rayden Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δε σου λείπει τίποτα. calendar widget δοκιμασμένο που το λειτουργώ εγώ. Το notifications widget υπάρχει, πως και δε το βρήκες? Ή μήπως είναι σε κάποια αναβάθμιση που δεν έχεις κάνει ακόμα? Δεν μπορώ να καταλάβω, το nokia suite δε μου βγάζει κάποια αναβάθμιση και έχω κοιτάξει ξανά και ξανά τα διαθέσιμα widgets. Το firmware είναι το 113.010.1507. Μήπως το widget έχει κανένα περίεργο όνομα στα ελληνικά? Εννοείται ότι θα βάλεις lagoskon firmware. Όταν το πάρεις απόφαση μας λες ότι βοήθεια χρειαστείς. Καταρχήν δε πρέπει να έχεις ελληνικά αφού το πήρες από ebay, σωστά? Αφού το λέτε όλοι με τέτοια σιγουριά, θα το κάνω όσο πιο σύντομα μπορέσω! Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας από κάτι αναφορές που διάβασα κατά καιρούς (όχι απαραίτητα με το lagoscon). Το πήρα από ebay αλλά είναι balkans και ο πωλητής του είχε ήδη περάσει ελληνικά εφόσον ήταν εξ' αρχής διατεθειμένος και του το ζήτησα. Το product code είναι 059Μ973. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω, το nokia suite δε μου βγάζει κάποια αναβάθμιση και έχω κοιτάξει ξανά και ξανά τα διαθέσιμα widgets. Το firmware είναι το 113.010.1507. Μήπως το widget έχει κανένα περίεργο όνομα στα ελληνικά? Αφού το λέτε όλοι με τέτοια σιγουριά, θα το κάνω όσο πιο σύντομα μπορέσω! Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας από κάτι αναφορές που διάβασα κατά καιρούς (όχι απαραίτητα με το lagoscon). Το πήρα από ebay αλλά είναι balkans και ο πωλητής του είχε ήδη περάσει ελληνικά εφόσον ήταν εξ' αρχής διατεθειμένος και του το ζήτησα. Το product code είναι 059Μ973. Το widget λέγεται "ειδοποιήσεις". Τσέκαρε μία πάλι. Με τη μπαταρία μάλλον θα δεις ελάχιστη βελτίωση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Το widget λέγεται "ειδοποιήσεις". Τσέκαρε μία πάλι. Με τη μπαταρία μάλλον θα δεις ελάχιστη βελτίωση. Moralas , Θα σε μαλώσω.... Το widget "Ειδοποιήσεις" δεν το έχει η "μαμά ρομ" ...!! , μόνο η τουμπανιασμένη "κόρη ρομ" :lol::lol: ΥΓ. Φάινεται από αυτό πάντως ότι είσαι μια ζωή lagoskon roms... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Moralas , Θα σε μαλώσω.... Το widget "Ειδοποιήσεις" δεν το έχει η "μαμά ρομ" ...!! , μόνο η τουμπανιασμένη "κόρη ρομ" :lol::lol: ΥΓ. Φάινεται από αυτό πάντως ότι είσαι μια ζωή lagoskon roms... Χαχαχαχα μα εννοείται, δεν έχω αφήσει ποτέ την κανονική στα 5-6 που έχοπυν περάσει από τα χέρια μου! Αν και δε το χρησιμοποιώ, νόμιζα ότι το έχει μέσα χαχαχαχα:D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayden Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Λοιπόν παιδιά εγκατέστησα κι εγώ το lagoskon cfw και όλα πήγαν μια χαρά. Kudos στον φίλτατο moralas για άλλη μια φορά για τη βοήθειά του στην αξιοποίηση των νέων δυνατοτήτων! Έχω όμως μια μάλλον ασυνήθιστη "ενόχληση". Με τη μαμά rom ο ήχος που κάνει το bluetooth όταν το πατάω για να ξεκινήσω κλήση ήταν πολύ σιγανός (οι γνωστές 3 νότες). Ήταν κάτι που με ενοχλούσε (λίγο). Προφανώς ενόχλησε και άλλους όμως, γιατί με το lagoskon η έντασή του αυξήθηκε θεαματικά! Τόσο θεαματικά που μπορώ να πω ότι με ενοχλεί πάλι :p Υπάρχει μήπως τρόπος να μειώσω την ένταση του ήχου αυτού? Έχει δυναμώσει μόνο αυτό καθώς και το μονό "μπιπ" που ακούγεται όταν ξεκινάει πλέον η πραγματοποίηση της κλήσης. Φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται απ' τη ρύθμιση της έντασης στο ακουστικό, αλλά ούτως ή άλλως οι υπόλοιποι ήχοι (συμπεριλαμβανομένης της ομιλίας) είναι ΟΚ. Και ένα πιο ασήμαντο: υπάρχει τρόπος να ανάβουν πάλι τα κουμπιά της κλήσης όπως πριν? Ειπώθηκε νωρίτερα ότι απενεργοποιήθηκαν για να σωθεί μπαταρία και συμφωνώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι μ' άρεσαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Λοιπόν παιδιά εγκατέστησα κι εγώ το lagoskon cfw και όλα πήγαν μια χαρά. Kudos στον φίλτατο moralas για άλλη μια φορά για τη βοήθειά του στην αξιοποίηση των νέων δυνατοτήτων! Έχω όμως μια μάλλον ασυνήθιστη "ενόχληση". Με τη μαμά rom ο ήχος που κάνει το bluetooth όταν το πατάω για να ξεκινήσω κλήση ήταν πολύ σιγανός (οι γνωστές 3 νότες). Ήταν κάτι που με ενοχλούσε (λίγο). Προφανώς ενόχλησε και άλλους όμως, γιατί με το lagoskon η έντασή του αυξήθηκε θεαματικά! Τόσο θεαματικά που μπορώ να πω ότι με ενοχλεί πάλι :p Υπάρχει μήπως τρόπος να μειώσω την ένταση του ήχου αυτού? Έχει δυναμώσει μόνο αυτό καθώς και το μονό "μπιπ" που ακούγεται όταν ξεκινάει πλέον η πραγματοποίηση της κλήσης. Φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται απ' τη ρύθμιση της έντασης στο ακουστικό, αλλά ούτως ή άλλως οι υπόλοιποι ήχοι (συμπεριλαμβανομένης της ομιλίας) είναι ΟΚ. Και ένα πιο ασήμαντο: υπάρχει τρόπος να ανάβουν πάλι τα κουμπιά της κλήσης όπως πριν? Ειπώθηκε νωρίτερα ότι απενεργοποιήθηκαν για να σωθεί μπαταρία και συμφωνώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι μ' άρεσαν :) Μήπως έχεις ενεργοποιήσει παραπάνω patch από ότι πρέπει στο rompatcher? Για το bt δε ξέρω να σε βοηθήσω γιατί προσωπικά δε χρησιμοποιώ τους ήχους πληκτρολογίου κτλ. Για τα κουμπιά κλήσης είναι patch νομίζω μπορεί να σε βοηθήσει ο μετρ (lagoskon).:D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayden Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Δε νομίζω ότι φταίει ο rompatcher, το πρόβλημα το είχα πριν ενεργοποιήσω οτιδήποτε. Νομίζω είναι κάτι που άλλαξε εκτός rompatcher αν καταλαβαίνω σωστά. <edit> Τελικά μετά από ένα googlάρισμα βρήκα κάτι τύπους που αναφέρανε το MoreSoundInLoudspeaker patch. Ενεργοποιώντας το κάνει μάλλον το αντίθετο απ' αυτό που υποδηλώνει το όνομά του, τουλάχιστον στο bluetooth, γιατί ο ήχος είναι κανονικός πάλι. Reference: http://n8delight.blogspot.gr/2013/10/news-news-news.html </edit> Μήπως έχεις ενεργοποιήσει παραπάνω patch από ότι πρέπει στο rompatcher? Για το bt δε ξέρω να σε βοηθήσω γιατί προσωπικά δε χρησιμοποιώ τους ήχους πληκτρολογίου κτλ. Για τα κουμπιά κλήσης είναι patch νομίζω μπορεί να σε βοηθήσει ο μετρ (lagoskon).:D Edited December 4, 2013 by rayden Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayden Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μια διαφιρά που παρατήρησα στο 808 σε σχέση με όλα τα προηγούμενα symbian που είχα, είναι πως όταν ορίζω στο προφίλ σαν τύπο ήχου "1 beep" με ενεργοποιημένη τη δόνηση, ακούγετααι το "μπιπ", δονείται μια φορά και μετά υπάρχει μόνο οπτική ειδοποίηση. Στα προηγούμενα η δόνηση δε σταματούσε καθόλου. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Τωρα τελευταια αρκετες φορες οταν παω να ανοιξω την καμερα μου ανοιγει την οθονη της καμερας αλλα δεν φαινονται τα εικονιδια και φυσικα δεν μπορω να τραβηξω και φωτο με το κουμπι της καμερας...Καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει ή τι μπορω να κανω??:( Edited December 12, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Δε μπορώ να θυμηθώ να σου πω ποιά εφαρμογή το έκανε αυτό... Νομίζω μια έκδοση του cutephone.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Δε μπορώ να θυμηθώ να σου πω ποιά εφαρμογή το έκανε αυτό... Νομίζω μια έκδοση του cutephone.. Εννοεις το Cutetube προφανως.Και κοιτα να δεις που το απογευμα την εγκατεστησα για να εχω youtube και καλα!!Την απεγκαθιστω και σου λεω...Αν ειναι αυτο,εισαι Θεος!! UPDATE:Τελικα δεν ηταν αυτο το θεμα...Την απεγκατεστησα,αλλα παλι τα ιδια..Αλλά,δεν ειχα κανει επανεκκινηση,οποτε μαλλον διορθωθηκε το θεμα...Καλα,ανεβαζουν στο store προβληματικες εφαρμογες που προκαλουν τετοια ζητηματα(γιατι απο το store την κατεβασα σημερα το απογευμα)!! Edited December 12, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Όχι εννοώ την εφαρμογή cutephone. Αν δεν την έχεις, σίγουρα είναι κάποια εφαρμογή που ενοχλεί την κάμερα, δοκίμασε να βγάλεις όποια έβαλες τότε που άρχισε το πρόβλημα αν θυμάσαι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 οχι, αλλη εφαρμογη το cutephone, που προκαλουσε θεματα και στο Ν8 μου :) το cutetube δεν προκαλει τιποτα! αν ειχες κανει επανεκινηση θα εστρωνε και χωρις να το βγαλεις ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevibit Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 εχω το εξης θεμα: κατα καιρους οταν κλειδωνω το κινητο ναι μεν κλειδωνει, αλλα η οθονη δεν σβηνει για να εξοικονωμει μπαταρια αλλα μενει ανοιχτη, σαν το κινητο να ηταν ξεκλειδωτο (μονο που ειναι κλειδωμενο) οταν συνεβαινε αυτο ειτε του εκανα μια επανεκινηση ειτε του εβγαζα την μπαταρια κ ερχοταν παλι στα ισια του.τωρα ομωσ μου το κανει ολοενα και πιο συχνα και τιποτα απο τα παραπανω δεν πιανει...εχει κανεις καμια ιδεα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 εχω το εξης θεμα: κατα καιρους οταν κλειδωνω το κινητο ναι μεν κλειδωνει, αλλα η οθονη δεν σβηνει για να εξοικονωμει μπαταρια αλλα μενει ανοιχτη, σαν το κινητο να ηταν ξεκλειδωτο (μονο που ειναι κλειδωμενο) οταν συνεβαινε αυτο ειτε του εκανα μια επανεκινηση ειτε του εβγαζα την μπαταρια κ ερχοταν παλι στα ισια του.τωρα ομωσ μου το κανει ολοενα και πιο συχνα και τιποτα απο τα παραπανω δεν πιανει...εχει κανεις καμια ιδεα???? Έκανες εγκατάσταση καμιά περίεργη εφαρμογή τύπου lockscreen ή κάτι σε screensaver? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevibit Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 τις μονες εφαρμογεσ που εβαλα προσφατα ηταν το smart paint και το photofunia (καπως ετσι λεγοταν) τα οποια τα εβγαλα και εκανα και επανεκινιση χωρις καποιο αποτελεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Και μένα μου το κάνει αυτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι και δεν ξέρω γιατί το κάνει. Το κάνει επίσης όποτε του καπνίσει. Εν το μεταξύ, μου κάνει κάτι άλλο , μου κλείνει αρκετές φόρες η εφαρμογή του Nokia maps την έχω πρωτοανοιξει. Ξέρεις κάνεις τίποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevibit Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 και μενα επισησ μουυ κανουν κολπα οι χαρτες! πατασ να ανοιξουν και κολαει στη φορτωση και μετα θελει επανεκκινηση για να παρει παλι μπρος! χτεσ πηρα με την σειρα οτι εφαρμογη εβλεπα στο μενου στην τυχη και αρχισα να τισ βγαζω.μετα εκανα επανεκινηση και ηρθε παλι στα ισια του το κινητο.εχω βεβαια την εντυπωση οτι θα επανελθει καποια στιγμη το προβλημα αλλα τελοσπαντων. μερικεσ απο τισ εφαρμογεσ που εβγαλα κ θυμαμαι ειναι : ΗΑwk ( game), microsoft Lynk , countdown ( εφαρμογη αντιστροφης μετρησης), compass lite ,youtube downloader σε περιπτωση που βοηθησει καποιον αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μη βάζετε τις άχρηστες εφαρμογές της microsoft. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Μη βάζετε τις άχρηστες εφαρμογές της microsoft. +1.. πραγματικά για πέταμα.. τσάμπα βαραίνουν το κινητό μας Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Ρε παιδιά σήμερα μου κάνει το εξής. Το ηχείο/ακουστηκό (μπροστά κανονικό) άρχισε να ακούγεται πολυυυ σιγά (όσο και να το δυναμώσω). Το πίσω (loudspeaker) ακούγεται κανονικά όταν το ενεργοποιώ. Το έκανα επανεκκίνηση μήπως έφαγε κανα κόλημα μέχρι του έβγαλα την μπαταρία το έβγαλα:(.. Ξέρει κανείς τίποτα ή το πάω για service? Βασικά ακόμα και αν το έχω στο κανονικό ηχείο (μπροστά) σαν να ακούγεται από το πίσω πολύ σιγά. Edited December 22, 2013 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρε παιδιά σήμερα μου κάνει το εξής. Το ηχείο/ακουστηκό (μπροστά κανονικό) άρχισε να ακούγεται πολυυυ σιγά (όσο και να το δυναμώσω). Το πίσω (loudspeaker) ακούγεται κανονικά όταν το ενεργοποιώ. Το έκανα επανεκκίνηση μήπως έφαγε κανα κόλημα μέχρι του έβγαλα την μπαταρία το έβγαλα:(.. Ξέρει κανείς τίποτα ή το πάω για service? Βασικά ακόμα και αν το έχω στο κανονικό ηχείο (μπροστά) σαν να ακούγεται από το πίσω πολύ σιγά. Μιας και είσαι έμπειρος χρήστης, δοκίμασε αν θέλεις ένα factory defaults μόνος σου πριν το πας, όχι τίποτα άλλο, μη περιμένεις βδομάδες για να το πάρεις πίσω.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Και reinstall το λογισμικο! Μια φορά το Ν8 μου δεν αναγνώριζε τα ακουστικά στα καλά καθούμενα. Κανένα ακουστικό! Ήμουν έτοιμος να το πάω στη Νοκια, αντί αυτού είπα πρώτα να δοκιμάσω να κάνω εγκατάσταση ξανά το λογισμικό από το Nokia Suite. Ως δια μαγείας τα ακουστικά άρχισαν πάλι να αναγνωρίζονται από την συσκευή και να λειτουργούν κανονικά. Έκτοτε όλα καλά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα. Μάλλον δεν είναι software. Ισως απλά να κουνήθηκε κάτι μέσα ή να μην ακουμπάει καλά. Νομίζω δεν είναι σοβαρή βλάβη, θα το δει το σερβις. Θα σας πω εντυπώσεις. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Έχω πρόβλημα με τα τρίτα ακουστικά και βύσματα-καλώδια για το στέρεο. Ακούγεται μόνο το ένα κανάλι. Ο ήχος δεν είναι στερεοφωνικός. Με τα ακουστικά του όλα καλά. Έχει σχέση με τη γωνία του θηλυκού στο σασί του κινητού. Δοκίμασα διάφορα καλώδια με πιο λεπτά βύσματα αλλά τίποτα. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts