Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη ειδα ξαναρωτατε πολλοι, εγω πηρα μνημη 16αρα class10 transcend απο amazon και θηκη σιλικονης κατω απο 25 ευρω (στα 25Ε εχει δωρεαν μεταφορικα στα περισσοτερα ειδη)

και την επιστρεφεις και αν διαλεξεις καμια λαθος.. εστω οχι πολυ ευκολα..

μια ερωτηση.. αν παρω καποια θηκη 'η Pouch οπως βλεπω τα λενε στο ebay θα χωραει το κινητο με την θηκη σιλικονης? πχ στο υφασματινο που ειχε η συσκευασια δεν χωραει.

σιλικονη για τις γωνιες leather case για τα υπολοιπα...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το sbp shell απασχολει 60 με 70mb μνημη.....:(

Το hdmi ναι επιρεαζεται απο την αποσταση.....

Καλησπερα σε ολους. Κατοχος NeoV εδω και ενα μηνα και μεχρι στιγμης ολα καλα.

Μια απορια σχετικα με την μνημη του κινητου, ειμαι ρουτ κ εχω βαλει 24 εφαρμογες κ εχω σβησει κ αρκετες "μαμα".

Ειναι φυσιολογικο η ελευθερη μνημη να ειναι μεταξυ 60-80mb? Μηπως ειναι λιγα κ πρεπει να ψαξω τι χρησιμοποιει την μνημη, η' δικαιολογειται απο τον αριθμο των εφαρμογων που εχει το κινητο?

Να κοιτας ποσο μνημη σου δινει πατωντας ρυθμισεις-εφαρμογες-εφαρμογες που λειτουργουν (δεν θυμαμαι ακριβως πως το γραφει το τελευταιο).

Οι εφαρμογες που κατεβαζεις απο market για την μνημη δειχνουνε οτι ναναι,ενω οι ιδιες απασχολουν μνημη!

Ειναι απο τους λογους που με εκαναν να δωσω το κινητο....Αν περασεις 100 εφαρμογες-παιχνιδια τι μνημη θα υπαρχει?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Το sbp shell απασχολει 60 με 70mb μνημη.....:(

Το hdmi ναι επιρεαζεται απο την αποσταση.....

Ειναι μακραν ο πιο εντυπωσιακος launcher.ειναι σαν να αγορασες αλλο κινητο.αλλα ειναι απο τις πιο βαριες εφαρμογες που κυκλοφορουν εκει εξω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια πήρες ρε ,απο πού και πόσο??

αυτήν πήρα http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9667/MUSTANG-SILVERSTONE-microSD-16GB-CLASS10!!!-SUPER-SPEED-%28SD16GTFCL10MU-R%29

μέτρον άριστον

εδω και 2 μέρες μου έχει εμφανίσει στο notification bar για την αναβάθμιση 0.62..δεν μπορώ να την κάνω να φύγει από κει με τπτ.πήγα και εκεί που τις κάνεις kill βρήκα ένα που λέει update center.το έκανα stop αλλά τπτ..έχω την εντύπωση ότι έχει κολλησει εκεί και είναι και ενας λόγος που δεν μου κάνει το Root.

Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω από κει?

Ρυθμισεις-εφαρμογες-ολα-update center-εκκαθαριση δεδομενων, εγω ετσι καθαρισα την ενημερωση αναβαθμισης 0.62 στo not.bar.

Edited by zxr

Έχει κανείς κάποια συγκεκριμένη να μου προτείνει??

σημερα ειμαι σπιτι.μη διαβαζετε καθε ηλιθιο σχολιο "αξιολογησης" στην ιστοσελιδα ενος προιοντος,πολλα απο αυτα ειναι στημενα, θυμαστε με τα reviews του αμαζον;εγω φιλε μου ηθελα καινουρια 16αρα καρτα.Επεσα σε ενα συγκριτικο του tomshardware για καρτες microsd

ενα μηνα πριν SanDisk's Mobile Ultra microSDHC στο http://www.tomshardware.com/reviews/microsdhc-memory-card-performance,3011-13.html και αυτη η καρτα ξεπερνουσε πολλες 10αρες.Την αγορασα κανα μηνα πριν απο το αμαζον 15 ευρω, και σε μετρησεις και μεταφορα αρχειων ειναι στην ταχυτητα αυτη.

Ο κωδικος του μοντελου ειναι SDSDQY-016G-A11M.Την αγορασα πολυ φτηνη γιατι την πηρα τοτε στο τριημερο των ευχαριστιων με τις μεγαλες εκπτωσεις του αμαζον.

Edited by TmaxCheFF0000

Με τα Links που δίνω εδώ μπορείς να φλασάρεις ξανά την επίσημη .42 και να το κάνεις root απ την αρχή αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται. Γιατί δεν το κάνεις ένα reset στα factory defaults να γίνει μαμα.

Παιδιά στο standby το τηλέφωνό μου τρώει περίπου 1% ανά ώρα χωρίς να κάνει τίποτα. Όλη η κατανάλωση σ αυτό το 4% για τις 4 ώρες που το άφησα από πλήρως φορτισμένο ήταν phone standby Και cell standby κ είχε κ ένα ελάχιστο οθόνη.

Μου φαίνεται τελικά κάμποσο για κατανάλωση. Δηλαδή μιλάμε για 10% περίπου σε μια νύχτα.

Καλημέρα έχω της ρυθμίσεις COSMOTE για Wap κ mms για να τις κάνω χειροκίνητα

αλλά δεν βλέπω πουθενά το “APN” κλπ…μπω γνωρίζει κάποιος που ακριβώς πάω

για να της βάλω??

Ρυθμίσεις-->Ασύρματο και δίκτυα-->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->Ονομ. σημείου πρόσβασης
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Και να φανταστώ το WCDMA είναι το 3G ?η κάνω λάθος?

Σωστά υποθέτεις! Άφησε το όμως στην επιλογή WCDMA/GSM γιατί αν το βάλεις μόνιμα στο WCDMA πιθανόν κάποιες στιγμές να μηνέχεις σήμα (καθώς δεν έχει την ίδια κάλυψη με το GSM και θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

κάτρα Lexar 16GB Micro High Speed Card (SDHC) - Class 10 + USB Reader απο εδώ http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Lexar/Lexar-16GB-Micro-High-Speed-Card-(SDHC)---Class-10-%2B-USB-Reader

23€ με ταχυδρομικά

στο τεστ του tomshardwareguide δεν είδα πουθενά την καρτα class10 της samsung...

από την άλλη δεν θεωρώ ότι για 2-3 ευρώ έχει νόημα να μην πάρεις την class10!

Βέβαια είμαι σίγουρος ότι σπάνια θα καταλάβουμε την διαφορά από μια class 6!

αν δεν κάνει χρήση ιντερνετ μέσω πάροχου κινητής τηλεφωνίας γιατί να μην το έχει μόνιμα στο gsm και να ενεργοποιεί το 3g κατά βούληση;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

στο τεστ του tomshardwareguide δεν είδα πουθενά την καρτα class10 της samsung...

από την άλλη δεν θεωρώ ότι για 2-3 ευρώ έχει νόημα να μην πάρεις την class10!

Βέβαια είμαι σίγουρος ότι σπάνια θα καταλάβουμε την διαφορά από μια class 6!

δεν ειναι καλη η samsung λες??

Θελω να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές απο την μνήμη του κινητού στην κάρτα sd. Το app2sd μου "λεει" οτι δεν γίνεται. Απο οτι εχω καταλάβει ειναι καλύτερα κάποιες εφαρμογές να μένουν στη μνημη του τηλεφώνου και οχι στην sd. Θα ηθελα ομως να πειραματιστώ και αν κατι δεν παει καλα να επαναφέρω τις εφαρμογές στη παλιά τους θέση. Ο σκοπός μου ειναι να απελευθερώσω λιγη απο την εσωτερική μνήμη όπως θα καταλάβατε. Με ποια εφαρμογή μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές;

Έψαχνα κι εγώ αρκετά για αυτό το θέμα, και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως η καλύτερη λύση είναι να περαστεί custom kernel-rom που να περιλαμβάνει ενσωματωμένη την εφαρμογή ad2sdx. Επειδή όμως αυτό είναι λίγο περίπλοκο για τον απλό χρήστη, έβαλα προς το παρόν το προγραμματάκι αυτό https://market.android.com/details?id=com.droidsail.dsapp2sd&hl=el και μπορώ πλέον να μεταφέρω στην κάρτα αρκετές από τις εφαρμογές που δεν μεταφέρονταν (σημείωση πως δε μεταφέρονται όλες έτσι, πχ facebook). Πρέπει όμως να προσέξεις να μη μεταφέρεις στην κάρτα με αυτόν το τρόπο εφαρμογή που έχει widget (δε θα φορτώνει το widget), ούτε και live wallpaper (δουλεύει κανονικά, αλλά όταν κλείσεις το κινητό και το ανοίξεις πάλι δε φορτώνει μόνο του). Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες λύσεις, ακόμα καλύτερες.

Edited by rioener

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Καλημέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Μόλις έκανα την 2ρη φόρτιση του Ray 3 ώρες και κάτι ψηλά και μόλις άνοιξα το κινητό μέσα έδειχνε την μπαταρία στο 96% και όχι στο 100%. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο?
1+ Never Settle

Καλημέρα.

Μετά απο κάποια χρήση, επανήλθα κι εγώ με τις απορίες μου.

Καταρχάς, σχετικά με το bluetooth, ενώ συνδέεται με άλλες συσκευές κανονικά, δεν μπορεί να στείλει η να λάβει αρχεία. Γιατί;

Επίσης, το Timescape το βγάζει μόνο στο δικό του launcher; Γιατί στο Go launcher ex που έβαλα, δε μου το εμφανίζει.

Και τέλος, έχω συνδέσει τις επαφές μου με τα profile τους στο facebook. Υπάρχει τρόπος, συγχρονίζοντάς τες, να μου βγάζει το τελευταίο status και εικόνα της κάθε επαφής;

Ευχαριστώ πολύ!

Κανείς που να ξέρει;;:worry:

δεν ειναι καλη η samsung λες??

θεωρώ ότι θα είναι άνω του μέσου όρου....θα ξέρω σε λίγες μέρες βέβαια στην πράξη αφού την έχω ήδη παραγγείλει

Έψαχνα κι εγώ αρκετά για αυτό το θέμα, και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως η καλύτερη λύση είναι να περαστεί custom kernel-rom που να περιλαμβάνει ενσωματωμένη την εφαρμογή ad2sdx. Επειδή όμως αυτό είναι λίγο περίπλοκο για τον απλό χρήστη, έβαλα προς το παρόν το προγραμματάκι αυτό https://market.android.com/details?id=com.droidsail.dsapp2sd&hl=el και μπορώ πλέον να μεταφέρω στην κάρτα αρκετές από τις εφαρμογές που δεν μεταφέρονταν (σημείωση πως δε μεταφέρονται όλες έτσι, πχ facebook). Πρέπει όμως να προσέξεις να μη μεταφέρεις στην κάρτα με αυτόν το τρόπο που εφαρμογή που έχει widget (δε θα φορτώνει το widget), ούτε και live wallpaper (δουλεύει κανονικά, αλλά όταν κλείσεις το κινητό και το ανοίξεις πάλι δε φορτώνει μόνο του). Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες λύσεις, ακόμα καλύτερες.

Θα το δοκιμασω. Σε ευχαριστω. Ευχαριστω και τα αλλα παιδια που μου απαντησαν.

Θα το δοκιμασω. Σε ευχαριστω. Ευχαριστω και τα αλλα παιδια που μου απαντησαν.

Ξαναλέω ο 2.3. kernel έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για μεταφορά εφαρμογής στην sd και δε χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα για αυτό, τις περνάει μόνος του όσες το υποστηρίζουν και εφόσον αρχίζει να γεμίζει το κιν.

Μπορείς όμως αν το κάνεις root και περάσεις to CWM να κάνεις μέσα από το Menu του CWM partition την SD και να φτιάξεις ένα 512MB partition ext3 ώστε να μεταφέρεις εκεί οποιαδήποτε εφαρμογή είτε έχει widgets είτε όχι με το Link2sd

ο spb shell 3d ειναι πιο βαρυς απο τον μαμα launcher της sony..?καταπινει πολυ την μπαταρια.?καποιος που το εχει ας πει καμια εντυπωση να ξερουμε ...

σκεφτομαι να το αγορασω..

:thanks:

Καλημέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Μόλις έκανα την 2ρη φόρτιση του Ray 3 ώρες και κάτι ψηλά και μόλις άνοιξα το κινητό μέσα έδειχνε την μπαταρία στο 96% και όχι στο 100%. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο?

Αυτο γινεται σε οσα smartphone εχω δοκιμασει.

Το φορτισες κλειστο να φανταστω. η ενδειξη ηταν πληρης;γιατι το λαμπακι αναβει πρασινο οταν φτασειστο 90% η φορτιση..

Εγω ακου τι κανω.το αφηνω μεχρι να φουλαρει.το βφαζω απο την πριζα και το ξαναβαζω και το αφηνω για κανα 10 λεπτο ακομα..και για καποιον περιεργο τροπο ξεκιναει απο το 100%.ενω αμα το βγαλω οταν φορτισει πληρως χωρισ την παραπανω διαδικασια,ξεκιναει και μενα απο 96%.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο spb shell 3d ειναι πιο βαρυς απο τον μαμα launcher της sony..?καταπινει πολυ την μπαταρια.?καποιος που το εχει ας πει καμια εντυπωση να ξερουμε ...

σκεφτομαι να το αγορασω..

Τρωει 50-70 ραμ. Προσωπικα τον δοκαιμασα αλλα δεν με πολυ ενθουσιασε. Τωρα εχω τον νεο sony launcher απο το xperia s

Sent from my Xperia Neo V

Just in love with my Sole :)

Τρωει 50-70 ραμ. Προσωπικα τον δοκαιμασα αλλα δεν με πολυ ενθουσιασε. Τωρα εχω τον νεο sony launcher απο το xperia s

Sent from my Xperia Neo V

υπαρχει στο market αυτος που λες..?αν οχι υπαρχει καποιος οδηγος καπου..?

:thanks:

Αυτο γινεται σε οσα smartphone εχω δοκιμασει.

Το φορτισες κλειστο να φανταστω. η ενδειξη ηταν πληρης;γιατι το λαμπακι αναβει πρασινο οταν φτασειστο 90% η φορτιση..

Εγω ακου τι κανω.το αφηνω μεχρι να φουλαρει.το βφαζω απο την πριζα και το ξαναβαζω και το αφηνω για κανα 10 λεπτο ακομα..και για καποιον περιεργο τροπο ξεκιναει απο το 100%.ενω αμα το βγαλω οταν φορτισει πληρως χωρισ την παραπανω διαδικασια,ξεκιναει και μενα απο 96%.

θα το δοκιμάσω και εγώ έτσι. :)

1+ Never Settle

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...