Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες offline πλοήγηση .

καλησπερα,

με ποιο προγραμμα offline πλοηγηση ? τα nokia maps εχουν ?

απο sygik κανενα νεο ?

το garmin δουλευει ? εχουν βγει νεοτεροι χαρτες για garmin ?

sorry ατοπα ερωτηματα, ας σβηστει

Edited by ppiccasso

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πλατφόρμες - Symbian - [symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps) / [symbian^3] Εφαρμογές πλοήγησης

Καλύτερα να απευθύνεις στα ανάλογα topic τα ερωτήματα σου για να μην βγαίνουμε εδώ εκτός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

το κατέβασα εκτός store. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ή γιατί δεν το έχει συμπεριλάβει η νοκια στις επιλογές της κάμερας. Ναι, για την ποιότητα οκ, απλά το χρειάζομαι οπότε όπως και να τις βγάζει εγώ το έβαλα. Καλύτερο αποτέλεσμα απο το πανόαραμα του Note θα έχω με αυτό.. Εγώ για HDMI πήρα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/130801329148?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 .

edit: Σύγκριση LED FLASH. Galaxy Note vs Nokia 808

Με διαφορά το Note. Φυσικά την διαφορά την βιώνουμε στην λήψη βίντεο. Στις φωτογραφίες δεν υπάρχει σύγκριση μιας και το 808 έχει xenon flash! Πάντως η διαφορά τους είναι περίπου στα 2/5 του Note είναι το 808. Το μέτρησα ως εξής. Το Note έχει απο την μαμά του μια εφαρμογή που δίνει 3 διαφορετικές σκάλες έντασης στον φακό/φλας του. Στην πρώτη σκαλά κερδίζει το 808, μόλις όμως το ανεβάσω στην δεύτερη σκάλα κερδίζει το Note. Άρα κάπου στα 2/5 είναι.

Αναβάθμιση άλλη θα δεχτεί το κινητό μας??? πολλαπλή επιλογή στην χειρότερη θέλω στην έκθεση!

edit2 : στις ρυθμίσεις φωτογραφίας βάζω normal ή superfine?

Για τη σύγκριση εννοείς την ένταση του led έτσι? Γιατί για σύγκριση ποιότητας video δε νομίζω να έχει πιθανότητες το note ακόμα και με το χαμηλότερο led του 808. Έχω τραβήσει βίντεο μέσα σε κλαμπ βράδυ με ρομποτικά κτλ και είναι απίστευτο χωρίς καθόλου led.

Νομίζω θα έχουμε και άλλες αναβαθμίσεις για τις fp2 συσκευές. Αυτό με την πολλαπλή επιλογή πιστέυω θα έρθει σίγουρα.

Για τις ρυθμίσεις στις φωτογραφίες εγώ συμβουλέυω να βάζει ο καθένας ότι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του με βάση την ποιότητα, το μέγεθος κτλ. Κάνε δοκιμές. Πχ χθες έβγαζα μερικές φωτογραφίες με το camera pro στα 41.5Mp με 100% ποιότητα και η κάθε φωτογραφία είναι 30mb περίπου. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό αλλά ταυτόχρονα και μη χρηστικό για κάποιον μη επαγγελματία, όπως εγώ-εμείς. Απλά για να το δω όμως το έκανα. Οπότε δες δοκιμάζοτας και ανάλογα πράττεις.

καλησπέρα παιδιά.είχα και το νότε και τον γαλαξία3.το λεντακι τους είναι ποιο δυνατό αλλά δεν υπάρχει σύγκριση στην κάμερα γενικώς.σε δυνατό θόρυβο μπουκωνουν όλα τα ανδροειδες σου έχω δοκιμάσει και στην φωτο το ξενον κάνει την διαφορά

Δεν έθεσα θέμα φωτογραφίας, μόνο θέμα δύναμης led. Είναι αισθητά πιο δυνατό. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχαμε ενα 808 με τέτοιο Led + xenon flash + nokia carla/donna ! :)

Για το Superfine που ρώτησα έχει να κάνει με μια ανάλογη ρύθμιση στο Ν8 που μου είχε πει ένας που γνώριζε απο φωτογραφίες πως είναι καλό να το έχω στο Normal και όχι στο superfine.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

αυτο εχει να κανει με την συμπιεση αν θυμαμαι καλα... το Normal εχει χαμηλοτερη ποιοτητα και μικροτερο μεγεθος :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πάντως αν θέλετε μεγαλύτερη φωτεινότητα στις λήψεις βίντεο, όπως και στην φωτογραφία αυξήστε την αντισταθμιση έκθεσης, λειτουργει και με το led αναμενο και σβηστο:)

Λοιπόν μετά τόσες μέρες δοκιμής να πω 2 λόγια.

Όποιος θέλει τη καλύτερη κάμερα σε κινητό είναι μονόδρομος.

Επίσης είναι πολύ καλό σα τηλέφωνο, πράγμα βασικότατο που το ξεχνάνε μερικοί.

Δηλαδη εχει καλο σημα, ακουγεσαι κ ακους καλα οπως επισης κ χτυπάει δυνατά.

Ειδικα στην ενταση σε άμεση σύγκριση με τα top android smartphonesπου έχω εμπειρία είναι αλλού(όπως κ στη κάμερα βεβαίως)

Η πλάκα είναι γνωστός με το νέο xperia T όταν τα άκουσε συγκριτικά είπε, μεταξύ αστείου κ σοβαρού, τερμα θα το πουλήσω!

Επίσης η οθόνη του είναι φοβερά φωτεινή(με το brightness control)που του έχω βάλει κ το μαύρο της είναι κορυφή.

Η μπαταρία καταπινει ανετα τα android εκτος απο καποια note 2 π.χ. αλλα προσοχη, όταν το χρησιμοποιείς normal γιατί αν το δουλευεις σαν υποκατάστατο tablet π.χ.(λεμε τωρα) χανει γρήγορα οπως κ το 701 αλλα δεν ειναι αυτος ο ρολος του οποτε ειναι μια χαρα σε αυτονομία με 2 εως 3 μερες ανάλογα τι κανεις.

Το keyboard επιτέλους εχει κουμπί αμεσης αλλαγης γλώσσας και εδω σκέφτομαι τοσο δύσκολο ηταν να το έχουν αυτο τοσα χρονια που μας ταλαιπωρουσαν με διαφορα χακς κ.α.?

Ολα αυτα ειναι τα καλα,με τι τιμημα όμως?

Αν εχεις μαθει στις ευκολίες των top androids μεγάλο.

Για αυτό και το δινω τελικα.

Απο κατω δυστυχώς κρύβεται το συμπιαν που οσο και να το κανουν ρετους ειναι απο 1 αλλη εποχη.

Αυτό το βλέπεις απ τις ευκολιες στα πιο απλα πράγματα μεχρι τα πιο περιπλοκα.

Απ τις εφαρμογες που το βαλε βγαλε ειναι της υπομονης μεχρι το κατάστημα της νοκια που σχεδόν εχει βαλει ρολλα σα πολλα ελληνικά δυστυχώς!

Το βλεπεις στο browsing που οσο φιλοτιμος και να ειναι ο Opera δυστυχώς δε μπορει να φτασει την εμπειρια του Android.

Το βλεπεις στη μη υπαρξη αυτων που θες και εχεις μαθει(π.χ. των ευκολιων αλλαγης ενος launcher η αλλων γνωστων σου απ το android widgets)στο μη smooth μενού του και σε πολλά δυστυχώς πράγματα.

Και φυσικά στο μεγάλο, τεράστιο μείον του, που το έχει παρατήσει πλέον η Nokia και απλώς δεν έχει μέλλον.

Οπότε κλείνοντας και θέλοντας να βοηθησω τυχόν αναποφασιστους να πω απλα πως αν δεν ειστε διατεθσιμενοι να παρατησετε τις ευκολιες του Android μη το κανεντε παρα μονο αν εχετε περιεργια.

Το κινητο ειναι τιμιο και δυστυχώς παρ ολο που το λειτουργικό του ειναι out off the box καλυτερα εξοπλισμένο σχεδον από κάθε Android δυστυχώς από κάτω κρύβεται 1 λειτουργικό που όσο ενδοξο παρελθόν και να είχε είναι η μουμια του άμεσου μέλλοντος.

Τέλος να πω ότι οι φώτο που βγάζει είναι εξαιρετικες για κινητό,βασικο μπορούν να ειναι κ με μικρο μεγεθος(700-800kb)με εξαιρετική ποιότητα ομως, το φλας ξενον ειναι πολυ καλο(σε αντίθεση με το αναιμικο led που εχει στο video)αλλα σε καμία περίπτωση δε μπορεί καν να συγκριθει με dslr και τα αλλα κουραφέξαλα που ακουγαμε μόλις βγήκε.

Ναι τη μερα ειναι πεντακαθαρες αλλα δεν ειναι μονο αυτο.

Και μόνο όμως που φτάνουν να λένε τέτοια δείχνουν την αξία της κάμερας που έφτιαξε η Νοκια.

Και τέλος τέλος,βασικο που ξέχασα δε ξέρω τι φίλτρα βάζει η Νόκια και κάνει τις amoled να έχουν τόσο βαθύ μαύρο αλλά το κυριότερο για μένα...

Να έχουν τοσο καλη ευκρινια μερα εξω με ηλιο οπου χαλαρα πατουσε κατω το note2 που εχω και τα συγκρινα όπως και βεβαίως τα S3, GN και γενικά είναι η πιο ευκρινη amoled κατω απ τον ηλιο που εχω δει ριχνοντας ακομα και στην ips του htc hox π.χ. και οχι μόνο. :)

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φιλε manan ωραίο το mini review σου,αν το πάρω θα το πάρω λογω κάμερας που θέλω βασικά να πλησιάζει μιας compact ψηφιακής την ποιότητα αλλα κι επίσης επειδη δουλεύω πολυ μηνύματα ελπίζω να μην εχει αργό touch feeling.

Και τελος,εχω βάλει αγγελία ζήτησης,αν τα βρίσκουμε pm me.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φιλε manan ωραίο το mini review σου,αν το πάρω θα το πάρω λογω κάμερας που θέλω βασικά να πλησιάζει μιας compact ψηφιακής την ποιότητα αλλα κι επίσης επειδη δουλεύω πολυ μηνύματα ελπίζω να μην εχει αργό touch feeling.

Και τελος,εχω βάλει αγγελία ζήτησης,αν τα βρίσκουμε pm me.

Φίλε ταξιδιωτη να σου απαντήσω οτι ναι πλησιάζει compact καμερα και αν φθηνη η παλια τη περναει!

Είμαι στο πατρικό για ελιες, αν βρω χρονο θα κανω 1 μινι συγκριτικο μεταξυ 808,note2, GN και κανονικης φωτογραφικής canon με 12optical zoom στα 12mpx διετίας η τριετιας ειναι δε θυμάμαι(αυτο δειχνει οτι δε τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθολου πλεον)όλα στο auto για ευκολία γιατί δεν έχω χρόνο και θα το ανεβάσω στο dropbox βράδυ μάλλον.

Τωρα με το keyboard οχι σε qwerty το alphanumeric γραφω πολύ γρήγορα και λίγο μεγέθους οθόνης αλλά που και που κάνει κανα μικρο σκαλωματακη αμελητέο βεβαίως αλλά το καλύτερο γράψιμο το κανω με το keyboard του sony S(το ξέρεις μιας και το είχες φαντάζομαι)που το εχω κανει port στο galaxy nexus μου και παει αερα, , καλυτερα και απ το S :)

θα βαλω photos μετά και απο αυτα να καταλάβεις περίπου ποια λεω.

και τέλος το εδωσα σε φιλο εδω στο my phone,αυριο του το στελνω,αν θελει ο ιδιος μπορεί να πει ποιος ειναι, λυπαμαι.

Παντα φιλικα Μανος

Φίλε ταξιδιωτη να σου απαντήσω οτι ναι πλησιάζει compact καμερα και αν φθηνη η παλια τη περναει!

Είμαι στο πατρικό για ελιες, αν βρω χρονο θα κανω 1 μινι συγκριτικο μεταξυ 808,note2, GN και κανονικης φωτογραφικής canon με 12optical zoom στα 12mpx διετίας η τριετιας ειναι δε θυμάμαι(αυτο δειχνει οτι δε τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθολου πλεον)όλα στο auto για ευκολία γιατί δεν έχω χρόνο και θα το ανεβάσω στο dropbox βράδυ μάλλον.

Τωρα με το keyboard οχι σε qwerty το alphanumeric γραφω πολύ γρήγορα και λίγο μεγέθους οθόνης αλλά που και που κάνει κανα μικρο σκαλωματακη αμελητέο βεβαίως αλλά το καλύτερο γράψιμο το κανω με το keyboard του sony S(το ξέρεις μιας και το είχες φαντάζομαι)που το εχω κανει port στο galaxy nexus μου και παει αερα, , καλυτερα και απ το S :)

και τέλος το εδωσα σε φιλο εδω στο my phone,αυριο του το στελνω,αν θελει ο ιδιος μπορεί να πει ποιος ειναι, λυπαμαι.

ομως το καινουργιο πληκτρολογιο δεν εμφανιζεται σε πολλες εφαρμογες οπως βιμπερ/σκαιπ

για το λειτουργικο τα εχουμε πει. οταν φυγουν οι τελευταιοι φανατικοι του συμπιαν για αλλα λειτουργικα θα καταλαβουν ποσο πισω ηταν. και τελικα ο βασικος λογος που τους κραταγε στο λειτουργικο αυτο ηταν το χαρντγουερ της νοκια και οχι το λειτουργικο αυτο.

Λοιπον εχω στο dropbox μερικες προχειρες απ το mall

MALL

Galaxy nexus

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Galaxy%20Nexus%20%281%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Galaxy%20Nexus%20%282%29.jpg

Nokia 808 Pure view

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Nokia%20808%20%20%281%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Nokia%20808%20%20%282%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Nokia%20808%20%20%283%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Nokia%20808%20%20%284%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Nokia%20808%20%20%285%29.jpg

Samsung Galaxy Note2

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Note2%20%281%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Note2%20%282%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Note2%20%283%29.jpg

https://dl.dropbox.com/u/92582666/Camera%20VS/Mall%20Note2%20%284%29.jpg

rs71

Τωρα ειδα το μηνυμα!

Εχεις δικιο φιλε,το λειτουργικο ειναι πολυ πισω πλεον και αυτο το λεω πολυ καιρο,αλλα το h/w Nokia ειναι κορυφαιο!

Παντως κακως κατα τη γνωμη μου τα παρατησε ετσι αποτομα καθως για πολλους φανς αυτο ηταν προδωσια!

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Παντα φιλικα Μανος

Παρακαλώ πολύ μην αρχίσουμε τις συγκρίσεις φωτογραφικών δυνατοτήτων διαφόρων συσκευών εδώ, παραθέτοντας φωτογραφίες από διάφορες συσκευές. Για όποιον κάτοχο του 808 μπορεί να δημοσιεύσει φωτογραφίες, και μόνο αυτής της συσκευής χωρίς συγκρίσεις, εδώ Φωτογραφίες & βίντεο από Symbian^3 συσκευές.

Edit: Ας αφήσουμε επίσης κατά μέρους τις όποιες συγκρίσεις-αναφορές και ας επικεντρωθούμε σε ότι έχει σχέση με την συγκεκριμένη συσκευή.

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ομως το καινουργιο πληκτρολογιο δεν εμφανιζεται σε πολλες εφαρμογες οπως βιμπερ/σκαιπ

για το λειτουργικο τα εχουμε πει. οταν φυγουν οι τελευταιοι φανατικοι του συμπιαν για αλλα λειτουργικα θα καταλαβουν ποσο πισω ηταν. και τελικα ο βασικος λογος που τους κραταγε στο λειτουργικο αυτο ηταν το χαρντγουερ της νοκια και οχι το λειτουργικο αυτο.

Να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα των viber και skype...

Εμείς οι "φαντατικοί" όπως λες μπορεί να μη μας απασχολεί το πόσο πίσω είναι σε σχέση με κάνα δυο κολήματα ή με τον πιο αργό browser. Κάνα δυο κολήματα θα έχουν και τα άλλα λειτουργικά που αυτό ίσως δεν τα έχει, άρα με την ίδια λογική είναι αυτά πίσω? Μπαίνω στο τρυπάκι να λέω τα ίδια και τα ίδια γιατί ακούω τα ίδια και τα ίδια και δε καταλαβαίνω το λόγο. Οκ έστω ότι έχεις-έχετε δίκιο. Τι κερδίζετε από το να τα λέτε συνέχεια σε ένα θέμα που μάλλον αδιαφορούνε οι αναγνώστες του για αυτά?

manan69t θέλω να συμφωνήσω στο θέμα εγκατάστασης εφαρμογών. Είναι μερικές καλογραμμένες σε qt που δεν τραβάνε κανένα ζόρι και εγκαθίστανται αμέσως. Μάλιστα μερικά παιχνίδια τέτοια που έκανε εντύπωση που παρόλο που ήταν από 30 ως και 70 mb μπήκαν χωρίς παραμικρή καθυστέρηση. Αλλά είναι και κάτι άλλες που τόσο για να εγκατασταθούν, όσο και για να τις απεγκαταστήσεις σου βγάζουν το λάδι παρόλο που είναι μερικά kb...

Άνοιξα τις πρώτες φωτογραφίες από κάθε συσκευή που ανέβασες και δε χρειάστηκε να ανοίξω άλλες :D

Edited by Moralas

παιδια το super fine kai to normal ειναι το κανονικη ή ελάχιστη? σε πια ρυθμιση πρεπει να το εχουμε? οπως ειδα μερικες σελιδες πισω καποιος ειπε οτι το ελαχιστη εχει να κανει με την συμπιεση και ειναι καλύτερη απο το κανονικη σε θεμα ποιοτητας. τι μπερδεμα ειναι αυτο το ξεκαθαρισε κανενας?

επ...κατω τα χερια απο το κινητο μου :lol::lol::lol: αφησα τα αγαπημενο μου galaxy nexus και το περιμενω.η καμερα του φυσικα ειναι τεραστιος λογος ειδικα αν εχεις μικρα παιδια και θες να τραβας φωτογραφιες παντου οποτε μπορω να αντεξω τις οποιες ελλειψεις εχει!καλως σας βρηκα λοιπον....

το βρηκα εδω

'JPEG quality' is an interesting one - most people will be fine on 'Normal', but I do know that others are fixated on absolute pixel quality and don't like to see any JPG compression, even if it means larger file sizes. The 808 PureView won't deliver 'RAW" images, for both practical and technical reasons, but you can get very close with 'Superfine' JPG compression, roughly doubling photo byte sizes but significantly reducing any tiny JPG artefacts.

αρα το βαζουμε στο ελαχιστη!!!!για καλυτερο αποτελεσμα με μεγαλυτερο μεγεθος φωτο

το βρηκα εδω

'JPEG quality' is an interesting one - most people will be fine on 'Normal', but I do know that others are fixated on absolute pixel quality and don't like to see any JPG compression, even if it means larger file sizes. The 808 PureView won't deliver 'RAW" images, for both practical and technical reasons, but you can get very close with 'Superfine' JPG compression, roughly doubling photo byte sizes but significantly reducing any tiny JPG artefacts.

αρα το βαζουμε στο ελαχιστη!!!!για καλυτερο αποτελεσμα με μεγαλυτερο μεγεθος φωτο

το superfine δεν σημαίνει ελάχιστη :p . Το βάζουμε στο superfine.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλησπέρα παιδιά.συμφώνω 90 τα εκατο στο ποιο πάνω review με τον φίλο.εξαρτάτα σε τι έχεις μάθει και τι σε βολεύει.το στησιμο του κινητού στο χέρι,το άμεσο ξεκλείδωμα με τό πλαινο συρομενο,η φοβερή ευκρινεια της οθόνη,η ευκολη ευρεση επαφων μέσω του πληκτρολογιου και πολλα αλλα με γυρισαν ξανα μετα απο ενα ταξιδι απο γαλαξια 2 και 3,νοτε1 στα νόκια.καμιά αρια εφαρμογές των ανδροειδες τις βρήκα και εδώ μαζί με τον όπερα που δούλευα και στα ανδροειδες . Το sleeping screen για όσους το δουλεύουν με έχει βολέψει αφάνταστα. Κάτι τέτοιο ούτε μπόρεσα να βρω στα παραπάνω μοντέλα.το noled δεν δούλευε πάντα καλά και έτρωγε μπαταρία.να είναι ευχρηστο το κινητό πρώτα έχει σημασία και μετά όλα τα αλλά .απο εφαρμογες και παιχνιδια αλλο τιποτε στα android..για τους οικογένειαρχες σαν εμένα toο much

Έχει αναφερθεί πιο πίσω ότι η μετάφραση ειναι λάθος. Το ελάχιστη είναι «ελάχιστη συμπίεση» άρα η μέγιστη ποιότητα

το superfine δεν σημαίνει ελάχιστη :p . Το βάζουμε στο superfine.

αυτο ειναι κατι αντιστοιχο με την ευκρινεια του Ν8?γιατι παντα μου κολαγαν και τα 2 ακρα..και δεν μπορουσα να καταλαβω ποιο ειναι πιο καλο για ποιοτικοτερεςφωτο.. (γιατι στο υψηλη δειχνει πιο τετραγωνισμενο πιξελ στο συμβολακι του)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

το ελαχιστη ειναι το superfine στο 808 παντως. σημερα ενω ειχα το camera pro ανοικτο για να βγαλω φωτο μου εμφανισε το μυνημα για την αναζητηση δεδομενων απο δυκτιο gprs ή κοσμοτε και κολισε το κινητο. μην ξερωντας τι να κανω εβγαλα την μπαταρια και το ξαναανοιξα. υπαρχει καποιος αλλος τροπος? reset πως γινονται? και πως μπρωρω να βγαλω το 3g να το εχω στο κανονικο να μην εχω τα ιδια προβληματα?

για την ακριβεια λεει επιλεξτε συνδεση και εχει διαδικτυο cosmote internet και wap δεδομενα gprs. τι παταω ή πως το βγαζω τελειως?

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

το ελαχιστη ειναι το superfine στο 808 παντως. σημερα ενω ειχα το camera pro ανοικτο για να βγαλω φωτο μου εμφανισε το μυνημα για την αναζητηση δεδομενων απο δυκτιο gprs ή κοσμοτε και κολισε το κινητο. μην ξερωντας τι να κανω εβγαλα την μπαταρια και το ξαναανοιξα. υπαρχει καποιος αλλος τροπος? reset πως γινονται? και πως μπρωρω να βγαλω το 3g να το εχω στο κανονικο να μην εχω τα ιδια προβληματα?

για την ακριβεια λεει επιλεξτε συνδεση και εχει διαδικτυο cosmote internet και wap δεδομενα gprs. τι παταω ή πως το βγαζω τελειως?

Λοιπόν, και το μαμίσιο πρόγραμμα για φωτογραφίες και το camera pro έχουν ρύθμιση για να αποθηκέυουν πληροφορίες θέσης στη φωτογραφία που θα βγάλεις. Για να απενεργοποιήσεις το μαμίσιο πας: ρυθμίσεις - προσωπικά δεδομένα - Αποθ. πληρ. θέσης στην καμ. επιλέγεις όχι (μιας και είσαι εκεί απανεργοποίησε και το ακριβώς από κάτω που λέει βελτίωση προιόντων). Στο camera pro ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του. Αν σου κολήσει η συσκευή (και εμένα μου έχει τύχει μια φορά) κρατάς προς τα κάτω το συρόμενο διακόπτη ξεκλειδώματος και ταυτόχρονα το κουμπί power για περίπου 8 δευτερόλεπτα οπότε και θα δονήσει 3 φορές το κινητό. Είναι σα να βγάζεις τη μπαταρία αυτό, αλλά χωρίς να τη βγάλεις και να καταπονείς έτσι το καπάκι.