Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως το ενεργοποιουμε ξανα; γιατι εγω το εχω στο 50% λογο της μπαταριας! Εχω ψαξει παντου! Η εφαρμογη που χρησημοποιουσα ηταν η πρωτη που ειχατε προτεινει! Disable auto .............!!!

Brightness!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε ics. Το κάνω η περιμένω κάνα μήνα?

Kαντοοοο!! Θα εισαι απο τους πρωτους!!!!

Kαντοοοο!! Θα εισαι απο τους πρωτους!!!!

αληθεια;απο vodafone το εχεις παρει η απο skroutz;κανε την αναβαθμιση και πες εντυπωσεις;

αληθεια;απο vodafone το εχεις παρει η απο skroutz;κανε την αναβαθμιση και πες εντυπωσεις;

Μαλλον πως θα ηθελες να κανεις παραθεση το μηνυμα του Γιαννη!!:p

Για να δούμε σε πόσο χρόνο θα ενεργοποιήσεις πάλι την αυτόματη φωτεινότητα γιατί δεν θα το χορταίνεις μπαταρία!!!

Μύθος! Εκτός και αν με auto brightness βγάζει στο χαλαρό 3-4 μέρες με αρκετή χρήση.

Πως το ενεργοποιουμε ξανα; γιατι εγω το εχω στο 50% λογο της μπαταριας! Εχω ψαξει παντου! Η εφαρμογη που χρησημοποιουσα ηταν η πρωτη που ειχατε προτεινει! Disable auto .............!!!

Βάλτο <30%. Προσωπικά το έχω περίπου στο 25% και μου βγάζει "αέρα" 2,5 μέρες με αρκετή χρήση (καμιά ώρα τηλεφωνικές κλήσης, άλλες 2-3 ώρες σερφάρισμα με WiFi κλπ.)

Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε ics. Το κάνω η περιμένω κάνα μήνα?

Μάλλον η .62 είναι που ξεκινάει με τους αριθμούς 4.0. Δεν έχει βγει ακόμη η ICS. Ή τουλάχιστον δεν βλέπω πουθενά αλλού αναφορά για ICS, οπότε αν όντως είναι αυτή, πριν κάνεις Update φρόντισε να περάσεις από ένα πρακτορείο προπο και να παίξεις κάνα joker.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι με τον πληθυντικό αλλά προσωπικά έλεγα πάντα το αντίθετο. Δες τον οδηγό μου και κάνε ακριβώς τα αντίθετα βήματα για την ενεργοποίηση του auto brightness.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Λοιπον κανω αναβαθμιση μεσω του προγραμματος για αυτην της συσκευης και ενω μου βρισκει την αναβαθμιση και την κατεβαζει (την 62 γιατι εχω την 42) κανει επανεκινηση αλλα στο τελος μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εγινε και να την ξανακανω.Το εχω κανει πολλες φορες και ολο το ιδιο μου κανει.

Ειναι Root να πω το κινητο στην εκδοση 42 και δεν ειχε το προγραμμα για τα update και το κατεβασα μετα αφου πρωτα το εβαλα στον φακελο app του system το ετρεξα και εκανα επανεκινηση.

Καμια βοηθεια?

Από όσο θυμάμαι, η αναβάθμιση δεν ολοκληρώνεται επειδή είσαι root!

Είχε αναφερθεί το πρόβλημα και παλιότερα!

Αν "καίγεσαι" να κάνεις την αναβάθμιση, δοκίμασε να κάνεις unroot πρώτα.

Edited by myweca
Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Ποιο anti-theft application θεωρείτε πως είναι το καλύτερο;

Έχω δοκιμάσει αρκετά μέχρι στιγμής αλλά από κανένα δεν έχω μείνει 100% ευχαριστημένος.

Έχω δοκιμάσει αρκετά μέχρι στιγμής αλλά από κανένα δεν έχω μείνει 100% ευχαριστημένος.

Xρησιμοποιω το cerberus αλλα ευτυχως ως τωρα δεν εχει χρειαστει να μου αποδειξει αν ειναι καλο...:p

Με ενδιαφερει και εμενα!

Επισης μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κατεβαζω αρχεια κατευθειαν στην καρτα μνημης; Μου τα βαζει στο τηλεφωνο και μετα πρεπει να τα μεταφερω. Ευχαριστω πολυ!

Xρησιμοποιω το cerberus αλλα ευτυχως ως τωρα δεν εχει χρειαστει να μου αποδειξει αν ειναι καλο...:p

εκανες κανενα τεστ με το gps αν το ανοιγει πχ και το βρίσκει?

Λοιπον δοκιμασα να δω μια ταινια 720p με το mxplayer και καθυστερουσε πολυ η εικονα ενω ο ηχως ηταν μια χαρα..ο kernel στο 1,4ghz ρυθμισμενος.Εχετε καποια αλλη εφαρμογη να μου προτεινετε για ταινιες

Με ενδιαφερει και εμενα!

Επισης μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κατεβαζω αρχεια κατευθειαν στην καρτα μνημης; Μου τα βαζει στο τηλεφωνο και μετα πρεπει να τα μεταφερω. Ευχαριστω πολυ!

οπως σου ειχα πει τα αρχεια που κατεβαζονται απο browser και αρχεια απο εφαρμογες πανε στην καρτα μνημης

οι εφαρμογες πανε στο τηλεφωνο

θα τις μεταφερεις στην καρτα μνημης με την εφαρμογη app2sd

εχω και εγω να πολυ μικρο προβληματακι

το κουμπι μπακ εχει βγαλει κατι ροζ γραντζουνιτσες...μπορει να μην ειναι γραντζουνιτσες αλλα ειναι ροζ..φοβαμαι μην σκουριαζει...πως μπορω να το ξανακανω οπως πριν?

δες ξερω τι φταει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

[OFFTOPIC]Να ρωτησω κατι ασχετο..

που πηγε ρε παιδια ο κοινος φορτιστης που λεγανε ? στο κουτι του Νεο ν ειχε το usb + extension για το ρευμα ..ετσι εχουν ολα ?

[/OFFTOPIC]

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

που πηγε ρε παιδια ο κοινος φορτιστης που λεγανε ? στο κουτι του Νεο ν ειχε το usb + extension για το ρευμα ..ετσι εχουν ολα ?

[/OFFTOPIC]

Νομιζω πως ναι ετσι ειναι σε ολα αλλα υπαρχουν καποια που εχουν διαφορετικο καλωδιο usb

Νομιζω πως ναι ετσι ειναι σε ολα αλλα υπαρχουν καποια που εχουν διαφορετικο καλωδιο usb

Κατάλαβα ,αρα το τελικο usb to socket που θα μπαινει στην πριζα ειναι κοινο μάλλον

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Χρησιμοποίησε το Κ9. Βάζεις username, pass, outgoing και incoming server και είσαι έτοιμος.

Το κινητό έχει ήδη εγκατεστημένο μια εφαρμογή “e-mail”, μέσα στην εφαρμογή υπάρχει η επιλογή “Exchange Active Sync”. Από εκεί μπορώ να το σεταρω για να βλέπω τα e-mail μου από το outlook του υπολογιστή μου.

[/OFFTOPIC]

ετσι ειναι τωρα ολοι οι φορτιστες..οι περισσοτερες εταιριες αυτο κανουν...

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει με το gps του neo v!Kάθε τρεις και λίγο χάνει το σήμα για 10-20 δεύτερα..Δε ξέρω αν φταίει το πρόγραμμα gps aids που έχω βάλει για να κατεβάζω τα xtra.Παρά το ότι λοκάρει κυριολεκτικά σε 2 δεύτερα(απίστευτο μιλάμε) μετά από 5 λεπτά πλοήγησης τσούπ,πάρε μια διακοπή 20 δεύτερα.

Κάθε βοηθεια ευπρόσδεκτη

ετσι ειναι τωρα ολοι οι φορτιστες..οι περισσοτερες εταιριες αυτο κανουν...

Πολυ καλυτερα απο πριν !

Θα ελεγα να μαζεψουμε σε 2-3 ποστ εμπειριες για θηκες screen protectors etc. ,oι 530+ σελιδες ειναι πολλες ..καποια λινκς κτλ..

Τι λετε?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...