Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο φωτογρφιεσ τι λεει?επεισης τελικα οι περισσοτεροι που το πηρατε αντιμετοπισατε καποιο προβλημα ή οχι?

Στο δικο μου υπαρχει ενα καμμενο πιξελ,δεν αντικατεστησα την συσκευη γιατι δεν ειναι ενοχλητικο για την ακριβεια δεν φαινεται καθολου!Περα απο αυτο,το κινητο το εχω απο την περασμενη Τεταρτη και δεν εχει κανει ουτε ενα restart,λειτουργει μια χαρα.Οι φωτογραφειες που βγαζει ειναι αρκετα καλες.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια,εδω και μερικες μερες ειμαι και εγω κατοχος ενος neo v,μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα(και ελπιζω να παραμεινει ετσι!!!)Το κινητο παει σφαιρα,πολυ καλο ηχο,καλη οθονη και καμερα!πιστευω οτι εναι οτι καλυτερο σε σχεση τιμης αξιας στα κινητα που κυκλοφορουν την παρουσα στιγμη σε αυτη τη τιμη!

παιδια διαγραψα κατι προγραμματακια που ειχε το κινητο απο μονο του, πως μπορω να τα επαναφερω? με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή με ξαναεγκατασταση της official rom με clockwork?

καλημερα σε ολους! σαν κατοχος του κινητου απο εχθες εχω καποιες αποριες...

1η:τι class ειναι η καρτα που εχει το κινητο;:wacko:

2η:εχω μια 8gb class 4 που χρεισημοποιουσα στο galaxy 3 να την βαλω η θα αργει πιο πολυ σε σχεση με την μαμα...;:wacko:

3:η φωτεινοτητα ειναι σχετικα χαμηλη αν και στο φουλ η μου φαινεται...;:O

4:εκανα ροοτ και απο το titanium εσβησα σχεδον ολες τις προεγκαταστημενες εφαρμογες καθω το ιδιο ειχα κανει και στο galaxy γιατι μου ειναι αχρηστες,ενημερωση πως κανει το τηλ μας;:confused:

5:οταν ειχε βγει η 2.2 ειχαν πει οτι το task killer ειναι αχρηστο στην δικη μας εκδοση ισχυει το ιδιο;:wacko:

Αυτα!κατα τ'αλλα το κινητο ειναι ταχυτατο πολυ ομορφο και δεν εχω κανενα μεχρι στιγμης προβλημα απο αυτα που εχουν αναφερθει:)

καλημερα σε ολους! σαν κατοχος του κινητου απο εχθες εχω καποιες αποριες...

1η:τι class ειναι η καρτα που εχει το κινητο;:wacko:

2η:εχω μια 8gb class 4 που χρεισημοποιουσα στο galaxy 3 να την βαλω η θα αργει πιο πολυ σε σχεση με την μαμα...;:wacko:

3:η φωτεινοτητα ειναι σχετικα χαμηλη αν και στο φουλ η μου φαινεται...;:O

4:εκανα ροοτ και απο το titanium εσβησα σχεδον ολες τις προεγκαταστημενες εφαρμογες καθω το ιδιο ειχα κανει και στο galaxy γιατι μου ειναι αχρηστες,ενημερωση πως κανει το τηλ μας;:confused:

5:οταν ειχε βγει η 2.2 ειχαν πει οτι το task killer ειναι αχρηστο στην δικη μας εκδοση ισχυει το ιδιο;:wacko:

Αυτα!κατα τ'αλλα το κινητο ειναι ταχυτατο πολυ ομορφο και δεν εχω κανενα μεχρι στιγμης προβλημα απο αυτα που εχουν αναφερθει:)

1. πρέπει να είναι class 2 ή 4

2. μπορείς να την βάλεις αλλά ίσως σου κάνει κάποια, σχεδόν απαρατήρητα, σπασίματα όταν τραβάς HD video

3. ακόμα δεν έχεις δει την πλήρη φωτεινότητα και ούτε θα την δεις, επειδή δουλεύει συνέχεια ο αισθητήρας φωτεινότητας, για να τον απενεργοποιήσεις μπορείς να κατεβάσεις αυτό: https://market.android.com/details?id=com.hatcyl.android.Disable_Auto_Brightness

4. οι εφαρμογές ενημερώνονται από το μάρκετ, οι εκδόσεις του κινητού από κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή που δεν θυμάμαι τώρα λινκ

5. ο task killer είναι άχρηστος γενικά στο android όχι μόνο στη 2.2

πριν λιγο εκανα ροοτ. ηταν πιο ευκολο απ'οσο νομιζα... πως κανω backup και σβηνω 'αχρηστες' εφαρμογες?

πριν λιγο εκανα ροοτ. ηταν πιο ευκολο απ'οσο νομιζα... πως κανω backup και σβηνω 'αχρηστες' εφαρμογες?

https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=en και https://market.android.com/details?id=com.danesh.system.app.remover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYW5lc2guc3lzdGVtLmFwcC5yZW1vdmVyIl0. αντίστοιχα.

Προτεινετε μου μια μπαταρια για το κινητο, απο καταστημα της Ελλαδας, γιατι ο,τι και αν εκανα η μπαταρια μου κραταει πολυ λιγο

Καλημερα,

πηρα κι εγω επιτελους χθες το πολυποθητο neo V απο ενα κατάστημα vodafone.

Αφού πρώτα μάτωσα για να βρω το κινητό, όταν το βρήκα διαθέσιμο το κατάστημα δεν μου το πουλούσε επειδή έπρεπε να έχω σύνδεση!!!

Δεν μου έδιναν σκέτη συσκευή.

Μετά από διαβουλεύσεις μερικων ωρών (κυριολεκτώ) μου είπαν τελικά ότι θα μπορώ να πάρω και εγώ την συσκευή γιατί τους περίσσεψε!!

Πάει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ένοιαξε και πολύ η πιο πάνω ταλαιπωρία γιατί τελικά θα είχα το κινητό που ήθελα!

πάω λοιπόν να πληρώσω και μου λένε το εξής απίστευτο:

"για να πάρεις την συσκευή πρέπει να αγοράσεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μια θήκη που κοστίζει 9.90!!"

ότι και καλά άλλαξε η πολιτική της vodafone και στέλνουν τα κινητά πλέον μαζί με θήκη κτλ κτλ

:angry::angry::angry::angry:

Παίρνω το κινητό και την γαμ**θήκη τους και επικοινωνώ αμέσως με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της vodafone. Μου λένε οι άνθρωπποι εκεί ότι δεν μπορούν να τσεκάρουν αν όντως πουλάνε την συσκεύη 199 και όχι 199+9,90 και με προτρέπουν να πάω σε άλλο κατάστημα της vodafone και να ρωτήσω.

Πάω λοιπόν σε δεύτερο κατάστημα και τους λέω ακριβώς τι έχει γίνει με την θήκη. Οι άνθρωποι εκεί εξυπηρετικότατοι μου είπαν ότι ο συνάδελφος τους έχει κάνει απατεωνιά και ότι έπρεπε να τον καταγγείλω.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έκανα επώνυμη καταγγελία στην vodafone και ότι θα ερευνήσουν το θέμα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθώ (να παραδώσω δηλαδή την θήκη που ΔΕΝ την θέλω και να μου δώσουν πίσω τα χρήματα μου) καθώς επίσης και ότι θα υπάρξουν κυρώσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Αυτά τα λίγα

απλά νομίζω ότι αυτά πρέπει να ακούγονται για να μην νομίζουν μερικοί ότι είμαστε ηλίθιοι

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

1. πρέπει να είναι class 2 ή 4

2. μπορείς να την βάλεις αλλά ίσως σου κάνει κάποια, σχεδόν απαρατήρητα, σπασίματα όταν τραβάς HD video

3. ακόμα δεν έχεις δει την πλήρη φωτεινότητα και ούτε θα την δεις, επειδή δουλεύει συνέχεια ο αισθητήρας φωτεινότητας, για να τον απενεργοποιήσεις μπορείς να κατεβάσεις αυτό: https://market.android.com/details?id=com.hatcyl.android.Disable_Auto_Brightness

4. οι εφαρμογές ενημερώνονται από το μάρκετ, οι εκδόσεις του κινητού από κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή που δεν θυμάμαι τώρα λινκ

5. ο task killer είναι άχρηστος γενικά στο android όχι μόνο στη 2.2

ευχαριστω για τις απαντησεις σου! το θεμα με την φωτεινοτητα το ανακαλειψα αυφου ξημερωσε και δεν με ενοχλει αφου ειναι ετσι...αλλη μια ερωτηση σε τι φορματ ειναι η sd στο κινητο fat ή fat32???

Παιδιά εχετε το νου σας με την βοδαφον. Η πολιτική της εχει γινει πολυ αυθαίρετη. Οπως και ο φιλος πιο πανω ετσι κι εγω αντιμετωπίζω συμπεριφορά αλαζονική. Οταν πηρα την συσκευη παρατήρησα τα γνωστα προβλήματα επανεκκινήσεων. Την πηγα λοιπον στο κατάστημα την 4η μερα να μου την αντικαταστήσουν λογω DOA. Αμ δε! Την εστειλαν για ελεγχο και μετα απο μια εβδομάδα μου την έφεραν "επισκευασμένη". Καμια διαφορά. Το πρόβλημα παρέμενε. Τους την ξαναπάω πισω και ενω ο πωλητής μου ειχε πει οτι αν μια επισκευασμένη συσκευή εμφανίσει το ιδιο πρόβλημα αντικατασταται αμέσως, αυτοι την έστειλαν και παλι για ελεγχο. Τους εχω παρει τηλ στα κεντρικά αλλα δεν βγαζω ακρη. Να μην μακρηγορώ αλλο. Απλά να είστε έτοιμοι για ταλαιπωρία σε περίπτωση που πέσετε σε προβληματικό κομμάτι. Εγω πάντως αν δεν μου την αντικαταστήσουν την Δευτέρα παω για καταγγελία μέσω ΙΝΚΑ. Edited by MonDeChristo

SOS!!! ξαφνικα το κινητο μου δεν μπαινει στην καμερα,για την ακριβεια παταω να ανοιξει και μαυριζει η οθονη και δεν παει ουτε πισω η μονη επιλογη ειναι σβησιμο της συσκευης...πως μπορω να περασω παλι ολα οσα ειχε το κινητο ωστε αν χρειαστει να το παω στην βονταφον?αυτο εγινε καθως αλλαξα μνημη στην συσκευη και η δικη του μπηκε σε αλλη συσκευη...το format της sd ειναι fat32 μηπως πρεπει να αλλαχθει και αν ναι πως μπορω να το κανω

τελικα εκανα εγκατασταση με το SEUS και το κινητο ηρθε στα ισια του μαλλον μ@@@ια δικη μου ηταν καθως δεν μου ειχε κανει κανενα restart οπως αναφερουν πολλοι...ευτηχως ολα καλα τωρα...

Edited by ocean22

δεν το πιστευω μετα απο ενα μινα εχω στα χερια μου το μπλε:ninja::lol: τελικα παντοσ αξιζε η αναμονη:D μπορειτε να μου προτινεται ενα καλοδιο microhdmi to hdmi απο ελλαδα αλλα φτινο:p

Καλημερα παιδια! Διάβασα αυτο στο site της sony:http://developer.sonyericsson.com/wp/2011/12/15/ice-cream-sandwich-alpha-rom-available-for-unlocked-xperia-phones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ice-cream-sandwich-alpha-rom-available-for-unlocked-xperia-phones

και πιο κατω γραφει:

Also, if you unlock the boot loader, you will not be able to download and install the final Ice Cream Sandwich software upgrade from Sony Ericsson.

Αν η sony μας δώσει το android 4 για το κινητό μας πιος ο λογος να κάνουμε ρουτ και τέτοια; και να μην περιμένουμε!

Περί επανεκκινήσεων...

These restart issues you experience may be caused by an unexpected memory behavior and for this a new software release (4.0.2.A.0.6x) will be made available to improve the memory management. This goes for Xperia neo V and some other phone models with similar software.

The roll out of this is planned to start early next year - but please note that a software release depends on operator approval and timeline. All will not get it at the same time and I currently have no way to foresee when certain phones will get it.

The software will be made available via both PC Companion and FOTA (if supported by your operator).

This is all info I have for the time being.

http://talk.sonyericsson.com/thread/27652?tstart=0

Πηρα τηλεφωνω και το εχουν διαθεσιμο στη vodafone σε μπλε kαι αυριο λεω να παω να το παρω,να ρωτησω κατι ,στο ομνια το ι900 υπηρχε το nodata και διαλεγεσ εσυ ποτε θα αφησει το κινητο θα συνδεεται στο ιντερνετ με 3g ,υπαρχει κατι αντοιστιχο για το neo v,για να μην ειναι συνεχεια συνδεδεμενο?επεισης θα ηθελα αν εχει καποιος λινκ για το πως γραφομαστε στο adroid market?επισης αν παραγγειλω θηκεςσ,καπακια,ζελατινεσ απο ebay αλλα εκτοσ ΕΕ(αμερικη,κινα) θα πληρωσω δασμους?αλλεσ ερωτησεις αφου το παρω... Edited by Zaxos7

@zaxos βάλε το 3G WATCH DOG. Δωρεάν και άψογο για να παρακολουθείς τα data/ΜΒ σου.

Ερωτηση δική μου τώρα:

Το πήρα root.

α. Ποιες εφαρμογές να βγάλω απο μέσα (ξέρετε εσεις οι ψαγμένοι) και πώς?

β. Πως προσθέτω/αφαιρώ Desktop οθονη? (αρχικές οθόνες που πας περα-δώθε αριστερά δεξία)

που μπορω να βρω καρτες μνημης για το κινητο??..(ελληνικο καταστημα)

κατα προτιμηση public η κατι γνωστο..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλημερα παιδια! Διάβασα αυτο στο site της sony:http://developer.sonyericsson.com/wp/2011/12/15/ice-cream-sandwich-alpha-rom-available-for-unlocked-xperia-phones/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ice-cream-sandwich-alpha-rom-available-for-unlocked-xperia-phones

και πιο κατω γραφει:

Also, if you unlock the boot loader, you will not be able to download and install the final Ice Cream Sandwich software upgrade from Sony Ericsson.

Αν η sony μας δώσει το android 4 για το κινητό μας πιος ο λογος να κάνουμε ρουτ και τέτοια; και να μην περιμένουμε!

Μην ανησυχείς. Μπορείς να το ξε-ρουτάρεις ανα πάσα ώρα και στιγμή!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Λοιπον παιδια το πηρα τελικα το κινητακι και σε 2 μερουλες του τα κανα ολα!!Το rootαρα σε 15 δευτερα με τον εκπληκτικο οδηγο πανευκολα και απροβληματιστα (οσο θυμαμαι τι ειχα περασει για να flashαρω το Arena μου τρελαινομαι) , του περασα Sygic Aura με ελληνικη πλοηγηση , κατεβασα και ακτι εφαρμογες και ολα καλα!!Ουτε τριξιματα ουτε restart ουτε τπτ!Φτου να μη το ματιασω!Εχω 2 αποριες που θελω βοηθεια...

1η : Ποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες του κινητου να σβησω για να μη φορτωνει τοση μνημη?Εννοειται οτι κατεβασα Titanium Backup...

2η : Αντι για task killer χρησιμοποιω το Autokiller memory αφου το θεωρω ασφαλεστερο και καλυτερο συμφωνα παντα με αυτα που διαβασα...Το εχω ρυθμισει στο προφιλ Extreme...Ειναι οκ ή ειναι πολυ για το συγκεκριμενο?

Αααααα και θελω και ενα καλο widget καιρου σε φαση Htc αν εχετε να προτεινετε κατι...

Υ.Γ. Τετοια πλακα με κινητο εχω να παθω απο τοτε που πηρα το 5800 μετα το Κ750i που ειχα...Κανει τα παντα και συμφερει!! 15,60 μου βγηκε με την επιδοτηση!!

Πειτε κατι ρε παιδια!

Πειτε κατι ρε παιδια!

μην σβησεις κατι το οποιο εχει να κανει με την google!

Ειναι απο αλλο member στο θεμα του xperia mini/pro.πιθανον να υπαρχουν κοινα αρχεια.:

ακολουθεί η λίστα με τις εφαρμογές που απεγκατέστησα από το st15i μου (αφού έκανα ρουτ) με τη βοήθεια του Titanium Backup:

1. Chinese Keyboard

2. Facebook Add-ins: Calendar Sync, Games&Apps, Music&Video

3. Fun & Downloads

4. PopCap Installer / Games PopCap (απεγκαταστήστε πρώτα το πρώτο γιατί αν ξεκινήσετε από το games θα κρασάρει το magicbox installer)

5. Homescreen Tips

6. Liveware Manager (διαχείριση ειδικών αξεσουάρ SE, υπάρχει στο μάρκετ αν θέλετε να το ξανακατεβάσετε)

7. News & Weather

8. POBox Touch (ξηλώνει αυτόματα και το Japanese keyboard system\app)

9. Retail Demo,

10. Sakura, (νομίζω είναι σκιν για τα ανατολίτηκα πληκτρολόγια)

11. Store (ξηλώνει το Play Now),

12 UEFA.com

13. Update Center (είναι για update over the air, προφανώς μπορούμε ακόμα να κάνουμε update μέσω pc (SEUS ή PC comp)

14. Video Unlimited (το δοκίμασα 2 φορές μέσω wifi και μου έβγαλε οτι το region μου δεν υποστηρίζεται! Το music unlimited δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά αν και αυτό δεν λέει, θα πάρει πόδι),

15. weather widget (δεν βρίσκω χρησιμότητα στο widget, τρώει μπαταρία και data για να ανανεώνεται.... όσοι θέλετε καιρό το κρατάτε)

16. woody (όπως το sakura)

17. xperia hot shots (δεν έχω ιδέα σε τι χρησιμεύει αυτό το πράμα)

18. McAfee Antivirus

Με τα παραπάνω εξοικονόμησα περίπου 25 ΜΒ στην system memory και 10 στην internal (τα νούμερα δεν θα σας βγούν ακριβώς γιατί είχα ήδη εγκαταστήσει root explorer, roadsync (5,22 MB), Titanium bkp (4,73 mb) και Quick Settings πριν ξεκινήσω τα σβησίματα).

Αν κάποιος θέλει να προχωρήσει περαιτέρω για άλλα 5 ΜΒ (εγώ προς το παρόν τα άφησα):

19. Sync Wizard 212 KB (αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το SE online backup),

20. Track id 2,44 MB

καλο το autokiller (τουλαχιστον πολυ καλυτερο απο το να σκοτωνεις εφαρμογες με task killer) αλλα εγω αποφασισα μετα απο πολυ καιρο χρησης,να μην το χρησιμοποιω.εχεις ενα πολυ γρηγορο κινητο.δεν υπαρχει λογος να το περιοριζεις.σβησε το autokiller και δες αν εχεις προβλημα με αποκριση και λοιπα.και μετα εγκατεστησε το και δες αν λυνει τα προβληματα.εγω προσωπικα δεν ειδα διαφορα.ισα ισα που μερικες φορες αργουσαν να φορτωσουν οι εφαρμογες στην αρχικη οθονη.εχω δοκιμασει και strict και extreme και σχεδον ολες τις τιμες.τελικα το αφαιρεσα.:)

προσωπικη γνωμη.

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

@Konstantinoslp ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα!Η αληθεια ειναι οτι με το autokiller δεν ειδα καμια βελτιωση οπως δεν ειδα και με το task killer!Με βλεπω να το βγαζω και αυτο αφου ειναι και εναντια στη γενικοτερη φιλοσοφια του Android.Με απεγκαταστασεις θα δω τι θα κανω...Κανα widgetακι για καιρο σε στυλ Htc εχεις να προτεινεις?Γιατι αυτο που εχει εγκατεστημενο ειναι ψιλομουφα...ΑΑ και κατι τελευταιο...Στο widget του καιρου εχω ρυθμισει να κανει ανανεωση καθε 12 ωρες...Αν εχω την μεταφορα δεδομενων ανενεργη οταν περασουν οι 12 ωρες την ανοιγει μονο του ή δεν ανανεωνει και δειχνει αυτα που εχει με την τελευταια ανανεωση?Και κανενα widget για μετρηση μεταφορας δεδομενων?Ευχαριστω!!

Προτεινετε μου μια μπαταρια για το κινητο, απο καταστημα της Ελλαδας, γιατι ο,τι και αν εκανα η μπαταρια μου κραταει πολυ λιγο

καποιος please...

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...