Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω λεει τοσα στο elixir λεει καποιες φορες κ 90!στο titanium λεει αλλα,τι ισχυει?!

Κανε root βαλε titanium κ αρχισε κ βγαζε τα αχρηστα!!

δηλαδη τι να βγαλω ;

Just in love with my Sole :)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δηλαδη τι να βγαλω ;

Κάτι αχρειαστα widget καιρου,και κατι αλλα που θα στα πω μετα γιατι δε μπορω τωρα!!:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

εχει γνωμη κανεισ για αυτο εδω http://viewitem.eim.ebay.gr/15-Zubehr-Handy-Tasche-Hlle-Akku--folie-Kabel-fr-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-V/250950769937/item ?αξιζει να το παρω?

Κάτι αχρειαστα widget καιρου,και κατι αλλα που θα στα πω μετα γιατι δε μπορω τωρα!!:p

ναι ρε θα τα πουμε μετα. παω να παιξω λιγο Ping pong :p. να αφησω και το Neo V να φορτωσει :D

Και κάτι άσχετο!! Πιάσαμε τις 100 σελίδες συζήτησεις για το κινητούλη μας!! Άντε βρε! Να τις χιλιάσουμε... απροβλημάτιστα!!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ποτε θα κυκλοφορησει η ΙCS 4.0 ; εχετε διαβασει ημερομηνια ; (πληροφοριακα ροταω)

αλλοι λενε γεναρη,αλλοι μαρτη.προς μαρτη το βλεπω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλλοι λενε γεναρη,αλλοι μαρτη.προς μαρτη το βλεπω...

Μαλιστα. εσυ τωρα εχεις το Neo V ή το μινι προ ;

Τελικα παιδια neο v εχει γινει must δε το εχω παρει ακομα το περιμενω αλλα μου εχει κανει εντυπωση οτι 6 στους 10 το προτιμουν τελικα τοσο καλο ειναι? η επειδη ειναι φτηνο γινεται τοσος ντορος?

Τελικα παιδια neο v εχει γινει must δε το εχω παρει ακομα το περιμενω αλλα μου εχει κανει εντυπωση οτι 6 στους 10 το προτιμουν τελικα τοσο καλο ειναι? η επειδη ειναι φτηνο γινεται τοσος ντορος?

εχει μεγαλο και καλο επεξεργαστη καθως και καλη ραμ. δηλαδη ειναι πολυ καλο το κινητο. εγω που ειχα το x8 και πηρα σημερα το Neo V ειδα τεραστια διαφορα...

Μπορεί να είναι φθηνό αλλά ειναι τελειο!!σφαιρατο ειναι

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Μπορεί να είναι φθηνό αλλά ειναι τελειο!!σφαιρατο ειναι

Βασικά ειναι σε προσφορα 199 ευρω. ευτυχως που βρηκα τελευταιο κομματι αλλιως απο τεταρτη. να φαντασεις γυρισα 2 καταστηματα Vodafone , 1 wind και το βρηκα σε 3ο της Vodafone

εκανα εγκαtασταση το προγραμμα root tools...αλλα θελω να το βγαλω.

Ξερεις κανεις πως? δεν το βρισκω στο titanium...

ενα ερώτημα γιατι ψήνομαι να το παρω το κινητό !! πηγα και το ειδα και η οθόνη όντως δεν ειχε φωτεινότητα.

οκ κάνω root και κατεβάζω την εφαρμογή απο το μαρκετ πως την πληρώνω με πιστωτική η απλα ερχετε χρέωση στον λογαριασμό του κινητού μου !!!

Edited by tasos80

Βασικά ειναι σε προσφορα 199 ευρω. ευτυχως που βρηκα τελευταιο κομματι αλλιως απο τεταρτη. να φαντασεις γυρισα 2 καταστηματα Vodafone , 1 wind και το βρηκα σε 3ο της Vodafone

Το θεμα δεν ειναι αν το βρεις θα το βρεις αργα γρηγορα ουτε η ιδια vοdafοn δε περιμενε τετοιες πωλησεις η αληθεια ειναι κατα ποσο αξιοπιστη συσκευη θα βγει στο μελλον ηδη τα πρωτα μικροπροβληματακια εκαναν την εμφανιση τους

Υπάρχει εφαρμογή ( .apk ) που να κλειδώνει σε δορυφόρο με το GPS και να μετράς 0-100 ή να δεις την ταχύτητα που κινείσαι με το αμάξι ;

το sygic μετράει την ταχύτητα

γεια σας παιδες!! το παραγγειλα κ εγω απο κοτσοβολο την παρασκευη και μου ειπαν την τριτη να παω να το παρω...ελπιζω να το εχουνε...:rolleyes:

γεια σας παιδες!! το παραγγειλα κ εγω απο κοτσοβολο την παρασκευη και μου ειπαν την τριτη να παω να το παρω...ελπιζω να το εχουνε...:rolleyes:

Αντε με το καλο!!!!

το sygic μετράει την ταχύτητα

Dynomaster μέτραει0-100,0-400 σου βγαζει κ ιπποδύναμη.μεσω gps ειναι

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αντε με το καλο!!!!

ευχαριστω ρε ηλια αν και τον φοβαμαι λιγο τον κοτσοβολο για αντικατασταση και τετοια

ευχαριστω ρε ηλια αν και τον φοβαμαι λιγο τον κοτσοβολο για αντικατασταση και τετοια

Να σου πω κ γω τον ψιλοφοβαμαι αλλα ποτε δε ξερεις!

Skype έχει χρησιμοποιήσει κανείς ;

Το εχω χρησιμοποιησει,εχω κανει βιντεοκληση για δοκιμη να δω πως ειναι και κλησεις σε κινητο και σταθερο τηλεφωνο.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...