Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε επιτελους γιατι καποια bug που εχει (μπορει να μην ειναι πολλα) αλλα ειναι σημαντικα (π.χ. προβλημα με το wifi)! Το ποτε θα δωθει προς αναβαθμιση ξερουμε; Εχει ακουστει κατι;

Αν δεις το λινκ στο ποστ μου πιο πανω αναφερει οτι απο δευτερα ξεκινανε τα update...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν δεις το λινκ στο ποστ μου πιο πανω αναφερει οτι απο δευτερα ξεκινανε τα update...

θα ειναι over tha air η αναβαθμηση η παλι καλωδιο??

αν εννοεις αυτο το ειδα:

Now, we are happy to confirm that the remaining 2011 smartphones; Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active and Sony Ericsson Live with Walkman will start to receive their updates starting from next week.

Αλλα νομιζα πως αναφερεται μονο στα μοντελα που αναφερει!

Και να εννοει μονο τα παραπανω μοντελα σιγουρα και εμεις δε θα ειμαστε πολυ μακρια.. Παντως νομιζω πως καπου διαβασα οτι θα βγουνε ολα, μαζι και το neo v μας!!

να και το λινκ http://tech2.in.com/news/smartphones/sony-to-rollout-ics-update-next-week-xperia-play-gets-the-boot/310502?utm_source=nlmorning&utm_medium=email

Edited by piotr

Και μέχρι να βγει το root για τη συγκεκριμένη έκδοση υπομονή!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αποτι φαινεται θα εχει καινουριο απο τη μαμα σονυ... Θα το δουμε στη πορεια...

Ετσι φαινεται και απο τις εικονες για το xperia s . Android 4.0.4 και Kernel 3 ! Για να δουμε τι θα δουμε...:happy:

http://www.xperiablog.net/2012/05/22/xperia-s-ics-update-will-bring-android-4-0-4/

Και μέχρι να βγει το root για τη συγκεκριμένη έκδοση υπομονή!

Αν σου πω ότι έχει βγει ήδη!:lol::lol::lol::lol:

Υπάρχει leaked η 4.0.4.

καλημέρα παιδιά. Λέω να πάρω το κινητάκι στη γυναίκα. Κάνει βιντεοκλησεις με αλλά κινητά μέσω δικτύου?

μονο μεσω skype

Παντως οσοι δεν τολμησατε την ics (4.0.3) ισως η 4.0.4 με νεο κερνελ να σας πεισει!! Απο βδομαδα τα καλα μαντατα!! http://blogs.sonymobile.com/products/2012/05/25/update-on-ice-cream-sandwich-rollout-for-xperia-smartphones/

οποιος την βαλει και διορθωθουν πραγματα να μας πει γιατι εγω μονο τοτε θα βαλω ics

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Αν σου πω ότι έχει βγει ήδη!:lol::lol::lol::lol:

Υπάρχει leaked η 4.0.4.

Ευχάριστα νέα δηλαδή!!!

Οπότε σε αναμονή για το update,ελπίζω να δούμε αξιόλογες βελτιώσεις!

οποιος την βαλει και διορθωθουν πραγματα να μας πει γιατι εγω μονο τοτε θα βαλω ics

Σε επίπεδο ginger θα αργήσει να φτάσει,τουλάχιστον να δούμε λίγη διάφορα σε scroll κ wifi γιατί συχνά πυκνά κόβεται το σήμα!

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

ΟΧΙ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ wifi ρε παιδια αλλα γιατι μπλεκεστε με το 3g watchdog;;;; Οταν υπαρχει η μαμισια εφαρμογη που ειναι και καρααξιοπιστη (το εχω τσεκαρει καθε μηνα) και alarms εχει!!!!! Μη φορτωνετε το κινητο:) Σερνεται που σερνεται αρκετες φορες μη το κουραζουμε κι αλλο.

Το watchdog μετράει και όλα τα δεδομένα. Και το WiFi.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια στο skype εχω το εξης προβλημα.οταν προσπαθω να μιλησω με καποιον μεσω μηνυματων πρεπει να πατησω παρα πολλες φορες και γρηγορα την οθονη εκει που πατας για να εμφανιστει το πληκτρολογιο!σαν να μην δουλευει παντα το touch δηλαδη.αντιμετωπιζει κανενας το ιδιο προβλημα?εχω την ics stock και ειμαι root

• Administrators
ξερει κανεις αν η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη ή βγαινει?

Είναι ξεχωριστή, δες τα διάφορα unboxing που κυκλοφορούν...

http://www.xperiablog.net/2012/05/10/xperia-u-unboxing-video/

Modpic.gif

Το κινητό μάλλον έκανε επανεκκίνηση μόνο του να ανησυχώ? Και έσβησα δύο αρχεία temp πειράζει?

Φιλικά Γιώργος

Το κινητό μάλλον έκανε επανεκκίνηση μόνο του να ανησυχώ? Και έσβησα δύο αρχεία temp πειράζει?

Την 0.62 έχεις;πάντως κ μένα στημ 0.62 είχε κάνει ένα ρεσταρτ!Μάλλον τυχαίο θα ήταν Γιώργο.το ρεσταρτ έγινε αφού τα έσβησες;

Το ρέσταρτ έγινε το απόγευμα και τώρα το βράδυ έσβησα τα αρχεία πριν το ρέσταρτ δεν έβγαιναν στην συλλογή ενώ πριν βγήκαν

Την 0.62 έχω ναι

Μου είχε κάνει και παλιότερα ένα μακάρι να είναι τυχαίο

Το ρέσταρτ είναι άκυρο με τα temp πάντως απλός απορώ αν αυτά επιρρεάζουν κάτι στην λειτουργία της εφαρμογής

Το κινητό ούτε κολλάει πάντως ούτε τίποτα

Φιλικά Γιώργος

Το ρέσταρτ έγινε το απόγευμα και τώρα το βράδυ έσβησα τα αρχεία πριν το ρέσταρτ δεν έβγαιναν στην συλλογή ενώ πριν βγήκαν

Την 0.62 έχω ναι

Μου είχε κάνει και παλιότερα ένα μακάρι να είναι τυχαίο

Το ρέσταρτ είναι άκυρο με τα temp πάντως απλός απορώ αν αυτά επιρρεάζουν κάτι στην λειτουργία της εφαρμογής

Το κινητό ούτε κολλάει πάντως ούτε τίποτα

Μήπως το ζορισες λιγακι;

Μήπως το ζορισες λιγακι;

Εκείνη την ώρα ήταν στην τσέπη μου δεν ξέρω ίσως δεν έγινε επανεκκίνηση αλλά να το έκλεισα με το χέρι μου

Έχει πρόβλημα η μπα?

Ο Άλκης που μιλήσαμε μου είπε ότι μετά από μήνες μια επανεκκίνηση από αυτό είμαι τώρα στην έκδοση κινητού

Φιλικά Γιώργος

Εκείνη την ώρα ήταν στην τσέπη μου δεν ξέρω ίσως δεν έγινε επανεκκίνηση αλλά να το έκλεισα με το χέρι μου

Έχει πρόβλημα η μπα?

Ο Άλκης που μιλήσαμε μου είπε ότι μετά από μήνες μια επανεκκίνηση από αυτό είμαι τώρα στην έκδοση κινητού

Τυχαίο θα ήταν.αν ξαναγίνει το ψάχνεις

Καλημέρα. Ρε παιδιά πως προσθέτεις φάκελλο στην αρχική οθόνη με τον Apex?

Καλημέρα. Πετάς τα εικονίδια που θα έχει ο φάκελος στην αρχική οθόνη και μετά τα ρίχνεις το ένα πάνω στ' άλλο και σου φτιάχνει φακελάκι.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ειναι over tha air η αναβαθμηση η παλι καλωδιο??

Λογικά με καλώδιο θα είναι, δεν νομίζω πως μπορεί (ή θα ρισκάρει) να δώσει αναβάθμιση kernel OTA..!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Καλημέρα. Πετάς τα εικονίδια που θα έχει ο φάκελος στην αρχική οθόνη και μετά τα ρίχνεις το ένα πάνω στ' άλλο και σου φτιάχνει φακελάκι.

Cheers mate. Παιδευόμουνα μία ώρα μόνο με αυτό αφού έκανα upgrade σε ICS. Εγώ πάντως δεν ήμουν rooted στην 062 είχα κατα μέσο όρο ελευθερη μνήμη ram 115mb και τώρα με τις ίδιες εφαρμογές (αφαιρώντας βέβαια τον Go Launcher διότι είπατε ότι ο Apex είναι καλύτερος για το παγωτάκι και όντως είναι) έχω ελευθερη 150mb ελεύθερη ram. Ένα κολληματάκι των 2 δευτερολέπτων όταν ανοίγεις τις κλήσεις υπάρχει

κατι ασχετο απο το θεμα συζητησης μας.το οποιο το ειχα ρωτησει αλλα απαντηση δεν ελαβα.πως αλλαζουμε το ευρος καναλιων που βλεπει το wifi του κινητου γτ το εχω κανει αναζητηση αλλα δεν βρισκω κατι...

Μμμμ αυτο δεν ξερω αν γινεται, κατι θα ειχε αναφερθει, βασικα αν καταλαβα καλα θες να μαθεις καποιο tweak που θα ξεκλειδωνει το wifi για καναλια 11,12,13....? Μαλλον δεν θα εχει βρεθει κατι! Αφου υπαρχει πιο ευκολος τροπος να αλλαξεις το channel του router σου! :)

Κάτι σελίδες πίσω γράφετε 3-4 φορές ο τρόπος.

@r1916v

αν στο κάνει μόνο στο skype, τοτε θα ειναι μονο θεμα προγραμματος,

δοιμασε απο το μενου settings->apps να καθαρισεις οτι δεδομενα έχει το skype, να το απεγκαταστησεις και μετα να το επανεγκαταστησεις.

Υ.Γ. μπορεις να δοκιμασεις και μια customised εκδοση του skype απο έναν έλληνα developer στο xda:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1148708

custom ringtones, exit button, και αλλα καλουδια που λειπουν απο την official εκδοση

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...