Leolipop Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δοκιμασες κατι απο αυτα που προτεινουν εκει; Δηλαδη να πας στις ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες και να πας στην Αρχικη και να καθαρισεις cache και δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ναι έκανα ότι έλεγε εκείνο το forum αλλά δεν έγινε κάτι.Το όλο θέμα έγινε γιατί η εφαρμογή που κάνει φακέλους τράβαγε τις εφαρμογές από το menu.Στο menu τις είχα σε φακέλους.Όταν έβγαλα τις εφαρμογές από τους φακέλους τότε έγινε ο χαμός.Εμφανίστηκαν duplicates εφαρμογών,κάποιες δεν φαίνονταν καν.Όταν έγινε αυτό έκανα restart και τότε σταμάτησε να λειτουργεί ο default launcher.Mάλλον και κάποια άλλη cache έπρεπε να καθαρίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Μπλεξιμο απο το πουθενα...Αστο τωρα οπως ειναι αμα δε σε απασχολει πολυ και βλεπουμε .Οταν βγει αναβαθμιση θα φτιαξει ετσι και αλλιως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Στον φακελο system/app Εδώ ειμαι, αλλά δεν το βρίσκω...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Περιεργο ...χμμμ .Αστο για την ωρα ,βασικα να πειραματιστω ηθελα .Ο dolphin μια χαρα με καλυπτει. Να αναφερω πως εχω βαλει και fpse και παιζουν απροβληματιστα το gran turismo 2 και το twisted metal 2 που εχω περασει :) ΑΑ μου ηρθε σημερα και η μπαταρια ! (μαλ***κια γιατι απο χτες καλιμπραρω την δικη του:down:) Edited January 3, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Άμα άλλη φορά χρειαστείς κάτι πες μου. Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα Quick Settings για να μην φαίνονται στη notification bar, γιατί θέλω να βάλω άλλο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησεις αλλα η πανω μπαρα κανει κυλιση δεξια και αριστερα , οποτε μπορεις να εχει και ολες τις επιλογες να εμφανιζονται και απλα να κανεις swipe για να τις εμφανισει αν βρισκονται εκτος εμφανους οθονης. :) Πες μου αν καταλαβα κατι λαθος. Η χτεσινη μου επιδοση με ατελειωτο gaming. Edited January 3, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αφού τις βγάλω όλες όμως μου μένει αυτό: Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτήν την ενσωματωμένη λειτουργία της LG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Tι εκδοση εχεις ; Πρωτη φορα το βλεπω ετσι... Εμενα παντα ετσι ηταν Edited January 3, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αυτο που είναι κάτω από τη μπλε γραμμή ειναι η εφαρμογή Notification Toggles που την βρίσκεις στο μαρκετ. Το από πάνω ειναι αυτό που ειχε η ίδια η LG και θελω να κάνω να μην φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Τωρα το επιασα ,θες να αφαιρεσεις εντελως την μπαρα συντομευσεων δηλαδη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Ναι και δεν βρίσκω τον τρόπο...Προτιμώ την εφαρμογή Notifivation toggles επειδή ειναι πιο παραμετροποιήσιμη και της LG γίνεται πλέον περιττή και δεν θέλω να πιάνει άδικα χώρο... Edited January 3, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Με ρουτ ισως να γινεται αλλα ειναι επικινδυνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Με ρουτ ισως να γινεται αλλα ειναι επικινδυνο. Δεν θέλω να τη σβήσω οριστικά...Να της κάνω freeze θέλωμέσω titanium για να μην μου εμφανίζεται...Ξέρεις να μου πεις πως θα τη βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Ξέρετε αν γίνεται να μην εμφανίζεται το κείμενο του εισερχόμενου sms στη μπάρα ειδοποιήσεων? Edited January 4, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αυτο το ψαχνω κι εγω... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 καλημερα παιδες.ψαχνω δυο εφαρμογες. η μια θελω να κλεινει οποια διεργασια θελω και να την ξανα ανοιγει οταν εγω το επιθυμω και η δευτερη θελω να μου επιτρεπει να ελεγχω ποιες εφαρμογες θα συνδεθουν στο ιντερνετ οταν ενεργοποιω το wifi. ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημερα και απο μενα. Εψαχνα για αγορα νεου κινητου (συγκεκριμενα galaxy s2) οταν ¨σκονταψα¨πανω σε αυτο το θεμα και πρεπει να πω πως με δελεασατε να δωσω μια ευκαιρια για μερικα ευρω παραπανω σε αυτο το τερατακι. Επεσα σε λαθος εποχη ομως γιατι στα internetoμαγαζα εχει ανεβει η τιμη. Τι προτεινεται να περιμενω μηπως ξαναπεσουν, να το χτυπησω τωρα πριν ανεβει και αλλο ή να βρω κανενα μεταχειρισμενο?? Σορρυ αν κουρασα 1ο post! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Ξέρετε αν γίνεται να μην εμφανίζεται το κείμενο του εισερχόμενου sms στη μπάρα ειδοποιήσεων? Πατε στα μηνυματα , στις ρυθμισεις και βγαζετε το κουτακι που λεει Ειδοποιησεις στο τελος της λιστας ρυθμισεων. Καλημερα και απο μενα. Εψαχνα για αγορα νεου κινητου (συγκεκριμενα galaxy s2) οταν ¨σκονταψα¨πανω σε αυτο το θεμα και πρεπει να πω πως με δελεασατε να δωσω μια ευκαιρια για μερικα ευρω παραπανω σε αυτο το τερατακι. Επεσα σε λαθος εποχη ομως γιατι στα internetoμαγαζα εχει ανεβει η τιμη. Τι προτεινεται να περιμενω μηπως ξαναπεσουν, να το χτυπησω τωρα πριν ανεβει και αλλο ή να βρω κανενα μεταχειρισμενο?? Σορρυ αν κουρασα 1ο post! :X Στη διαθεση σου φιλε οποτε θες.Ενας αλλος φιλος ηταν να παρει ενα σφραγισμενο απο τη χρυση ευκαιρια και τελικα τον καταφερα με 70€ λιγοτερα να παρει ενα 40 ημερων.Δεν το μετανοιωσε.Οι τιμες στο σκρουτζ δεν ανεβηκαν αλλα λογω ζητησης εξαντληθηκαν τα κομματια και τα καταστηματα που τα ειχαν πιο φτηνα δεν φαινονται πια στη λιστα.Συνιστω να επιδιωξεις την αγορα απο αλλον χρηστη. http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,lg,android%7Cad-25820736.html Αξιζει η κινηση που σκεφτεσαι να κανεις για εγω απο το S2 πηγα στο LG. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη που σκεφτεται να το δωσει ας μου στειλει ενα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μολις ειδα οτι ο οδηγος φλασαρισματος εμπλουτιστηκε με εικονες.Οποτε αν βγει αναβαθμιση και δεν θελετε να περιμενετε να βγει στο update tool η θελετε να ξεφορτωθειτε το root η οτιδηποτε αλλο η διαδικασια ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2069723 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Λογικα επειδη αλλο jelly και αλλο ics κραταω μια επιφυλαξη αν θα γινεται η διαδικασια αλλα λιγο.Πιστευω η ιδια θα ειναι , μακαρι να ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το rooting δεν εμποδίζει το FOTA και στην περίπτωσή του LG το rooting διατηρήθηκε τόσο στην F όσο και στην H. Το FOTA το χάνεις αν βάλεις έκδοση firmware διαφορετική από αυτή που προβλέπεται για το region του κινητού σου. Όμως αμφιβάλω σοβαρά ότι το rooting θα διατηρηθεί μετά την αναβάθμιση -και εδώ κάνουμε την προσευχή μας να υπάρξει- σε 4.1.2 ή ότι θα μπορούμε να κάνουμε root με τον ίδιο τρόπο. Well... θα το μάθουμε αν και όταν υπάρξει η αναβάθμιση σε 4.1.2 Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Δεν τιθεται θεμα για ναι η οχι, σιγουρα ναι αλλα ποτε.Λεγεται για γεναρη...αλλωστε ακομα υπαρχει η v18 ανεβασμενη αλλα μη προσβασιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Σοβαρα μιλας ; Ουτε και το "τουμπανο" note δεν μας πιανει ; Πως το καταφεραν αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts