Jump to content

kyriakos33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kyriakos33

  1. Επίσης σήμερα εμφανίστηκε update LE2125_11_C.48_1480_202204082113 Την εγκαθιστώ και ενημερώνω.
  2. Καλημέρα σε όλους. Μετά το τελευταίο update παρατήρησα ότι δυσλειτουργούσαν τα notifications από το gmail app. Είχα σετάρει gmail account και 2 pop3 λογαριασμούς. Μετέφερα τους λογιαριασμούς στο outlook app και νομίζω ότι συνολικά είναι καλύτερη εφαρμογή. Δουλεύουν όλα τα notifications από όλους του λογαριασμούς και έχει και την επιλογή select all emails που λείπει από την gmail app. Αν παρουσιάσει και αυτή πρόβλημα με notifications θα ενημερώσω.
  3. Ακριβώς αυτό. Με τα reviews έλεγα ότι δεν θα βγάζω την μέρα. Αυτό σε μένα δεν ισχύει.
  4. Και εγώ το ίδιο ακριβώς. Ούτε πρόβλημα με μπαταρία, ούτε υπερθερμανση όλα τα apps παίζουν κανονικά. 5g πολύ καλές ταχύτητες. Είμαι υπερευχαριστημένος. Και εγώ από alliexpress το πήρα.
  5. Καλησπέρα. Νομίζω στο μοντέλο: Europe LE2123 China LE2120 Global LE2125
  6. Καλησπέρα. Μου ήρθε και εμένα η c47 σήμερα σε global rom. Εγώ δεν αντιμετωπιζα κάποιο πρόβλημα πριν με την c44 αν εμφανιστεί κάτι θα ενημερώσω.
  7. Ok thanks. Εγώ έχω LE2125 και δεν έχει έρθει. Το optimized charging η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δει να μπαίνει αλλά πια το φορτίζω για κανένα μισάωρο με τον 30watt φορτιστή οπότε δεν νομίζω να μπαίνει έτσι. Σχετικά με την μπαταρία είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Εκεί που τραβάει αρκετά είναι τα παιχνίδια. Αλλά συνήθως παίζω με φορτιστή.
  8. Καλησπέρα. Ποια έκδοση έχεις και πήρες update? Εγώ με c44 global δεν έχω λάβει ακόμα.
  9. Καλημέρα. Με το 5g εγώ με Vodafone είμαι ικανοποιημένος και σε ταχύτητες και σε κάλυψη στις περιοχές που μετακινουμαι. Κολλήματα δεν έχω διαπιστώσει.
  10. Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο. Και το γεγονός ότι τράβηξαν πίσω την 12 και την ξαναεβγαλαν και έλεγαν σε όσους την είχαν βάλει στο μεσοδιάστημα να γυρίσουν στην 11 δεν νομίζω ότι έχει γίνει σε άλλη εταιρία. Απλα λέω μήπως με clean install διορθωθούν κάποια πράγματα. Σε εμένα αν δεν δούλευε το ξυπνητήρι και οι ειδοποιήσεις για παράδειγμα θα πήγαινα μάλλον στην 11.
  11. Καλησπέρα. Επειδή διαβάζω πολλά προβλήματα που εγώ εδώ και περίπου 3 εβδομαδες τώρα δεν τα έχω συναντήσει, μην το ματιασω κιόλας. Και χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου. Μήπως έχει να κάνει με το αν έχει γίνει clean install σε 12 ή αν έχει γίνει update σε 12? Επίσης μήπως διαφέρει η global από την eu. Ας ξεκινήσω εγώ λοιπόν : Εγώ έβαλα την 12 και μετά φόρτωσα τα δεδομένα μου και έχω την global. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα από αυτά που περιγράφονται εδώ όσον αφορά κυρίως μπαταρία, ειδοποιήσεις Gmail και γενικά ειδοποιήσεις, τερματισμός εφαρμογώ, ξυπνητήρι. Αυτο που έχω παρατηρήσει είναι περίεργη συμπεριφορά στο gallery που δεν γίνεται πάντα.
  12. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Καλησπέρα, πωλείται Oneplus 8 - 8/128 - Global Version Είναι αγορασμένο από Banggood στις 07/06/2020. Δεν έχει καμία γρατζουνιά και είναι από την πρώτη μέρα με θήκη. Δουλεύει και με τους 3 ελληνικούς παρόχους και είναι τεσταρισμένο και στο εξωτερικό με roaming. Δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Πωλείται γιατί αγοράστηκε νέο τηλέφωνο. Η πώληση μεριλαμβάνει: Oneplus 8 - 8/128 - Global Version Αυθεντικό φορτιστή 30 Watt με αντάπτορα για ευρωπαϊκή μπρίζα. Αυθεντικό καλώδιο oneplus Το κουτί του με όλα τα συνοδευτικά χαρτιά Θήκη διαφανή oneplus που είχε η συσκευασία μαζί με το λογότυπο Never Settle Θήκη Original OnePlus 8 Karbon Bumper Case black που αγοράστηκε τον 7/2020 στα 26 €. Η αγορά μπορεί να γίνει με συνάντηση από κοντα ή κατάθεση σε τράπεζα. Η αποστολή θα γίνει μέσω acs αφού πρώτα υπάρξει συννενόηση.

    240 €

    Αθήνα - Κέντρο, Αττική - GR

  13. Εμένα στο Gmail με 3 accounts έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις. Για το gallery και εμένα δεν μου αρέσει. Θα περιμένω λίγο κανένα update μπας και στρώσει και θα κοιτάξω και κανένα άλλο.
  14. Καλησπέρα. Αρκετά σύνθετο το πρόβλημα. Στο settings- εφαρμογές έχει μια επιλογή στην διαχείριση εφαρμογών για κλείδωμα εφαρμογών. Δες μήπως μπορείς από εκεί να μπεις μήπως και τις βρεις. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν ξέρω πως να το επαναφέρεις. Πάντως εγώ που χρησιμοποιώ τον true diler γιατί με βολεύει απίστευτα έχω 2 εφαρμογές τηλεφώνου και 2 επαφών. Σε αυτές του true dialer δεν μπορώ να κάνω συντομεύσεις. Στην μαμά εφαρμογή επαφές γίνεται.
  15. Καλημέρα, εμένα πάντως με global ρομ την έχει την επιλογή από τις επαφές για προσθήκη στην αρχική οθόνη. Προσπάθησε να το κάνεις από την εφαρμογή Επαφές (Contacts) και όχι από την εφαρμογή Τηλέφωνο (Phone).
  16. Καλημέρα, 2 μέρες που το έχω δεν κάνει κάτι περίεργο το ξυπνητήρι δουλεύει όπως πρέπει. Αν γίνει θα ενημερώσω.
  17. Καλημέρα, έχω την εντύπωση ότι το επόμενο διάστημα που θα πάρει android 12 θα παίξει το 5g σε όλους τους παρόχους. Στο 9 pro η 12 έκδοση έλεγε ότι διορθώνει τα 5g που δεν έχουν πρόσβαση. Και όντως έπαιξε στην Vodafone που με 11 δεν έπαιξε ποτέ το 5g. Οπότε με λίγη υπομονή θα δουλέψει και στο 8 και στο 8 pro φαντάζομαι.
  18. Καλημέρα. Παρέλαβα χτες από Alliexpress. Η εμεπειρία για το κατάστημα και την αποστολή εξαιρετική. Η rom που είχε περασμένη ήταν η ινδική. Έβαλα την επίσημη 11 global και μετά έκανα update σε επίσημη 12 global. Μετά μετέφερα με το oneplus switch ολα τα δεδομένα από το oneplus 8 που είχα. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο που δεν μου πολυαρέσει είναι το νέο Gallery. Νομίζω ότι το παλιό στην 11 version ήταν καλύτερο. Επίσης με το που έβαλα την sim Vodafone κατυεθείαν έπαιξε σε 5g, πράγμα που δεν έπαιζε στο 8 με 11άρα rom με τίποτα. Οι ταχύτητες είναι αρκετά καλές αλλά είναι και θέμα θέσης που βρίσκεσαι. Έκανα δοκιμή και με Cosmote και επίσης παίζει κανονικά το 5g. Μπαταρία και κάμερα δεν έχω ακόμα άποψη. Αλλά σε σχέση με θερμοκρασίες που διάβαζα δεν είχε θέμα ακόμα και όταν με το switch δούλεψε περίπου 1,5 ώρα για να μεταφέρει τα δεδομένα μου. Θα επανέλθω με σχόλια για κανονική χρήση.
  19. Καλησπέρα, εγώ το έχω 1,5 χρόνο αγορασμένο από banggood και είναι μια χαρά. Ουδέποτε είχα πρόβλημα και με τους 3 παρόχους και updates στην ώρα τους. Μιλάω για το CN με global rom 8/128. Τώρα αγόρασα το 9 Pro από alliexpress και θα το βάλω για πώληση το 8. Σε hardware λείπουν κάποιες μπάντες 4G και 5G αλλά τις ελληνικές τις υποστηρίζει.
  20. Καλημέρα σε όλους. Προχώρησα σε αγορά από το γαλλικό μαγαζί από το Aliexpress το 9 pro 8/256 και με ένα κουπόνι που παίζει τώρα στο aliexpress πήγε 601 €. Ελπίζω να μην μετανοιώσω για την επιλογή μου. Έχω πάρει 1,5 χρόνο το oneplus 8 το απλό από banggood και ήμουν υπερευχατιστημένος.
  21. Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω τους φίλους που έχουν αγοράσει από το γαλλικό μαγαζί στο AliExpress αν είναι global η rom που φοράει? Έχω αγοράσει από banggood το oneplus 8 και είχε την global rom και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Διαβάζω ότι κάποια έχουν global και κάποια indian αν υπάρχει κάποιος που το έχει αγοράσει να με διαφωτίσει γιατί η τιμή πραγματικά είναι πολύ δελεαστική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  22. Σχετικά με τα updates για το 8 πήρα χτες την 10.5.11.ΙΝ21ΑΑ. Η μπαταρία με το προηγούμενο update είναι ακόμα καλύτερη. Επίσης to recording με το truephone παίζει κανονικά με καταγραφή των και των 2 μερών τησ κλήσης. Σχετικά με τα bands το σημαντικότερο θέμα είναι να έχει την B20 ανδεν κάνω λάθος στο 4g. Ίσως να υπάρχει πρόβλημα στο 5g βέβαια γιατί βλέπω ότι η κινέζικη έχει διαφορά στα bands εκεί αρκετή. Σε κάθε περίπτωση το δικό μου (banggood) δουλεύει απροβλημάτιστα κοντά στον μήνα τώρα.
  23. Ευχαριστώ για την πληροφορία θα την δοκιμάσω να δω αν παίζει και με το true phone. Για το stock με εκνευρίζει που όταν έχω το keypad και βάζω τα πρώτα γράμματα δεν μου δείχνει πρώτα τις επαφές που μιλάω συχνότερα αλλά αλφαβητικά. Είναι μάλλον θέμας συνήθειας. Επίσης νομίζω ότι κάνει καλύτερη διαχείριση στις επαφές από διαφορετικούς λογαριασμούς (πχ whatsapp, google κλπ). Πάντως είναι σίγουρα υποκειμενικό.
  24. Δεν νομίζω ότι υποστηρίζουν esim και τα 2. Στο oneplus 8 δεν υπάρχει πάντως στις ρυθμίσεις όπως το βλέπω
  25. Καλημέρα, Κάτοχος του oneplus 8 εδώ και 3 εβδομάδες. Προερχόμενος από s9+ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αγορασμένο από banggood περίπου 500€ νομίζω ότι έκανα την καλύτερη αγορά. Θετικά: Εξαιρετικά γρήγορο, φοβερή οθόνη, άψογο λειτουργικό και η καλύτερη μπαταρία που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ακούγοντε πολλά για την κάμερα του. Θα πω ότι βίντεο είναι πολύ καλό και φωτογραφίες σε συνθήκες πλην χαμηλού φωτισμού είναι πολύ καλές. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αν τις βλέπεις στην οθόνη του κινητού ειδικά είναι καταπληκτικές. Εκεί που χάνεται η ποιότητα είναι οι βραδινές λήψεις και τα σκοτεινά βίντεο. Παρόλαυτα με το τελευταίο update είδα διαφορά ακόμα και εδώ και αν παίξεις λίγο με το hdr και την φωτεινότητα παίρνεις πολύ καλά αποτελέσματα. Στα 700€ που πωλείται από το επίσημο ή amazon δεν ξέρω αν θα το έπερνα αλλά στα 500 - που παίζει τώρα από άλλες αγορές είναι φοβερό κινητό. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε η ασύρματη φόρτιση, το ip68 (που παίζει και να έχει γιατί στο sim tray έχει τσιμούχα) και η πολύ καλύτερη κάμερα του pro. Αυτό που ήθελα είναι μια πολύ καλή μπαταρία γατί με το samsung και exynos είχα ταλαιπωρηθεί πολύ ειδικά το τελευταίο εξάμηνο, μια καλή κάμερα και ένα πολύ γρήγορο κινητό με πολύ καλή οθόνη χωρίς να δώσω μια μικρή περιουσία. Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν το stock phone app αλλά έβαλα το true phone που είναι καταπληκτικό αν και περιμένω το Android 11 για να δουλέψει 100% η καταγραφή κλήσεων και επίσης έβαλα το samsung browser γιατί τόσα χρόνια χρήσης έχω κολλήσει με αυτόν. --Αν έχει κάποιος καταφέρει ηχγράφηση και των 2 μερών της κλήσης με το true phone ας στείλει ένα μήνυμα. Επίσης να αναφέρω ότι έχει πάρει ήδη 3 updates που με την samsung απλά περιμένεις. Και τέλος να πω ότι αν και δεν είμαι φανατικός gamer, νομίζω ότι τα boostάρει πολύ και αν νέος για παράδειγμα στο call of duty νομίζω ότι η ταχύτητα του σου δίνει πλεονέκτημα αρκετό σε online gaming. Επίσης η συνολική αγορά από banggood έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα και το κινητό είναι απολύτως λειτουργικό στην Ελλάδα για 4g κλπ.
×
×
  • Create New...