Moralas Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 H rom είναι έτοιμη. Επειδή όμως οι χρήστες του 808 είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα δε θα κάνω νέο θέμα ακόμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΡΜ . Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Moralas για τη βοήθειά του στον έλεγχο της ρομ. Αδυνατισμένη, γρήγορη, με νέα γραφικά στα widgets, εικονίδια μπαταρίας και πάνω μπάρας, με προσθήκες προγραμμάτων , αφαίρεση περιτών από αυτά που έχει βάλει η ΝΟΚΙΑ, με 630ΜΒ ελευθερο χώρο και πολλά ακόμα που υπάρχουν αναλυτικά στο txt αρχείο στο zip. Εχω επιλέξει βασικές αλλαγές που να της δίνουν ταχύτητα και αυτονομία συνεχίζοντας την ποιότητα από τη θρυλική SlimModed v2 του Ν8. Και το όνομα αυτής : PureSlim v1.0 Παίδες τη λειτουργώ από χθες και είναι πολύ γρήγορη, Δε πίστευα ότι θα δω αισθητή διαφορά, κιόμως. Και έχει αυξηθεί η αυτονομία επίσης. Τέρμα τα κολήματα κατά τις εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις εφαρμογών. Επίσης με τόσο χώρο πλέον ελέυθερο στη c έχω βάλει εκεί ακετά προγράμματα που χρησιμοποιώ και μπορεί να ξεκινάνε από start-up της συσκευής και αυτό τα κάνει ακόμα πιο γρήγορα. να σημειώσω την εξίσου πολύ γρήγορη επανεκκίνηση. Lagoskon όποτε θες γίνομαι πειραματόζωο με τέτοια αποτελέσματα φίλε μου! τη λεει παιδια το 808 .ειμαι απο τους παλιους νοκιακες και ειδικα στα sympian αλλα απο το μεχρι το x6 .απο εκει και περα ειδα και ενος φιλου το ν8.σε σχεσει με τα iphone στην αποκριση τις οθονης ?εφαρμογες εχει τιποτα η τσουφ?γενικα τη λεει σε σχεσει με τα συχρονα android και ios? Αφού είσαι από τους παλιούς θα έχεις μείνει και στις παλιές εντυπώσεις. Πάνω κάτω ισχύει ότι σου είπε ο lagoskon στο προηγούμενο post. Το symbian πάσχει από εφαρμογές (εγώ είμαι καλυμμένος πάντως), από παιχνίδια (εδώ ίσως κάνα δυο θα ήθελα παραπάνω για την τουαλέτα:lol:) και από υποστήριξη της nokia (αν και δειλά δειλά βλέπουμε αναβαθμίσεις). Στα υπόλοιπα τα πάει πολύ καλά και στο θέμα βίντεο-φωτογραφίας είναι χρόνια μπροστά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Νέο θέμα στη σωστή θέση !!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4459679#post4459679 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr_ Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εντάξει η φωτογραφία του 808 είναι κορυφή. ΕΒΕΡΕΣΤ!!! Το βίντεο του τι λέει όμως ; Τα χαρακτηριστικά του γνωστά. Αλλά στην πράξη ; Το παίρνεις μαζί σου σαν βιντεοκάμερα σε ταξίδι; Χμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 και βεβαια το παιρνεις μαζι σου σαν βιντεοκαμερα!!! το χρησιμοποιησα το καλοκαιρι για βιντεοσκοπιση και με αφησε αφωνο...... φαντασου βιντεο σε αεροπορικο σοου, η εικονα καταπληκτικη,ακομα και με τερμα ζουμ και ο ηχος απιστευτος! παροτι περναγαν τα αεροπλανα πανω απο το κεφαλι μου δεν μπουκωσαν τα μικροφωνα ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εντάξει η φωτογραφία του 808 είναι κορυφή. ΕΒΕΡΕΣΤ!!! Το βίντεο του τι λέει όμως ; Τα χαρακτηριστικά του γνωστά. Αλλά στην πράξη ; Το παίρνεις μαζί σου σαν βιντεοκάμερα σε ταξίδι; Χμ... καλησπερα και χρονια πολλα. αυτο ειναι πριν λιγες μερες απο το κινητο μου. και ριχνει την ποιοτητα το youtube :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Έχω τραβήξει βίντεο σε μαγαζί σκοτάδι με τα ρομποτικά φώτα να παίζουν Σε στρόμπο κτλ και το μονιτορ (ηχείο) ακρίβώς πάνω από το κεφάλι μου. Το βίντεο είναι πεντακάθαρο όπου υπήρχε φως εννοείται και ο ήχος δεν είχε το παραμικρό παράσιτο η ψεγάδιασμα. 30.12.2012 Μπράβο ελοπ, πουθενά διαθέσιμο... Ξεπουλαει φουλ το 808. Edited December 30, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Καλησπερα και καλη χρονια σε όλους/ες. Στο Νavifirm εκανε εμφανιση αναβαθμιση. Δεν εχουμε ακομη τις αλλαγες,μολις τις μαθουμε, αν αξιζει θα κανω νεο cfw:) Παρακολουθω το θεμα στο dailymobile. Και τα ασχημα νεα. Απο τελος Ιανουαριου τερμα τα ofw απο το navifirm:( Edited January 2, 2013 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ρε το παρατημενο symbian και 808, αναβαθμίζεται ακόμα! Χαίρομαι και αναμενω changelog. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Ρε το παρατημενο symbian και 808, αναβαθμίζεται ακόμα! Χαίρομαι και αναμενω changelog. Απο μενα τελευταία του ευκαιρία να κρατήσω το 808. Αν δε κανει update την έκθεση και να δίνει τη δυνατότητα τουλάχιστον να μπορείς να δημιουργείς φακελους κ να μην υπάρχει αυτό το μπάχαλο απο μενα αντε γεια! Γιατί δε νοητε κινητό που είναι αφιερωμένο στη κάμερα να μη μπορείς να οργανώσεις τις photos σου οπως θες. Τέλος πάντων ίδωμεν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. .. Edited January 3, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Απο μενα τελευταία του ευκαιρία να κρατήσω το 808. Αν δε κανει update την έκθεση και να δίνει τη δυνατότητα τουλάχιστον να μπορείς να δημιουργείς φακελους κ να μην υπάρχει αυτό το μπάχαλο απο μενα αντε γεια! Γιατί δε νοητε κινητό που είναι αφιερωμένο στη κάμερα να μη μπορείς να οργανώσεις τις photos σου οπως θες. Τεσπα ίδωμεν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. .. Φάκελους δε μπορούσες ποτέ να φτιάξεις.. Πολλαπλή επιλογή θέλουμε.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Φάκελους δε μπορούσες ποτέ να φτιάξεις.. Πολλαπλή επιλογή θέλουμε.. Και φακέλους θέλουμε! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα παιδες.οπως ειπαμε ξανα υπαρχει to photobook που κανει αριστη δουλεια μεχρι να φτιαξει το μαμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 κανείς δεν πέρασε την νέα έκδοση να μας πει αλλαγές ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα παιδες.οπως ειπαμε ξανα υπαρχει to photobook που κανει αριστη δουλεια μεχρι να φτιαξει το μαμα... Δυστυχως αυτο σε παραπεμπει κατευθειαν στις χειροτερες εποχες του συμπιαν! Πολυ ταλαιπωρια και αρχαιο UI,ταχυτητα κ.α. Ενω η μαμα εκθεση του 808 τρεχει νερακι αλλα ειπαμε,δεν εχει τα βασικα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημέρα και από εμένα! Σε λίγες ώρες παραλαμβάνω και εγώ το δικό μου. Έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω για firmware αλλά βλέπω πως στο navifirm δεν υπάρχει η 1508 για το 059Μ973.. Λογικά θα ανέβει τις προσεχείς μέρες. Υποθέτω πως η συγκεκριμένη δεν παίζει OTA, σωστά? Οπότε θα πρέπει να το flashάρω με τον γνωστό τρόπο (δεδομένου ότι δεν είναι ελληνικό). Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημέρα και από εμένα! Σε λίγες ώρες παραλαμβάνω και εγώ το δικό μου. Έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω για firmware αλλά βλέπω πως στο navifirm δεν υπάρχει η 1508 για το 059Μ973.. Λογικά θα ανέβει τις προσεχείς μέρες. Υποθέτω πως η συγκεκριμένη δεν παίζει OTA, σωστά? Οπότε θα πρέπει να το flashάρω με τον γνωστό τρόπο (δεδομένου ότι δεν είναι ελληνικό). Βάλε απευθείας του lagoskon. Η καινούργια δε φέρνει τίποτα σπουδαίο από όσα διάβασα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Βάλε απευθείας του lagoskon. Η καινούργια δε φέρνει τίποτα σπουδαίο από όσα διάβασα. Τι αλλαγές διάβασες να έχει? Γιατί εγώ μόνο κάτι ασαφή "wow, it is superfast" βρήκα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 σήμερα το παρήγειλλα και γω από το you.gr. Το είχε στα crazy U μόνο 2 κομμάτια 359 €. Σε μαύρο ήταν...αναμονή μέχρι Δευτέρα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Τι αλλαγές διάβασες να έχει? Γιατί εγώ μόνο κάτι ασαφή "wow, it is superfast" βρήκα. Ναι μια από τα ίδια, και από ότι διάβασα έχει κάποιες αλλαγές στο rofs, ούτε καν στο core οπότε ότι και να είναι καλοδεχούμενο μεν αλλά μικρό ώστε να μπεις σε διαδικασία να φλασάρεις ξανά. Υποθέτω βέβαια, ο lagoskon θα ξέρει καλύτερα. Αναμένω νέα αναβάθμιση και ας βγει κάποιος να μου πει ότι δε ξαναβγάζει.... σήμερα το παρήγειλλα και γω από το you.gr. Το είχε στα crazy U μόνο 2 κομμάτια 359 €. Σε μαύρο ήταν...αναμονή μέχρι Δευτέρα τώρα... Καλώς τον στην παρέα, έτσι αυξάνεστε και πλυθένεστε που έλεγε γνωστός ηθοποιός...... :lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) καλώδιο micro hdmi to hdmi και usb otg από που πήρατε? Γιατί κάτι διαβάζω ότι ορισμένα micro hdmi σε hdmi έχουν προβλήματα... Επίσης κάρτα micro sdxc 64gb ποια έχετε (όσοι έχουν πάρει)? Για θήκη καμιά πρόταση? Ευχαριστώ. Edited January 4, 2013 by stavpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 καλώδιο micro hdmi to hdmi και usb otg από που πήρατε? Γιατί κάτι διαβάζω ότι ορισμένα micro hdmi σε hdmi έχουν προβλήματα... Επίσης κάρτα micro sdxc 64gb ποια έχετε (όσοι έχουν πάρει)? Ευχαριστώ. Εγώ πήρα χύμα από κατάστημα ηλεκτρικών, κανένα πρόβλημα 4 ευρώ είχε. Κάρτα δεν έχω ακόμα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 καλώδιο micro hdmi to hdmi και usb otg από που πήρατε? Γιατί κάτι διαβάζω ότι ορισμένα micro hdmi σε hdmi έχουν προβλήματα... Επίσης κάρτα micro sdxc 64gb ποια έχετε (όσοι έχουν πάρει)? Για θήκη καμιά πρόταση? Ευχαριστώ. Εγώ καλώδιο απο ebay και sdxc sandisk extreme 64gb class 10 παλι απο ebay. Αν θυμάμαι σωστα, βγήκε περιπου 53ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Να ρωτήσω κάτι που μου φαίνεται αρκετά περίεργο? Πως γίνεται το κινητό να έχει σταματήσει να πωλείται απο μεγάλες αλυσίδες λιγότερο απο 1 χρόνο απο την κυκλοφορία του στην Ελλάδα και να υπάρχει μόνο σε σκρουτζομάγαζα και μάλιστα όχι σε απόθεμα??? Μάλιστα λανσαρίστηκε με τιμή κοντά στα 650 -670 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, και θεωρείται ναυαρχίδα (ακόμα κι αν αποφάσισε ο Ελοπας να παρατήσει το symbian, είναι μακράν το καλύτερο-τουλάχιστον-καμεροκινητό σήμερα). Σταμάτησε την παραγωγή του η nokia? Υποστήριξη απ' ότι βλέπω έχει ακόμα πάντως. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 αξίζει λέτε να πάρω capacitive stylus (τα δάχτυλα μου είναι αρκετά μεγάλα και κάνω λάθη στο γράψιμο). Αν ναι έχετε να προτείνετε κανένα? Δοκίμασα ένα από το pl@isio (που λέει ότι κάνει και για resistive & gia capacitive) αλλά δεν μου άρεσε. Ήθελε πίεση για να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 αξίζει λέτε να πάρω capacitive stylus (τα δάχτυλα μου είναι αρκετά μεγάλα και κάνω λάθη στο γράψιμο). Αν ναι έχετε να προτείνετε κανένα? Δοκίμασα ένα από το pl@isio (που λέει ότι κάνει και για resistive & gia capacitive) αλλά δεν μου άρεσε. Ήθελε πίεση για να δουλέψει. Αντι να το εχεις σε qwerty γιατι δε δοκιμαζεις να το αλλαξεις σε κανονικο πληκτρολογιο που θα εχεις πιο πολυ χωρο? Εγω ετσι το εχω και μαλιστα με Τ9 γραφω πολυ γρηγορα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts