tsavman Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) διαβαζω οτι καποιοι κανουν update,τη στιγμη που εμενα δεν μου το βγαζει καν!ουτε σε pc companion,ουτε στο update center του κινητου...ξερει κανεις τι γινεται??? Στο update center, πατάς ανανέωση ενώ έχεις ανοιχτό το wi-fi; Απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να εχουμε καθαρη την 4.0.3 root και μετα ΟΤΑ! Αλλα πως θα γυρισουμε σε 4.0.3 καθαρη; :/ Λίγο δύσκολο να είσαι root και να μην έχεις πειράξει απολύτως τίποτα. Σε μένα δεν γινόταν με τίποτα το update. Επανέφερα ό,τι είχα backup, το build.prop, ό,τι μου πέρασε από το μυαλό, και πάλι τίποτα Τελικά έκανα επαναφορά με το SUS στην 4.0.3, μετά root και update ΟΤΑ. Το root παρέμεινε και στην 4.0.4 Edited June 1, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδιά συγνώμη κ όλας αλλά λόγω εξετάσεων δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ το topic. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σε ένα post αν πλέον η τελευταία έκδοση του ICS (4.3 ή 4.4 δεν ξέρω ποια είναι) διορθώνει όλα τα προβλήματα lag και μπορούμε επιτέλους να αναβαθμίσουμε όλοι σε ICS? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να εχουμε καθαρη την 4.0.3 root και μετα ΟΤΑ! Αλλα πως θα γυρισουμε σε 4.0.3 καθαρη; :/ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το κινητο το μονο που μου ρχετε αυτη την στιγμη για σιγουρη επαναφορα της 4,03 καθαρη μετα ρουτ και μετα αναβαθμιση μεσω οτα αλλον τροπο δεν βλεπω με sus και companion κινδυνευεις να πας στην 4,04 και να μεινεις απο ρουτ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsunami Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδιά λίγο βοήθεια. Είχα flashάρει GB στο κινητό αλλά τώρα θέλω να ξαναγυρίσω στην επίσημη. Με το SUS δεν με αφήνει γιατί έχει ξένο λογισμικό ή κάτι τέτοιο. Έχετε καμιά λύση για το τι μπορώ να κάνω? Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Στο update center, πατάς ανανέωση ενώ έχεις ανοιχτό το wi-fi; εννοειται,ουτε στο pc companion το βγαζει...θα μας τρελανει αυτη η σονυ στο τελος:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Gr8. Εκανα επαναφορά seus και με πηγε κατευθείαν στην 4.0.4! Φυσικα χάθηκε το root :( Στην αναμονή τωρα για 4.0.4 root... Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Έχει κανείς το SEUS που κάνει επαναφορα? Γιατί εμένα από 4.0.3 δεν μου δίνει επιλογη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Παιδιά, πια από τις παρακάτω θήκες να πάρω: 1. CLEAR SILICONE SKIN CASE 2. White Silicone Soft Back Case 3. WHITE S LINE WAVE GEL CASE Ευχαριστώ... Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτη. Την παρέλαβα προχθές 2 τεμάχια για το κινητό της κοπέλας μου. Την στέλνουν πολύ γρήγορα οι συγκεκριμένοι , σε 5 μέρες ήταν εδω! Τέλεια εφαρμογή στο κινητό! Η 3η WHITE S LINE WAVE GEL CASE την ειχα , αλλα λερώνει πολύ έυκολα και το υλικό ειναι τέτοιο που δεν καθαρίζει, ειδικά στο πλάι ! Αποψή μου , μην σε επηρεάσω , απλά εχω δει και τις 2 απο κοντά. Edited May 31, 2012 by giannis78 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τελικα το περασα το update μεσω Pc companion ,αλλα εχασε το root σε αναμονη τωρα και εγω. Πιο νωρις που δεν μπορουσα ισω εφταιγε οτι η μπαταρια ηταν κατω απο 50%. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv_b Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Οποιος θελει root στην 4.0.4 ας κανει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683742 και θα εχει root κανονικοτατα,μολις το εκανα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos1m Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Να ρωτησω κατι???εκανα και εγω την αναβαθμιση και οταν κλεινω και ανοιγω μετα το κινητο,μου εξαφανιζει τις εφαρμογες που εχω στην επιφανεια........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Οποιος θελει root στην 4.0.4 ας κανει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683742 και θα εχει root κανονικοτατα,μολις το εκανα.. Θα περιμενω προσωπικά κάτι σα το one click root:p Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv_b Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Η ιδια διαδικασια ειναι παντως 5 λεπτα υποθεση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Οποιος θελει root στην 4.0.4 ας κανει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683742 και θα εχει root κανονικοτατα,μολις το εκανα.. τον 4.0.4 κερνελ που τον βρισκουμε για να τον ξαναβαλουμε στο τελος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Η ιδια διαδικασια ειναι παντως 5 λεπτα υποθεση;) Ναι όμως πρέπει να μπλέξεις με flashtool, kernels κτλ....καλά δεν παθαίνουμε και τίποτα να περιμένουμε λίγο για το root... Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv_b Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 τον 4.0.4 κερνελ που τον βρισκουμε για να τον ξαναβαλουμε στο τελος?Εδω¨ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26798415&postcount=141 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ναι όμως πρέπει να μπλέξεις με flashtool, kernels κτλ....καλά δεν παθαίνουμε και τίποτα να περιμένουμε λίγο για το root... Σωστός ο φίλος.Έτσι κι αλλιώς δε θα αργήσουν να βγάλουν root με ένα απλό κλικ!Άντε να κάνω την αναβάθμιση να δω τις διαφορές Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τελικα το περασα το update μεσω Pc companion ,αλλα εχασε το root σε αναμονη τωρα και εγω. Πιο νωρις που δεν μπορουσα ισω εφταιγε οτι η μπαταρια ηταν κατω απο 50%. Έκανα οτι λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683742 και είμαι 4.0.4 root. ΔΕΝ το προτείνω γιατι δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω αν μπορεί να γινει ζημιά και αν απλα στάθηκα τυχερός. Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) την πέρασα και εγώ ..δυστυχώς δεν κράτησε το root.είναι όντως ποιο smooth και ποιο σπιρτόζο Όσο αναφορα το wifi και το lag στην κάμερα...Το wifi ειναι πλεον rock stable τουλαχιστον σε εμενα...το κακό με την καμερα συνεχίζεται...τα βιντεο όταν τραβας έχει lag αλλά το παράξενο είναι ότι όταν το βλέπεις στο gallery σε πολλά σημεία που είδες ότι έχεις lag κατα την διάρκεια που τραβούσες, δεν εμφανίζονται στο εγγεγραμμένο αρχείο..ισως κατι παίζει με το stabilizer και την εγγραφή σε real time...αυτά τα λίγα. Edited May 31, 2012 by DevilCry Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xjohnny13 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε με αν εχω ανοιξει σε λαθος μερος το τοπικ!!:D εχω το εξης προβλημα με το κινητο...οταν παιζω παιχνιδια (οχι ολα )το κινητο μετα απο καποια λεπτα κολλαει και μαυριζει η οθονη μεχρι που μου εμφανιζει την αρχικη οθονη....καποιος γνωστος μου ειπε οτι λεγεται frost close....γνωριζει κανεις το λογο που το κανει και αν υπαρχει λυση να διορθωθει.....το εχω ψαξει στο google αλλα βγαζει κατι ακυρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 τα δεδομενα χανονται αν την περασεις με το pc companion ; η με το sus; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv_b Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 τα δεδομενα χανονται αν την περασεις με το pc companion ; η με το sus;Mε το sus καλυτερα και χανονται,κανε backup με το mybackup απλα τελειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Έκανα οτι λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683742 και είμαι 4.0.4 root. ΔΕΝ το προτείνω γιατι δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω αν μπορεί να γινει ζημιά και αν απλα στάθηκα τυχερός. To εκανα αλλα δεν μου δουλευε η status bar που ειχα και ξαναγυρισα στην προηγουμενη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε με αν εχω ανοιξει σε λαθος μερος το τοπικ!!:D εχω το εξης προβλημα με το κινητο...οταν παιζω παιχνιδια (οχι ολα )το κινητο μετα απο καποια λεπτα κολλαει και μαυριζει η οθονη μεχρι που μου εμφανιζει την αρχικη οθονη....καποιος γνωστος μου ειπε οτι λεγεται frost close....γνωριζει κανεις το λογο που το κανει και αν υπαρχει λυση να διορθωθει.....το εχω ψαξει στο google αλλα βγαζει κατι ακυρα force close 2-3 φορες συναίβει το ίδο στη συσκευή μου (htc) από ότι το ψάξα, 2 πράγματα συμβαίνουν. ή φουλαρει η ραμ και κλείνει την εφαρμογή/παιχνίδι ή λόγω θερμοκρασίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 παιδια επειδη το SUS με βρισκει ενημερωμενο,αν κανω repair θα μου περασει κατευθειαν την 4.0.4??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts