότι με ρουτάρισμα και με τα tweaks του zxr το κινητό πετάει ξανά. Που να βγαλουμε και ακρη με το minfree ;)

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τους κερνελ τους έχει εδώ

forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26798415&postcount=141

Από εδώ androxyde.github.com/Flashtool/ κατεβάζεις το flashtool για να τους φλασάρεις .

Όταν φλασάρεις τον παλιό ρουταρεις το τηλέφωνο και μετά φλασαρεις τον νέο ξανά.

Σημειώνω ότι με ρουτάρισμα και με τα tweaks του zxr το κινητό πετάει ξανά. Που να βγαλουμε και ακρη με το minfree ;)

Χιλια ευχαριστω. Απο στραβομαρα δεν εβλεπα τον 2ο κερνελ.

ΥΓ. Τα tweaks του zxr που βρισκονται? Το ξερω οτι σας επρηξα

Χιλια ευχαριστω. Απο στραβομαρα δεν εβλεπα τον 2ο κερνελ.

ΥΓ. Τα tweaks του zxr που βρισκονται? Το ξερω οτι σας επρηξα

Στην υπογραφή μου ρίξε μια ματιά!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ΑΥΤΟ ΤΟ .back αρχειο που το βρισκουμε και πως;

Γεια παιδια!

Πηρα προσφατα το κινητο και απογοητευτηκα απο την φωτεινοτητα της οθονης.Παρα πολυ χαμηλη ακομα και σε φουλ.Παιζει να εχει προβλημα ή ετσι είναι γενικα?Λυνεται με κανενα τροπο?

ναι

γινεσαι root και βαζεις αυτην την εφαρμογη

Με repair τελικα δεν εφτιαξε το προβλημα. Σημερα το πρωι το κινητο ηταν χωρις σημα παλι (ποιος ξερει ποσες ωρες):mad:

Επειδη τωρα το καλοκαιρι μπορει να βρεθουμε σε καποια παραλια που δεν υπαρχει wifi και θελουμε να συνδεθουμε στο ιντερνετ με το λαπτοπ μεσω του προπληρωμενου χρονου 3g του κινητου μας, μηπως εχετε να προτεινετε καποια καλη εφαρμογη για USB tethering?

Kαλησπερα παιδια,μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να συγχρονησω τις επαφες με το facebook?Μια ωρα το ψαχνω και δεν βγαζω ακρη.Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια

Καλησπέρα σε όλους...

Είναι εύκολο κάποιος να με καθοδηγήσει στο πως να κάνω root??

έχω διαβάσει τόσα πολλά στο XDA και έχω μπερδευτεί απίστευτα...το κιν έχει την τελευταία έκδοση ICS 4.04 Central Europe (από το XDA την κατέβασα)

Το κινητό είναι από Ελλάδα,αν έχω κάνει κάποιο λάθος στην έκδοση FTF που έχω περάσει,διαφωτίστε με ή έστω δείξτε μου τι να διαβάσω :p

να σημειώσω επίσης πως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader!!

Edited by Luciferia
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Η αντίστοιχη εφαρμογή που έχει το κινητό δεν κάνει;

Είναι πιθανό να κάνει. Δεν την έχω δουλέψει ποτέ μιας και με έχει βολέψει το pdanet.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Είναι πιθανό να κάνει. Δεν την έχω δουλέψει ποτέ μιας και με έχει βολέψει το pdanet.

Εγώ την έχω δουλέψει και το wifi hotspot και κάνουν.Απλά ρώτησα μήπως αυτή που λες είναι καλύτερη.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...