argi_7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 ναι χανονται ολα εδω δεν σηκωσαμε την ics θα σηκωσουμε αυτοι εφοσον ερθει ομως...εγω που ειμαι με 2.3 θα πρεπει να παω σε 4.0 και μετα στην αλλη? εγω παλι ρε παιδια με την ics μια χαρα ειμαι παραπονο δεν εχω κανενα.και δεν εχω βαλει καποια custom ειμαι με την stock σε ροοτ http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 γενικα δεν νομιζω λογικα θα βγει πρωτα για το nexus 7 και μετα για αναβαθμησεις.και σαν custom θα την σηκωνουμε,ομως???η θα σερνομαστε?? Δεν υπάρχει θέμα αν θα τη "σηκώνουμε", αν στηθεί σωστά... Εγώ στο Χ8 έχω custom ICS και μπορώ να σου πω ότι είναιπιο γρήγορο από το Neo V. Τώρα ψάχνω ποια custom θα βάλω και στο Neo V για να σωθώ... Το "πρόβλημα" είναι το μαρκετινγκ! Για ποιο λόγο να κάνει το Neo V η Sony να τρέχει σφαίρα και να μην αναδείξει τη σειρά των Xperia 2012 ώστε να σε κάνει να πας στο επόμενο μοντέλο..? 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δεν υπάρχει θέμα αν θα τη "σηκώνουμε", αν στηθεί σωστά... Εγώ στο Χ8 έχω custom ICS και μπορώ να σου πω ότι είναιπιο γρήγορο από το Neo V. Τώρα ψάχνω ποια custom θα βάλω και στο Neo V για να σωθώ... Το "πρόβλημα" είναι το μαρκετινγκ! Για ποιο λόγο να κάνει το Neo V η Sony να τρέχει σφαίρα και να μην αναδείξει τη σειρά των Xperia 2012 ώστε να σε κάνει να πας στο επόμενο μοντέλο..? δικιο εχεις αλλα αμα ετρεχε σφαιρα θα ειχε και 1 gb ram και δεν θα ειχε και 200€ αλλα 300+.με τα λεφτα του μια χαρα ειναι και στην τιμη του εχει,για πλακα πολλα αλλα κινητα http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δεν υπάρχει θέμα αν θα τη "σηκώνουμε", αν στηθεί σωστά... Εγώ στο Χ8 έχω custom ICS και μπορώ να σου πω ότι είναιπιο γρήγορο από το Neo V. Τώρα ψάχνω ποια custom θα βάλω και στο Neo V για να σωθώ... Το "πρόβλημα" είναι το μαρκετινγκ! Για ποιο λόγο να κάνει το Neo V η Sony να τρέχει σφαίρα και να μην αναδείξει τη σειρά των Xperia 2012 ώστε να σε κάνει να πας στο επόμενο μοντέλο..? Σωστός ο φίλος...ΟΛΑ είναι θέμα marketing....Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι developers που δίνουν custom roms στο λαό...:D Πάντως ότι την σηκώνει την ICS, το Neo V, είναι σίγουρο, αλλά η Sony φυσικά και δεν δίνει την "σωστή" έκδοση σε εμάς γιατί όπως λέει και ο αποπάνω, η Sony θέλει να αναδείξει την σειρά του 2012...Άλλωστε ποιος ο λόγος να έπαιρνε κάποιος κάποιο από τα νέα της κινητά, άμα τα παλαιότερα, ήταν ισάξια? Λίγη λογική θέλει... Γι'αυτό καλά που υπάρχουν και οι developers, αλλά για το δικό μας το κινητό δεν έχουν κάνει και πολύ δουλειά ακόμα...:O Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Σωστός ο φίλος...ΟΛΑ είναι θέμα marketing....Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι developers που δίνουν custom roms στο λαό...:D Πάντως ότι την σηκώνει την ICS, το Neo V, είναι σίγουρο, αλλά η Sony φυσικά και δεν δίνει την "σωστή" έκδοση σε εμάς γιατί όπως λέει και ο αποπάνω, η Sony θέλει να αναδείξει την σειρά του 2012...Άλλωστε ποιος ο λόγος να έπαιρνε κάποιος κάποιο από τα νέα της κινητά, άμα τα παλαιότερα, ήταν ισάξια? Λίγη λογική θέλει... Γι'αυτό καλά που υπάρχουν και οι developers, αλλά για το δικό μας το κινητό δεν έχουν κάνει και πολύ δουλειά ακόμα...:O και αυτο φενεται,μονο και μονο,απο τις εφαργμογες που εβαλαν στο xperia s,ασχετα αν τις πηραμε και εμεις:lol::lol::lol: Edited June 27, 2012 by argi_7 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos33 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Βάλτε τον exdialer από το pay με θέμα ics, βρίσκει και τα ελληνικά και τα λατινικά. Σε κάθε περίπτωση της αναπάντητες να επιλέξεις να της βλέπεις από το μαμά dialer γιατί θα μένει στην πάνω μπάρα το εικονίδιο της αναπάντητης. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έβαλα ήδη και κάνει την δουλειά που θέλω κατά μεγάλο ποσοστό. Σαν theme βέβαια έβαλα το SGS2 που ταιριάζει καλύτερα σε μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Έχετε παρατηρήσει στις συσκευές σας πως κατά τη διάρκεια κάποιων λειτουργιών αναβοσβήνει το πλαϊνό λαμπάκι σε χρώμα πορτοκαλί; [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msr Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Γεια σας παιδιά Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται ότι κάποιος είναι Online στο skype από την android συσκευή του? Και ακόμη όταν ένα μειλ στέλνεται απο το κινητό οτι αυτό σταλθηκε απο το κινητό? Με λίγα λόγια όπως γίνετε στα Iphone και το ρωτάω αυτό , όχι επειδη θελω να δειχνω οτι ειμαι συνδεδεμένος απο τοκινητο απλά γιατί θα με διευκόλυνε. ευχαριστώ εκ των προτέρων Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisMl Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλημέρα φίλοι μου! Πριν από λίγο το παράγγειλα κι εγώ από εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-Blue-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-BLUE.htm και θα το έχω μάλλον αύριο!:D Αυτά που ενδιαφέρουν να κάνω σε πρώτη φάση με το κινητό, είναι να μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα SD του κινητού, αλλά και να μπορώ να διαγράψω κάποιες προυπάρχουσες εφαρμογές. Θα έχω αυτή τη δυνατότητα ή θα πρέπει να κάνω κάτι με το λογισμικό της συσκευής; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Εχω τα εξης θεματακια με το κινητο! 1) Οταν ανοιγω την εφαρμογη facebook και ανοιγω μια φωτο απο μεσα καποιου αργει παρα πολυ να την ανοιξει.Αντιθετα αν μπω απο τον Dolfin Exlporer την ανοιγει αμεσα! 2) Εχω σταθερα μετα απο χρηση την μνημη στα 60-80 mb Μνημη μηπως μπορω να κανω κατι για να εχω παραπανω? Αν σβησω τις εφαρμογες μεσα απο το app θα εχω θεμα με τυχων αναβαθμιση που θα βγει??(αυτες που ειναι ανεβασμενες οτι μπορουμε να σβησουμε)Υπαρχει αλλος τροπος να το πετυχω αυτο? Το κινητο φοραει την ICS 4.0.4 root.Αλλα και task killer και μερικα για μνημη αλλα και το app2sd..... Ευχαριστω Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 ναι..του κινητου αλλα χρωματα..μεσω των ρυθμισεων οθονης θα το βρεις λεω για θεματα εκτος απο αυτα που εχει το κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) Καλημέρα φίλοι μου! Πριν από λίγο το παράγγειλα κι εγώ από εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-Blue-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-BLUE.htm και θα το έχω μάλλον αύριο!:D Αυτά που ενδιαφέρουν να κάνω σε πρώτη φάση με το κινητό, είναι να μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα SD του κινητού, αλλά και να μπορώ να διαγράψω κάποιες προυπάρχουσες εφαρμογές. Θα έχω αυτή τη δυνατότητα ή θα πρέπει να κάνω κάτι με το λογισμικό της συσκευής; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για μπορεσεις να μεταφερεις ολες τις εφαρμογες που θελεις εσυ,αλλα και για να σβησεις τις αχρηστες μια ειναι η επιλογη,root λεω για θεματα εκτος απο αυτα που εχει το κινητο Κατεβασε απο το μαρκετ καποιον launcher Edited June 28, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisMl Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Για μπορεσεις να μεταφερεις ολες τις εφαρμογες που θελεις εσυ,αλλα και για να σβησεις τις αχρηστες μια ειναι η επιλογη,root Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και πως ακριβώς κάνω root? (είμαι κομματάκι άσχετος... :X ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και πως ακριβώς κάνω root? (είμαι κομματάκι άσχετος... :X ) Δεν εχω καποιο λινκ τωρα,δες στον οδηγο του zxr,τα χει ολα εκει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδια,ψαχνοντας για το αν εχει screen protector,ανακαλυψα αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669157 Στην απαντηση της Sony,αν καταλαβα καλα,το κινητο δεν εχει πανω ακριβως screen protector,αλλα ενα φιλμ που βοηθα την οθονη να μη σπαει.Το μειονεκτημα ειναι οτι χαρασσεται ευκολα και μαζευει σκονες και λιπη. Για αυτο και σε αρκετα reviews αναφερουν οτι η οθονη λερωνει ευκολα.Αυτο ομως δεν ισχυει,γιατι η Sony προτεινει κατηγορηματικα να τοποθετησουμε αμεσως το screen protector που παρεχεται,για να μη χαρακτει και λερωθει το γυαλι. Για το θεμα του Screen Protector..είχαμε ακριβώς την ίδια απορία στο τοπικ του Xperia Sole αν δεις. Μέχρι που ένα μέλος έβγαλε το εργοστασιακο screen protector και ανεβασε την φωτογραφια. Ειναι ενα απλο screen protector του εμποριου και τιποτα παραπανω. P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και πως ακριβώς κάνω root? (είμαι κομματάκι άσχετος... :X ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Έχετε παρατηρήσει στις συσκευές σας πως κατά τη διάρκεια κάποιων λειτουργιών αναβοσβήνει το πλαϊνό λαμπάκι σε χρώμα πορτοκαλί; αυτο μου συνεβη εμενα μονο στην χαμηλη μπαταρια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 παιδια εχω θεμα με το κινητο...το τελευταιο καιρο μου κλεινει χωρις προειδοποιηση...πιο συγκεκριμενα,ολες τις φορες μου συμβαινει οταν ερχεται μηνυμα,ακουγεται αμεσως μετα ο χαρακτηριστικος ηχος για χαμηλη μπαταρια,γραφει 1% μπαταρια και κλεινει... χωρις πιο πριν να προειδοποιει για 15%,10%,5%...και δεν ανοιγει μετα...πρεπει να το βαλω στη φορτιση...εκει παρατηρω οτι μολις το συνδεσω η μπαταρια του ειναι στο 31% οσες φορες μου εκλεισε τοσο λεει μολις το βαζω στην πριζα...το εχει πα8ει κανεις?τι να κανω... ειναι λες και εχω χασει το 30% της ισχυς της μπαταριας...? Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Γενικά η ICS είναι πιο όμορφη από την GB και οι ρυθμίσεις της είναι πιο εξελιγμένες...ΟΜΩΣ είναι φανερά πιο βαριά που σημαίνει ότι αν δεν έχεις 1gb ram δεν κάνεις δουλειά....Πάντως εγώ που γύρισα σε GB δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή να ξαναπάω σε ICS, γιατί η ταχύτητα της GB δεν έχει σχέση με την ICS...Επίσης το βίντεο είναι ΣΩΣΤΟ, δηλαδή δεν έχει κολλήματα(απαράδεκτο στην ICS), και όπως σου ξαναείπα όλα είναι ένα "τικ" πιο γρήγορα.... Παιδιά έχω μια απορία...Τώρα είμαι σε 2.3.4 (0.42) και είμαι root + tweaks +σβήσιμο άχρηστων εφαρμογών....Αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε (0.62) ή δεν υπάρχει λόγος? Αν και το έχω ξανά πει θα το επαναλάβω. Αν η ICS στηθεί σωστά δεν έχει διαφορά. Το κινητό μου είναι ζωντανή απόδειξη! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε .062 λετε να παρουμε Jelly Bean????ανακοινωθηκε μεσα ιουλιου.... Επίσημα όχι, ανεπίσημα ναι. γενικα δεν νομιζω λογικα θα βγει πρωτα για το nexus 7 και μετα για αναβαθμησεις.και σαν custom θα την σηκωνουμε,ομως???η θα σερνομαστε?? Εξαρτάται από την υλοποίηση. καλησπερα εχω ενα προβλημα με την μπαταρια καθε βραδυ το φορτιζω...το ειχα κανει πληρης φορτηση οταν το ειχα παρει πριν 5 μηνες.Να αλλαξω μπαταρια τι μου προτινετε ?? Π.Σ σημερα το εκανα ICS Δες πως θα πάει με την ICS και σιγουρέψου ότι δεν τρέχει κάτι στο παρασκήνιο που σου τρώει την μπαταρία. υπαρχουν θεματα για το κινητο αυτο να βαλουμε εκτος απο αυτα που εχει το κινητο μεσα? Αν έχεις κάποιον launcher τότε μπορείς να κατεβάσεις θέματα για τον launcher σου. Έχετε παρατηρήσει στις συσκευές σας πως κατά τη διάρκεια κάποιων λειτουργιών αναβοσβήνει το πλαϊνό λαμπάκι σε χρώμα πορτοκαλί; Ποιές λειτουργίες; Καλημέρα φίλοι μου! Πριν από λίγο το παράγγειλα κι εγώ από εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-Blue-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-BLUE.htm και θα το έχω μάλλον αύριο!:D Αυτά που ενδιαφέρουν να κάνω σε πρώτη φάση με το κινητό, είναι να μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα SD του κινητού, αλλά και να μπορώ να διαγράψω κάποιες προυπάρχουσες εφαρμογές. Θα έχω αυτή τη δυνατότητα ή θα πρέπει να κάνω κάτι με το λογισμικό της συσκευής; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μπορείς να τις μεταφέρεις (ή πιο σωστά κάποιες από αυτές, αν στο επιτρέπει η εφαρμογή). Για να διαγράψεις θα πρέπει να είσαι root. Περισσότερα στο Οδηγός αρχαρίων 1) Οταν ανοιγω την εφαρμογη facebook και ανοιγω μια φωτο απο μεσα καποιου αργει παρα πολυ να την ανοιξει.Αντιθετα αν μπω απο τον Dolfin Exlporer την ανοιγει αμεσα! 2) Εχω σταθερα μετα απο χρηση την μνημη στα 60-80 mb Μνημη μηπως μπορω να κανω κατι για να εχω παραπανω? Αν σβησω τις εφαρμογες μεσα απο το app θα εχω θεμα με τυχων αναβαθμιση που θα βγει??(αυτες που ειναι ανεβασμενες οτι μπορουμε να σβησουμε)Υπαρχει αλλος τροπος να το πετυχω αυτο? 1) Μάλλον κάτι δεν πάει με την εφαρμογή. 2) Δες τον Οδηγός αρχαρίων. Εκεί έχει οδηγίες για το πώς και ποιες εφαρμογές να σβήσεις ώστε να ελευθερωθεί η μνήμη σου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdafas1 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Έχει κανείς πρόβλημα με το led notification σε 4.0.3; Σε SMS δουλεύει αλλά όχι στις κλήσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Είναι γνωστό bug. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdafas1 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Υπάρχει κάποιο fix; Απ' ότι είδα μόνο σε 4.0.4 το διορθώσανε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Υπάρχει κάποιο fix; Απ' ότι είδα μόνο σε 4.0.4 το διορθώσανε. ναι το διορθωσανε λειτουργει κανονικα στις κλησεις και δεν λειτουργει στα μηνυματα:lol::lol::lol::lol::lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Αν και το έχω ξανά πει θα το επαναλάβω. Αν η ICS στηθεί σωστά δεν έχει διαφορά. Το κινητό μου είναι ζωντανή απόδειξη! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε .062 . Γιώργο εννοείς σωστή ics με επαναφορά,εγκατάσταση με pc companion κ στο καπάκι με sus; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Εννοώ κατευθείαν αναβάθμιση με SEUS σβήνοντας τα πάντα, format την κάρτα μνήμης και προσεκτική μεταφορά μόνο των απαραίτητων φακέλων (με copy-paste), rooting, αφαίρεση περιττών εφαρμογών, tweaking και εγκατάσταση εφαρμογών με φειδώ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts