panoutsi Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 παλικάρια, επειδη μου κάνει νερά και πρέπει να το στείλω στην Voda, πως το κάνω un-root ? ποια εκδοση εχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φλάσαρε με το SEUS και θα είναι όπως το πήρες. Μη σου πω ότι μπορεί να μην χρειαστεί να πάει και για service. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φλάσαρε με το SEUS και θα είναι όπως το πήρες. Μη σου πω ότι μπορεί να μην χρειαστεί να πάει και για service. ναι ισως,μετα να μην εχει καν προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ρε παιδια ρωταω απο περιεργια το PC COMPANION δεν ειναι το επισημο software για τα κινητα της εταιριας?το SEUS τι ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ρε παιδια ρωταω απο περιεργια το PC COMPANION δεν ειναι το επισημο software για τα κινητα της εταιριας?το SEUS τι ειναι? Sony Ericson Update Service Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ρε παιδια ρωταω απο περιεργια το PC COMPANION δεν ειναι το επισημο software για τα κινητα της εταιριας?το SEUS τι ειναι? πλεον ναι το pc companion ειναι το επισημο οπως λες το seus ηταν επι sony ericsson αλλα εγινε sony mobile και δεν υφισταται seus (Sony Ericsson Update Service) επισημα http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-neo-v/ αυτη ειναι η επισημη σελιδα της sony για το λογισμικο που χρειαζεται το neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 μια βοηθεια παιδια.απεγκαταστεσα το wisepilot απο το κινητο.αλλα το εικονιδιο παραμενει και οταν τα παταω μπενει και μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσημο.απο την διαχειρηση εφαρμογων εχει φυγει παντως.πως γινετε ναι υπαρχει αλλα να μην υπαρχει??χεχεχε.μηπως επειδη ηταν εγτατεστημενι απο το κινητο δεν φευγει τελειως??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 πλεον ναι το pc companion ειναι το επισημο οπως λες το seus ηταν επι sony ericsson αλλα εγινε sony mobile και δεν υφισταται seus (Sony Ericsson Update Service) επισημα http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-neo-v/ αυτη ειναι η επισημη σελιδα της sony για το λογισμικο που χρειαζεται το neo v Eμένα ενώ ξεκινά η εγκατάσταση του PC Companion δεν συνεχίζει, κάτι παίζει με αυτή την έκδοση ή έχω θέμα με το PC? 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker_Myrddin Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δυο μάλλον χαζές ερωτήσεις αλλά έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. Πως κάνει μεταφορά σε φωτογραφίες απο τον ένα φάκελο στον άλλο???? Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά και μου κάνει εντύπωση και πως γίνεται να προσθέσω λέξεις στο Τ9??? Δεν ξέρω αν έχουν ξαναειπωθεί αλλά είναι 460 σελίδες για να τις διαβάσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Με 199 € πάντως το γλυκοκοιτάω για 2ο (ή και 1ο) αν και πριν ένα μήνα πήρα το evo. Πείτε μου κάτι που θα με αποτρέψει απο το να το αγοράσω :p Αν και το ξέρω πως θα είναι ψέμα, αλλά δε πειράζει!! Θα το πιστέψω! :lol: Φιλε και γω θερμος υποστηρικτης και κατοχος του htc desire Hd. Πηρα και το neo V και τωρα εχω σαν δευτερο το htc.Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και περισσοτερα χαρακτηριστικα.απο το htc. Το μονο που του λειπει του neo v ειναι η εσωτερικη μνημη. Εχει 340mv (αν θυμαμαι καλα). Αλλα ας ειναι καλα η καρτα sd!!!!!!!!. Οποτε μη δισταζεις. Χτυπα το!!!!!! http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 ...πως γίνεται να προσθέσω λέξεις στο Τ9??? Γράφεις πρώτα κανονικά τη λέξη και μετά πατάς παρατεταμένα πάνω της και την προσθέτεις στο λεξικό του Τ9 :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καλημερα στα Μελη! Πως μπορω να ρυθμισω ιντερνετ? εχω στειλει μυνημα εχω παρει τηλεφωνο αλλα ρυθμισεις δεν εχουν ερθει!!! ευχαριστω masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismo Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Παιδες καλημερα. Τελικα υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τη φωνητικη κληση στο neo V, χωρις να το κανω root? Ο τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε 110€ κι εχω φρικαρει...!!! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δυο μάλλον χαζές ερωτήσεις αλλά έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. Πως κάνει μεταφορά σε φωτογραφίες απο τον ένα φάκελο στον άλλο???? Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά και μου κάνει εντύπωση και πως γίνεται να προσθέσω λέξεις στο Τ9??? Δεν ξέρω αν έχουν ξαναειπωθεί αλλά είναι 460 σελίδες για να τις διαβάσω Μέσω file manager μπορείς να κάνεις την μεταφορά Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Σχετικά με τη συμπίεση των φωτό δοκίμασα αυτό και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις βγάζω φωτό περίπου 3mb.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAndreas Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δοκιμασες και με καρτα αλλου δικτυου και σου κανει το ιδιο; δεν εχω δοκιμασει με αλλη καρτα... αλλα το ανοιξα εβγαλα την σιμ και την ξαναεβαλα απο τοτε ολα οκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 δεν εχω δοκιμασει με αλλη καρτα... αλλα το ανοιξα εβγαλα την σιμ και την ξαναεβαλα απο τοτε ολα οκ Τοτε ολα καλα. Προφανως καπου δεν ειχε εφαρμοσει καλα η καρτα. Αν στο ξανακανει ομως, δοκιμασε και με καρτες αλλων δικτυων για να εισαι σιγουρος!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το neo V. Επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω 468! σελίδες θα μπορούσατε να μου πείτε συνοπτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τηλεφώνου. Επίσης αν έχει προβλήματα. Υπάρχει κάποιο καλύτερο στα 200€. Η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως τηφωνήματα, internet και πλοήγηση μέσω GPS, και δευτερευόντος φωτογραφίες. Διάβασα πιο πάνω κάτι για φωνητική κλήση. Έχει στα αλήθεια γιατι στο site της vodafone γράφει ότι δεν έχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το neo V. Επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω 468! σελίδες θα μπορούσατε να μου πείτε συνοπτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τηλεφώνου. Επίσης αν έχει προβλήματα. Υπάρχει κάποιο καλύτερο στα 200€. Η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως τηφωνήματα, internet και πλοήγηση μέσω GPS, και δευτερευόντος φωτογραφίες. Διάβασα πιο πάνω κάτι για φωνητική κλήση. Έχει στα αλήθεια γιατι στο site της vodafone γράφει ότι δεν έχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατά τη γνώμη μου και πιστεύω και αρκετών εδώ μέσα, είναι η καλύτερη value for money επιλογή! Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Το κινητο απο χθες αρνειται να ανοιξει ,χθες καποια στιγμη εκλεισε και οταν πηγαινα να το ανοιξω ενεργοποιουνταν στιγμιαια η δονηση και τιποτα αλλο,εντελως νεκρο,προσπαθω με SEUS αλλα και παλι δεν το βλεπει ο υπολογιστης,επισης δεν φενεται να φορτιζει.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να επανελθει?Ειχα την .42 με root αν εχει σημασια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Το κινητο απο χθες αρνειται να ανοιξει ,χθες καποια στιγμη εκλεισε και οταν πηγαινα να το ανοιξω ενεργοποιουνταν στιγμιαια η δονηση και τιποτα αλλο,εντελως νεκρο,προσπαθω με SEUS αλλα και παλι δεν το βλεπει ο υπολογιστης,επισης δεν φενεται να φορτιζει.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να επανελθει?Ειχα την .42 με root αν εχει σημασια. Βγάλε μπαταρία και ξαναβάλε και άστο αρκετή ώρα στη φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 To εκανα αυτο ,ολο το βραδυ το ειχα στην φορτιση αλλα δεν αναβει καν το Led φορτισης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Στο κινητό της γυναίκας μου ξαφνικά αρνείται να ενεργοποιηθεί το ασύρματο δίκτυο! Πατάμε το σχετικό "κουμπί" στην οθόνη, τίποτε. Πάω από τις ρυθμίσεις, ανοίγω από εκεί το ασύρματο δίκτυο, δείχνει στιγμιαία "...σύνδεση" και αμέσως "Αποσυνδέθηκε" και μετά από δευτερόλεπτα προσπαθεί ξανά να συνδεθεί και πάλι τα ίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δεν έχει κατεβάσει καμία εφαρμογή ώστε να πω ότι μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Διαγραφη αποθηκευμενων δικτυων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Κατά τη γνώμη μου και πιστεύω και αρκετών εδώ μέσα, είναι η καλύτερη value for money επιλογή! χαλάρα και είναι. Στα 200 ευρώ πέρνεις 1Ghz επεξεργαστή , 3.7 ίντσες οθόνη, 800x480 ανάλυση, 5 Megapixel κάμερα και σύντομα ICS , nuff said. // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts