stefanakis1991 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 μαλλον επειδη ειναι λιγο σκοτινα...θα το συγκρινω και με το σκετο neo που εχει ενας φιλος μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) μαλλον επειδη ειναι λιγο σκοτινα...θα το συγκρινω και με το σκετο neo που εχει ενας φιλος μου... Το σκέτο Neo έχει άλλη κάμερα έτσι κι αλλιώς. Έκανα στο σκοτάδι δύο τεστάκια και κάνει κάτι χιονάκια, αλλά δεν τα λέω ασπρίλες. Ίσως να εννοείς αυτό. Edited December 21, 2011 by exelix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) εφτασε σε 2 μερες απο παραγγελια μεσω ιντερνετ απο τις πλεον "της πλακας" συσκευασιες συσκευων που εχω δει η μνημη ειναι ηδη μεσα καλωδιο HDMI δεν συμπεριλαμβανεται, ουτε cd (καιρο ειχα να το δω αυτο) και η οθονη δεν εχει ζελατινα! λετε να ειναι used?? παντως το ασπρο αν και το φοβομουν (γιατι δεν μου αρεσει και το μπλε που ειχα δει σε καταστημα) δειχνει πολυ χλιδατο και καλη ποιοτητα κατασκευης παρα το πλαστικο καπακι.. http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/media/seen.pdf to πληρες manual για να μην ψαχνεστε οταν ειναι κοκκινο το φωτακι σημαινει οτι φορτιζει? ουτε αυτο δεν λενε τα ελαχιστα manual... Edited December 21, 2011 by durutti manual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 εφτασε σε 2 μερες απο παραγγελια μεσω ιντερνετ απο τις πλεον "της πλακας" συσκευασιες συσκευων που εχω δει η μνημη ειναι ηδη μεσα καλωδιο HDMI δεν συμπεριλαμβανεται, ουτε cd (καιρο ειχα να το δω αυτο) και η οθονη δεν εχει ζελατινα! λετε να ειναι used?? παντως το ασπρο αν και το φοβομουν (γιατι δεν μου αρεσει και το μπλε που ειχα δει σε καταστημα) δειχνει πολυ χλιδατο και καλη ποιοτητα κατασκευης παρα το πλαστικο καπακι.. οταν ειναι κοκκινο το φωτακι σημαινει οτι φορτιζει? ουτε αυτο δεν λενε τα ελαχιστα manual... απο ποιο μαγαζι? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakis1991 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το σκέτο Neo έχει άλλη κάμερα έτσι κι αλλιώς. Έκανα στο σκοτάδι δύο τεστάκια και κάνει κάτι χιονάκια, αλλά δεν τα λέω ασπρίλες. Ίσως να εννοείς αυτό. οντως εχει 8....ναι για χιονακια λεω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Vodafone online.. απο το πληρες μανουαλ διαβαζω οτι επρεπε να εχει ζελατινα και η μπαταρια να ειναι ημιφορτισμενη.. τελικα ειναι εντελως αδεια (και ηταν και σε χαρτακι τυλιγμενη!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 εφτασε σε 2 μερες απο παραγγελια μεσω ιντερνετ απο τις πλεον "της πλακας" συσκευασιες συσκευων που εχω δει η μνημη ειναι ηδη μεσα καλωδιο HDMI δεν συμπεριλαμβανεται, ουτε cd (καιρο ειχα να το δω αυτο) και η οθονη δεν εχει ζελατινα! λετε να ειναι used?? παντως το ασπρο αν και το φοβομουν (γιατι δεν μου αρεσει και το μπλε που ειχα δει σε καταστημα) δειχνει πολυ χλιδατο και καλη ποιοτητα κατασκευης παρα το πλαστικο καπακι.. http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/media/seen.pdf to πληρες manual για να μην ψαχνεστε οταν ειναι κοκκινο το φωτακι σημαινει οτι φορτιζει? ουτε αυτο δεν λενε τα ελαχιστα manual... φιλε σε ολους ετσι ειναι...στο ειχε μεσα σε ενα σακουλακι δηθεν οικολογικο..επισης μαλλον γιαυτο δεν εχει πολλες ζελατινες για οικονομια..και ναι οταν αναβει κοκκινο φορτιζει..μολις τελειωσει αναβει ασπρο... "επισης για οποιον θελει ενας φιλος παρηγγειλε απο το site της voda την δευτερα και σημερα ηταν στην πορτα του" :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 το πηρα χθες...μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος αν και πρωταρης σε android κινητα...θα ηθελα να ρωτησω αν εχει μετρητες κλησεων καπου γιατι δεν το εχω βρει πουθενα...αν οχι υπαρχει καποια εφαρμογη που το δειχνει αυτο?επισης το root τι ακριβως ειναι?καποια προταση για καποια χρησιμη εφαρμογη... ευχαριστω πολυ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 αμα βγαλω τις ρυθμισεις θα μου βγαινει η ενδειξη ομως οτι εχω σημα 3g+? Δε θα βγάλεις τις ρυθμίσεις. Απλά θα ξετικαρεις τα δεδομένα από το Ρυθμισεις - Ασύρματο και δίκτυα - Δίκτυα κινητής. Με αυτόν τον τρόπο απλά δε θα μπαίνει στο internet μέσω του παρόχου σου. Δεν εχει σχέση το σήμα 3g με αυτό. Το σήμα αν θα ειναι μόνο gsm ή gsm/wcdma το επιλέγεις από πιο κάτω που λέει προτιμωμενη λειτ.δικτύου. Αν κατάλαβα καλα αυτό με ρωτάς...? . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 για οποιον μενει κοντα Ζωγραφου,πηγα με μια φιλη μου και αγορασε το neo v σε ασπρο.(το εχει και στα 2 χρωματα και αρκετα κομματια) το ανοιξα μπροστα στη μουρη τους για να δω για τυχον καμμενα πιξελς.(δυστυχως επανεκκινησεις θα πρεπει να το ζορισει λιγο για να κανει) αυτο που ηθελα να ενημερωσω ειναι οτι (τουλαχιστον στο συγκεκριμενο καταστημα) αγοραζοντας μια θηκη σιλικονης (με 15 ευρω απο,τι θυμαμαι) παιρνετε δωρο και μια ζελατινα (προστασια οθονης) η οποια ξεχωριστα κανει 4 ευρω. φιλε durutti σε ολα τα xperia η καρτα ειναι ηδη προεγκατεστημενη.το cd τι να το κανεις;εχεις ξαναπαρει android;; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 vivaz και λαθος δεν παει. Καταπινει πολλα αλλα κινητα δυνατοτητες-μεγεθος-σχεδιασμο :D Γρηγορα θα καταλαβεις ποσο καλη καμερα εχει σε σχεση με το neo-v,το εχω τωρα το neo-v.:( Μπηκα στο se update service,αντι το neo-v εβαλα το neo η το arc και μου ειπε και στις 2 περιπτωσεις αν θελω να ξαναεγκαταστησω το λογισμικο γιατι εχω ηδη την τελευταια εκδοση......:wacko: isolove τελικά έχει διαφορά η κάμερα με το vivaz ε? Του vivaz είναι αρκετά καλύτερη??? “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 για οποιον μενει κοντα Ζωγραφου,πηγα με μια φιλη μου και αγορασε το neo v σε ασπρο.(το εχει και στα 2 χρωματα και αρκετα κομματια) το ανοιξα μπροστα στη μουρη τους για να δω για τυχον καμμενα πιξελς.(δυστυχως επανεκκινησεις θα πρεπει να το ζορισει λιγο για να κανει) αυτο που ηθελα να ενημερωσω ειναι οτι (τουλαχιστον στο συγκεκριμενο καταστημα) αγοραζοντας μια θηκη σιλικονης (με 15 ευρω απο,τι θυμαμαι) παιρνετε δωρο και μια ζελατινα (προστασια οθονης) η οποια ξεχωριστα κανει 4 ευρω. φιλε durutti σε ολα τα xperia η καρτα ειναι ηδη προεγκατεστημενη.το cd τι να το κανεις;εχεις ξαναπαρει android;; και εγω νομιζα οτι θα ειχε cd μεσα οντας πρωταρης αλλα οταν το συνδεεις στον υπολογιστη βρισκει και το cd...παντως το μπλε που πηρα εγω ειναι ομορφο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 παιδια σε τι εξυπηρετη το rοοt ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Απο το δικο μου ειχα μπει μια φορα στο internet μεσου του παροχου,συνδεθηκε κανονικα και η cosmote μου εστειλε μηνυμα για το internet day pass,το απενεργοποιησα στελνοντας and day,απο τοτε προσπθησα να ξαναμπω μεσω παροχου και δεν εμπαινε με τιποτα και ψαχνομουν,μεχρι που εβαλα πριν κατι μερες για δοκιμη το Internet Monthly Pass 60 και μπαινει μια χαρα! Θα δοκιμασω να παρω καποιο πακετο κι εγω απο whats'up και θα ενημερωσω Αλλα εστω 3G δυκτιο δεν επρεπε να μου εμφανιζεται?ή το αλλο συμβολο που ανεφερε ενα παιδι ποιο πανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 εχει προσπαθησει κανεισ να μπει με wifi με router της forthnet thomson το λευκο?προσπαθω αλλα δεν συνδεεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Θα δοκιμασω να παρω καποιο πακετο κι εγω απο whats'up και θα ενημερωσω Αλλα εστω 3G δυκτιο δεν επρεπε να μου εμφανιζεται?ή το αλλο συμβολο που ανεφερε ενα παιδι ποιο πανω? Αν δεν εχει προσβαση στο δικτυο δεν εμφανιζει τιποτα.Για δοκιμασε αν μπορεις με καποια καρτα sim απο διαφορετικο παροχο.Εγω το ειχα δοκιμασει με μια vodafone cu για να δω αν ειναι προβλημα του κινητου η της cosmote. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 οπως ειπε και καποιος πανω στο δικτυο του σπιτιου μου εχω κρυπτογραφηση WEP βαζω κωδικο, προσπαθει αρκετη ωρα να παρει ΙΡ και μετα απο λιγο λεει περιορισμενη συνδεσιμοτητα και δεν συνδεεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 εφτασε σε 2 μερες απο παραγγελια μεσω ιντερνετ απο τις πλεον "της πλακας" συσκευασιες συσκευων που εχω δει η μνημη ειναι ηδη μεσα καλωδιο HDMI δεν συμπεριλαμβανεται, ουτε cd (καιρο ειχα να το δω αυτο) και η οθονη δεν εχει ζελατινα! λετε να ειναι used?? παντως το ασπρο αν και το φοβομουν (γιατι δεν μου αρεσει και το μπλε που ειχα δει σε καταστημα) δειχνει πολυ χλιδατο και καλη ποιοτητα κατασκευης παρα το πλαστικο καπακι.. http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/media/seen.pdf to πληρες manual για να μην ψαχνεστε οταν ειναι κοκκινο το φωτακι σημαινει οτι φορτιζει? ουτε αυτο δεν λενε τα ελαχιστα manual... Δεν είναι used. Καλώδιο δεν έχουν οι συσκευασίες που προορίζονται για τη δική μας αγορά. Το κόκκινο σημαίνει ότι φορτίζει. Αναβοσβήνει στις ειδοποιήσεις. Πρασινίζει όταν η φόρτιση φτάσει στο 90% και πάνω. Εδώ και χρόνια τα SE δεν έχουν μέσα manual και cd. Όλα μπορούν να κατέβουν από το Κάποιος είπε ότι δεν κάνει το mini hdmi γιατί έχει υποδοχή micro hdmi. Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί εχω παραγγείλει ένα mini hdmi αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία! Micro HDMI http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 και εμενα πως δουλευει αφου το εχω 11?ισως να φταει που εγω το εχω wpa2...και γιατι σκατε ρε παιδια..αλλαξτε το wep :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 για οποιον μενει κοντα Ζωγραφου,πηγα με μια φιλη μου και αγορασε το neo v σε ασπρο.(το εχει και στα 2 χρωματα και αρκετα κομματια) το ανοιξα μπροστα στη μουρη τους για να δω για τυχον καμμενα πιξελς.(δυστυχως επανεκκινησεις θα πρεπει να το ζορισει λιγο για να κανει) αυτο που ηθελα να ενημερωσω ειναι οτι (τουλαχιστον στο συγκεκριμενο καταστημα) αγοραζοντας μια θηκη σιλικονης (με 15 ευρω απο,τι θυμαμαι) παιρνετε δωρο και μια ζελατινα (προστασια οθονης) η οποια ξεχωριστα κανει 4 ευρω. φιλε durutti σε ολα τα xperia η καρτα ειναι ηδη προεγκατεστημενη.το cd τι να το κανεις;εχεις ξαναπαρει android;; Ρε φιλε καμενα Pixels τι ειναι; Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αν δεν εχει προσβαση στο δικτυο δεν εμφανιζει τιποτα.Για δοκιμασε αν μπορεις με καποια καρτα sim απο διαφορετικο παροχο.Εγω το ειχα δοκιμασει με μια vodafone cu για να δω αν ειναι προβλημα του κινητου η της cosmote. Οχι αλλη sim δεν εχω Δεν καταλαβα,να παρω πακετο απο cosmote ή δεν παιζει ρολο?δεν δουλευει ετσι,δηλαδη να εχεις π.χ. 3 ευρώ και την ωρα που πας να μπεις ιντερνετ να αρχησει να χρεωνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Οχι αλλη sim δεν εχω Δεν καταλαβα,να παρω πακετο απο cosmote ή δεν παιζει ρολο?δεν δουλευει ετσι,δηλαδη να εχεις π.χ. 3 ευρώ και την ωρα που πας να μπεις ιντερνετ να αρχησει να χρεωνει? Σε εμενα μετα το end day που εκανα δεν εμπαινε στο internet και ας ειχα υπολοιπο στην καρτα.Οταν αγορασα το πακετο δεδομενων που ειπα και ποιο πριν μπηκε κανονικα. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δε θα βγάλεις τις ρυθμίσεις. Απλά θα ξετικαρεις τα δεδομένα από το Ρυθμισεις - Ασύρματο και δίκτυα - Δίκτυα κινητής. Με αυτόν τον τρόπο απλά δε θα μπαίνει στο internet μέσω του παρόχου σου. Δεν εχει σχέση το σήμα 3g με αυτό. Το σήμα αν θα ειναι μόνο gsm ή gsm/wcdma το επιλέγεις από πιο κάτω που λέει προτιμωμενη λειτ.δικτύου. Αν κατάλαβα καλα αυτό με ρωτάς...? πχ σε οτι κινητα ειχα ελεγε διπλα απο το σημα 3g+...αυτο το λεει στο android..νομιζω οχι...αυτο θελω να μαθω αν λεει...το ιντερνετ και εγω απενεργοποιημενο θα το εχω...οταν θελω να μπαινω ομως απο 3g τι θα κανω??θα το ενεργοποιω και θα μου τρωει και απο την αρχικη δεδομενα?η μονο απο browser και εφαρμογες?πως μπορω να μπαινω με 3g και να μου τρωει δεδομενα μονο απο browser? επισης οσοι το πηραν απο πλαισιο ειχε καρτα μνημης μεσα? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) ακομα το παλευω με το ρουτερ... εχει ενα Η με δυο βελακια πανω κατω στη μεση και αλλα 2 βελακια που αναβουν περιστασιακα πανω αριστερα. ποτε σημαινει οτι μπαινει στο δικτυο κινητης? παντως δεν εχω ενεργοποιησει αυτοματη για fb klp σημα η κοσμοτε στο δωματιο εχει χειροτερο απο το προηγουμενο Νοκια router Μαλλον οκ με wep σε αλλο καναλι.. μπορω καπου να δω ιστορικο συνδεσης και καταναλωσης οπως τις κλησεις πχ? Edited December 21, 2011 by durutti εξελιξη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 πχ σε οτι κινητα ειχα ελεγε διπλα απο το σημα 3g+...αυτο το λεει στο android..νομιζω οχι...αυτο θελω να μαθω αν λεει...το ιντερνετ και εγω απενεργοποιημενο θα το εχω...οταν θελω να μπαινω ομως απο 3g τι θα κανω??θα το ενεργοποιω και θα μου τρωει και απο την αρχικη δεδομενα?η μονο απο browser και εφαρμογες?πως μπορω να μπαινω με 3g και να μου τρωει δεδομενα μονο απο browser? επισης οσοι το πηραν απο πλαισιο ειχε καρτα μνημης μεσα? Οχι δεν το γράφει κάπου το 3g. Όταν θα θες να μπαίνεις από 3g θα πηγαίνεις να ανοίγεις τα δεδομένα και θα μπαίνεις μέσω browser. Τωρα τα kb που θα κατεβαίνουν για την αρχική σου θα ειναι ελάχιστα, ούτε καν 1 mb εκτός αν πια έχεις widgets που θα καταναλώνουν καθε λεπτό. Μπορείς βέβαια σε κάποια widgets να επιλέξεις να ανανεώνονται μόνο όταν βρουν WiFi και οχι μέσω 3g. Αναλόγως τι έχεις περάσει στην αρχική σου. Ψάξε στις ρυθμίσεις καθε εφαρμογής που έχεις και θέλει internet να βρεις επιλογή που να λέει καθε ποτέ θα ανανεώνεται και με ποιον τρόπο. ακομα το παλευω με το ρουτερ... εχει ενα Η με δυο βελακια πανω κατω στη μεση και αλλα 2 βελακια που αναβουν περιστασιακα πανω αριστερα. ποτε σημαινει οτι μπαινει στο δικτυο κινητης? παντως δεν εχω ενεργοποιησει αυτοματη για fb klp σημα η κοσμοτε στο δωματιο εχει χειροτερο απο το προηγουμενο Νοκια router Μαλλον οκ με wep σε αλλο καναλι.. μπορω καπου να δω ιστορικο συνδεσης και καταναλωσης οπως τις κλησεις πχ? Τα βελάκια ειναι internet μέσω παρόχου που σε χρεώνει. Και μάλιστα έχεις και καλή λήψη... Η... Αν δεν έχεις πακέτο ίντερνετ στη σύνδεση σου πήγαινε να απενεργοποιησεις τα δεδομένα από ρυθμίσεις - δίκτυα κινητής - δεδομενα. . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts