Jump to content

Επιτέλους ISDN!!!

cmaniac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Meta apo mhnes (2 kai kati gia thn akriveia) oi otetzhdes thimithikan oti exw kanei mia aithsh gia anavathmish kai me phran thl exthes to prwi..Arghsan toso giati o ote den eixe ananaiwsei to symvolaio me thn intracom me apotelesma na tous teleiwsoun ta netmod.Telika ta parelaban thn perasmenh paraskeyh :!: :!: (an einai dynaton)...Epanerxomai: phran thl kai telika eipan oti tha erthoun avrio kyriakh..Kai dierwtomai: tha erthoun?
Watch When You Stray My Friend...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (15 Μάι. 2004 , 23:48)

Κυριακή;!;;!!; Χλωμό το κόβω!

Και όμως πλέον δουλεύουν αρκετά την Κυριακή, και για νέες συνδέσεις και για επισκευές. Μάλλον ισχύει αυτό με το bonus.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gbil (16 Μάι. 2004 , 02:05)

Και όμως πλέον δουλεύουν αρκετά την Κυριακή, και για νέες συνδέσεις και για επισκευές. Μάλλον ισχύει αυτό με το bonus.

Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον δουλεύουν γιατί έχει ξεκινήσει προ πολλού ο ανταγωνισμός στην σταθερή τηλεφωνία... :lol: Ειδικά τώρα με την προεπιλογή φορέα !! ;) :lol:

Να μου το θυμηθήτε! Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν! :lol:

Κάτσε να πάω αύριο να ενεργοποιήσω την προεπιλογή φορέα να ησυχάσω απο δαύτους... :cool:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

αλλά γιατί σώνει και καλά να πάρεις πακέτο και το netmod? Εγώ δυστυχώς το πήρα. Γράφω δυστυχώς γιατί υπάρχουν πολύ ποιοτικότερες και φθηνότερες συσκευές στο εμπόριο- έτσι κι αλλιώς βοήθεια από ΟΤΕ δεν έχεις. Σε μένα μάλιστα δεν δούλευε ούτε το σιντί με τους οδηγούς και έκανα ματσακονιές για να το εγκαταστήσω.

Μπορείς αν θέλεις να ζητήσεις μόνο αναβάθμιση της γραμμής και να επιλέξεις εσύ μια άλλη συσκευή αντί του netmod (κοινώς κοκαλομόντεμ :)

koita, apo thn mia einai aparaithto kai kanei douleies pou ta alla modem den kanoun...kai apo thn allh akoma na erthoun kai exw arxisei na ta pairnw....
Watch When You Stray My Friend...

Και εμένα φίλε για να έρθουν και να μου το συνδέσουν έκαναν 2 εβδομάδες!!! :mad:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ivassilis (16 Μάι. 2004 , 09:28)

αλλά γιατί σώνει και καλά να πάρεις πακέτο και το netmod? Εγώ δυστυχώς το πήρα. Γράφω δυστυχώς γιατί υπάρχουν πολύ ποιοτικότερες και φθηνότερες συσκευές στο εμπόριο- έτσι κι αλλιώς βοήθεια από ΟΤΕ δεν έχεις. Σε μένα μάλιστα δεν δούλευε ούτε το σιντί με τους οδηγούς και έκανα ματσακονιές για να το εγκαταστήσω.

Μπορείς αν θέλεις να ζητήσεις μόνο αναβάθμιση της γραμμής και να επιλέξεις εσύ μια άλλη συσκευή αντί του netmod (κοινώς κοκαλομόντεμ :)

Υπάρχει καλύτερος λόγος...γιατί είναι ΔΩΡΕΑΝ και αν πάθει κάτι στο αλλάζουν πάλι ΔΩΡΕΑΝ!

Το δικό μου με την τελευταία ανβάθμιση που του έκανα (3.80) πλέον δουλεύει α-π-ρ-ο-β-λ-η-μ-ά-τ-ι-σ-τ-α !

cmaniac πρόσεξε μην πετάξεις τίποτα (κουτιά κτλ) διότι εάν διακόψεις την γραμμή σου το πηγαίνεις πίσω!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Η να γκρινιάζει η μάνα σου γιατί θέλει να πάρει τηλ και να είσαι στο νετ..χε χε χε!

Isdn προς το παρόν είναι η καλύτερη λύση για το ελλάντα..

Ι need a six month vacation, twice a year.

μην τα φορτωνουμε ολα στον οτε αγαπητοι φιλοι...ο οτε ειναι πλεον μια ιδιοτικη επιχειρηση(ουσιαστικα)και οχι κρατικη.και εκτος απο αυτο εχουν μαζευτει ολοι οι αποτυχιμενοι και τεμπεληδες που οι περοσσοτεροι μπηκαν με μεσο...να ναι καλα τα κομματα.

οσο για τις υπολοιπες αποτυχιμενες εταιριες no comment

so close no matter how far...