Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ S.E ΑΛΛΑ ΕΧΩ 2 ΑΠΟΡΙΕΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ.

1. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ(ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΟΚΙΑ) Η ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?

2.ΤΟ GPS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΒ Η ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ WIFI?ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS?Η ΝΟΚΙΑ πχ ΜΕ ΤΟ OVI MAP ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΥΤΕ kb ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.

ναι και στα 2!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τα xperia neo v και xperia neo παίρνουν τις ίδιες θήκες;

Ναι ίδια είναι.Και μιας και το φερε η κουβέντα,που μπορούμε να βρουμε θήκη για το λευκό;

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

major. το πλαστικο μερος που ειναι ασημι εκει που δεν ειναι τα κουμπια volume up-down,η αλλη πλευρα αμα την πιεζετε τριζει λιγο ισα-ισα που ακουγετε τι λετε?

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα πηρα μια καρτελα Depon και εκοψα τρια μικρα κομματακια απο την καρτελα το ασημι μερος και τα εβαλα αναμεσα στο ασημι πλαστικο και στην συσκευη εχει μικρα κενα και απο τοτε δεν τριζει καθολου εχει γινει τελειο.

Mobile gadget freak!!!

Πάντως η ζήτηση το εξαφάνισε από το e-shop της vodafone... Λογικά σε καμιά εβδομάδα θα εμφανιστεί πάλι...

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα πηρα μια καρτελα Depon και εκοψα τρια μικρα κομματακια απο την καρτελα το ασημι μερος και τα εβαλα αναμεσα στο ασημι πλαστικο και στην συσκευη εχει μικρα κενα και απο τοτε δεν τριζει καθολου εχει γινει τελειο.

:lol:Τρελή σκέψη!

Οπότε αύριο που θα το πάρω να πάω μια βόλτα και από το φαρμακείο της γειτονιάς!

Πιστεύω ότι θα είναι ότι καλύτερο μετά το LG P500 .

Ερώτηση 1: Με τον μανίσιο launcher, πώς μπορώ να προσθαφαιρέσω οθόνες;

Ερώτηση 2: Πώς μπορεί να γίνει να μην εμφανίζεται η ειδοποίηση για αναπάντητη κλήση από τον μανίσιο dialer στην notification bar;

ClockWorkMod Recovery 5.0.2.6 Easy installation for Xperia NEO/NEO V

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364509

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Sony Xperia Z5 Premium

Ερώτηση 1: Με τον μανίσιο launcher, πώς μπορώ να προσθαφαιρέσω οθόνες;

Ερώτηση 2: Πώς μπορεί να γίνει να μην εμφανίζεται η ειδοποίηση για αναπάντητη κλήση από τον μανίσιο dialer στην notification bar;

ClockWorkMod Recovery 5.0.2.6 Easy installation for Xperia NEO/NEO V

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364509

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

επειδη ειμαι ασχετος στα android τι ακριβως κανει αυτο ClockWorkMod Recovery 5.0.2.6 ?

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

επειδη ειμαι ασχετος στα android τι ακριβως κανει αυτο ClockWorkMod Recovery 5.0.2.6 ?

εχοντας CWM μπορεις να κανεις εγκατασταση αρχειων απο την sd_card του κινητου καθως και να κανεις wipe data και αλλες τετοιες ιστοριες που ειναι απαραιτητες σε περιπτωση που θες να εγκαταστησεις καποια costum rom, καποιον kernel κτλ..

edit: μολις ειδα οτι ο συγεκριμενος οδηγος δεν ξεκλειδωνει τον bootloader του κινητου. ξερει κανεις τι περιορισμους εχει ενας κλειδωμενος bootloader σε σχεση με εναν unlocked?

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

ποιο αναλιτικα τ εχω καποιες μερες και εχει καποια προβληματα

1 εχει ραμ 300 αντι για 512

2 ι μπαταρια μ βγαζει μια μερα χωρις πολυ χρισι

3 δεν εχει 3g δικτυο

4 ι καρτα sd εχει ελευθερω μονο 900 κ δεν μπορο να τα διαγραπσο

εχει κανενας τ ειδια;

και τελευταιο κανενα καλο gps xωρις συνδεση ιντερνετ;

Edited by bil11

Καλησπέρα παιδιά,

ψήθηκα και γω και θα το πάρω το κινητό.

Το ερώτημα είναι σε ποιο χρώμα. Σκέφτομαι να πάρω το σκούρο μπλε, δεν μου αρέσει το μαύρο σε κινητό!

Επίσης, έχει ενημερωθεί κανείς πότε θα το ξαναφέρει η vodafone;

θα μπορουσε καποιος να πει πως βαζο αυτα τα themes εχο κανει το κινητο root τι αλλο πρεπει να κανο δεν ξερο καλα αγγλικα :/
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

ποιο αναλιτικα τ εχω καποιες μερες και εχει καποια προβληματα

1 εχει ραμ 300 αντι για 512

2 ι μπαταρια μ βγαζει μια μερα χωρις πολυ χρισι

3 δεν εχει 3g δικτυο

4 ι καρτα sd εχει ελευθερω μονο 900 κ δεν μπορο να τα διαγραπσο

εχει κανενας τ ειδια;

και τελευταιο κανενα καλο gps xωρις συνδεση ιντερνετ;

1. Ορισμενα καταλαμβανονται απο το λειτουργικο και αλλα apps ουτως ή αλλως

2. Περιεργο μου φαινεται. Με μετρια χρηση εβγαλα 2,5 μερες. Αν και ειναι αρχη ακομα. Παρολα αυτα τα παει πολυ καλα σ αυτο τον τομεα σε σχεση με αλλα androids.

3. Φαινεται να μην τα παει τελεια εδω, οντως.

4. Μονο ; Εννοεις αυτη που εδινε των 2 MB ;

Guest alexmi900
Καλησπέρα παιδιά,

ψήθηκα και γω και θα το πάρω το κινητό.

Το ερώτημα είναι σε ποιο χρώμα. Σκέφτομαι να πάρω το σκούρο μπλε, δεν μου αρέσει το μαύρο σε κινητό!

Επίσης, έχει ενημερωθεί κανείς πότε θα το ξαναφέρει η vodafone;

η συσκευη δεν κυκλοφορει σε μαυρο χρωμα.το λευκο που χω ειναι αρκετα καλο αν και καποιες φορες δινει την αισθηση της πλαστικουρας.παντως και το μπλε φαινεται ωραιο

η συσκευη δεν κυκλοφορει σε μαυρο χρωμα.το λευκο που χω ειναι αρκετα καλο αν και καποιες φορες δινει την αισθηση της πλαστικουρας.παντως και το μπλε φαινεται ωραιο

μόνο το άσπρο φέρνει η vodafone;

edit: είδα στο site έχει και το μπλε. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ από το άσπρο.

Edited by barca10

3 δεν εχει 3g δικτυο

δεν εχει 3G δυκτιο??? τι κανουμε τοτε?

εδω γιατι τα λεει αυτα?

Γρήγορο internet με πλήρεις δυνατότητες

Άμεση πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους μέσω 3G ή WiFi, χάρη στο εξαιρετικά γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης της Google. Με το Adobe Flash το τηλέφωνό σας μοιάζει πια με κανονικό υπολογιστή και μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικό ήχο και βίντεο. Μεταβείτε από ένα παράθυρο σε άλλο, επιλέγοντας μεταξύ πολλών. Κάντε μεγέθυνση και σμίκρυνση στην οθόνη πολλαπλής αφής με τη λειτουργία τσίμπημα/ζουμ. Θέλετε να περιηγηθείτε στο web με άλλο τρόπο; Πραγματοποιήστε λήψη του web browser της επιλογής σας από το Android Market™.

Έχει βρε παιδιά, ξέρετε κανένα κινητό αυτής της κατηγορίας να κυκλοφορεί και να μην υποστηρίζει 3G;

Sent from my Neo V using Tapatalk

δεν το βρισκω πουθενα διαθεσιμο.

η vodafone ειπε μεσα στην εβδομαδα παλι:O

απο θεμα μπαταριας ποσο σας κραταει??

Edited by aris_21
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest alexmi900
δεν το βρισκω πουθενα διαθεσιμο.

η vodafone ειπε μεσα στην εβδομαδα παλι:O

απο θεμα μπαταριας ποσο σας κραταει??

1,5 μερα με απαιτητικη χρηση

ελπιζω την Πεμπτη να το εχω στα χερια μου!!!! εχω παραγγειλει το σκουρο μπλε... ανυπομονω!!! το βαρεθηκα πια το Χ8.....

το παρειγγειλα και γω με αναβαθμηση σε μπλε και το περιμενω μεσα στην εβδομαδα. ( εις αναμονη του σπουδαιου λοιπον):)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

περιμένωντας την Vodafone να γεμισει τις αποθηκες εχω και εγω να κανω μια ερωτηση στα παιδια που το έχουν ηδη,

ραδιο χωρις ακουστικα παιζει?

το ρωταω γιατι εχω συνηθίσει να ξυπναω με ραδιο και φανταζομαι πως δεν θα μπορω να το επιλεξω για ξυπνητηρι.

και επειδη φανταζομαι πως δεν θα γινεται -ξερουμε κανενα application που να το κανει αυτο?? -μιλαω για FM ραδιο οχι ιντερνετικο

cheers

περιμένωντας την Vodafone να γεμισει τις αποθηκες εχω και εγω να κανω μια ερωτηση στα παιδια που το έχουν ηδη,

το ρωταω γιατι εχω συνηθίσει να ξυπναω με ραδιο και φανταζομαι πως δεν θα μπορω να το επιλεξω για ξυπνητηρι.

και επειδη φανταζομαι πως δεν θα γινεται -ξερουμε κανενα application που να το κανει αυτο?? -μιλαω για FM ραδιο οχι ιντερνετικο

cheers

χρειαζεται ακουστικα για το ραδιο

Coolpad F1 (8297W)

cheers

δυστυχως δεν γινεται γιατι τα ακουστικα ειναι η κεραια ;)

μετα μπορεις να βαλεις,βεβαια,ανοιχτη ακροαση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...