klong Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το DLNA στο NEO V; Το δοκίμασα με την Samsung c650 και ενώ έβλεπε όλα τα αρχεία και έδειχνε κανονικά τις φωτογραφίες στα βίντεο έλεγε ότι δεν αναγνώριζε το format τους :( Εντωμεταξύ τα ίδια αρχεία αντιγράφοντάς τα σε usb stick τα έπαιξε κανονικά :ninja: Τι να παίζει άραγε; Α! και κάτι άλλο, τι είπαμε ότι τσεκάρουμε στο τηλέφωνο ώστε να επιτρέπει την πρόσβαση και αντιγραφή των αρχείων του από το PC μέσω wifi; Με τα smartphones μπορούμε και να τηλεφωνούμε ... μην ξεχνιόμαστε :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Εγώ κατέβασα το beautiful widget αλλά έχει 1,49€. Αν θες δωρεαν δες τα fancy widget και το animated weather το οποίο είναι μακράν το πιο όμορφο από όλα αλλά νομίζω ότι δε τα πάει καλά με τις προγνώσεις...Δε χάνεις τίποτε να τα δοκιμάσεις,αν βρεις και κάτι άλλο καλύτερο μοιράσου το μαζί μας:) http://www.getjar.com/mobile/231883/beautiful-widgets-for-sony-ericsson-xperia-neo/?ref=0&lvt=1325770823&sid=j489b04tyfohmo0b&c=l0aweim9b4t8zfcx27&lang=en Το beautiful widget δωρεάν και τεσταρισμένο -από μένα! http://www.getjar.com/mobile/284654/smart-office-plus-for-sony-ericsson-xperia-neo/?ref=0&lvt=1325770914&sid=j489b04tyfohmo0b&c=cmvp0002zck14qpw13&lang=en To Smart Office Plus - δωρεάν κι αυτό και τσεκαρισμένο! (Έχω ξαναδώσει τα links, αλλά με 200 σελίδες στο forum...) :):):) Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Όσο χαρούμενος ήμουν στην αρχή τόσο το έχω μετανιώσει τώρα που το πήρα. Για μένα με διαφορά το χειρότερο service σε κινητή τηλεφωνία nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 σε εσας πως εμφανιζεται? μηπως εχω κανει κατι λαθος? Αν εννοεις οτι οταν ανοιγεις την εφαρμογη δεν βλεπεις τιποτα,ειναι λογικο αν δεν εχεις εγκαταστησει καποια εφαρμογη που να ζητα δικαιωματα superuser για να λειτουργησει. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 boksic ένα εκ των δυο posts διαγράφηκε. Δεν είναι δυνατόν μετά από 40 λεπτά να ρωτάς το ίδιο πράγμα. Η υπομονή είναι αρετή και το παρόν είναι forum κι όχι τηλεφωνικό κέντρο. Το 90% των ερωτήσεων απαντώνται οπότε μην ανησυχείτε. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Προσπάθησα να κάνω αυτό που έγραψε συμφορουμίτης παραπάνω για το status bar και εγκατέστησα τα normal αλλά δε μου εμφανίζει τίποτε...μήπως έπρεπε να εγκαταστήσω τα αρχεία του transparent? edit κατάφερα και αντέγραψα το μητρικό αρχείο copy paste και όχι αυτο που έδωσε ο φίλος...και το χω πει να μην πίνω ξεροσφύρι :) Tώρα παίζει λάδι Edited January 5, 2012 by sgatzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Παιδιά, για να σεταρω ένα neo v, από όταν το ανοιξα το δούλεψα χωρίς καρτα μέχρι να του κανω τα root, brightness, προσθαφαίρεση εφαρμογών κτλ. Είχα δει ότι στα apn δεν είχε τίποτα ρυθμίσεις για mms κτλ, αλλά αυτό ήταν λογικο αφού δεν είχε μέσα κάρτα. Σήμερα του έβαλα πια την κάρτα της βονταφον, αλλά πάλι δεν βλεπω να υπάρχει τίποτα. Τι γίνεται με αυτό; να σημειώσω οτι εχω απενεργοποιημενα τα δεδομένα μέσω κινητής. Και που τα ενεργοποιησα βέβαια για λίγο δεν είδα να αλλαζει κατι. Επίσης διάβασα μερικά ποστ παραπάνω ότι αν είναι τα δεδομένα αυτα απενεργοποιημενα, δεν δουλεύουν τα mms; γιατί; στο desire μου μια χαρά δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Παιδια εχω κανει root αλλα μεσα στο φακελο super user δεν εχει τιποτα.Ετσι πρεπει να ειναι ή να εχει καποιον explorer? Παιδιά, για να σεταρω ένα neo v, από όταν το ανοιξα το δούλεψα χωρίς καρτα μέχρι να του κανω τα root, brightness, προσθαφαίρεση εφαρμογών κτλ. Είχα δει ότι στα apn δεν είχε τίποτα ρυθμίσεις για mms κτλ, αλλά αυτό ήταν λογικο αφού δεν είχε μέσα κάρτα. Σήμερα του έβαλα πια την κάρτα της βονταφον, αλλά πάλι δεν βλεπω να υπάρχει τίποτα. Τι γίνεται με αυτό; να σημειώσω οτι εχω απενεργοποιημενα τα δεδομένα μέσω κινητής. Και που τα ενεργοποιησα βέβαια για λίγο δεν είδα να αλλαζει κατι. Επίσης διάβασα μερικά ποστ παραπάνω ότι αν είναι τα δεδομένα αυτα απενεργοποιημενα, δεν δουλεύουν τα mms; γιατί; στο desire μου μια χαρά δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατέβασε τις ρυθμίσεις από τον πάροχο σου και μετά δες εδω,πιστεύω αυτό θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αυτό το είδα, αλλά βασικα δεν θέλω αυτό..θέλω να εχω εγγενώς τη δυνατότητα για mms χωρίς να είναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα, όπως και τώρα στο desire. Και θέλω και οι ρυθμίσεις για τα apn να μπαίνουν αυτόματα με την εισαγωγή της sim, πάλι όπως στο desire. Τι βλακείες της SE είναι αυτές;!;! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Το Spirit FM Free είναι συμβατό με neo v??? Αν ναι πείτε μου να κάνω της σωστές ρυθμίσεις στο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Όσο χαρούμενος ήμουν στην αρχή τόσο το έχω μετανιώσει τώρα που το πήρα. Για μένα με διαφορά το χειρότερο service σε κινητή τηλεφωνία για ποιον λογο φιλε απογοητευτηκες τοσο πολυ? εξηγησε μου διοτι σκεφτομαι να το αγορασω.... εχεις κανα σοβαρο λογο? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1277048 Κάποιος που το εγκατέστησε; Και πώς; Του λειτουργεί κανονικά; Και περιλαμβάνει και Status Bar Widget, όπως φαίνεται στις φώτο,ε; Δεν έχει οδηγίες μέσα στο post κι έχω κολλήσει! Υπάρχει cwm για το Neo V μας; Αν θυμάμαι καλά, με αυτό μπορείς να πάρεις ένα backup από όλο το OS σου, μαζί με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις και να αποθηκευτεί στη SD σε ένα αρχείο, λεγόμενο update.zip; Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδια σκεφτομαι να παρω το neo v απο vodafone αλλα με προβληματιζουν οι επανεκκινησεις που κανει σε καποιους.θελω να σας ρωτησω αν η SE αντικαθιστα αυτα τα μοντελα που εχουν προβλημα.ειναι πολλοι αυτοι που εχουν αυτο το προβλημα?υπαρχει καποιος τροπος να λυθει?(καποιο update ισως?) Από την μέρα που το άνοιξα, δεν το έχω κλείσει ούτε για μισό λεπτό. Εδώ και 20 μέρες όσο και αν το ζόρισα, όσο και αν το σκάλισα, τίποτα, καμία επανεκκίνηση! Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Από την μέρα που το άνοιξα, δεν το έχω κλείσει ούτε για μισό λεπτό. Εδώ και 20 μέρες όσο και αν το ζόρισα, όσο και αν το σκάλισα, τίποτα, καμία επανεκκίνηση! ποσες μερες σου κραταει η μπαταρια αδερφε? πες μου και τι χρηση κανεις στο κινητο, εννοω bluetooth wifi ? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μια από τα ίδια και το δικό μου. Κι όταν λέμε σκάλισμα μιλάμε για βαριά πράγματα! Το bluetooth είναι διαρκώς ανοιχτό, το wifi και το 3G όταν πρέπει, gps όταν το χρειαστώ, κλήσεις κτλ κτλ. Κάνοντας ταμείο δυο μέρες άνετα, καμιά φορά και τρεις. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Μια από τα ίδια και το δικό μου. Κι όταν λέμε σκάλισμα μιλάμε για βαριά πράγματα! Το bluetooth είναι διαρκώς ανοιχτό, το wifi και το 3G όταν πρέπει, gps όταν το χρειαστώ, κλήσεις κτλ κτλ. Κάνοντας ταμείο δυο μέρες άνετα, καμιά φορά και τρεις. οποτε μιλαμε για κανονικη διαρκεια μπαταριας ετσι? η σου φαινεται λιγο το ποσο διαρκει? σε αναλογια με την χρηση που γινεται παντα... Edited January 5, 2012 by chris24best "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ποσες μερες σου κραταει η μπαταρια αδερφε? πες μου και τι χρηση κανεις στο κινητο, εννοω bluetooth wifi ? Screenshot's από τις πρώτες μου μέρες: Συνήθως χρησιμοποιώ το WiFi περίπου 1-1,5 ώρα την ημέρα και μου πάει 2 μέρες. Όσο έχω ενεργοποιημένο το WiFi σερφάρω, βλέπω e-mail's, και διαβάζω αρκετά στο tapatalk! Εχθές είχα battery drain μιας και το βράδυ (πάντα ανοιχτό το κινητό και όχι σε λειτουργία πτήσης) έχασα περίπου το 15%-20% τις μπαταρίας μου. Σε αυτήν την περίπτωση μου πήγε 1 ημέρα μόνο. Μετά έκανα kill κάποιες "άχρηστες" εφαρμογές που είδα ότι "έτρεχαν" και έστρωσε. Σήμερα είμαι ήδη στις 10 ώρες από την τελευταία φόρτιση, με μισή ώρα WiFi και κάνα 10λεπτο κλήσεις και έχω ακόμη 87% μπαταρία! Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα παιδιά Σήμερα είμαι για πρώτη φορά με το neo V. Μου αρέσει πολύ η συσκευή Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι εφαρμογές που τρέχουνε στο παρασκήνιο και θέλω να τις απεγκαταστήσω... αλλά πως να κάνω απεγκατάσταση;;;;; Έχουμε και λέμε, θέλω να διώξω τα εξής: foursquare, παιχνίδια και εφαρμογές φίλων, mcafee security, αναπαραγωγή στη συσκευή, διαχείριση liveware, update center, datamonitor, fun&downloads, υποστήριξη... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα παιδιά Σήμερα είμαι για πρώτη φορά με το neo V. Μου αρέσει πολύ η συσκευή Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι εφαρμογές που τρέχουνε στο παρασκήνιο και θέλω να τις απεγκαταστήσω... αλλά πως να κάνω απεγκατάσταση;;;;; Έχουμε και λέμε, θέλω να διώξω τα εξής: foursquare, παιχνίδια και εφαρμογές φίλων, mcafee security, αναπαραγωγή στη συσκευή, διαχείριση liveware, update center, datamonitor, fun&downloads, υποστήριξη... ευχαριστώ Πρώτα θα γίνεις root και μετά θα χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο :) Καλό είναι πριν σβήσεις οτιδήποτε να κάνεις ένα backup. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα παιδιά Σήμερα είμαι για πρώτη φορά με το neo V. Μου αρέσει πολύ η συσκευή Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι εφαρμογές που τρέχουνε στο παρασκήνιο και θέλω να τις απεγκαταστήσω... αλλά πως να κάνω απεγκατάσταση;;;;; Έχουμε και λέμε, θέλω να διώξω τα εξής: foursquare, παιχνίδια και εφαρμογές φίλων, mcafee security, αναπαραγωγή στη συσκευή, διαχείριση liveware, update center, datamonitor, fun&downloads, υποστήριξη... ευχαριστώ Αυτα ακριβως θελω να απεγκαταστησω κι εγω, απλα να μας πει καποιος αν ειναι ασφαλες η διαγραφη τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 έτσι κι αλλιώς είμαι μάλλον το βρήκα αλλά θα δείξει κιόλας το autostarts το σταματάει προσωρινά.Τώρα είδα πως δεν έχει σχέση αν έχω ίντερνετ ή όχι...Facebook και χάρτες ανοίγουν συνέχεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_xalk Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΞΕΦΟΡΤΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 0% ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΝΙΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FRUIT NINJA ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΛΠ.... . . . ΠΗΡΑ ΤΗ ΒΟΔΙΦΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ,,,, :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited January 6, 2012 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Κάποιος που το εγκατέστησε; Και πώς; Του λειτουργεί κανονικά; Και περιλαμβάνει και Status Bar Widget, όπως φαίνεται στις φώτο,ε; Δεν έχει οδηγίες μέσα στο post κι έχω κολλήσει! Υπάρχει cwm για το Neo V μας; Αν θυμάμαι καλά, με αυτό μπορείς να πάρεις ένα backup από όλο το OS σου, μαζί με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις και να αποθηκευτεί στη SD σε ένα αρχείο,λεγόμενο update.zip; Μπες στο xda neo android development εχει τοπικ για cwm. Θα το κανεις ινσταλ μεσω cwm . Το backup αποθηκευεται σε φακελο και το κανεις ρεστορ μεσω cwm , δεν ειναι update.zip Sent from my Xperia Neo V Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΞΕΦΟΡΤΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 0% ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΝΙΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FRUIT NINJA ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΛΠ.... . . . ΠΗΡΑ ΤΗ ΒΟΔΙΦΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ,,,, Ένα φλασάρισμα με SEUS ίσως βοηθήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts