Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τραβηξε του ενα γερο ρεσετ μεσω recovery μηπως διορθωθει.

Τίποτα...Τα ίδια...:(

Α...Όταν κολλάει τελικά με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κάνει restart.

Μάλλον πάει για σκότωμα το κινητό και φουλ για Sammy.

Άμα καινούριο έχει τέτοια προβλήματα,φαντάσου μετά τι θα γίνει...

Εκτός και βρω κουράγιο να το ψάξω λίγο ακόμα το θέμα.

Αν και μόλις είδα και την κάμερα με αποτελείωσε.

Τέλος πάντων ... Θα δω τι θα γίνει...Άμα μου αλλάξουνε συσκευή ίσως και να το κρατήσω...

Edited by wpandroidios

οχι ειμαι ακομα στην 10f παρατηρησα οτι και το συγιψ δεν πατουσε και πολυ καλα στην 10h

Δεν εχω τετοια εντυπωση εγω,προ ημερων με πηγε στο κορωπι με ακριβεια μετρου...

Μια χαρά δουλεύει το Sygic :) Το έχω δουλέψει εδώ και λίγες μέρες και είναι super.Επίσης το κινητό κλειδώνει πολύ γρήγορα δορυφόρο! Αν ψάξω για αρνητικό θα μπορούσα μόνο να πω ότι η ταχύτερη διαδρομή είναι λίγο κουλή και γι' αυτό έχω διαλέξει ως default την συντομότερη που είναι και λογική.:)

Η άποψη μου για το κινητό παραμένει ίδια με αυτή που είχα όταν το αγόρασα.Ε κ π λ η κ τ ι κ ό :clap: Όλα τρέχουν σφαίρα, κανένα μα κανένα κόλλημα,οθονάρα και πανέμορφη κατασκευή.:clap:

Edited by ipred

Τίποτα...Τα ίδια...:(

Α...Όταν κολλάει τελικά με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κάνει restart.

Μάλλον πάει για σκότωμα το κινητό και φουλ για Sammy.

Άμα καινούριο έχει τέτοια προβλήματα,φαντάσου μετά τι θα γίνει...

Εκτός και βρω κουράγιο να το ψάξω λίγο ακόμα το θέμα.

Αν και μόλις είδα και την κάμερα με αποτελείωσε.

Τέλος πάντων ... Θα δω τι θα γίνει...Άμα μου αλλάξουνε συσκευή ίσως και να το κρατήσω...

Το εχεις παρει καιρο;Η δουλεια σου θα γινει οπως και να εχει, υπομονη λιγο γιατι επεσες σε εορταστικη περιοδο.

Edited by Leolipop

Μια χαρά δουλεύει το Sygic :) Το έχω δουλέψει εδώ και λίγες μέρες και είναι super.Επίσης το κινητό κλειδώνει πολύ γρήγορα δορυφόρο! Αν ψάξω για αρνητικό θα μπορούσα μόνο να πω ότι η ταχύτερη διαδρομή είναι λίγο κουλή και γι' αυτό έχω διαλέξει ως default την συντομότερη που είναι και λογική.:)

Η άποψη μου για το κινητό παραμένει ίδια με αυτή που είχα όταν το αγόρασα.Ε κ π λ η κ τ ι κ ό :clap: Όλα τρέχουν σφαίρα, κανένα μα κανένα κόλλημα,οθονάρα και πανέμορφη κατασκευή.:clap:

Destinator talk and drive δεν ειναι με τιποτα... Αλλα τιμω τον φιλο leo και δεν θα το αλλαξω...

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Μιας και δουλεια δεν εχουμε τωρα εδω στο σπιτι θα ψαχτω λιγο να δω τι γινεται και αν παιζει το igo primo.(θα επρεπε να εχει thanks meter το φορουμ)

edit : ακομα μαζευω τα αρχεια για το igo...Εντος ολιγου θα δω τι και αν παιζει και θα επανελθω.

Edited by Leolipop

Το εχεις παρει καιρο;Η δουλεια σου θα γινει οπως και να εχει, υπομονη λιγο γιατι επεσες σε εορταστικη περιοδο.

4 μέρες.Αλλά ρε φίλε έχει κάτι ελλείψεις που τρελαίνομαι.Δεν μπορεί να μην έχει π.χ. usb mass storage support ενώ όλα τα άλλα έχουν.

Η κάμερα είναι πολύ μέτρια.Δηλαδή φαντάσου το viewty που είχα κάποτε από lg παίζει να είχε καλύτερη(αναλογικά και βάση εποχής).

Έκανα και μια βόλτα από XDA και έχουμε μείνει εμείς κι εμείς.

Αν μου το αλλάξουν ο μόνος λόγος για να το κρατήσω είναι ο οικονομικός.

Γιατί για να πάω σε S3 θέλω αρκετά παραπάνω.

Γενικά έχω απογοητευτεί...:(

Nομιζω οτι για ενα οριο ημερων ειναι υποχρεωμενοι να στο αντικαταστησουν αμεσα.Νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει οτι με την JB θα υπαρχει και η δυνατοτητα OTG ισως ακομα και μεταφορα αρχειων μεσω NFC.Η καμερα εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ.Τραβαω τον μικρο φωτο εγω με το κινητο και η γυναικα μου με την ψηφιακη και μεχρι να εστιασει και να τραβηξει φωτο , εγω τραβαω 10 και ετσι εκεινη εχει ηδη χασει την γκριματσα πχ , η εχει γυρισει αλλου το κεφαλι κλπ.

Η ιστορια με το xda εχει να κανει με τον bootloader .Απαξ και ξεκλειδωσει εχουμε να περιμενουμε πολλα πραγματα πιστευω.Αν και τελευταια δεν ειμαι πολυ του πειραγματος και στα 3 τελευταια τηλεφωνα που ειχα στην κατοχη μου , απο την καστομια , ημουν παντα ικανοποιημενος με την στοκ.

Επειδη λες και για S3 , πηγαινε μερικες σελιδες πισω να δεις εντυπωσεις που ειχαν μερικα ατομα πριν και μετα το S3.

Τελειωσα με το igo.Καλα δουλευει.Ξεκινησε χωρις προβλημα ,το ρυθμισα ευκολα αλλα με χαλαει πολυ το θεμα που εχει που βγαζει δρομους και οδους με σιελ και καφε χρωμα (αλλαζει φυσικα αυτο) αλλα κυριως με χαλαει που δεν χρησιμοποιει τις δυνατοτητες του τηλεφωνου με την εννοια οτι κανει καρε καρε την μετακινηση του χαρτη και του υψους , φαινομενο που ακομα και στα μενου ειναι ευδιακριτο. Δεν ξερω ποσο καλο ειναι στην καθοδηγηση και τις διαδρομες (εχει χαρτη Q3 του 2012) αλλα με βλεπω να μενω στο sygic...

Ανεβαζω το rar οποτε αν θελει κανεις του στελνω τον συνδεσμο για να μην τα μαζευετε ενα ενα οπως εκανα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Oπως το εχεις + την εφαρμογη super SU

Δε θα σε χαλασει μετα απο "ξεκαθαρισμα" της σαβουρας να βλεπεις 550 ram ελευθερα οπως εγω εεε ;; ;) ;)

Πηρα κι εγω το κινητο αφου φυσικα το καρα-ζαχαρωνα και αφου διαβασα και τις (ιδιαιτερα κατατοπιστικες γνωμες σας) και το εκανα και root.

Ολα οκ και φυσικα για τα 340 που το πηρα ειναι ΑΕΡΑΣ το κινητο, απλως εχω μια χαζη απορια...τις pre-installed σαβουρες...ΠΩΣ τις βγαζω μετα το rootαρισμα?

Τι πρεπει να κανω?Καπου σκαλωσα δηλαδη...

:O

Μεσω es explorer πας στις επιλογες του και στο τελος της λιστας διαλεγεις τις επιλογες root και τσεκαρεις ολα τα κουτακια.Μετα πας συνεχεια στο πανω καταλογο και πας στον φακελο system/app οπου εκει σβηνεις τα apk και odex με το ιδιο ονομα.Αν δεν καταλαβες κατι πες το.

Μεσω es explorer πας στις επιλογες του και στο τελος της λιστας διαλεγεις τις επιλογες root και τσεκαρεις ολα τα κουτακια.Μετα πας συνεχεια στο πανω καταλογο και πας στον φακελο system/app οπου εκει σβηνεις τα apk και odex με το ιδιο ονομα.Αν δεν καταλαβες κατι πες το.

Οταν λες "Μετα πας συνεχεια στο πανω καταλογο και πας στον φακελο system/app οπου εκει σβηνεις τα apk και odex με το ιδιο ονομα"?

Τα τσεκαρα τα boxes, μετα παω πισω και που ειναι αυτο?

Πρεπει να προσεξω στο να μην σβησω κανενα apk?

(Γιατι ομολογω σε καλοζηλεψα με τα 500 ελευθερα... :D :D)

Εχει ενα κουμπι πανω στην μπαρα του es που λεει πανω και σε παει στον προηγουμενο φακελο.

Θελει προσοχη το τι θα βγαλεις γιατι αν.πειραξεις κατι σημαντικο θα πρεπει να ξαναφλασαρεις μετα.

Στειλε μου με pm email να σου στειλω και εναν task manager που θα σου κανει τη δουλεια με ευκολο τροπο.

Ελα το βρηκα ο καθυστερημενος...:wacko:

Απλως αν μπορεις πες μου μονο στο αν πρεπει να προσεξω μην σβησω τιποτα...εσυ π.χ. τι εσβησες που ηταν πραγματικα αχρηστα.

(Σε ευχαριστω πραγματικα για την βοηθεια!)

Edited by mario_fit

Μην πειραζεις εφαρμογες που δεν εχουν δικο τους εικονιδιο και εχουν πχ ιδιο εικονιδιο android.Εγω πχ εχω αφαιρεσει την σουιτα της lg ,το onscreenphone ,camera test, οτι εχει να κανει με backup , ενημερωση ota , hidden menu και αλλα.

4 μέρες.Αλλά ρε φίλε έχει κάτι ελλείψεις που τρελαίνομαι.Δεν μπορεί να μην έχει π.χ. usb mass storage support ενώ όλα τα άλλα έχουν.

Εγώ που το συνδέω με το PC μέσω usb,ο PC μου το βλέπει με τη μία όπως τους σκληρούς και κάνω μεταφορές αρχείων πέρα δώθε είτε στην ενσωματωμένη μνήμη είτε στην εξωτερική κάρτα, τι έχω??? Δεν λέγεται usb mass storage? Εκτός αν στο "όλα τα άλλα έχουν" εννοείς "όλα τα άλλα Optimus 4X έχουν" οπότε πρέπει να δεις τι έχεις κάνει λάθος.Την 1η φορά αν θυμάμαι καλά κάτι μου ζήτησε και το εγκατέστησα ( μάλλον το LG PC Suite).Από κει και πέρα δεν ξαναχρειάστηκε να κάνω κάτι.Το κινητό λειτουργεί σαν usb σκληρός χωρίς να ανοίγω καμία σουίτα.Προφανώς η σουίτα εγκατέστησε driver.

http://rapidhdd.com/images/906991001.png

Edited by ipred

Νομιζω πως ο φιλος.εννοουσε usb on the go.Να διαβαζει φλασακι usb μεσω καλωδιου.Αλλιως για. Mass storage διαλεγει μεταφορα mtp.

A δεν ξέρω.Έγραψε ότι το κινητό δεν έχει "usb mass storage" γι' αυτό και απάντησα.:) Αν δεν είχα το κινητό κι έμπαινα στο forum και διάβαζα το post του παιδιού θα πίστευα ότι το κινητό δεν υποστηρίζει usb mass storage. Edited by ipred

Εμενα δεν μου περασε απο το μυαλο αυτο το τοσο απλο γιατι και απο την αλλη δεν ειναι πολλες οι.συσκευες που υποστηριζουν otg.

To google + ειναι πραγματικα απαραιτητο?

Δεν θυμαμαι που αλλα καπου ειχα διαβασει οτι χρειαζεται για καποιες εφαρμογες...προσωπικα δεν το χρησιμοποιω παντως...

Και τελος θα σε ζαλισω μια τελευταια φορα:

Τα

LGFfota client

LG mail (χρησιμοποιω το gmail app)

Media home x3

Lg Browser (χρησιμοποιω opera)

plus1 apk

camera test (το εγραψες δεν ξερω τι κανει)

Ηidden menu (οθτε αυτο ξερω τι κανει αλλα δεν εχει εικονιδιο εχει το androidaki)

LG MMS

Mπορουν να φυγουν αφοβα?

Για ακομα μια φορα σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!!

To google + ειναι πραγματικα απαραιτητο?

Δεν θυμαμαι που αλλα καπου ειχα διαβασει οτι χρειαζεται για καποιες εφαρμογες...προσωπικα δεν το χρησιμοποιω παντως...

Και τελος θα σε ζαλισω μια τελευταια φορα:

Τα

LGFfota client

LG mail (χρησιμοποιω το gmail app)

Media home x3

Lg Browser (χρησιμοποιω opera)

plus1 apk

camera test (το εγραψες δεν ξερω τι κανει)

Ηidden menu (οθτε αυτο ξερω τι κανει αλλα δεν εχει εικονιδιο εχει το androidaki)

LG MMS

Mπορουν να φυγουν αφοβα?

Για ακομα μια φορα σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!!

Αν δεν στελνεις mms βγαλε και το τελευταιο.Οτι εχει να κανει με lg εκτος απο τηλεφωνο κλπ ειναι αφοβο.Ολη τη λιστα μπορεις.να.αφαιρεσεις.Οπως επισης smartshare, polaris office , lgtag αν δεν χρησιμοποιεις nfc tags

@leolipop : Το iphone και τα Windows κινητά με 7.5 δεν υποστηρίζουν usb mass storage από όσο ξέρω γι΄ αυτό ο κόσμος μπορεί να μπερδευτεί διαβάζοντας το post του.

Άσχετο : Οι νέες μου αρχικές οθόνες ( όπως ακριβώς τις ήθελα) :

http://rapidhdd.com/thumbnail/459790scr.png

Για τα μηλοφωνα το διαβασα σε αλλο θεμα ,για τα παραθυροφωνα δεν το ηξερα :confused:

την εχεις.μπουκωσει την οθονη μου φαινεται:p

Ααα mario αν δουλευεις μονο οπερα μπορεις να σβησεις και τον chrome ,τον οποιο βεβαια αν θες ξαναπερνας απο το στορ

Edited by Leolipop

Leolipop εσένα πρέπει να σου κάνουν ανδριάντα εδώ στο λημέρι του 4x, σε όλα μέσα είσαι ρε φίλος, εύγε.

Οπως εγραψα μεσω pm σε αλλο φιλο, αυτο το φορουμ και το θεμα πιο συγκεκριμενα ειναι απο.τις λιγες ασχολιες που μου εχουν απομεινει και τις επισης λιγες κοινωνικες συναναστροφες δυστυχως .Μακαρι κοσμος εδω περα να ρωταει 1000 φορες το ιδιο πραγμα να μου γεμιζει λιγο την καθημερινοτητα. Edited by Leolipop

Νεα ελπιδοφορα διαρροη.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για την ωρα απο το να ελπιζουμε :D

://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WEBSW/LGP880/ADEUBK/V18a_00/V18A_00.kdz/

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)