ktlk Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Σε γενικές γραμμές τοπιου...δες τον ουρανό και θα καταλάβεις βλακεια ειπα...πω...ειχα ξεχάσει οτι το ειχε το κινητό μας σε hardware νομιζα οτι ηταν software...χρησιμευει για να κοψεις φωτεινοτητα και να κανεις ακομα και μερα νερα τρεχουμενα να θολωνουν χωρις να καίγονται...πχ mynokiablog.com/2012/05/22/nokia-808-pureview-creative-long-exposure-nd-filter-photos/ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 23, 2013 by impreza_sti Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Σε γενικές γραμμές τοπιου...δες τον ουρανό και θα καταλάβεις βλακεια ειπα...πω...ειχα ξεχάσει οτι το ειχε το κινητό μας σε hardware νομιζα οτι ηταν software...χρησιμευει για να κοψεις φωτεινοτητα και να κανεις ακομα και μερα νερα τρεχουμενα να θολωνουν χωρις να καίγονται...πχ mynokiablog.com/2012/05/22/nokia-808-pureview-creative-long-exposure-nd-filter-photos/ software το έχει το nd.. Πως να το έχει hardware? :confused: βάζει τζαμάκι με φίλτρο nd μηχανικά κάθε που το επιλέγεις? :O Το nd χρησιμοποιείται για να μεγαλώσεις τους χρόνους έκθεση όταν το διαφραγμα του φακού δεν είναι διαθέσιμο (πχ 808), αρκετό ή επιθυμητό να κάνει την ίδια δουλειά (υπάρχει πάρα πολύ φως για μεγάλη έκθεση). Κόβει φως επιτυγχάνοντας μεγαλύτερους χρόνους έκθεσης. Χρησιμοποιείτε όπως αναφέρθηκε σε φωτογραφίες τοπίων κυρίως και συνήθως με τρεχούμενα νερά (όπου παράγεται αυτή η θαμπή ονειρική "ομίχλη"). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Απλά πληροφοριακά, το 1020 δεν έχει nd (από όσο διάβασα) επειδή ρυθμίζεται το κλειστρο από το χρήστη? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 software το έχει το nd.. Πως να το έχει hardware? :confused: βάζει τζαμάκι με φίλτρο nd μηχανικά κάθε που το επιλέγεις? :O Το nd χρησιμοποιείται για να μεγαλώσεις τους χρόνους έκθεση όταν το διαφραγμα του φακού δεν είναι διαθέσιμο (πχ 808), αρκετό ή επιθυμητό να κάνει την ίδια δουλειά (υπάρχει πάρα πολύ φως για μεγάλη έκθεση). Κόβει φως επιτυγχάνοντας μεγαλύτερους χρόνους έκθεσης. Χρησιμοποιείτε όπως αναφέρθηκε σε φωτογραφίες τοπίων κυρίως και συνήθως με τρεχούμενα νερά (όπου παράγεται αυτή η θαμπή ονειρική "ομίχλη"). Και ομως..κοιτα την camera του κινητου και ενεργοποιησε το nd...μπαινει φιλτρακι μπροστα... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και ομως..κοιτα την camera του κινητου και ενεργοποιησε το nd...μπαινει φιλτρακι μπροστα... ωχ! δίκιο έχεις!!!! wow! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Για να βλέπουν μερικοι με s4 και μηλα τι εστί φωτογραφία...χαχαχαχαχα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και ομως..κοιτα την camera του κινητου και ενεργοποιησε το nd...μπαινει φιλτρακι μπροστα... Ψ Α Ρ Ω Σ Α ! ! Τι είπες τώρα. Σωστός! :clap: Όντως κάτι γίνεται μπροστά από το φακό!!! Λάθος μου :O Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Από το Ν8 το έχουμε συνηθίσει το μαύρο τζαμάκι εκεί. Θα ήθελα όμως και ένα βασικό μηχανικό ρημαδοδιάφραγμα για καλύτερο έλεγχο βάθους πεδίου. Πάντως, να την πω την κακία μου, κάθε φορά που τραβάω μάκρο, θέλω να το πετάξω στον τοίχο το 808. 10 προσπάθειες για να εστιάσει σωστά και αυτό σιγά την εστιακή απόσταση που επιτυγχάνεται. Και μη μου πείτε για το lossless zoom, γιατί ο θόρυβος είναι αισχρός. Παίρνω το Ν8 από το ράφι, σημαδεύω και τέλος σε 1 δεύτερο.- :D Ευτυχώς το 1020 είναι πολύ καλύτερο από το 808 σε μάκρο. Παρόλα τα ζητήματα που έχει ο φακός και ο αλγόριθμος jpeg. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Από το Ν8 το έχουμε συνηθίσει το μαύρο τζαμάκι εκεί. Θα ήθελα όμως και ένα βασικό μηχανικό ρημαδοδιάφραγμα για καλύτερο έλεγχο βάθους πεδίου. Πάντως, να την πω την κακία μου, κάθε φορά που τραβάω μάκρο, θέλω να το πετάξω στον τοίχο το 808. 10 προσπάθειες για να εστιάσει σωστά και αυτό σιγά την εστιακή απόσταση που επιτυγχάνεται. Και μη μου πείτε για το lossless zoom, γιατί ο θόρυβος είναι αισχρός. Παίρνω το Ν8 από το ράφι, σημαδεύω και τέλος σε 1 δεύτερο.- :D Ευτυχώς το 1020 είναι πολύ καλύτερο από το 808 σε μάκρο. Παρόλα τα ζητήματα που έχει ο φακός και ο αλγόριθμος jpeg. Δοκίμασε στο μακρο να σημαδεύεις με το δάχτυλο το σημείο εστίασης, τα καταφέρνει καλύτερα απο ότι με το φυσικό πλήκτρο. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Δοκίμασε στο μακρο να σημαδεύεις με το δάχτυλο το σημείο εστίασης, τα καταφέρνει καλύτερα απο ότι με το φυσικό πλήκτρο. Το προσπαθώ και αυτό αλλά χωρίς φοβερά αποτελέσματα. Αν δεν βάλω μεγεθυντικό φακό μπροστά...:lol: Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το προσπαθώ και αυτό αλλά χωρίς φοβερά αποτελέσματα. Αν δεν βάλω μεγεθυντικό φακό μπροστά...:lol: φυσικά, δεν έχει το αποτέλεσμα του Ν8. Το θυμάμαι αυτό. Απλά έχει καλύτερο αποτέλεσμα απο το φυσικό πλήκτρο. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevibit Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ξερει κανεισ μηπωσ αν παιζει ρολο στην σταθεροποιηση του βιντεο ο ρυθμοσ καρε? πχ αν το χαμηλωσουμε αν θα χουμε λιγο πιο σταθερο βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 ξερει κανεισ μηπωσ αν παιζει ρολο στην σταθεροποιηση του βιντεο ο ρυθμοσ καρε? πχ αν το χαμηλωσουμε αν θα χουμε λιγο πιο σταθερό βιντεο... όχι. Νομίζω το πρόβλημα επιβαρύνεται από jello effect (rolling shutter) που έχουν οι cmos αισθητήρες και είναι σχετικά έντονο και στο νοκια μας. Η μονη ελπίδα για καλό βίντεο είναι.. "τριποδάκι" κινητού ή σταθερά πλάνα (δεν κουνιέται το κινητό) και βέβαια σταθερό χέρι. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 όχι. Νομίζω το πρόβλημα επιβαρύνεται από jello effect (rolling shutter) που έχουν οι cmos αισθητήρες και είναι σχετικά έντονο και στο νοκια μας. Η μονη ελπίδα για καλό βίντεο είναι.. "τριποδάκι" κινητού ή σταθερά πλάνα (δεν κουνιέται το κινητό) και βέβαια σταθερό χέρι. Είμαι τυχερός που έχω σταθερό χέρι... Ακόμα και στις φωτογραφίες τα καταφέρνω. Φυσικά το τριποδάκι είναι ότι καλύτερο. Έχω στήσει το κινητό μερικές φορές κάπου για να τραβήξει βραδυνή και βγαίνουν τρομερές και αψεγάδιαστες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevibit Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 μαλιστα..δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα! το θεμα ειναι οτι το τριποδακι δεν μπορεισ να το εχεισ συνεχεια μαζι σου... αρα θα αρκεστουμε στο σταθερο χερι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Update μέσω nokia suite: ενημέρωση youtube στην έκθεση Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Update μέσω nokia suite: ενημέρωση youtube στην έκθεση και OTA το δίνει . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 καλημερα παιδια.αν καποιος βαρεθει το 808 και θελει να το δωσει ας μου στειλει μηνυμα.το ψαχνω και δεν μπορω να το βρω....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 όπως καταλαβαίνετε, όνειρα για fp3 τέλος... Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το πιο πιθανό αυτό είναι , αν και την fp2 δεν την εφτιαξε η ΝΟΚΙΑ καθε αυτή... Βλέπουμε... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Και προχθές πήρα update. Δε νομίζω να παίξει ρόλο η εξαγορά στο αν θα δούμε fp3 ή όχι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δύσκολα... H Ms ξέρει να κάνει το χρυσάφι, κάρβουνο. Για να μη πω κάτι χειρότερο. Πιστεύω ότι κανείς πλέον δεν θα ασχοληθεί τόσο σοβαρά με το imaging όπως μας είχε συνηθήσει η Νοκια. Καλά τα g-lenses της sony, αλλά αυτά δεν μπορούν να ενταχθούν στο πραγματικό φορητό mobile imaging. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Δύσκολα... H Ms ξέρει να κάνει το χρυσάφι, κάρβουνο. Για να μη πω κάτι χειρότερο. Πιστεύω ότι κανείς πλέον δεν θα ασχοληθεί τόσο σοβαρά με το imaging όπως μας είχε συνηθήσει η Νοκια. Καλά τα g-lenses της sony, αλλά αυτά δεν μπορούν να ενταχθούν στο πραγματικό φορητό mobile imaging. Ποτέ δεν ξέρεις... άλλα η Nokia στον τομέα αυτό ήταν κορυφή!!! Η sony μιας και τo ανέφερες ίσως είναι η μόνη που ίσως ασχοληθεί μιας και έχει και σοβαρο τμήμα που ασχολείται με τις φωτογραφικές, όλοι οι άλλοι άστα να πάνε.... Υ.Γ. Πάντως ότι και να γίνει το 808 σίγουρα θα είναι το μόνο κινητό που θα κρατήσω όσα χρόνια και αν περάσουν, όχι μόνο για την ποιότητα της φωτογραφικής του άλλα σαν κύκνειο άσμα μιας μεγάλης εταιρίας όπως η Nokia, γιατί τα WP της Nokia ουασιαστικά είναι Microsoft...Κρίμα και πάλι κρίμα για την Nokia... μας βλέπω και εμάς να μείνουμε στο 808 μας όσο αντέξει και μετά δυστυχώς να κατρακυλήσουμε στον android.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ποτέ δεν ξέρεις... άλλα η Nokia στον τομέα αυτό ήταν κορυφή!!! Η sony μιας και τo ανέφερες ίσως είναι η μόνη που ίσως ασχοληθεί μιας και έχει και σοβαρο τμήμα που ασχολείται με τις φωτογραφικές, όλοι οι άλλοι άστα να πάνε.... Υ.Γ. Πάντως ότι και να γίνει το 808 σίγουρα θα είναι το μόνο κινητό που θα κρατήσω όσα χρόνια και αν περάσουν, όχι μόνο για την ποιότητα της φωτογραφικής του άλλα σαν κύκνειο άσμα μιας μεγάλης εταιρίας όπως η Nokia, γιατί τα WP της Nokia ουασιαστικά είναι Microsoft...Κρίμα και πάλι κρίμα για την Nokia... μας βλέπω και εμάς να μείνουμε στο 808 μας όσο αντέξει και μετά δυστυχώς να κατρακυλήσουμε στον android.... Καραμέλα, θεώρησα το 808 πραγματικά συλλεκτικό από την πρώτη στιγμή! Λίγο περίεργο σε σχεδίαση και εμπροσθοβαρές σε πιάσιμο, αλλά οι δυνατότητες του εντυπωσιακές. Ήμουν σκεπτικός για την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού, αλλά όποιος το έχει πιάσει στα χέρια του έμεινε εντυπωσιασμένος. Έπρεπε να είχε έρθει το 2010. To πιο ολοκληρωμένο symbian. Γενικώς τα καλά κινητά τα κρατάω. Αλλά το Ν8 και το 808 θα μείνουν σε βιτρίνα!:) Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Πάντως ότι και να γίνει το 808 σίγουρα θα είναι το μόνο κινητό που θα κρατήσω όσα χρόνια και αν περάσουν, όχι μόνο για την ποιότητα της φωτογραφικής του άλλα σαν κύκνειο άσμα μιας μεγάλης εταιρίας όπως η Nokia, γιατί τα WP της Nokia ουασιαστικά είναι Microsoft...Κρίμα και πάλι κρίμα για την Nokia... μας βλέπω και εμάς να μείνουμε στο 808 μας όσο αντέξει και μετά δυστυχώς να κατρακυλήσουμε στον android.... Μετά από σκέψη στο ίδιο κατέληξα κι εγώ. Τι κάνω με το κινητό? 5 πράγματα που το 808 τα κάνει τέλεια. Άρα δεν αλλάζω το 808 με κανένα τελικά. Σε αυτό που διαφωνώ είναι στην κατρακύλα στο ρομπότ. Εγώ ΠΟΤΕ ξανά κινητό με Android. Edited September 4, 2013 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts