Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να κάνω μια ερώτηση. Αν θέλω φωτογραφία με zoom τότε ενεργοποιώ το Pure View. Αυτό το καταλαβαίνω το γιατί. Αν θέλω μια απλή φωτογραφία τοπίου, παρέας, ανθρώπου, χωρίς ζουμ, τότε είναι καλύτερα στα 38mp, η πάλι με Pure View?

το ανάποδο απ αυτό που πες προφανώς:p

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

το ανάποδο απ αυτό που πες προφανώς:p

τσακάλι είμαι :lol: ... Άρα το Pure view μόνο όταν δεν θέλω να κάνω ζουμ. Όταν θέλω ζουμ αφήνω τα 38 ...

Γενικότερα να προτιμώ Pure view πάντα, ή μόνο όταν δεν θέλω ζουμ? Βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο τα 38 ? Τα χω λίγο μπλέξει, αν μπορεί κάποιος να πει 5 πράγματα :).

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

τσακάλι είμαι :lol: ... Άρα το Pure view μόνο όταν δεν θέλω να κάνω ζουμ. Όταν θέλω ζουμ αφήνω τα 38 ...

Γενικότερα να προτιμώ Pure view πάντα, ή μόνο όταν δεν θέλω ζουμ? Βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο τα 38 ? Τα χω λίγο μπλέξει, αν μπορεί κάποιος να πει 5 πράγματα :).

χαχαχα στα 38 θα βγαζεις απλα μεγαλυτερες φωτογραφιες. Η αποψη μου ειναι να βγαζεις παντα με Pureview. Το ζουμ ουσιαστικα εχει νοημα μονο σε Pureview mode αλλα και οταν βγαζεις χωρις ζουμ, με Pureview θα εχεις καλυτερη ποιοτητα λογω μηδενικου θορυβου.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

χαχαχα στα 38 θα βγαζεις απλα μεγαλυτερες φωτογραφιες. Η αποψη μου ειναι να βγαζεις παντα με Pureview. Το ζουμ ουσιαστικα εχει νοημα μονο σε Pureview mode αλλα και οταν βγαζεις χωρις ζουμ, με Pureview θα εχεις καλυτερη ποιοτητα λογω μηδενικου θορυβου.

Σωστά. Και επίσης θα έχεις καλύτερη ποιότητα σε σκοτεινά περιβάλλοντα χωρίς φλας! :)

οκ!! pure view λοιπόν και τέλος! Τα 38 αξίζει πουθενά να τα χρησιμοποιήσω?

στην λήψη βίντεο επιλέγω και εκεί 38mp ή pure view? Ή μου έχει απλά 720p / 1080p?

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

οκ!! pure view λοιπόν και τέλος! Τα 38 αξίζει πουθενά να τα χρησιμοποιήσω?

Για αφίσες!

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

σε καθημερινές φωτο βράδυ η μέρα το pureview είναι το ποιο κατάλληλο.σε μακρινές αποστάσεις η για "κατασκοπία"σε φουλ ανάλυση και με κάμερα προ και ζουμαρεις τρελά χωρίς αλλοιώσεις :lol:

Ειχα δοκιμασει καποιες εκδοσεις του συγκεκριμενου στο παρελθον(φαντασου εποχες με τις ''αρχικες'' belle) και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος, εαν εχει βγαλει εκδοση και με ελληνικα αξιζει να την δοκιμασεις.

δυστυχώς με της Νεκταρϊας είχα κάποια προβλήματα. Μπορεί και να έκανα εγω κάποια βλακεία αλλά δυο φορές που

το flashαρα είχα δει να είναι πιο αργό το κινητό σε σχέση με το original και είχα και κάποια κολλήματα

Μπορεί να φταίει και το κινητό μου και οχι το firmware της ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ . Σημερα τα έπαιξε η σύνδεση USB με το PC.

Οτι κι αν του κάνω αμέσως ή μετά από μερικά δευτερόλεπτα αποσυνδέεται και βγάζει σφάλμα σύνδεσης USB.

Πάει για Service...

H Arvato είπαμε εχει αναλάβει το ΝΟΚΙA service? Αν είναι έτσι να το πάω κατευθείαν στην ARVATO , μη χάσω χρόνο με τα

ΝΟΚΙΑ CARE.

Edited by nkarr

Αφού το παρέλαβα του έκανα αναβάθμιση σε fp2 και ήταν όλο κολλήματα. Έφυγε hard reset και όλα καλά πλέον. Το πρόβλημα μου το αρχικό είναι ως εξής. Δεν μπορώ να βρω από το Nokia store την εφαρμογή panorama!! Τι συμβαίνει;;;; Θέλω να βγάλω πολλές φωτογραφίες με αυτή την εφαρμογή.

Oneplus 5 - 128GB

Σε πιο χρώμα είναι πιο ωραίο το 808?μαύρο η λευκό.

Επίσης,το πάχος του είναι μετρημένο φαντάζομαι με την κάμερα κι όχι το υπόλοιπο σασι που είναι πιο λεπτό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αφού το παρέλαβα του έκανα αναβάθμιση σε fp2 και ήταν όλο κολλήματα. Έφυγε hard reset και όλα καλά πλέον. Το πρόβλημα μου το αρχικό είναι ως εξής. Δεν μπορώ να βρω από το Nokia store την εφαρμογή panorama!! Τι συμβαίνει;;;; Θέλω να βγάλω πολλές φωτογραφίες με αυτή την εφαρμογή.

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τόσο η εφαρμογή πανόραμα γιατί βγάζει σε πολύ μέτρια ποιότητα φωτογραφίες. Ψάξου για την CameraLover που έχει μέσα επιλογή να βγάλεις panorama φωτογραφίες με τον περιορισμό βέβαια των 3 φωτογραφιών (να ενώνει δηλαδή ως 3 φωτογραφίες), αλλά σχετικά καλή ποιότητα. Περιμένουμε εντυπώσεις.

Σε πιο χρώμα είναι πιο ωραίο το 808?μαύρο η λευκό.

Επίσης,το πάχος του είναι μετρημένο φαντάζομαι με την κάμερα κι όχι το υπόλοιπο σασι που είναι πιο λεπτό.

Γούστα είναι, το μάυρο ίσως δείχνει λιγότερο ογκώδες. Δες κάνα βιντεάκι να αποφασίσεις καλύτερα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αλλάζωντας το πίσω καπάκι να έχεις διχρωμία! Το πάχος δε με προβληματίζει, ποτέ δεν ήμουν fan των πολύ λεπτών κινητών. Γενικά η αίσθηση που δίνει η συσκευή είναι στιβαρή και ποιοτική. Δες το από κοντά αν έχεις την ευκαιρία και ενδιαφέρεσαι βέβαια.

Θα ανεβάσω αργότερα μερικές φωτογραφίες από Ρώμη που πήγα 3 μέρες. Έχω δείγματα και από pureview αλλά και camera pro. Απλά απίστευτες φωτογραφίες..

Edited by Moralas

το χρώμα είναι υποκειμενικό.για μένα το μαύρο είναι ποιο κυριλέ μιας και το νικέλ του φακου του προσθέτει.στα υπόλοιπα χρώματα ο φακός άν δεν κάνω λάθος είναι μαύρος.εκτός αυτού δείχνει μικρότερο σε μαύρο.θέμα γούστου όμως.

Με ενδιαφέρει κυρίως λογω κάμερας,αντικαθιστά μια μέτρια ψηφιακή?το φλας ειναι δυνατό στις νυχτερινές φωτογραφίες?

Με ενδιαφέρει κυρίως λογω κάμερας,αντικαθιστά μια μέτρια ψηφιακή?το φλας ειναι δυνατό στις νυχτερινές φωτογραφίες?
Όχι μόνο μέτριες ψηφιακές, αλλά και ακριβές. Φλας έχει xenon και led για βίντεο

ψάξε Nokia Panorama 2.50(6)

Για δες εδώ και πες μου εσύ αν αντικαθιστά μια "μέτρια" ψηφιακή... :)

Το φλας κάνει τη νύχτα μέρα, ειδικά σε κλειστό χώρο.

παιδια το πηρα και εγω το περιμενω την παρασκευη πως και πως. βεβαια 690€ απο καταστημα κοσμοτε αλλα ειχαν την διαθεση και μου δωσανε 505€ επιδοτηση με δεσμευση 2 ετων.... αντε θα σας πω και εγω εντυπωσεις!

Καλοριζικο,γράψε εντυπώσεις.

ΕΓΩ αν το πάρω θα το πάρω απο skroutz,ελπίζω να μην εχω κανενα θεμα με τις αναβαθμισεις και γυρίσει η γλώσσα μόνιμα αγγλικά και μετα θέλω αλλα...

Για 500+ ευρω δεν πιστεύω οτι αξίζει οπότε και δε τα δίνω.

Το 808 συγκρίνεται με dslr μηχανές. Αυτές τις χοντρές με τους εναλλάξιμους φακούς.

Τις pocket των 200€ , τις έχει στο τσεπάκι του.;)

Καλησπερα.Μετα απο αρκετα χρονια συμβιωσης με ενα Ν8 αγορασα αρχες οκτωβρη απο COSMOTE ενα 808 στα 670 ευρω.Τι το θελα..?Απο την πρωτη βδομαδα αρχισε τα κολληματα και δωστου restart...καρφι στο NOKIA CARE Πατρας.. αναβαθμιση ...παλι τα ιδια και χειροτερα..παλι στα CARE απο εκει στα κεντρικα στην Αθηνα ...απο εκει στα καρακεντρικα στην Ουγγαρια-Ρουμανια (μικρη σημασια εχει), αναμονή 2.5 εβδομαδες χωρις κινητο.Το παρελαβα σήμερα με την διαβεβαιωση οτι επισκευαστηκε και ξαναμανααναβαθμιστηκε και ολα ΟΚ.Αμ δε...Το κινητο απλα σέρνεται!!!!Χειρότερα και απο πριν.Για πειτε τι πρέπει να κανω?ειχε κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?
H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ

δεν ξέρω τι έχει το κινητό σου, αλλα από αυτά που γράφεις πολλές φορές φταίει η κάρτα SIM (και ιδίως της cosmote που τις θεωρώ τις πιο προβληματικές). Δοκίμασε έτσι για λίγο μια wind/voda SIM και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Πιστεύω θα εκπλαγείς ευχάριστα :)
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith