Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αναβαθμιστηκα και εγω.

εμενα μου ζητησε να πατησω το πισω και να ξεσυνδεσω το κινητο.μετα εγιναν ολα κανονικα.τωρα το ανοιξα και το ψαχνω...

επιτελους απενεργοποιηθηκε το facebook!μου ετρωγε πιο πολυ μνημη απο ολες τις εφαρμογες μαζι

Αναβαθμιστηκα και εγω.

εμενα μου ζητησε να πατησω το πισω και να ξεσυνδεσω το κινητο.μετα εγιναν ολα κανονικα.τωρα το ανοιξα και το ψαχνω...

επιτελους απενεργοποιηθηκε το facebook!μου ετρωγε πιο πολυ μνημη απο ολες τις εφαρμογες μαζι

Τι εννοείς?

Χάθηκε η εφαρμογή?

Περιμένω γνώμες για να την βάλωέχω πρόβλημα

Δεν μου αντιγράφονται κάποια αρχεία στην νέα κάρτα μνήμης

Κολλάει

Τι μπορώ να κάνω?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το εν κινητό. Ενώ έχω σύνδεση cosmote, δεν μπορώ να στείλω μνματα/ sms μου λέει αδύνατη αποστολή. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, μήπως πρέπει να αλλάξω τίποτα ρυθμίσεις?

Παιδια οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση δειτε τα εξης αν θελετε.

α) Εχει καθολου lag; Κατεβαστε και τον nova ή apex launcher και δειτε και με αυτους αν υπαρχει lag στη εναλλαγη των οθονων.

β) Το notification led λειτουργει στις αναπαντητες και στα μηνυματα;

γ) Μπορειτε να εχετε ξεχωριστη ενταση για εισερχομενες και μηνυματα;

Εγω ειχα αυτα τα προβληματα με την nordic ics

Για αυτο επεστρεψα στην .62;)

Παιδια οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση δειτε τα εξης αν θελετε.

α) Εχει καθολου lag; Κατεβαστε και τον nova ή apex launcher και δειτε και με αυτους αν υπαρχει lag στη εναλλαγη των οθονων.

β) Το notification led λειτουργει στις αναπαντητες και στα μηνυματα;

γ) Μπορειτε να εχετε ξεχωριστη ενταση για εισερχομενες και μηνυματα;

Εγω ειχα αυτα τα προβληματα με την nordic ics

Για αυτο επεστρεψα στην .62;)

α)δεν λαγκαρει αλλα το νιωθεις πιο βαρυ το κινητο

γ)οχι

με τις ιδιες εφαρμογες εχω γυρω στα 30μβ λιγοτερη ραμ.το εχουν κανει πιο απλο το interface αλλα μου αρεσει.στη ενημερωση εχασα καποιες φωτογραφιες.οποτε backup πριν κανετε αναβαθμιση

για πες πως ειναι??

σφαιρα παει χωρις κολληματα κρατησε ολες τις επαφες και τις εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες και εχει ελευθερο χωρο στην μνημη του κινητου 170 ΜΒ με την GB πριν κανω αναβαθμιση ειχα 162 ΜΒ ελευθερα

το καλο ειναι οτι δεν κολλαει καθολου το κινητο με την GB οσο και να πεις ειχα καποια κολληματα αλλα ειναι νωρις ακομη ας μην προτρεχουμε

και κατι αλλο η επαφη με το δακτυλο ανταποκρινεται αμεσως ενω με την 2,3 μερικες φορες κολλουσε και δεν επιανε με την μια

θα φανει στην πορεια φαινεται παντως πιο σταθερη

Αν θελω να περασω την ελληνικη, φλασαρω την 2.3 απο τον οδηγο τoυ lousou76 πρωτα ;
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Την έβαλα κι εγω. Εντυπώσεις/σχολιασμος:

-Δεν χάνονται επαφές

-Βρισκει wifi/bluetooth με την μια

-Λογοτυπο σκετο Sony

-Επιστρεφουν όλες οι βλακείες που πιθανον βγαλατε (κατι ουεφα κλπ εφαρμογές) και χάνεται το ρουτ

-Χάνεται το widget των αγαπημένων επαφών

-Είναι σχετικά πιο βαρυ αλλά όχι αισθητά σε καθημερινές εφαρμογες (στο Antutu Benchmark είχα πριν 3100, τώρα έχω2870) Μόλις αφαιρέσω βλακείες και ρουτάρω θα έρθει στα ίδια επίπεδα

-Είναι πιο λιτό στα γραφικά του, αλλά με πιο πολλές επιλογές στις ρυθμίσεις του

-Ίδια Μβ στην μνημη του κινητου πάνω κάτω με GB

-Θα εξαφανιστουν εφαρμογές που δεν τρεχουν σε ics

Αυτά εκ πρώτης επαφής. Περιμένω και απο τους άλλους εντυπώσεις.

Υ.Γ Ρουτάρουμε με τον τρόπο που υποδεικνύεται και για την άλλη εκδοση ICS; Εχετε πρόχειρο το λινκ;

Την έβαλα κι εγω. Εντυπώσεις/σχολιασμος:

-Δεν χάνονται επαφές

-Βρισκει wifi/bluetooth με την μια

-Λογοτυπο σκετο Sony

-Επιστρεφουν όλες οι βλακείες που πιθανον βγαλατε (κατι ουεφα κλπ εφαρμογές) και χάνεται το ρουτ

-Χάνεται το widget των αγαπημένων επαφών

-Είναι σχετικά πιο βαρυ αλλά όχι αισθητά σε καθημερινές εφαρμογες (στο Antutu Benchmark είχα πριν 3100, τώρα έχω2870) Μόλις αφαιρέσω βλακείες και ρουτάρω θα έρθει στα ίδια επίπεδα

-Είναι πιο λιτό στα γραφικά του, αλλά με πιο πολλές επιλογές στις ρυθμίσεις του

-Ίδια Μβ στην μνημη του κινητου πάνω κάτω με GB

-Θα εξαφανιστουν εφαρμογές που δεν τρεχουν σε ics

Αυτά εκ πρώτης επαφής. Περιμένω και απο τους άλλους εντυπώσεις.

Υ.Γ Ρουτάρουμε με τον τρόπο που υποδεικνύεται και για την άλλη εκδοση ICS; Εχετε πρόχειρο το λινκ;

Για root εδώ.

Το ότι είναι λίγο πιο βαρύ το κινητό, ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός του ότι κράτησε το κινητό ότι υπήρχε από την GB. Έτσι ήταν κι εμένα και μόλις το έκανα επαναφορά, άρχισε να πετάει.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Παιδια εσας οταν ερχεται μηνυμα αναβει η οθονη?εμενα ακουγεται μονο ο ηχος και αναβει το LEDακι.Ειναι προβλημα της ics ή ετυχε μονο σε εμενα?

Παιδιά, φακέλους μπορούμε να κάνουμε στις διάφορες οθόνες (αλά iPhone, αλλά και άλλων Android ICS); Κάπου διάβασα ότι δεν μπορούμε και μου φάνηκε κάπως...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Αν θελω να περασω την ελληνικη, φλασαρω την 2.3 απο τον οδηγο τoυ lousou76 πρωτα ;

ποιος θα μας απαντησει ?

εβαλα τον apex και δεν εχει συντομευση για τηλεφωνικη κληση επαφες και μηνυματα πως μπορουμε να δημιουργησουμε αυτες τις συντομευσεις ;

εβαλα τον apex και δεν εχει συντομευση για τηλεφωνικη κληση επαφες και μηνυματα πως μπορουμε να δημιουργησουμε αυτες τις συντομευσεις ;

Πως παει ο apex στην εναλλαγη οθονων; Ειναι smooth η κολλαει λιγο;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια εσας οταν ερχεται μηνυμα αναβει η οθονη?εμενα ακουγεται μονο ο ηχος και αναβει το LEDακι.Ειναι προβλημα της ics ή ετυχε μονο σε εμενα?

Όχι, αλλά ούτε και με τη GB άναβε η οθόνη όταν ερχόταν ειδοποίηση (sms, e-mail, mms), μόνο το led. Μήπως είχες κάποια εφαρμογή που σου άναβε η οθόνη;

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

ποιος θα μας απαντησει ?

ναι... εγω ετσι το εκανα...

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...