Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα στη παρεα . τι να κανω τον τενεκε παιδια το εσβησα και οταν το ανοιξα βγαζει μονο κλησεις εκτακτης αναγκης / η καρτα sim ειναι κλειδωμενη δευτερη φορα που το κανει την πρωτη εβγαλα την μπατ και ηρθε στα ισια του τωρα δεν καταλαβαινει τιποτα . τι να το κανω ; του βαζω καρτα w up και την βλεπει κανονικα Edited by komonto

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχετε ακουσει ποτε περιου το κινητο μας θα παρει την αναβαθμιση ics ?

Sony: Θα καθυστερήσει η επίσημη αναβάθμιση σε Android 4.0 ICS για τα Xperia

εχετε ακουσει ποτε περιου το κινητο μας θα παρει την αναβαθμιση ics ?

Απο τα μεσα Απριλιου ειπαν οτι θα ξεκινησει. Εεε περιμενε αρχες Μαη για να εισαι μεσα. :p

Edit: ειχα ανοιχτο το παραθυρο και δεν ειχα δει οτι σου απαντησαν.

Απο αυτα που μπορω εγω να κρινω και να συγκρινω προβλεπω οτι το neo V θα παρει την αναβαθμιση το καλοκαιρι. Σιγουρα θα περασει και ο Μαης και οχι μονο.

παιδια εχω περασει μερικες σπασμενες εφαρμογες..

οταν ομως το google play μου βγαζει αναβαθμισεις δεν μπορω να τις αναβαθμισω γιατι δεν ειναι αγορασμενες..

μπορω να κανω κατι για αυτο ωστε να το μπερδεψω???

Είναι γνωστό ότι απαγορεύονται τέτοιες συζητήσεις στο forum. Αφού τα ξέρετε γιατί τα επαναλαμβάνουμε διαρκώς; Ας είμαστε αφενός λίγο διακριτικοί κι αφετέρου ας κάνουμε τις ζωές μας πιο εύκολες. ;)

Απο αυτα που μπορω εγω να κρινω και να συγκρινω προβλεπω οτι το neo V θα παρει την αναβαθμιση το καλοκαιρι. Σιγουρα θα περασει και ο Μαης και οχι μονο.

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει γιατί πολλά ακούγονται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

γεια σας και απο εμενα παιδια

εμενα το τηλ. μου γραφει

αριθμος μονελου MT11i

εκδοση android 2.3.4

αριθμος εκδοσης 4.0.2.Α.0.62

αυτο το τελευτεο τι ειναι? γιατι στο κουτι πανω ειχε το σημα ics

εμενα το τηλ. μου γραφει

αριθμος μονελου MT11i

εκδοση android 2.3.4

Καλωσήρθες, αυτό είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού. Για ics θα κάνεις μερικές εβδομάδες υπομονή. :)

Edited by tasoscor

εμενα το τηλ. μου γραφει

αριθμος μονελου MT11i

εκδοση android 2.3.4

εκδοσης λογισμικου

για να δεις του android πας εκδοση android

που ειναι 2.3.4

στο κουτι ειχες icecream?..εγω γιατι δεν βλεπω κατι?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

εκδοσης λογισμικου

για να δεις του android πας εκδοση android

που ειναι 2.3.4

Το κουτι εχει ενα αυτοκολλητο που λεει οτι θα αναβαθμιστει ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Προφανώς θα μπήκε μετά από κάποια συγκεκριμένη παρτίδα. Κι εγώ που το πήρα πριν τον Ιανουάριο δεν μου έχει αυτοκόλλητο επάνω.

Διαφημιστικό τρικ.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Οταν πρωτοπηρα το τηλέφωνο, μετέφερα με bt τα πάντα κι όλα καλά. Χτες αγόρασα κάρτα μνήμης, άνοιξα φάκελο με ονομασία ringtones κι έγινε το εξής: στον ήχο κλήσης, βλέπει τον φάκελο. Επιλέγω αυτό που θέλω κι όλα καλά.

Στις ειδοποιήσεις όμως, ξυπνητήρι κλπ, δε βλέπει τίποτα και μου γράφει "η βιβλιοθήκη μουσικής είναι κενή".

Ποια στο καλό είναι η βιβλιοθήκη μουσικής ν' αντιγράψω τα ringtones εκεί; Δυο ώρες ψάχνω και δε βλέπω τίποτα!

Scotty, beam us up.

Προφανώς θα μπήκε μετά από κάποια συγκεκριμένη παρτίδα. Κι εγώ που το πήρα πριν τον Ιανουάριο δεν μου έχει αυτοκόλλητο επάνω.

Διαφημιστικό τρικ.

λεω και εγω..τρομαξα...εγω το πηρα μεσα δεκεμρβριου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλησπέρα μετά απο καιρό.

Ενημέρωση για την μπαταρία.

Στο 21% είναι τώρα.

Προβολή κοντα στις 3 ώρες

wifi πολλες ώρες ανοιχτό.... και λίγο igo...

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24746&stc=1&d=1333646262

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Οταν πρωτοπηρα το τηλέφωνο, μετέφερα με bt τα πάντα κι όλα καλά. Χτες αγόρασα κάρτα μνήμης, άνοιξα φάκελο με ονομασία ringtones κι έγινε το εξής: στον ήχο κλήσης, βλέπει τον φάκελο. Επιλέγω αυτό που θέλω κι όλα καλά.

Στις ειδοποιήσεις όμως, ξυπνητήρι κλπ, δε βλέπει τίποτα και μου γράφει "η βιβλιοθήκη μουσικής είναι κενή".

Ποια στο καλό είναι η βιβλιοθήκη μουσικής ν' αντιγράψω τα ringtones εκεί; Δυο ώρες ψάχνω και δε βλέπω τίποτα!

Εισαι ενα βημα απο την επιτυχια!!! Φτιαχνεις και ενα φακελο με ονομα alarms και θα τα βλεπει μια χαρα.;)

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας..

Έχω συνδέσει ένα ακουστικό bluetooth με το κινητό και έχω το εξής πρόβλημα:

Αν πατηθεί καταλάθος το κουμπί που έχει πάνω το ακουστικό, ενεργοποιείται η "Φωνητική Αναζήτηση" και ανάλογα την φασαρία στο χώρο που είμαι και τι θα ακούσει το κινητό εκείνη την ώρα, καλεί μια επαφή! Μιλάμε έχω καλέσει καταλάθος τους πάντες :lol:

Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή τη φωνητική αναζήτηση?

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Θα εγκαταστάσεις ένα πρόγραμμα όπως το tiny call confirm που ζητάει επιβεβαίωση πριν πάρει τηλέφωνο και έτσι θα σταματήσουν οι κατά λάθος κλήσεις ...

Το ξέρω τι περνάς και εγώ τα ίδια πριν βρω τη λύση.

Υ.Γ. Δυστυχώς από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η φωνητική κλήση ...

Edited by Frogus

Για να αγοράζω εφαρμογές πρέπει να βγάλω προπληρωμένη κάρτα από συγκεκριμένη τράπεζα ή δεν έχει σημασία;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Θα εγκαταστάσεις ένα πρόγραμμα όπως το tiny call confirm ...

Ευχαριστώ πολύ!!!

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Για βάλε στο play store iPhone keyboard

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-5

Ευχαριστώ αλλά δεν είναι το ίδιο εύχρηστο , θα ψάξω για κάτι άλλο

Για να αγοράζω εφαρμογές πρέπει να βγάλω προπληρωμένη κάρτα από συγκεκριμένη τράπεζα ή δεν έχει σημασία;

Δεν παίζει ρόλο,απο οποιαδήποτε τράπεζα μπορείς ;)

Εισαι ενα βημα απο την επιτυχια!!! Φτιαχνεις και ενα φακελο με ονομα alarms και θα τα βλεπει μια χαρα.;)

Ευχαριστώ! Επιχείρησα να ξεκινήσω το allars, όμως, δεν μπορούσα να φτιάξω φάκελο. Αδιανόητο μιας και είχα ήδη φτιάξει τρεις, μετά, δεν μ' άφηνε!

Ετσι φόρμαρα την καρτα, αλλά μπα..

Εγκατέστησα τελικά το πρόγραμμα media go και βλέπει τα πάντα μέσω υπολογιστή.

Ενα καλό ειναι οτι δε χρειάζεται τον file manager μιας και δουλεύεις με τον υπολογιστή και κάνεις ό,τι θέλεις από κει.

Τελος καλό, όλα καλά :)

Scotty, beam us up.

Ευχαριστώ αλλά δεν είναι το ίδιο εύχρηστο , θα ψάξω για κάτι άλλο

Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά νομίζω γίνεται αν κάνεις root και απεγκαταστήσεις το Voice Dialer ή το Voice Search!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

χτες αγόρασα ένα sony neo V και είχε 2gb κάρτα. θέλωντας να βάλω μια μεγαλύτερη πήρα μια 8gb HC (10x). προσπάθησα να την κάνω φορματ σε fat (που είναι το φορματ της μαμίσιας κάρτας και να κάνω αντιγραφή απλά τα αρχεία απ την παλιά-την ίδια διαδικασια ειχα κανει σε παλιό android με μνήμη 4gb). το πρόβλημα τώρα με την 8gb είναι πως ούτε τα xp ούτε τα win7 με αφήνουν να κάνω φορματ σε fat, παρά μόνο σε fat32 (που αναγκαστικα την έκανα), με αποτέλεσμα να μην δουλέυει σωστα το κινητό (δηλ κάποιες εφαρμογές που είχα μεταφερμένες στην μαμίσια κάρτα, τώρα στην νέα δεν ανοίγουν κ εμφανίζονται στη λίστα θωλές-ανενεργές). Πρέπει να γίνει ντε και καλα fat? και αν ναι πως θα τα καταφέρω?

...το κινητό υποστηρίζει έως 32gb

Καταρχήν ποτέ δεν φορμάρεις κάρτα μνήμης σε PC που είναι για χρήση κινητού.

Πρέπει το φορμάτ να γίνει μέσα από το κινητό, γιατί ταυτόχρονα δημιουργούνται κάποιοι φάκελοι που χρειάζονται.

Έπειτα τι μάρκα είναι η κάρτα?Και τι είναι το 10x?Από όσο ξέρω οι micro sd έχουν Class πχ. 4, 6, 10. Υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να είναι η κάρτα προβληματική?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

class 10 εννοούσα μάρκας samsung. είχα ξανακάνει την ιδια διαδικασια μεσω πισι σε προηγ κινητο μου και δουλευε μια χαρα (μαλιστα καποιος απο δω μεσα απ το φορουμ μου ειπε τη διαδικασια). τι μπορω να κανω τωρα? δοκιμασα φορματ μεσα απ το κινητο αλλα δεν εχει αποτελεσμα και πλεον οταν την συνδεω στο πισι μου λεει οτι πρεπει να γινει πρωτα διαμορφωση. κάτι διαβασα σε ξενα φορουμ οτι το fat εχει περιορισμο μεχρι τα 4γιγα...

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...