Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,όσοι προσπαθούμε να κάνουμε update κ δε μπορούμε έχετε περασμένο κάνα tweak του

zxr;αν κ δε νομίζω να φταίει

Εγώ έχω περασμένα τα Tweak του zxr,αλλά νομίζω πώς δε φταίει αυτό,όπως νομίζω ότι δεν φταίει που έχουμε απεγκαταστήσει εφαρμογές απο το system/app γιατί μόλις τις ξαναπέρασα και προσπάθησα ξανά να κάνω εγκατάσταση το πακέτο και πάλι δεν το κάνει.Κάτι άλλο θα φταίει,θα δούμε στην πορεία.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω περασμένα τα Tweak του zxr,αλλά νομίζω πώς δε φταίει αυτό,όπως νομίζω ότι δεν φταίει που έχουμε απεγκαταστήσει εφαρμογές απο το system/app γιατί μόλις τις ξαναπέρασα και προσπάθησα ξανά να κάνω εγκατάσταση το πακέτο και πάλι δεν το κάνει.Κάτι άλλο θα φταίει,θα δούμε στην πορεία.

Μάλλον θα συμφωνήσω κι εγώ. Επανέφερα όλες τις εφαρμογές συστήματος και πάλι δεν έγινε η αναβάθμιση.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε φιλε αλλο κινητο εχεις ή οντως το neo V;;;;;;; Σου κραταει 2 μερες με full χρηση;;;;; Απλα αποκλειται!!! Ή πες μας τί εννοεις ...full χρηση.

Ουτε κολληματα τρωει;;;;; Πολυ περιεργα μας τα λες!!!!!!

RAM 180 ελευθερη;;;;;; Εδω μπορει και να εχεις δικιο γιατι εξαρταται απο τον αριθμο εφαρμογων που εχεις. Ποσες εφαρμογες εχεις; Με φιλικη διαθεση παντα:)

Εκτος και αν το root κανει τοοοοσα θαυματα, πραγμα που αποκλειται...

Κι εγώ με gb 2.3.4 root είμαι από την αρχή και επιβεβαιώνω ότι όλα λειτουργούν άψογα. Όσο για την μπαταρία εξαρτάται από την χρήση. Δεν έχω καταφέρει να μου μείνει από μπαταρία μετά από full φόρτιση και full χρήση μέσα στην μέρα. Με ελάχιστη χρήση έχω αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάζοντας όλα τα σχετικά με την ICS δεν με βλέπω να την περνάω. Για την μνήμη που λες έχω 252 εφαρμογές, έχω βγάλει αρκετή σαβούρα, έχω παγώσει κάποιες που πιθανόν να τις χρειαστώ, χρησιμοποιώ το ram manager και δεν πέφτω κάτω από 110-120 mb. :D

εμένα ακόμα να την βγάλει την αναβάθμιση στο pc companion. δεν έχω ούτε ρουτ ούτε τίποτα, όπως ήτανε μετά το SEUS που πέρασα την ICS είναι

Καλημέρα,όσοι προσπαθούμε να κάνουμε update κ δε μπορούμε έχετε περασμένο κάνα tweak του

zxr ή τίποτα άλλο περασμένο;αν κ δε νομίζω να φταίει

Εγώ προσωπικά δεν έχω περάσει κάποιο από τα tweak, ναι μεν είμαι root, έχω αφαιρέσει κάποιες εφαρμογές όπως το track id το οποίο και αντικατέστησα με τη νεότερη έκδοση της sony, αλλά παρ' ολα αυτά, δεν μπορώ να πάρω την αναβάθμιση.

Πρόφανως κάποιο από τα απεγκατεστημένα προγράμματα κάνει τη δουλειά. Εγώ πέρασα SUS και τώρα έγινε κανονικά η αναβάθμιση. Φτου και από την αρχή το στήσιμο βέβαια και χωρίς root.

Έχω μία υποψία πως όσοι από εμάς έχουμε περάσει το cwm δεν μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση, υπάρχει κανείς που του επιστρέφει error ενώ δεν έχει το cmw?

εμένα ακόμα να την βγάλει την αναβάθμιση στο pc companion. δεν έχω ούτε ρουτ ούτε τίποτα, όπως ήτανε μετά το SEUS που πέρασα την ICS είναι

Το παράδοξο είναι ότι και εμένα ενώ μου δίνει την αναβάθμιση OTA, όταν το συνδέω με PC Companion ή SUS δεν μου δίνει την αναβάθμιση, μου αναφέρει πως το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εγώ προσωπικά δεν έχω περάσει κάποιο από τα tweak, ναι μεν είμαι root, έχω αφαιρέσει κάποιες εφαρμογές όπως το track id το οποίο και αντικατέστησα με τη νεότερη έκδοση της sony, αλλά παρ' ολα αυτά, δεν μπορώ να πάρω την αναβάθμιση.

Έχω μία υποψία πως όσοι από εμάς έχουμε περάσει το cwm δεν μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση, υπάρχει κανείς που του επιστρέφει error ενώ δεν έχει το cmw?

Το παράδοξο είναι ότι και εμένα ενώ μου δίνει την αναβάθμιση OTA, όταν το συνδέω με PC Companion ή SUS δεν μου δίνει την αναβάθμιση, μου αναφέρει πως το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο.

Εγώ δεν έχω cwm αλλά δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εγώ δεν έχω cwm αλλά δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση!

Εμείς που προσπαθούμε είμαστε όλοι root;Μήπως φταίει αυτό;

Αυτή την υποψία έχω κι εγώ. Ωστόσο, δεν έχω καταφέρει ακόμη κάτι. Βρήκα αυτό. Ορισμένοι λένε πως τους δούλεψε. Εμένα πάλι, όχι!

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αυτή την υποψία έχω κι εγώ. Ωστόσο, δεν έχω καταφέρει ακόμη κάτι. Βρήκα αυτό. Ορισμένοι λένε πως τους δούλεψε. Εμένα πάλι, όχι!

Μα και το παλικάρι πιο πάνω αναφέρει ότι δεν έχει cwm, και πάλι δεν του κάνει την αναβάθμιση.....και λίγο πιο πίσω κάποιος ανέφερε πως ενώ είχε το cwm του έκανε μετά από έξι προσπάθειες τελικά την αναβάθμιση.

Edited by duc

επειδη ολοι οσοι ειμαστε ρουτ το σκαλιξαμε λιγο πολυ το κινητο εγω μονο τους χαρτες της google ςσβησα και εκεινο κατα λαθος τους ξαναπερασα υστερα βεβαια απο το μαρκετ αλλα παγωσα ξεπαγωσα εφαρμογες μηπως ολα αυτα επηρεαζουν

αν κανουμε repair με το sus θα μας εγκαταστησει την 4,03;

αν ναι μπορουμε να κανουμε ενα ρουτ και μετα να προσπαθησουμε μεσω οτα μηπως και την περασει την 4,0,4 και να ειμαστε ηδη ρουταρισμενοι

επισης οταν προσπαθω να κανω την αναβαθμιση κατεβαζει την εφαρμογη μεσω οτα απενεργοποιει το τηλεφωνο και παρατηρησα οτι βγαζει 4 βουλες καθε βουλα και μια μπαρα για να φορτωσει απο αυτες μονο την μπαρα της δευτερης βουλας με φορτωνει στην πρωτη και στην τριτη βγαζει τις μπαρες μεν αλλα δεν τις φορτωνει και την τεταρτη την προσπερναει ετσι χωρις να βγαλει τιποτα δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο απλα το αναφερω

Μα και το παλικάρι πιο πάνω αναφέρει ότι δεν έχει cwm, και πάλι δεν του κάνει την αναβάθμιση.....

Ναι, sorry μου ξέφυγε το "δεν" :p Όπως επίσης και το root δεν παίζει ρόλο (έχει αναφερθεί από χρήστες)! Οπότε όσοι μπορούμε, δοκιμάζουμε!

ουτε εμενα δεν μου περναγε την αναβαθμιση και εκανα επιδιορθωση απ το pcc και μετα μ την περασε

Στο τέλος αυτό θα κάνουμε όλοι μας. Εχθές δοκίμασα να κάνω επιδιόρθωση και δε μου έβγαζε καν αναβάθμιση! Αναγκαστικά, επανέφερα το back up μου και δοκίμασα ξανά να το αναβαθμίσω, αλλά... πάλι δε μου έβγαζε την αναβάθμιση! Ίσως να είχαν πρόβλημα οι server's, ποιος ξέρει.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Και γω κλείνω να καταλήξω ότι φταίει η απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών της sony για το ότι δεν μου περνάει το update.

Σκέφτομαι επαναφορά με SUS της 4.0.3 -> root -> update στην 4.0.4 (το root θα το κάνω μήπως και μείνει μετά την αναβάθμιση).

Απλά ήλπιζα πως για ένα τόσο minor update δε θα χρειαζόταν επαναφορά. Έτσι είναι ίδιος μπελάς με το να πάω σε κάποια custom που το σκέφτομαι κ όλας.

Όσοι τρέχετε την 4.0.4, εντυπώσεις;

Η κάμερα (βίντεο) έστρωσε; Ο dialler; Το wifi;

Ένα παιδί χθες ανέφερε ότι ηταν root κ την έκανε μέσω ota:what:...

Θα δοκίμαζα κ sus αλλά αφού δεν υπάρχει εύκολο rootαρισμα ακόμη παραμένω έτσι..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

παιδια μια βοηθεια ξαφνικα το κινητο σημερα πηγα να του κανω μια επανεκινηση οπως του κανω καθε 3-4 μερες και απο τοτε δε ξανανοιγει.

ξεκιναει με τη μαυρη οθονη και τα γραματα sony ericsson και μετα τιποτα σβηνει και ξαναδειχνει το ιδιο και το ιδιο ξανα.

να πω οτι το κινητο το εχω τωρα και 3 μηνες απο καινουργιο οπως το πηρα απτη vodafone τελειως απειραχτο με το 2.3 ειναι.

καμια βοηθεια κανεις?

Επιδιόρθωση με SEUS

ήθελα να ρωτήσω αν έχει εντοπίσει κανείς το παρακάτω σύμπτωμα με την κάρτα sim: όταν περνάω μια νέα επαφή, μου την καταχωρεί στη συσκευή. Όταν επιχειρώ να δημιουργήσω κάποιο αντίγραφο ασφαλείας από το τηλέφωνο στην sim, και τοποθετώ την κάρτα σε μια άλλη συσκευή, μου εμφανίζει την καταχώρηση ως εξής:

π.χ: Οικια --> Οικ/Μ

Αυτό γιατί γίνεται; Υπάρχει κάποια λύση για να μη ξαναπερνάω τις επαφές χειροκίνητα; Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Το /Μ το βάζει η κάρτα sim μετά από μεταφορά επαφών από το τηλέφωνο, και επίσης αν το όνομα της επαφής είναι πάνω από κάποιους χαρακτήρες, τότε θα το κόψει κιόλας...

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

ναι ημουν.

πρωτα εκανα μεσω ψοmpanion σε ics και μετα οτα σε νεα εκδοση.

οκ τωρα σε καταλαβα:)

νομιζα πως γινοταν κατευθειαν απο κομπανιον στην 4.0.4..να μην κανουμε 2 διαδικασιες;)

Ρε παιδια γιατι δεν μου το εμφανίζει στο update center?

Τι διαδικασία ακολουθήσατε?

εισαι με 2.3.4?

Έκανα αναβάθμιση OTA την 4.0.4 στο κινητό της κοπέλας μου...

Εντυπώσεις...

Πολυ καλές...ακόμα κ η ίδια που δεν είναι κ πολυ σχετική λέει άλλο κινητο...

Ατζέντα κλήσεις μπαίνει στο φτερό...

Η ram πλέον είναι κάπου στα 120-140 mb free...

καλο αυτο:D

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

σε μένα μετά το 4.0.4 το led στης αναπάντητες παίζει κανονικά αλλα δεν παίζει στα sms το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα, έχω περασμένο handcent:mad:

edit:ok με το led στα sms έκανα ένα reset στο handcent και τώρα δουλεύει κανονικά

Edited by pgpmx5

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Εγώ έκανα 2απόπειρες μέσω ota κατέβηκε κανονικά αλλά δεν εγκαταστάθηκε η αναβάθμιση..

εγω ειμαι ρουτ και δεν εχω αφαιρεσει κανενα bloatware και παλι δεν με κανει την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ

Πρόφανως κάποιο από τα απεγκατεστημένα προγράμματα κάνει τη δουλειά. Εγώ πέρασα SUS και τώρα έγινε κανονικά η αναβάθμιση. Φτου και από την αρχή το στήσιμο βέβαια και χωρίς root.

Έχω μαζέψει επίτηδες τα παραπάνω post για να διαπιστώσετε με μια ματιά ότι τελικά όποιον συνδυασμό και να πάρεις (root, non root, αφαίρεση bloatware, μη αφαίρεση bloatware, clean) δεν παίζει κανέναν ρόλο. Πιθανόν κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει. Όταν ακούς μάλιστα ότι ο άλλος τα κατάφερε μετά από 6 απόπειρες αρχίζει και πηγαίνει αλλού το μυαλό σου.

Όταν επιχειρώ να δημιουργήσω κάποιο αντίγραφο ασφαλείας από το τηλέφωνο στην sim, και τοποθετώ την κάρτα σε μια άλλη συσκευή, μου εμφανίζει την καταχώρηση ως εξής:

π.χ: Οικια --> Οικ/Μ

Αυτό γιατί γίνεται; Υπάρχει κάποια λύση για να μη ξαναπερνάω τις επαφές χειροκίνητα; Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Γίνεται γιατί η sim δεν υποστηρίζει πολλαπλά πεδία.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Έχω μαζέψει επίτηδες τα παραπάνω post για να διαπιστώσετε με μια ματιά ότι τελικά όποιον συνδυασμό και να πάρεις (root, non root, αφαίρεση bloatware, μη αφαίρεση bloatware, clean) δεν παίζει κανέναν ρόλο. Πιθανόν κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει. Όταν ακούς μάλιστα ότι ο άλλος τα κατάφερε μετά από 6 απόπειρες αρχίζει και πηγαίνει αλλού το μυαλό σου.

Γίνεται γιατί η sim δεν υποστηρίζει πολλαπλά πεδία.

Περίμενα με αγωνία την απάντηση σου Γιώργο!!Εσύ έχεις δοκιμάσει την αναβάθμιση;

Δηλαδή με λίγα λόγια απλά να προσπαθούμε μέχρι να την κάνει δεκτή;!

Το root τελικά χάνεται η όχι; :-P θα βρω πουθενά μέσα στο ΝΕΤ την update center apk?

Το root μέσω ota ανέφερε ένα παιδί ότι δε χάνεται,μέσω pc companion &sus χάνετε

Ηλία δοκίμασα απλά να δω αν μου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Μου λεει ότι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο. Φοράω ICS Nordic. Λίγη υπομονή και πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει. Άλλωστε χωρίς root ότι αναβάθμιση και να βγει δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ηλία δοκίμασα απλά να δω αν μου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Μου λεει ότι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο. Φοράω ICS Nordic. Λίγη υπομονή και πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει. Άλλωστε χωρίς root ότι αναβάθμιση και να βγει δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου.

Για αυτό δε προχωράω με sus.. Συμφωνούν οι γνώμες μας:D

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...