Jump to content

makismo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makismo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

makismo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μεταξύ μας, αν κάποιος έχει τη 2.3.4 στο κινητό του, ας την κρατήσει, γιατί ακόμα δεν έχω βρει λύση με το Wi-fi, από τότε που πέρασα την 2.3.5, παρόλα τα hard reset κ.λπ...
  2. Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω το Ace από τον Οκτώβριο, είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος (εκτός από την μπαταρία του που με έχει απογοητεύσει). Από τότε που έκανα την τελευταία αναβάθμιση και πέρασε το 2.3.5, έχω θέματα με το wi-fi, με το οποίο δε συνδέομαι στο internet (στις κεραίες συνδέομαι κανονικά). Μετά την εφαρμογή του Notes Traveller που του έβαλα (αναγκαστική λόγω δουλειάς), μέσω wi-fi συνδέομαι μόνο στην εφαρμογή του Notes (mail). Διαβάζοντας και μπλογκ του εξωτερικού, τα ίδια γράφουν κι άλλοι, μετά το 2.3.5. Έχετε ανακαλύψει κάτι; Από τη Samsung με συμβούλεψαν να κάνω ένα hard reset, αλλά με διαβεβαίωσαν ότι το 2.3.5 παραμένει (δεν κάνει downgrade με τίποτα). Επίσης, βρήκατε καμιά λύση για την μπαταρία; Ευχαριστώ πολύ!
  3. Ευχαριστώ πολύ! Άρα το δίνω σε κανένα 9βολτο και μου το σουλουπώνουν...
  4. Συμφωνώ! Αρκεί να βρω τον τρόπο να απενεργοποιήσω τη φωνητική κλήση, γιατί μου έχει κοστίσει κάτι παραπάνω :confused: Τελικά ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Το κάνει με όλα τα Bluetooth (και δεν μπορώ χωρίς αυτό, λόγω δουλειάς μου...)
  5. Παιδες καλημερα. Τελικα υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τη φωνητικη κληση στο neo V, χωρις να το κανω root? Ο τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε 110€ κι εχω φρικαρει...!!! :cry:
×
×
  • Create New...