Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το live wall δεν είναι επί πληρωμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόνο ότι είναι παράνομο αφαιρείται.

Χθες εγκατέστησα το evernote γιατί μου χρειάζεται στη δουλειά μου. Παρά το ότι είχα ξεχάσει τον συγχρονισμό του προγράμματος ανα μία ώρα, ότι μίλησα 85 λεπτά, έκανα χρήση wifi για αποστολή email και άκουγα μουσική η μπαταρία κράτησε μια μέρα.

Επίσης να πω ότι το κινητό είναι αρκετά ανθεκτικό και στην μπύρα!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην εφαρμογή McAfee μου ζητάει το κινητό μου. Να το γράψω; Μήπως με χρεώσειμετά με καμιά συνδρομή? Αξίζει γενικά σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάποιο καλύτερο αντιβιοτικό?

Στην εφαρμογή McAfee μου ζητάει το κινητό μου. Να το γράψω; Μήπως με χρεώσειμετά με καμιά συνδρομή? Αξίζει γενικά σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάποιο καλύτερο αντιβιοτικό?

Δεν το χρειαζεσαι..Εγω το διεγραψα :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

χαιρετω την παρεα παιδια μηπως ξερεται καποια εφαρμογη που πατωντας το πληκτρο της καμερας να πηγαινει κατευθιαν σε αυτη (δηλ ξεκληδωμα το πληκτρο και φωτογραφηση αμεσως ) η αν υπαρχει αλλος τροπος

ευχαριστω

Φίλε μου γίνεται αυτό που λες, απευθείας από ξεκλείδωμα στην εφαρμογή κάμερας, το είχα κάνει με κάποιον locker (αντί να κυλήσεις προς τα δεξιά, κυλούσες προς τα αριστερά στο εικονίδιο της κάμερας και έμπαινες απευθείας, αλλά δε θυμάμαι με ποιον locker, πρέπει να ήταν ο go locker κατά πάσα πιθανότητα, όμως λογικά θα υπάρχει παρεμφερές και σε άλλους locker.

Κατά την άποψή μου δε χρειάζεται antivirus, αρκεί να προσέχεις τι περνάς μέσα.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Ρε παιδιά έχω χαζέψει με την μπαταρία είναι δυνατόν σε 2 ώρες χωρίς να κάνω τίποτα(κοιμόμουν)να πάει η μπαταρία από 100 75%;;;

Ρε παιδιά έχω χαζέψει με την μπαταρία είναι δυνατόν σε 2 ώρες χωρίς να κάνω τίποτα(κοιμόμουν)να πάει η μπαταρία από 100 75%;;;

τι σου την εφαγε;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι υπερβολικό το ποσοστό αυτό για 2 ώρες. Μήπως είχες αφήσει ανοιχτό wifi, ή έτρεχε καμία εφαρμογή/παιχνίδι;

Εεεε... κατι θα ξεχασες ανοιχτο.:worry:

Εεεε... κατι θα ξεχασες ανοιχτο.:worry:

Είναι υπερβολικό το ποσοστό αυτό για 2 ώρες. Μήπως είχες αφήσει ανοιχτό wifi, ή έτρεχε καμία εφαρμογή/παιχνίδι;

τι σου την εφαγε;;

Δεν ξέρω δεν άφησα τίποτα ανοιχτό...θα βάλω screenshot..

Edited by zxr

Σήμερα ήρθε καλωδιάκι micro usb με διπλή κεφαλή για εξτρά τροφοδοσία. Δοκίμασα να συνδέσω δίσκο εξωτερικό στο κινητό, δίνοντας ρεύμα από φορτιστή κινητού στη δεύτερη κεφαλή. Ο δίσκος ξεκινάει (έχει αρκετό ρεύμα δηλ) ενώ αν συνδέσω το κανονικό μονό καλώδιο δε ξεκινάει.

Το κινητό αναγνωρίζει σωστά τη συσκευή, δίνει id (Western Digital, My Passport) κλπ αλλά δεν την ξεκινάει γιατί ανιχνεύει "not enough bus power".

Έχει συνδέσει κανείς επιτυχημένα εξωτερικό σκληρό 3,5'' ?

Δεν ξέρω δεν άφησα τίποτα ανοιχτό...θα βάλω screenshot..

μαλλον εκει που το αφησες εχασε το σημα του και το εψαχνε πολλες φορες..αυτο σου καταναλωσε την μπαταρια..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλλον εκει που το αφησες εχασε το σημα του και το εψαχνε πολλες φορες..αυτο σου καταναλωσε την μπαταρια..:)

λες?εχει ετοιμοτητα κυψελης πολυ μεγαλη...

υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιτρεπει να παταμε pause οταν τραβαμε video παιδες?

https://market.android.com/details?id=rubberbigpepper.lgCamera

Βρήκα αυτή! Να σημειωθεί πως αν και ακούγεται κάτι απλό, δεν το βρίσκεις παρά μόνο σε ελάχιστα προγράμματα!

Με λίγο ψάξιμο και με δοκιμή δικιά μου είδα ότι κολλάει απίστευτα στις μεγάλες αναλύσεις βίντεο, κατέβασε τη από τις ρυθμίσεις στο 800x480

Εκανα εγκατάσταση τα apps κλπ του xperia S απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515652

αλλα δεν ενθουσιάστηκα. Καταναλώνουν και παραπάνω μνημη. Πως μπορω να τα απεγκαταστήσω;

edit.

Στο post των xda γραφει πως κανουμε την επεγκατασταση αλλα δεν μπορω να καταλαβω που παω και τι κανω.

UNINSTALL: if one of the apps you no longer want to have, you can then simply uninstall the application manager of Android (Updates Uninstall). After that as usual the original version for disposal.

Πώς τις εγκατέστησες; Αν τις εγκατέστησες απλά πατώντας πάνω στο apk, τις απεγκαθιστάς από Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές

χαιρετω την παρεα παιδια μηπως ξερεται καποια εφαρμογη που πατωντας το πληκτρο της καμερας να πηγαινει κατευθιαν σε αυτη (δηλ ξεκληδωμα το πληκτρο και φωτογραφηση αμεσως ) η αν υπαρχει αλλος τροπος

ευχαριστω

Όπως σου προτείνανε, το Go Locker είναι μία επιλογή, παλιότερα είχε κάποια θέματα να "επανέλθει" από το flight mode, τώρα νομίζω πως διορθωθήκανε!

https://market.android.com/details?id=com.jiubang.goscreenlock&hl=el

Δεύτερη επιλογή το WidgetLocker. Αρκετά καλό και πολύ παραμετροποιήσιμο, αλλά σε εμένα έβγαλε ψιλοθεματάκια και το απεγκατάστησα.

https://market.android.com/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&hl=el

Τελευταία πρόταση μου και κάπως "άκυρη", ένας Music Player! Ο Cloudskipper Music Player! Περιέργως, για πρόγραμμα μουσικής, έχει επιλογή στο lock screen widget του να ανοίγει την φωτογραφική μηχανή! Και μπορείς να έχεις το widget ασχέτως αν παίζει μουσική ή όχι το κινητό.

https://market.android.com/details?id=cloudtv.cloudskipper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNsb3VkdHYuY2xvdWRza2lwcGVyIl0.

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Ο φίλος μου πάντως που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα διέγραψε τα live wallpapers κ έστρωσε

Αμα ανακατεύονται γυναίκες αυτά συμβαίνουν! :p:lol:

Απεγκατάσταση τα παιχνίδια και βλέπεις πως θα πάει.

Χεχεχ.. Ψεμματα??!!

Πάντως, σβήσιμο τα live wp.. σβήσιμο τα 10 παιχνίδια... δεν έμεινε τίποτα. Μήπως να φάει κανένα reset, να στρώσει στα σίγουρα? :rolleyes:

λες?εχει ετοιμοτητα κυψελης πολυ μεγαλη...

ακριβως!δεν ειναι λογικο!βαζε το οταν δεν χρειαζεσαι ιντερνετ μεσω παροχου σε gsm μονο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακριβως!δεν ειναι λογικο!βαζε το οταν δεν χρειαζεσαι ιντερνετ μεσω παροχου σε gsm μονο.

ετσι το εχω παντα...

Πως έβαλες τη lock απο το s;;;

280 κ φορτωμένο;;πως το κατάφερες;

εγω το περισσοτερο που ειχα ειναι 179..αποκλειεται 280

Επίσης να πω ότι το κινητό είναι αρκετά ανθεκτικό και στην μπύρα!!!

οχχ..τι εγινε παλι...εγω ζαχαρη ο αλλος κερι εσυ μπυρα?θα το σφαξουμε το κινητο στο τελος:lol::lol:

διαγραψε το αν και εγω για καλο και για κακο εχω βαλει avg αλλα δεν χρειαζεται antivirus

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ετσι το εχω παντα...

Μήπως στο σημείο εκείνο έχεις χάλια σήμα όπως είπε πιο πριν κάποιος συμφορουμίτης;

Μάλλον ψάχνει συνεχώς για σήμα και για αυτό νομίζω σου συνέβει αυτό.

Μήπως στο σημείο εκείνο έχεις χάλια σήμα όπως είπε πιο πριν κάποιος συμφορουμίτης;

Μάλλον ψάχνει συνεχώς για σήμα και για αυτό νομίζω σου συνέβει αυτό.

δεν ξερω θα το κοιταξω αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με το σημα στο σπιτι...

δεν ξερω θα το κοιταξω αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με το σημα στο σπιτι...

Μου το χει κανει και μενα μια φορα η κοτε.στο σημειο που το αφηνω παντα ,ξυπναω μια μερα και εψαχνε σημα συνεχεια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Πήρα μια νέα sd και πάω να αντιγράψω τα αρχεία από την παλιά sd στον υπολογιστή. Καρφώνω το κινητό στο pc, ctrl+A τα επιλέγω όλα και ενώ τα αντιγράφει σε έναν φάκελο για να τα μεταφέρω μετά κολλάει. Το έχω κάνει κάμποσες φορές. Προσπαθώ και μεμονωμένα φάκελο-φάκελο, αλλά μια από τα ίδια. Καμιά ιδέα;;;

Ρε παιδιά μια ερώτηση.Οι συχνες φορτίσεις χαλάνε την μπαταρία ?Εσεις μεχρι πόσο το αφήνετε το κινητό πριν το φορτίσετε?

Κατάφερα και αντέγραψα τα αρχεία στην νέα sd αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Όλες οι εφαρμογές που είχα πριν φαίνονται πια με ισχνό σήμα και δεν τρέχουν. Δοκίμασα το astro και έπρεπε να το ξανακατεβάσω για να τρέξει. Καμιά ιδέα;

Κατάφερα και αντέγραψα τα αρχεία στην νέα sd αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Όλες οι εφαρμογές που είχα πριν φαίνονται πια με ισχνό σήμα και δεν τρέχουν. Δοκίμασα το astro και έπρεπε να το ξανακατεβάσω για να τρέξει. Καμιά ιδέα;

επρεπε να τις κανεισ backup τις εφαρμογες....

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...