xristos9298 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλησπερα σε ολους, εχω πλεον βαλει την 4.1.α.0.562 με το pc companion και το εχω κανει root. (πριν την αναβαθμιση δεν ειχα κανει root). εχει κατι ψιλοσκαλωματα οσον αφορα τις κλησεις, και μερικες εφαρμογες... θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει δοκιμασει καποιος, αν αξιζει τον κοπο να την ξαναπερασω με τo SUS και να ξανακανω ροοτ. Και επισης αν καποιος μπορει να μου πει συνοπτικα τα βηματα τουλαχιστον οσον αφορα το backup, αυτο με προβληματιζει περισσοτερο. ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλησπερα σε ολους, εχω πλεον βαλει την 4.1.α.0.562 με το pc companion και το εχω κανει root. (πριν την αναβαθμιση δεν ειχα κανει root). εχει κατι ψιλοσκαλωματα οσον αφορα τις κλησεις, και μερικες εφαρμογες... θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει δοκιμασει καποιος, αν αξιζει τον κοπο να την ξαναπερασω με τo SUS και να ξανακανω ροοτ. Και επισης αν καποιος μπορει να μου πει συνοπτικα τα βηματα τουλαχιστον οσον αφορα το backup, αυτο με προβληματιζει περισσοτερο. ευχαριστω.. Αστο λιγο να δουλεψει, μπορει να στρωσει η λειτουργια του στα κολληματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 απορίες... 1) πως βγάζουμε φωτογραφίες από την μπροστινή κάμερα? δεν έχει καμία επιλογή να αλλάξεις κάμερα όταν τραβάς φωτογραφία 2) τι κάνει η "απόρριψη με μύνημα"? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Για μεταφορά αρχείων μέσω wi-fi AirDroid Στην 2 ερώτηση για media remote control δεν ξέρω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sony.seconddisplay.view&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zb255LnNlY29uZGRpc3BsYXkudmlldyJd κατι τετοιο ειδα..δεν ξερω πως δουλευει ομως ευχαριστω παιδια, το Airdroid με βολεψε πολυ! τωρα θα δω και το αλλο app. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 απορίες... 1) πως βγάζουμε φωτογραφίες από την μπροστινή κάμερα? δεν έχει καμία επιλογή να αλλάξεις κάμερα όταν τραβάς φωτογραφία 2) τι κάνει η "απόρριψη με μύνημα"? 1) Από το κουμπί SCN AUTO που υπάρχει πάνω αριστερά. 2) Αυτό που λέει. Ακυρώνει την εισερχόμενη κλήση και ταυτόχρονα στέλνει SMS Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλησπερα σε ολους, εχω πλεον βαλει την 4.1.α.0.562 με το pc companion και το εχω κανει root. (πριν την αναβαθμιση δεν ειχα κανει root). εχει κατι ψιλοσκαλωματα οσον αφορα τις κλησεις, και μερικες εφαρμογες... θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει δοκιμασει καποιος, αν αξιζει τον κοπο να την ξαναπερασω με τo SUS και να ξανακανω ροοτ. Και επισης αν καποιος μπορει να μου πει συνοπτικα τα βηματα τουλαχιστον οσον αφορα το backup, αυτο με προβληματιζει περισσοτερο. ευχαριστω.. και εγω ειχα κατι προβληματακια και μολις το εκανα repair με το SEUS εγινε αλλο κινητο καμια σχεση με την απευθειας αναβαθμιση απο το companion τωρα μια και εισαι root βαλε το titanium πανε εκει που λεει μαζικη λειτουργια δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας εκει σου λεει στα Ελληνικα τι ειδους backup θελεις να κανεις πατας εκτελεση και βλεπεις τις εφαρμογες που εχει τσεκαρισμενες για backup αν δεν θες καποια την αποτσεκαρεις και δεν περναει στο backup οταν τελειωσει κανε το repeir με το SEUS και μετα root και μολις τελειωσει και το root επαναφορα με τον ιδιο τροπο με το titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλησπέρα, παιδία έχουμε πρόβλημα με το NAVIGON στην ICS? μπορούμε να το φτιάξουμε με κάποιο τρόπο? Και εμένα κράσαρε στην αρχή γιατί δεν είχα κάνει το update ου μου έβγαζε...Όταν το έκανε δούλευε κανονικά... Και το ερώτημα που δημιουργήθηκε σήμερα είναι ένα...Γιατί άραγε αυτό το κινητό με 800mhz cpu, 512 ram, και γενικά χαμηλά specs έχει πάνω ICS(λογικά θα τη σηκώνει αλλιώς δεν θα το έβγαζαν) και το δικό μας τα δίνει όλα για να λειτουργήσει τόσο καλά όπως πριν με την 2.3.4...? Μήπως η Sony δεν ασχολήθηκε αρκετά με τα παλιά της μοντέλα ή θα έρθει κάποιο update και θα υπάρξει βελτίωση...?(δύσκολο πάντως με τη μια να ήταν όλα ωραία και καλά) Πάντως αν τα mini/mini pro/live with walkman κτλ μπορούν να σηκώσουν την ICS είναι ένα ζήτημα, αλλά ίσως επειδή έχουν πιο χαμηλή ανάλυση, να τρέχει καλύτερα... Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 και εγω ειχα κατι προβληματακια και μολις το εκανα repair με το SEUS εγινε αλλο κινητο καμια σχεση με την απευθειας αναβαθμιση απο το companion τωρα μια και εισαι root βαλε το titanium πανε εκει που λεει μαζικη λειτουργια δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας εκει σου λεει στα Ελληνικα τι ειδους backup θελεις να κανεις πατας εκτελεση και βλεπεις τις εφαρμογες που εχει τσεκαρισμενες για backup αν δεν θες καποια την αποτσεκαρεις και δεν περναει στο backup οταν τελειωσει κανε το repeir με το SEUS και μετα root και μολις τελειωσει και το root επαναφορα με τον ιδιο τροπο με το titanium ευχαριστω φιλε, θα το δοκιμασω, ευελπιστω οτι και το restore θα ειναι επισης ευκολο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Σήμερα βρήκα χρόνο και έκανα επαναφορά εργοσταστιακών ρυθμίσεων και φορμάτ στην κάρτα μνήμης. Τα ψιλοκολληματάκια στο μενού που ανέφεραν πολλοί, πραγματικά εξαφανίστηκαν. Το ξέρω οτι είναι πολύ κόπος να τα περνάς απ την αρχή αλλά αν έχει κάποιος αυτά τα lag αξίζει τον κόπο. Δεν συνηστώ backup restore καθώς αν υπάρχει bug επαναφέρεται και αυτό. Ξαναλέω οτί το μείζον πρόβλημα σε αυτή την έκδοση είναι η πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παρακαλώ κάποιος να γράψει την Έκδοση βασικού φάσματος 8x55A-AAABQOAZM-203028G-70 United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Μπορει να μου πει καποιος αν αυτος ο οδηγος http://talk.sonymobile.com/thread/36094?tstart=0 θα με παει πισω στην 4.0.2.A.0.62? Ειναι σωστα τα βηματα που λεει? Τραβηξα ενα βιντεακι με την 4.0.3 και ειναι για τα μπαζα,καμια σχεση με πριν..Ολο σπασιματα κανει τωρα ΘΕΛΩ ΤΗΝ 4.0.2.A.0.62 ΡΕΕΕΕΕΕ :(:( Edited April 27, 2012 by WR200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 οντως η μπαταρια έχει θέματα...ας ελπισουμε να στρωσει μετα απο 3-4 φορτισεις ή αναγκαστικα παμε για άλλη ρομ,περα απο της μαμας sony.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eegw Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Fick ευχαριστώ. WR200, εγώ έγραψα το συγκεκριμένο θέμα και η διαδικασία που λέει είναι σωστή, οπότε άφοβα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Όποιος δεν έχει κάνει είτε Factory Reset είτε repair με SEUS (στην ουσία σου σβήνει τα πάντα και στο περνάει καθαρό πλέον το ICS), να το κάνει ΑΜΕΣΑ!!! Κάτι ξέρουν οι ειδικοί και το τονίζουν! Εγώ χθες που έκανα αναβάθμιση, ήμουν έτοιμος να το σπάσω το κινητό. Μόλις έκανα Reset, και μιλάμε για άλλο πράγμα. Λες και έγινε quad με την μία. Απλά θα παιδευτείτε λίγο: Root->Backup->Reset->Root->Restore. Πιστέψτε με αξίζει:!: Με το μόνο που μπορεί να το συγκρίνω, είναι το PC μετά από πολύχρονη χρήση XP και format. Τότε που νόμιζες ότι άλλαζες και HW μαζί με το format! Δηλαδη πρωτα κανουμε repair με SEUS και μετα εγκατασταση την ICS ???? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) WR200, εγώ έγραψα το συγκεκριμένο θέμα και η διαδικασία που λέει είναι σωστή, οπότε άφοβα. να κανω απεγκατασταση απο τον υπολογιστη το PC COMPANION και SUS? Πριν προχωρισω? Θα γινει η συσκευη οπως πριν? Ειναι σιγουρα σωστοςς ο οδηγος? (sorry που ξαναρωταω αλλα φοβαμαι μην κανω τουβλο την συσκευη) Edited April 27, 2012 by WR200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 κατι ακομα. μπορω να αλλαξω τη θεση των εικονιδιων (εφαρμογων) στο μενου? εστω δηλαδη οτι η Α εφαρμογη θελω να ειναι στην απο πανω στηλη και να ειναι 3ο διπλα απο τη Β εφαρμογη. Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο και κατόπιν σου δίνεται η δυνατότητα μετακίνησης. zxr, έγραψα στο forum της sony με πιο τρόπο να περάσω την Ελληνική ics και για όσους το ψάχνουν η διαδικασία είναι πολύ απλή (για όσους είχαν περάσει την Νορβηγική), κάνουμε downgrade σε gb, μετά με το pc companion κατά την διάρκεια της αναβάθμισης σε ics θα δει το CDF/CDA number του κινητού και θα περάσει την Ελληνική ics. Αυτό δεν είναι απλός τρόπος. Είναι Θεσ/κη μέσω Πάτρας! Αφού σου λεει να κάνεις downgrade δίνοντας σου τη rom της GB γιατί δεν σου δίνει κατευθείαν την Ελληνική ICS να την φλασάρεις μια και καλή;; Τα προβλήματα μου συνεχίζονται... Υπενθυμίζω είχα μαμά android gb. Αναβαθμίζω με pc companion και βάζω ics. Όλα καλά εκτός από το gmail το οποίο δε στέλνει email (το email μένει στα εξερχόμενα - λαμβάνει email κανονικά) Διαβάζω εδώ μέσα που οι περισσότεροι λέτε να κάνουμε και μια επαναγκατάσταση με το seus. Το κάνω και αυτό και -το πρόβλημα με το gmail συνεχίζει -το scrolling φαίνεται να έγινε προβληματικό (κολλάει στις μεγάλες λίστες π.χ. επαφές) -έχασα πολλούς ήχους που είχε το κινητό από μαμά μέσα. αυτό γιατί; και μπορώ να τους βρω κάπου; Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει αλλά κάνε άλλο ένα SEUS μήπως στρώσει να κανω απεγκατασταση απο τον υπολογιστη το PC COMPANION και SUS? Πριν προχωρισω? Θα γινει η συσκευη οπως πριν? Ειναι σιγουρα σωστοςς ο οδηγος? (sorry που ξαναρωταω αλλα φοβαμαι μην κανω τουβλο την συσκευη) Δεν την κάνεις τούβλο, μην ανησυχείς. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eegw Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) zxr, έχεις δίκιο. Μόλις τον ρώτησα πως είμαι σίγουρος ότι έχω περάσει την Ελληνική?. Μου είπε να πατήσω στην κλήση τον παρακάτω κωδικό *#*#7378423#*#* και να δω τα 4 πρώτα ψηφία.. Θα έπρεπε να ήταν 1254 αλλά σε μένα γράφει 1253.. Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει. EDIT zxr, όταν είχα περάσει την Νορβηγική έκδοση το είχα κάνει με τον 2ο τρόπο (flashtool) από τον οδηγό σου.. Η διαδικασία αυτή πειράζει το build.prop? Edited April 27, 2012 by Eegw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μπορει να μου πει καποιος αν αυτος ο οδηγος http://talk.sonymobile.com/thread/36094?tstart=0 θα με παει πισω στην 4.0.2.A.0.62? Ειναι σωστα τα βηματα που λεει? Τραβηξα ενα βιντεακι με την 4.0.3 και ειναι για τα μπαζα,καμια σχεση με πριν..Ολο σπασιματα κανει τωρα ΘΕΛΩ ΤΗΝ 4.0.2.A.0.62 ΡΕΕΕΕΕΕ :(:( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 WR200, εγώ έγραψα το συγκεκριμένο θέμα και η διαδικασία που λέει είναι σωστή, οπότε άφοβα. Ωραιος μολις γυρισα στην 4.0.2.A.0.62:) πολυ ευκολο μεσα σε πεντε λεπτα ειχε τελειωσει!! Σε ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλησπέρα. Από αύριο θα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω se. Μόνο νοκια μέχρι τώρα και συγκεκριμένα το τελειο 5800 τα 3 τελευταία χρόνια (ελπίζω να μην απογοητευτώ από το καινούριο) Προσπάθησα να διαβάσω όσο περισσότερο μπορούσα στο συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα διάβασα θα πρέπει μόλις παραλάβω το κινητό: 1. Να αγοράσω μια θήκη, κάρτα μνήμης και ζελατίνα για την οθόνη 2. Να το βάλω να φορτίσει για λίγο πριν το ανοίξω 3. Να διαβάσω τον οδηγώ για νέους χρήστες αντροιντ 4. Να εγκαταστήσω την νέα έκδοση μέσω pc companion και seus (δεν έχω καταλάβει τη διαφορά αλλά κάποιοι λέτε και τα δύο..) 5. Να κάνω ροοτ το κινητό 6. Να ξεφορτωθώ τις περιττές εφαρμογές 7. Να επισκεφτώ το κατάστημα για νέες εφαρμογές 8. Να διατυπώσω τις απορίες μου εδώ στο φόρουμ Αυτά τα λίγα :p Θα σας ήμουν υπόχρεη αν μου προτείνατε κάτι άλλο που ίσως έχω ξεχάσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Δε νομίζω να απογοητευτείς. Μια διόρθωση μόνο στο 2. Θα ανοίξεις κανονικά το κινητό χωρίς να το φορτίσεις. Θα είναι μισοφορτισμένη η μπαταρία. Θα το πας γύρω στο 10% και θα το βάλεις για φόρτιση μέχρι το 100%. Αυτό θα το κάνεις τις 3-4 πρώτες φορτίσεις (δηλαδή θα το πηγαίνεις μέχρι 10% και θα το αφήνεις να φορτίζει μέχρι το 100%) και θα είσαι έτοιμη και από μπαταρία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τωρα που γυρισα στην 2.3.4 καταλαβα πως θελει δουλεια ακομα η ICS... πολυ πιο smooth σε ολα η gingerbread. Μαλλον στην sony πρεπει να δουν σοβαρα το θεμα και να δωσουν μια αναβαθμιση της προκοπης γιατι η αναβαθμιση ειναι για να γινει η συσκευη καλητερη και οχι χειροτερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο και κατόπιν σου δίνεται η δυνατότητα μετακίνησης. αν το πατησω παρεταμενα, τοτε με βγαζει απο τα μενου με τις εφαρμογες και με παει στις οθονες που βλεπουμε οταν ανοιγουμε το κινητο (στις 5 οθονες που βαζουμε widgets, για τον καιρο) http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ker2zw1 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ενδιαφερομαι για το κινητο σαν δευτερη συσκευη αλλα θα ηθελα να μου πειτε ποσο δυνατο ειναι το wi fi ?Παντως συγκρινοντας με φιλους με mini, ray και iphone τα iphone (4s, 4, 3gs) εχουν παντου καλυτερο wi fi σημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εχω βαλει τη Nordic, και τωρα θελω να εγκαταστησω την 'κανονικη' ICS απο το SEUS. Τι μοντα πρεπει να κανω για να δουλεψει το SEUS? Τωρα μου λεει οτι εχω βαλει τροποποιημενο λογισμικο που δεν παιρνει αναβαθμιση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts