keysmith Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ναι εχει δικαιο φιλε Mivas.Η εκδοση που ειχα ηταν παλια.Οταν εβαλα την ιδια με τη δικιά σου,ολα ηταν ΟΚ. Ενα αλλο θεμα που με απασχολει και δε μπορω να το λυσω (σα γκαβονεος που ειμαι σε αυτο το τομεα:lol:) ειναι οτι δε μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα (3G).Εστειλα μηνυμα "INTERNET" στο 1333 αλλα μου ζηταει κωδικο και δε μπορω να τον βρω.Ο κωδικός σε sms είναι δουλειά της cosmote και αν θυμάμαι από ένα φίλο μου είναι 1 (ένα). Μπορείς και με το χέρι να περάσεις ρυθμίσεις (να φτιάξεις profile) το sms δεν είναι απαραίτητο. google για τις ρυθμίσεις. εγώ με q δεν μπόρεσα να το ρυθμίσω με sms παρά χειροκίνητα. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ο κωδικός σε sms είναι δουλειά της cosmote και αν θυμάμαι από ένα φίλο μου είναι 1 (ένα). Μπορείς και με το χέρι να περάσεις ρυθμίσεις (να φτιάξεις profile) το sms δεν είναι απαραίτητο. google για τις ρυθμίσεις. εγώ με q δεν μπόρεσα να το ρυθμίσω με sms παρά χειροκίνητα. Ναι εχεις δικαιο φιλε μου.Ο κωδικος ηταν τελικα το 1.Το θεμα ειναι οτι ενω εχω βαλει λειτουργια 3G και εχω ενεργοποιησει απο τη κυλιομενη μπαρα τη "Συνδεση δεδομενων",μου βγαζει παλι "σφαλμα συνδεσης" και παρατηρω οτι διπλα απο τις μπαρες που δειχνουν την ισχυ του σηματος,υπαρχει η ενδειξη 3G αλλα απο κατω εχει 2 διακεκομμενες γραμμες (πραγμα που φανταζομαι οτι ειναι λογω αδυναμιας συνδεσης).Εχουμε καμια προταση για το αν πρεπει να ρυθμισω τιποτε αλλο?Δε τολμω να φανταστω οτι θεμα η συσκευη...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 μπα, απλά δεν πήρε σωστά το sms. Φτιάξ'το με το χέρι το προφιλ και θα είσαι οκ.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 μπα, απλά δεν πήρε σωστά το sms. Φτιάξ'το με το χέρι το προφιλ και θα είσαι οκ.. Επειδη εχω την εντυπωση οτι μπορει να μη κανω κατι σωστα,υπαρχει κανενας οδηγος για να κανω τις ρυθμισεις? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πας ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα->ρυθμίσεις->Προορισμοί δικτύου->διαδύκτιο->+ κουμπί για "νέο"->Οχι στο αυτόματο->επιλέγουμε επιλογή δεδομ. φικτ κινητής τηλ και βάζουμε τα ακόλουθα για cosmote Όνομα σύνδεσης : Cosmote Internet Όνομα σημείου πρόσβασης: internet Αυτόματη χρήση : Ενεργοποίηση Όνομα χρήστη : αφηστε κενο Απαίτηση κωδικού σε κάθε σύνδεση χρήστη: Απενεργοποίηση Κωδικός : αφηστε κενο 03) Επιλογή [Προχωρημένες ρυθμίσεις] . Εισαγάγετε τα ακόλουθα στοιχεία: Ρύθμιση Proxy : Χωρίς proxy Το νέο προφίλ έχει αποθηκευτεί . Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί. Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας COSMOTE internet είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε πάλι το κινητό σας. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Πας ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα->ρυθμίσεις->Προορισμοί δικτύου->διαδύκτιο->+ κουμπί για "νέο"->Οχι στο αυτόματο->επιλέγουμε επιλογή δεδομ. φικτ κινητής τηλ και βάζουμε τα ακόλουθα για cosmote Όνομα σύνδεσης : Cosmote Internet Όνομα σημείου πρόσβασης: internet Αυτόματη χρήση : Ενεργοποίηση Όνομα χρήστη : αφηστε κενο Απαίτηση κωδικού σε κάθε σύνδεση χρήστη: Απενεργοποίηση Κωδικός : αφηστε κενο 03) Επιλογή [Προχωρημένες ρυθμίσεις] . Εισαγάγετε τα ακόλουθα στοιχεία: Ρύθμιση Proxy : Χωρίς proxy Το νέο προφίλ έχει αποθηκευτεί . Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί. Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας COSMOTE internet είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε πάλι το κινητό σας. Σε ευχαριστω πολυ φιλεμου!Τις εκανα τις ρυθμισεις αλλα δυστυχως τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 σβήσε τυχών άλλα προφιλ. Βεβαιώσου ότι έχεις ανοικτά τα data (βελάκια από την κουρτίνα) και κάνε καλού κακού ένα restart το κινητό. Υ.Γ. Βεβαιώσου ότι έχεις σωστή ώρα, ημερομηνία, έτος (στα android έχει αυτό σημασία πχ για να παίξει το play και γενικά τα certificates αλλά ποτέ δεν ξέρεις) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 σβήσε τυχών άλλα προφιλ. Βεβαιώσου ότι έχεις ανοικτά τα data (βελάκια από την κουρτίνα) και κάνε καλού κακού ένα restart το κινητό. Υ.Γ. Βεβαιώσου ότι έχεις σωστή ώρα, ημερομηνία, έτος (στα android έχει αυτό σημασία πχ για να παίξει το play και γενικά τα certificates αλλά ποτέ δεν ξέρεις) Τα εκανα ολα αυτα και δυστυχως τιποτα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 αποκλείεται να έχει το κινητό πρόβλημα. Κάτι κάνεις λάθος. Μπορείς να δοκιμάσεις και 2g only. να υποθέσω δεν έχει απενεργοποιημένα τα δεδομένα από τον πάροχο? (να είχε δλδ κάποτε ζητήσει να μην έχεις data). Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.. Οι διακεκομμένες γραμμές από κάτω από το σήμα 3g όντως αντιστοιχούν σε πρόβλημα σύνδεσης. Μπορεί κάποιος με 808 και cosmote να βοηθήσει βλέποντας τι ρυθμίσεις έχει; Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 αποκλείεται να έχει το κινητό πρόβλημα. Κάτι κάνεις λάθος. Μπορείς να δοκιμάσεις και 2g only. να υποθέσω δεν έχει απενεργοποιημένα τα δεδομένα από τον πάροχο? (να είχε δλδ κάποτε ζητήσει να μην έχεις data). Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.. Οι διακεκομμένες γραμμές από κάτω από το σήμα 3g όντως αντιστοιχούν σε πρόβλημα σύνδεσης. Μπορεί κάποιος με 808 και cosmote να βοηθήσει βλέποντας τι ρυθμίσεις έχει; [ATTACH]64007[/ATTACH][ATTACH]64008[/ATTACH] Ο κωδικος νομιζω ειναι κενος . δοκιμασε και το "pass" ομως. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 [ATTACH]64007[/ATTACH][ATTACH]64008[/ATTACH] Ο κωδικος νομιζω ειναι κενος . δοκιμασε και το "pass" ομως. Δυστυχως φιλε Lagoskon τιποτε...Λεω να το φλασαρω μηπως και ειναι θεμα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τι IMEI εχεις? Αν ειναι ...5050... τοτε υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα. Το bluetooth λειτουργει κανονικα? To wifi το χεις κλειστο ή ανοιχτο? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τι IMEI εχεις? Αν ειναι ...5050... τοτε υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα. Το bluetooth λειτουργει κανονικα? To wifi το χεις κλειστο ή ανοιχτο? Ειναι 5051...Το ΒΤ λειτουργει κανονικα.Το wi-fi το εχω κλειστο, αλλα το δοκιμασα και ανοιχτο για να μου φυγει η περιεργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τοτε δε ξερω τι μπορει να φταιει. Πακετο δεδομενων εχεις ενεργο απο το δικτυο ετσι? Ξαναφλασαρε το απο τη σουιτα με πληρη διαγραφη δεδομενων. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Τοτε δε ξερω τι μπορει να φταιει. Πακετο δεδομενων εχεις ενεργο απο το δικτυο ετσι? Ξαναφλασαρε το απο τη σουιτα με πληρη διαγραφη δεδομενων. H τελευταια μου ελπιδα το φλασαρισμα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πριν το φλασσάρεις απλά κάνε μια ολική επαναφορά αλλα πως.. Κάποτε το είχα πάει στην νοκια για ενα πρόβλημα στο ακουστικό όπου μου το είχαν αναβαθμίσει σε λογισμικό. Ομως η αναβάθμιση δεν είχε σβήσει ακριβώς τα παλιά δεδομένα. Ενώ φαινόταν να είχαν χαθεί οι παλιές εφαρμογές μου μέσα στο σύστημα αρχείων φαινόταν φάκελοι από παλιές εφαρμογές. Ολα θα ήταν καλά αν δεν συμπεριφέρονταν περίεργα όπως στο να μην εγκαθιστά πολλές εφαρμογές από το store (τότε λειτουργούσε) και άλλες να μην εκτελούνται (κάποιες ήταν οκ). να μην τα πολυλογώ το έκαναν factory default αλλά με επιλογή να σβήσει δεδομένα και τα πάντα (κάπως σαν να ήταν έξτρα επιλογή). Μετά λειτουργούσε ρολόι και τα κουλά που έκανε εξαφανίστηκαν. Προσπάθησε το αν δεν το έχεις κάνει.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδια επανερχομαι στο ολο θεμα μιας και φλασαρα το κινητο και φαινεται οτι επανηλθε!Ολα πλεον λειτουργουν κανονικα!Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλοδουλευτο, με official ή lagoskon? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 The last Great Nokia.....808!!!!Εγώ παντός το 808 μου και το N8 τα έχω και τα δουλεύω ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Σας ευχαριστω βρε παιδια.Το δουλευω με PureSlim.Ολα καλα μεχρι στιγμης.Απλα οταν βαζω το GPS με ενεργοποιημενα τα δεδομενα,αργει πολυ να βρει τη θεση μου.Ειναι φυσιολογικο?Νομιζα οτι με τα δεδομενα ενεργοποιημενα θα ηταν "σφαιρα".Επισης, θελω να του βαλω ενα screen protector και μια θηκη.Aπο Ελλαδισταν εχουμε καμια δοκιμασμενη λυση? Edited September 22, 2015 by mitsoschios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σας ευχαριστω βρε παιδια.Το δουλευω με PureSlim.Ολα καλα μεχρι στιγμης.Απλα οταν βαζω το GPS με ενεργοποιημενα τα δεδομενα,αργει πολυ να βρει τη θεση μου.Ειναι φυσιολογικο?Νομιζα οτι με τα δεδομενα ενεργοποιημενα θα ηταν "σφαιρα".Επισης, θελω να του βαλω ενα screen protector και μια θηκη.Aπο Ελλαδισταν εχουμε καμια δοκιμασμενη λυση? Θήκη να πάρεις οπωσδήποτε και μάλιστα μια που να προστατεύει το camera module. Η θήκη της Νόκια δυστυχώς είναι δυσεύρετη σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά μπορείς να βρεις άλλες θήκες, αρκεί να καλύπτουν όλη την συσκευή. Στο skroutz έχει κάποιες οικονομικές βλέπω. https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=nokia+808&order_by=pricevat&order_dir=asc Tempered Glass για 808 δεν υπάρχει... Υπάρχουν βέβαια απλά αυτοκόλλητα αντιχαρακτικά με λεία υφή, και κάποια πιο ενισχυμένα με ματ υφή θα έλεγα. Δες κι εδώ αν είναι https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?from=catspan&keyphrase=nokia+808 Για το GPS, αν το χρησιμοποιεί κάποιος έχει καμιά ιδέα; (Δεν το λειτουργώ προσωπικά, πέρα από λίγες εξαιρέσεις...) Καλορίζικο κι εύχομαι όλα να πάνε καλά τώρα. :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σε ευχαριστω πολυ φιλε Mivas!Οσο περνανε οι μερες,βλεπω ποσο ωραια συσκευη ειναι το 808!Αντε,παλι ερωτευτικα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Θηκη παρε αυτη και θα με θυμηθεις: http://www.ebay.com/itm/Black-Matte-TPU-Silicone-Gel-Case-Cover-For-Nokia-PureView-808-/170928495886?hash=item27cc21dd0e Μαλακη TPU gel με τελεια εφαρμογη και φοβερο grip, με το περιγραμμα οθονης απο μπροστα να ειναι glossy σαν το κινητο! Τα σπαει τοσο που πηρα και δευτερη να υπαρχει! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Φίλε Δημήτρη, το 808 είναι κεραυνοβόλος έρωτας! :rolleyes: Μου θυμίζεις εμένα, όταν πριν από 3 χρόνια το ερωτεύτηκα πριν καν το δω πως είναι εμφανισιακά, μιας και είχε βγει ένα teaser με τις φωτογραφικές του ικανότητες! https://www.youtube.com/watch?v=UITXLGvP8hE Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Φίλε Δημήτρη, το 808 είναι κεραυνοβόλος έρωτας! :rolleyes: Μου θυμίζεις εμένα, όταν πριν από 3 χρόνια το ερωτεύτηκα πριν καν το δω πως είναι εμφανισιακά, μιας και είχε βγει ένα teaser με τις φωτογραφικές του ικανότητες! https://www.youtube.com/watch?v=UITXLGvP8hE Φοβερο βιντεο φιλε Mivas!Ειμαι πολυ περιεγος τι ρυθμισεις εχουν κανει στη καμερα του 808 για να κανει τετοιες ληψεις!Στο auto παντως δε το νομιζω.Πρεπει να αρχισω σιγα σιγα να διαβαζω για τις ρυθμισεις της καμερας ετσι ωστε να μαθω ποιες ειναι οι πιο καλες αναλογα τις εκαστοτε συνθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts