NIK_TAX Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) εισαι σίγουρος? εδώ λέει οτι έχει.... http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/lumia610/specifications/ επιβεβαίωσε μου σε παρακαλώ αν είσαι κάτοχος του κινητού (η καπιος που είναι) γιατι ψάχνομε να το αγοράσω ααα και κάτι ακόμα παίρνει κανονική σιμ έτσι? όχι σαν του αι φονε ε? Edited December 27, 2012 by NIK_TAX Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Και αυτόματη εστίαση έχει (στο κέντρο της οθόνης) και επιλεκτικά σε κάποιο σημείο κάνοντας touch επάνω του. Γυαλί Corning Gorilla έχει. Sim δέχεται mini όχι κανονική, θα σου κοστίσει 5€ η καινούρια ή 10€ αν θες να έχεις ταυτόχρονα mini και κανονική. Αλλά το Lumia 620 υπερτερεί όμως δεν ξέρω τιμή... Edited December 28, 2012 by kosgav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Γεια σας παιδια ... το viber δεν υποστηριζει κλησεις σε αυτο το κινητο Ειναι η version 2.1 .... Ενναλακτικη για δωρεαν κλησεις ??? EDIT Εχει βγει και κανονικο viber DELETE IT Edited December 30, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadethas Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Καλημέρα και καλη χρονιά!! Έχονταs επιδότηση από την Vodafone 170 ευρώ ψάχνομαι για αυτό το κινητό και θέλω να ρωτήσω μερικα πράγματα. 1. Μπορώ να μεταφέρω αρχεία (εικόνεs και τραγούδια) από τον υπολογιστή μου στο κινητό? 2. Πωs τα μεταφέρω έχει καλώδιο το κινητό να συνδεέται με τον υπολογιστή? 3. Τα τραγούδια αν είναι ολόκληρα παίζουν από το κινητο? 4. Τα τραγούδια άμα τα έχω κομμένα στα 30 δευτερ. από τον υπολογιστή μου μπαίνουν σαν ήχο κλήσηs? 5. Οι εικόνεs που θα περάσω μπαίνουν σαν φόντο στην οθόνη? Η όλα πρέπει να περασουν μέσα από το zune. Οπωs βλέπεται με ενδιαφέρει το κινητό γιατι έχω ακούσει οτί έχει το καλύτερο ηχείο σε αυτή την κατηγορία. Και όπωs το σύγκρινα με το lg-l5 kai samsung (σε μαγαζί τηs vodafone) τουs ρίχνει στα αυτιά σε ήχο. Έκτοs αν μου προτίνεται εσείs κάτι αλλο se smartphones. Άπο δόνηση πωs πάει είναι δυνατή?(για να το ακούω λόγο τηs δουλειάs μου). Ευχαριστώ και καλή χρονιά!!!!! Edited January 1, 2013 by megadethas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Σε όλα ναι φίλε !!! Και ναι όλα πρέπει να περάσουν μέσα απ το Zune !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Σε όλα ναι φίλε !!! Και ναι όλα πρέπει να περάσουν μέσα απ το Zune !!! Πως γίνεται να περάσω μουσική κ εικόνες απο το zune όμως...Μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ή τα κάνεις συγχρονισμό με τον υπολογιστή σου ή απλά drag 'n drop μόνο τα αρχεία που θέλεις. Αν πας στη συλλογή του Zune, πρέπει να έχει τα αρχεία του υπολογιστή σου... Από 'κει και πέρα αυτά που θες τα ρίχνεις στο εικονίδιο του κινητού κάτω αριστερά... Δεν καταλαβαίνω που κολλάς... Μπορείς να διαβάσεις και manual της microsoft... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ή τα κάνεις συγχρονισμό με τον υπολογιστή σου ή απλά drag 'n drop μόνο τα αρχεία που θέλεις. Αν πας στη συλλογή του Zune, πρέπει να έχει τα αρχεία του υπολογιστή σου... Από 'κει και πέρα αυτά που θες τα ρίχνεις στο εικονίδιο του κινητού κάτω αριστερά... Δεν καταλαβαίνω που κολλάς... Μπορείς να διαβάσεις και manual της microsoft... Το εκανα drag 'n drop τελικα. Ξερεις αν χρειαζεται καρτα σιμ για να γινει εναβαμθιση σε ενα wph;Πηρα ενα 8X απο τη δουλεια και επειδη στο καταλληλο θεμα δε βλεπω κινηση σε ρωταω αν ξερεις. Παω να κανω αναβαθμιση ota αλλα δε γινεται κ λεω μηπως φταει που δεν εχω σιμ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δεν νομίζω οτι χρειάζεται sim... Αν υπάρχει αναβάθμιση διαθέσιμη και αν είναι ota είναι άλλο θέμα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δεν νομίζω οτι χρειάζεται sim... Αν υπάρχει αναβάθμιση διαθέσιμη και αν είναι ota είναι άλλο θέμα... Υπαρχει ναι εχει βγει κ αρθρο...Πως αλλιως μπορω να το δω και να το αναβαθμισω; Με συνχωρεις που ρωταω αλλα δε σκαμπαζω απο wph. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s80johnny Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μόνιμα η επιλογή 3G (αποκλειστική σύνδεση δικτύου μέσω 3G και όχι 2G); Έχω το cosmote τέλειο σήμα στο υπόγειο, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με 3G, όμως (αν δεν έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση) το κινητό είναι μονίμως εκτός δικτύου. [το router του τέλειου σήματος το έχω δοκιμάσει με άλλες συσκευές και δουλεύει, άρα το πρόβλημα πιθανολογώ ότι είναι στις ρυθμίσεις του κινητού]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Με την δικιά σου sim σε άλλο κινητό δοκίμασες? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s80johnny Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δυστυχώς, δεν έχω άλλο κινητό με mini sim που χρησιμοποιεί το Lumia.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι ενεργοποιημένο το 3G και στην συσκευή και στην sim... Δεν ξέρω τι άλλο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s80johnny Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Κατ' αρχήν, ευχαριστώ για τη βοήθεια! Στη sim δε θα έπρεπε να είναι ενεργοποιημένο ήδη; Τουλάχιστον από την Cosmote (που δική τους είναι η sim στο κάτω κάτω) δεν μου το πρότειναν ως πιθανό πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν είναι καινούργια η sim τότε δεν θα χεις προβλημα... Δοκίμασε να ρωτήσεις και σε κάποιο Nokia Care αν δεν βρεις άκρη... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s80johnny Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μόλις με ενημέρωσαν από την Cosmote ότι, επειδή η αλλαγή της συσκευής έγινε μετά την εγκατάσταση και αρχική λειτουργία του 'τέλειου σήματος', πρέπει να ξε-δηλωθεί και να ξανα-δηλωθεί ο αριθμός που αντιστοιχεί στην sim (παρόλο που παραμένει ίδιος) για να αναγνωρίζεται από την κεραία του 'τέλειου σήματος'. Αν δουλέψει τελικά θα το αναφέρω κι εδώ, μήπως κάποιος αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ρυθμισεις --> κινητη τηλεφωνια --> μεγ ταχυτ συνδεσης --> 3G. Αυτο ειναι νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 παιδια μολις πηρα το κινητο ολα μια χαρα, αλλα οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη ή απο 3g ή απο wifi μου λεει οτι δεν γινεται γιατι πρεπει να εχω απενεργοποιημενο τη λειτουργια πτησης. η λειτουργια πτησης ειναι απαενεργοποιημενη. το εκανα restart το εκλεισα το ανοιξα ξανα αλλα τιποτα. εχω βαλει και το email μου κανονικα, αλλα τιποτα. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Κάτσε γιατί έχουμε θεματάκια με το marketplace αυτες τις μερες... Άστο για αύριο. Αν και παράξενο μήνυμα σου βγάζει... Μπορεί να μην γλυτώσεις το hard reset... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 δοκιμασε μηπως και ενεργοποησεις και απενεργοποιησεις τη λειτουργια πτησης μηπως και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ναι το δοκιμασα αλλα τιποτα.. αα υπαρχει προβληματακι γενικα με το market place σημερα... επομενως το κοιταω τις επομενες μερες και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s80johnny Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μόλις με ενημέρωσαν από την Cosmote ότι, επειδή η αλλαγή της συσκευής έγινε μετά την εγκατάσταση και αρχική λειτουργία του 'τέλειου σήματος', πρέπει να ξε-δηλωθεί και να ξανα-δηλωθεί ο αριθμός που αντιστοιχεί στην sim (παρόλο που παραμένει ίδιος) για να αναγνωρίζεται από την κεραία του 'τέλειου σήματος'. Αν δουλέψει τελικά θα το αναφέρω κι εδώ, μήπως κάποιος αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα. Για όποιον έχει σχετικό πρόβλημα (αν και δεν αφορά αποκλειστικά το Lumia 610) η λύση ήταν πράγματι αυτή - όλα λειτουργούν κανονικά πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδια υπαρχει κανα νεο για διορθωσεις των προβληματων που παρουσιαζονται στο τηλεφωνο? το πηρα δωρο στην γυναικα και θα το παρει μεσα στις μερες και θελω να το σεταρω. το επελεξα πολυ βιαστικα γιατι δεν ειχα πολλες επιλογες στην κοσμοτε μονο αυτο και το htc desire c. διαβασα ολα τα ποστ και μαλλον νιωθω περιεργα με την κακη εννοια...για την επιλογη. βεβαια και απο την αλλη 90€ εδωσα οποτε προσπαθω να τα ζυγισω ετσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδια υπαρχει κανα νεο για διορθωσεις των προβληματων που παρουσιαζονται στο τηλεφωνο? το πηρα δωρο στην γυναικα και θα το παρει μεσα στις μερες και θελω να το σεταρω. το επελεξα πολυ βιαστικα γιατι δεν ειχα πολλες επιλογες στην κοσμοτε μονο αυτο και το htc desire c. διαβασα ολα τα ποστ και μαλλον νιωθω περιεργα με την κακη εννοια...για την επιλογη. βεβαια και απο την αλλη 90€ εδωσα οποτε προσπαθω να τα ζυγισω ετσι! μια χαρα ειναι το κινητακι και με καλη μπαταρια πανεμορφο ποιοτικο!θα το χαρει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts