Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και κάτι ακόμα.

Έχει δοκιμάσει να παίξει κανείς mkv 1080p;

Δοκίμασα τώρα με mx player και το πάει αργά καρέ-καρέ. Να κατηγορήσω την αργή κάρτα μνήμης ή να το ψάξω παραπάνω;

Με καρτα class10 720p ταινια με mxplayer κολλαγε,με το moboplayer και με bsplayer το ιδιο...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρε ξέρω τι είναι το skroutz. Απλά γράφοντας skroutz, εννοώ όλα τα ιντερνετικά καταστήματα που υπάρχουν σε αυτό.

Πέρα από αυτό, μιας και ξεφύγαμε λίγο από αυτό που λέγαμε, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έχει τελειώσει σε όλα τα καταστήματα.

οκ παρανόησα. Αυτό που έλεγα είναι ότι σε όποιο κατάστημα κοίταξα από αυτά που το έχουν μέχρι 210 ευρώ, έγραφε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Το πλαίσιο δεν το είχε και στο site το πρωί.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ παρανόησα. Αυτό που έλεγα είναι ότι σε όποιο κατάστημα κοίταξα από αυτά που το έχουν μέχρι 210 ευρώ, έγραφε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Το πλαίσιο δεν το είχε και στο site το πρωί.

Πάντως τώρα που το ψάχνω, στον Κωτσόβολο αναμένεται σύντομα και στα Multirama δε το βρήκα καν.

Δοκίμασε πάντως και αυτό μήπως και λυθεί το πρόβλημά σου.

Αν και πάλι δεν, μήπως να δοκίμαζες και ένα factory reset (αν δεν το έκανες ήδη); Εννοείται πως σε αυτήν την περίπτωση, αν δεν κάνω λάθος, χάνεις τα πάντα.

Δοκιμασα. Δεν...

:worry:Μου παρουσιασαν προβλημα τα handsfree,μηπως ξερει κανεις αν καλυπτονται απο την εγγυηση?

Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το καλύπτει η εγγύηση

Εχω προβλημα.. Οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη, πλεον δεν μου το αναγνωριζει σαν usb συσκευη.. Μου ανοιγει αυτόματα το παραθυρο για την εγκατασταση των Drivers για τη Συσκευή USB MTP αλλα μετα απο λιγα λεπτά μου λεει αποτυχια εγκαταστασης.. Τι μπορει να φταιει;;

Εχω προβλημα.. Οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη, πλεον δεν μου το αναγνωριζει σαν usb συσκευη.. Μου ανοιγει αυτόματα το παραθυρο για την εγκατασταση των Drivers για τη Συσκευή USB MTP αλλα μετα απο λιγα λεπτά μου λεει αποτυχια εγκαταστασης.. Τι μπορει να φταιει;;

κατεβασε απο το sait της sony ericson τους drivers και καντους εγκατασταση στο pc ... δεν εχεις drivers γιαυτο σου λεει ετσι ...http://developer.sonymobile.com/wportal/devworld/downloads/download/sonyericssonxperiaarcxperianeoxperiaplaydrivers?cc=gb&lc=en

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Μπορω να κανω απεγκατασταση στα προγραμματα της sony που υπαρχουν στο κινητο χωρις να εχω προβληματα?Μεσα απο την απεγκατασταση εφαρμογων παντα?!

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Καλημερα Καλημερα!

Εστω οτι το root εγινε (ηταν μια συντομη διαδικασια, που ουτε καν ξερω αν εγινε σωστα ή οχι! confirmation note δε βγαζει?! :wacko:).........

Τωρα τι? Πως σβηνω και εγκαθιστω εφαρμογες που θελω? Πρεπει τo κινητο να ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη?

:worry:Μου παρουσιασαν προβλημα τα handsfree,μηπως ξερει κανεις αν καλυπτονται απο την εγγυηση?

Ναι

Μπορω να κανω απεγκατασταση στα προγραμματα της sony που υπαρχουν στο κινητο χωρις να εχω προβληματα?Μεσα απο την απεγκατασταση εφαρμογων παντα?!

Όχι πάντα μέσα από κει. Δες αυτό

Καλημερα Καλημερα!

Εστω οτι το root εγινε (ηταν μια συντομη διαδικασια, που ουτε καν ξερω αν εγινε σωστα ή οχι! ψονφιρματιον νοτε de bgazei?! :wacko:).........Τωρα τι? Πως σβηνω και εγκαθιστω εφαρμογες που θελω? Πρεπει τo κινητο να ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη?

Για το σβήσιμο και την εγκατάσταση εφαρμογών μπορείς να δεις τον Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android. Γράφονται αναλυτικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον διαβάσεις. :X

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

:thanks:Ευχαριστω πολυ και τους δυο!Θα παω στο καταστημα της vodafone που το πηρα! Παρεπιπτοντως το προβλημα το παρουσιασε χθες το βραδυ μολις τα συνδεσα για να κανω ενα τηλεφωνημα,αρχισε να ανεβοκατεβαζει την ενταση του ηχου κλησης +πολυμεσων και ξεκινουσε ο player εννοειτε χωρις να πατησω κανενα κουμπι! Απο'οτι καταλαβα πρεπει να εχει κοπει το καλωδιο εσωτερικα στην γωνια μετα το βυσμα! Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?

:thanks:Ευχαριστω πολυ και τους δυο!Θα παω στο καταστημα της vodafone που το πηρα! Παρεπιπτοντως το προβλημα το παρουσιασε χθες το βραδυ μολις τα συνδεσα για να κανω ενα τηλεφωνημα,αρχισε να ανεβοκατεβαζει την ενταση του ηχου κλησης +πολυμεσων και ξεκινουσε ο player εννοειτε χωρις να πατησω κανενα κουμπι! Απο'οτι καταλαβα πρεπει να εχει κοπει το καλωδιο εσωτερικα στην γωνια μετα το βυσμα! Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?

εμενα απο χθες κανει κατι κουλα με τα hands free...δεν με ακουνε οι αλλοι οταν κανω κληση..μια με ακουνε μια οχι..μια με διακοπες...οταν κανω κληση skype δουλευει κανονικα και φωνητικη αναζητηση κανει οποτε δεν νομιζω να φταιει το μικροφωνο...

και με hands free δεν με ακουνε οι αλλοι μερικες φορες...σημερα το επανεφερα με SEUS και παλι τα ιδια...καμια ιδεα..?οχι τιποτα αλλο το εχω και με unlocked bootloader

Edited by three_brothers1
:thanks:

Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε περίπου θα βγεί η ICS σαν αναβάθμιση;

Στην Ανασταση ή στη σουβλα θα μας βρει η αναβαθμισει....:lol::lol::lol:

Οταν δε μπορω να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο google, αυτο σημαινει οτι δε μπορω και να κατεβασω εφαρμογες για να τις εγκαταστισω κατευθειαν απο το κινητο μου?

Οταν δε μπορω να συνδεθω στο λογαριασμο μου στο google, αυτο σημαινει οτι δε μπορω και να κατεβασω εφαρμογες για να τις εγκαταστισω κατευθειαν απο το κινητο μου?

Ναι, ακριβώς, δε μπορείς να εγκαταστήσεις από το κινητό σου μέσω του επίσημου play store.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Ναι, ακριβώς, δε μπορείς να εγκαταστήσεις από το κινητό σου μέσω του επίσημου play store.

Οποτε...? Μπορω μεσω υπολογιστη?

Χμ...οκ...νομιζω οτι αρχισα και τις βλακειες! Συνδεθηκα στο facebook και μου μετεφερε ολους τους φιλους μου απο το facebook ως επαφες μου στο κινητο!

Α) Πως διαγραφονται οι επαφες

Β) Πως θα ξεσυνδεσω το λογαραισμο μου απο το facebook χωρις να απεγκαταστησω την εφαρμογη? (ποιος ξερει, ισως αργοτερα να αλλαξω γνωμη και να θελω να συνδεθω ξανα!)

Edited by iriniii

το εχω καμια βδομαδα τωρα και ειμαι ευχαριστημενος πολυ, αλλα εχω 2 θεματακια

1. η οθονη δεν μπορει να γινει πιο φωτεινή? (έχω το bravia engine ενεργοποιημένο κ φουλ φωτεινότητα)

2. εν μεσω κλησης δε μπορω να αυξομειωσω την ενταση του ακουστικου?

Οποτε...? Μπορω μεσω υπολογιστη?

Χμ...οκ...νομιζω οτι αρχισα και τις βλακειες! Συνδεθηκα στο facebook και μου μετεφερε ολους τους φιλους μου απο το facebook ως επαφες μου στο κινητο!

Α) Πως διαγραφονται οι επαφες

Β) Πως θα ξεσυνδεσω το λογαραισμο μου απο το facebook χωρις να απεγκαταστησω την εφαρμογη? (ποιος ξερει, ισως αργοτερα να αλλαξω γνωμη και να θελω να συνδεθω ξανα!)

Α) Επαφές > Ρυθμίσεις (το πλήκτρο κάτω δεξιά) > Φίλτρο > Uncheck τις επαφές που δεν θέλεις να φαίνονται.

Β) Μενού > Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και συγχρονισμός > Επιλέγεις το λογαριασμό που θέλεις να διαγράψεις και κάτω στην οθόνη σου έχει επιλογή "Κατάργηση λογαριασμού".

το εχω καμια βδομαδα τωρα και ειμαι ευχαριστημενος πολυ, αλλα εχω 2 θεματακια

1. η οθονη δεν μπορει να γινει πιο φωτεινή? (έχω το bravia engine ενεργοποιημένο κ φουλ φωτεινότητα)

2. εν μεσω κλησης δε μπορω να αυξομειωσω την ενταση του ακουστικου?

1. Νομίζω πως χωρίς root δε γίνεται.

2. Μπορείς με τα πλήκτρα στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου.

Ειμαι νεα στο φορουμ [σημερα γραφτηκα].Σκεφτομαι να παρω το τηλεφωνο απο vodafone αλλα δεν ξερω αν εχει καποιο 'ουσιαστικο' προβλημα:worry:επισης πηγα vodafone και η πωλητρια περιμενε να της κανω εγω ερωτηση:!:ενω εκεινη δε με ενημερωνε:lol:

:Dοσοι το εχετε παρει ειναι καλο για τα λευτα του ή δεν αξιζει το εχω ερωτευτει αυτο το τηλεφωνο

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Samsung Galaxy Y

Alcatel OT 991

ZTE Blade 3 :love:

:Dοσοι το εχετε παρει ειναι καλο για τα λευτα του ή δεν αξιζει το εχω ερωτευτει αυτο το τηλεφωνο

Εφυγες τωωωωωωωρα!!!!! Παρτο αφοβα!!!!! Κοντραρει αλλα κινητα με 3πλασια τιμη!!!!!!:)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...