Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω μια εφαρμογη για να βλεπω το ποσο "καιω" ονλινε καθε μερα.

η μανισια ειναι λιγη. της wind μετρια.

καποια αλλη καλη..; που να μπορω να βλεπω την καθημερινη χρηση ευκολα..;

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω το τηλεφωνακι λιγο πανω απο μηνα. η μπαταρια, μαλλον δεν κραταει κ πολυ. 1-2 μερες το πολυ. ετσι ειναι σε ολους?

εχτες λοιπον προσεξα το εξης. κατα της 21:00-22:00, εβγαλα το τηλ απο τη φορτιση. η ενδειξη ηταν στο 100%. δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου και το πρωι (07:00), η ενδειξη ηταν στο 95%. 5% ενω το τηλ ηταν σε αναμονη?

υπαρχει καποια εφαρμογη που να δειχνει την κατασταση υγειας της μπαταριας? αν δουλευει σωστα? χρησιμοποιω το battery https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pearl#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLm1hY3JvcGluY2gucGVhcmwiXQ..

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

ναι μου ειπανε γι αυτο αλλα ακουσα οτι τρεχει στο παρασκηνιο.

Αν δεν τρέχει το παρασκήνιο, τότε μάλλον σου είναι πρακτικά άχρηστη μια τέτοια εφαρμογή. Ωστόσο, μπορείς να ρυθμίσεις το κάθε πόση ώρα θα ανανεώνει η εφαρμογή.

Αν χρησιμοποιείς τα δεδομένα δικτύου πάντως, το 3G Watchdog είναι must! (και σε συνδυασμό με το JuiceDefender για να κλείνει αυτόματα τα δεδομένα όταν "πιάσεις" το όριο του προγράμματός σου)

εχω το τηλεφωνακι λιγο πανω απο μηνα. η μπαταρια, μαλλον δεν κραταει κ πολυ. 1-2 μερες το πολυ. ετσι ειναι σε ολους?

εχτες λοιπον προσεξα το εξης. κατα της 21:00-22:00, εβγαλα το τηλ απο τη φορτιση. η ενδειξη ηταν στο 100%. δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου και το πρωι (07:00), η ενδειξη ηταν στο 95%. 5% ενω το τηλ ηταν σε αναμονη?

υπαρχει καποια εφαρμογη που να δειχνει την κατασταση υγειας της μπαταριας? αν δουλευει σωστα? χρησιμοποιω το battery https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pearl#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLm1hY3JvcGluY2gucGVhcmwiXQ..

Καλώς ήρθες στον κόσμο των smartphone.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

η μπαταρια με πολυ χρηση φτανει 2 μερες σε ολους και μπορει και 1 μερα

χωρις να το πειραξεις εχει φτασει 5 μερες σε μενα και σε αλλους 6 και 7

ειναι φυσιολογικο το 95% φιλε μου

ναι μου ειπανε γι αυτο αλλα ακουσα οτι τρεχει στο παρασκηνιο.

και το data monitor τρεχει στο παρασκηνιο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Αν δεν τρέχει το παρασκήνιο, τότε μάλλον σου είναι πρακτικά άχρηστη μια τέτοια εφαρμογή. Ωστόσο, μπορείς να ρυθμίσεις το κάθε πόση ώρα θα ανανεώνει η εφαρμογή.

Αν χρησιμοποιείς τα δεδομένα δικτύου πάντως, το 3G Watchdog είναι must! (και σε συνδυασμό με το JuiceDefender για να κλείνει αυτόματα τα δεδομένα όταν "πιάσεις" το όριο του προγράμματός σου)

Όλα σωστά εκτός από το θέμα με το juice. Από android 2.3 και πέρα δε χρειάζεται. Το watchdog κόβει μόνο του τα δεδομένα. ;)

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://blogs.sonymobile.com/products/2012/05/25/update-on-ice-cream-sandwich-rollout-for-xperia-smartphones/

Έ-Έ-Έρχεται το ICS 4.0.4!

Ελπίζω να βελτιώσει τα θέματα σε όποιον αντιμετωπίζει!

Εγώ πάντως εδώ και 5 μέρες τρέχω CyanogenMod 9 (FXP 121) - να σημειωθεί πως δεν είναι η τελική έκδοση!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445844

Μακράν καλύτερη από τη stock rom.

Πλεονεκτήματα - Στην έκδοση FXP 121:

1) Lockscreen με έως και 5 συντομεύσεις σε apps και music widget.

2) Kernel με δυνατότητα overclocking - έως 1600 mhz/

3) Πολύ καλύτερη μπαταρία.

4) Statusbar widget - με βασικότατο το κουμπί άμεσης εναλλαγής 2G/3G.

5) Πολύ πιο όμορφο UI χωρίς lag.

6) Σταθερότερο WiFi από τη stock rom.

Μειονεκτήματα - Στην έκδοση FXP 121:

1) Κάποιες ασυμβατότητες σε ορισμένα apps.

2) Τραβάει κανονικά φώτο, αλλά όχι βίντεο.

3) Καμιά φορά "εξαφανίζεται" για 3-4 λεπτά η status bar.

4) Όχι και τόσο καλή μετάφραση κάποιον λειτουργιών στα ελληνικά.

5) Η οθόνη είναι αρκετά σκοτεινή - δε μπορώ να λειτουργήσω το Disable Auto Brightness.

6) Η εφαρμογή μηνυμάτων στέλνει μηνύματα στα ελληνικά με 70 χαρακτήρες.

7) Καμιά φορά, τύπου 1 φορά στις 2 μέρες, θέλει ένα restart να... ηρεμήσει.

8) Κάπως χαμηλός ο ήχος του συνομιλητή κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι,εδώ είμαιαιαιαι!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Όλα σωστά εκτός από το θέμα με το juice. Από android 2.3 και πέρα δε χρειάζεται. Το watchdog κόβει μόνο του τα δεδομένα. ;)

Χμ, τότε μάλλον πρέπει να το ξανακοιτάξω, μιας και στην στοκ 2.3.4 που ήμουν, το Watchdog μου πρότεινε το juice και ένα ακόμη που μου διαφεύγει τώρα, γι αυτή τη λειτουργία.

Thank you για το info ;)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Καλησπερα παιδια...

υπαρχει κατι για root στην ics η ειναι νωρις ακομα? :P

Έχεις μείνει πίσω:p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλώς ήρθες στον κόσμο των smartphone.

το 3g watchdog mdτραει και τα δεδομενα ιντερνετ εκτος 3g?

δλδ αν ειμαι με το απλο σημα και μπαινω ιντερνετ το μετραει..;

Παιδια αυτο που λενε για το sar ισχυει οτι ειναι μεγαλο???

Μην αγχώνεστε με τις τιμές του SAR, οι μετρήσεις αφορούν στη μέγιστη εκπεμπόμενη ακτινοβολία του κινητού, όταν έχεις ανοικτά bluetooth, wi-fi, gps, 3g, σε συνθήκες χείριστης λήψης...

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Παιδια,συγνωμη που αλλαζω το θεμα αλλα χρειαζομαι βοηθεια,εκανα χθες αναβθμιση στο κινητο με την ice και καποιες εφαρμογες σταματησαν να δουλευουν και δεν μπορω να τις επαναφερω.Π.Χ το NAVIGON μου βγαζει συνεχεια το μυνημα δυστηχως η εφαρμογη εχει σταματησει,τι και αν εκανα ξανα εγκατασταση τιποτα τα ιδια.Γνωριζει καποιος τι μπορει να εχει γινει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

καλημέρα παιδιά. Λέω να πάρω το κινητάκι στη γυναίκα. Κάνει βιντεοκλησεις με αλλά κινητά μέσω δικτύου?

καλημέρα παιδιά. Λέω να πάρω το κινητάκι στη γυναίκα. Κάνει βιντεοκλησεις με αλλά κινητά μέσω δικτύου?

Mε skype μoνo, οχι μέσω κινητής τηλεφωνίας.

το 3g watchdog mdτραει και τα δεδομενα ιντερνετ εκτος 3g?

δλδ αν ειμαι με το απλο σημα και μπαινω ιντερνετ το μετραει..;

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να μετρήσει και το WiFi, ίσως και να γίνεται. Στην δική μου περίπτωση πάντως, μετράει μόνο τα δεδομένα (δεν βγάζει ένα σύνολο δηλαδή WiFi+Data αν αυτό θέλεις να μάθεις).

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να μετρήσει και το WiFi, ίσως και να γίνεται. Στην δική μου περίπτωση πάντως, μετράει μόνο τα δεδομένα (δεν βγάζει ένα σύνολο δηλαδή WiFi+Data αν αυτό θέλεις να μάθεις).

ΟΧΙ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ wifi ρε παιδια αλλα γιατι μπλεκεστε με το 3g watchdog;;;; Οταν υπαρχει η μαμισια εφαρμογη που ειναι και καρααξιοπιστη (το εχω τσεκαρει καθε μηνα) και alarms εχει!!!!! Μη φορτωνετε το κινητο:) Σερνεται που σερνεται αρκετες φορες μη το κουραζουμε κι αλλο.

Παντως οσοι δεν τολμησατε την ics (4.0.3) ισως η 4.0.4 με νεο κερνελ να σας πεισει!! Απο βδομαδα τα καλα μαντατα!! http://blogs.sonymobile.com/products/2012/05/25/update-on-ice-cream-sandwich-rollout-for-xperia-smartphones/

Παντως οσοι δεν τολμησατε την ics (4.0.3) ισως η 4.0.4 με νεο κερνελ να σας πεισει!! Απο βδομαδα τα καλα μαντατα!! http://blogs.sonymobile.com/products/2012/05/25/update-on-ice-cream-sandwich-rollout-for-xperia-smartphones/

μακαρι να διορθωθούν αρκετα bugs

Θα έχει και διαφορετικό kernel ή τον βάζουμε εμείς;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Αποτι φαινεται θα εχει καινουριο απο τη μαμα σονυ... Θα το δουμε στη πορεια...

+1

Καλή φάση!!!

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...