Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το πήρα πριν από λίγες ώρες σφραγισμένο από ένα παιδί, αρκετά κάτω από τη χαμηλότερη τιμή των 340Ε στο σκρουτζ αλλά και πάλι το κινητό δεν έχει αντίπαλο, όταν σε αγγελίες ακόμα υπάρχουν απατεώνες που πουλούν και αφελείς που αγοράζουν το iPhone4 με 300+ ευρώ. Είχα το HOX και η εμπειρία μου δεν ήταν και η καλύτερη...Αργό μενού, μέτρια κάμερα/κακή βιντεολήψη (για τη διαφήμιση που είχε πέσει) και μπαταρία που με το ζόρι έβγαζε τις ~2 ώρες ανοιχτής οθόνης!

Πέρα από το υποκειμενικό κριτήριο ομορφιάς που με διακατέχει, το τετραγωνοειδές design του 4Χ μου αρέσει περισσότερο και από μπροστά τουλάχιστον η ποιότητα της συσκευής είναι πολύ καλή. Το πίσω καπάκι είναι μέτριο, αλλά τουλάχιστον δεν βρίσκεται σε μεγάλη δυσαρμονία με το υπόλοιπο σασί. Και η μπαταρία του ήταν μεγάλη και βαριά, συνολικά το κινητό μου έδωσε μια πολύ ευχάριστη και συμπαγή αίσθηση.

Η οθόνη του από το λίγο που την είδα, είναι ένα "τικ" κάτω (ίσως και όχι), σε χρωματική απεικόνιση από του HOX, αλλά σε φωτεινότητα υπερτερεί. Η ποιότητα κλήσης επίσης πολύ καλή, όπως και το ηχείο που το άκουσα πιο δυνατό από του ΗΟΧ. Τράβηξα και μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο και ήταν πολύ καλά, δεν πότιζε με μια περίεργη κιτρινίλα και υπερβολικό θόρυβο τις σκοτεινές φωτογραφίες και το βίντεο ήταν επίσης πολύ καλό, τέλεια ρευστότηατ ~30fps με φυσικά χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια. Αυτό που λέγανε κάποιοι ότι σε βιντεοσκόπηση κάνει συνεχώς autofocus με αρνητικό αποτέλεσμα εγώ δεν το παρατήρησα καθόλου, αλλά δεν έλεγξα κιόλας μήπως το κινητό είχε αναβαθμιστεί σε κάποια τελευταία έκδοση που το διορθώνει. Γενικά το θεωρώ αρκετά καλύτερο στο φωτογραφικό τομέα από το ΗΟΧ,

Ενώ και στα μενού αναδεικνύει μια μεγαλύτερη "σπιρτάδα" και άνεση, χωρίς τα προβλήματα του τραγικού multitasking του ΗΟΧ που έκλεινε συνεχώς τις εφαρμογές του παρασκηνίου που με ενδιέφεραν. Σε αυτόν τον τομέα, ήταν χειρότερο και από το iPhone4 που είχα! Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτά που πλήρωσα.Βρήκα και στο μάρκετ, δωρεάν το Galaxy On Fire 2 THD, που μου το έβγαζε μη συμβατό με το ΗΟΧ, και μόλις τελειώσω τη πρώτη φόρτιση θα το κατεβάσω να το λιώσω με τα HD γραφικά του!

Μήπως είχες πέσει σε ελατωματικο one x?γιατι το one x κι έπειτα απο την πρόσφατη αναβάθμιση που πήρε ειναι απλα top.σπιρτο στα μενού και άψογη κάμερα.

Η οθόνη ετσι κι αλλιώς ηταν οτι καλυτερο εχει μπει σε κινητο,του one x εννοω

Επίσης και στο θεμα μπαταρίας,το χαλί του hd δεν το εχει το one x,οχι σε τόσο βαθμό τουλαχιστον.

Ισως έπεσες σε περίπτωση,τι να Πω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισκέπτης

παιδες ειμαι λιγο πριν το root.

ειμαι ασχετος μ'ολα αυτα,

αν το κανω μετα χανω εγγυηση? αν παθει κατι μπορω να το επαναφερω και να μη φαινεται οτι το πειραξα?

επισης ενα σχολιο για την camera στο video, αν ανεβασεις τη φωτεινοτητα +/- τοτε δεν ειναι σε καμια περιπτωση σκοτεινο το βιντεο το βραδυ.

το κινητο ειναι υπεραριστο! στα 350 ευρω δε βρισκεις τετοια χαρακτιριστηκα αλλου!!!

Eισαι εκτος εγγυησης με root αλλα υπαρχουν εργαλεια και εκδοσεις μεσα σε 10 λεπτα να το εχει εργοστασιακο.Το εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα οταν πειραματιζομουν με διαφορα.

Ερώτηση προς τους κατόχους που το αγόρασαν από ηλεκτρονικό κατάστημα:

Στα sms γράφετε με 160 ελληνικούς χαρακτήρες/μήνυμα ή σας έχει όριο τους 70 λόγω πχ ξένου firmware που δεν υποστηρίζει GSM αλφάβητο ? Θέλω να είμαι 100% σίγουρος για αυτό.Αν δεν υποστηρίζει 160 τότε υπάρχει τρόπος να του περάσω την επίσημη ελληνική έκδοση ή δεν γίνεται?

Επισκέπτης
Μήπως είχες πέσει σε ελατωματικο one x?γιατι το one x κι έπειτα απο την πρόσφατη αναβάθμιση που πήρε ειναι απλα top.σπιρτο στα μενού και άψογη κάμερα.

Η οθόνη ετσι κι αλλιώς ηταν οτι καλυτερο εχει μπει σε κινητο,του one x εννοω

Επίσης και στο θεμα μπαταρίας,το χαλί του hd δεν το εχει το one x,οχι σε τόσο βαθμό τουλαχιστον.

Ισως έπεσες σε περίπτωση,τι να Πω.

Μήπως είχες πέσει σε ελατωματικο hd? η μπαταρια του πραγματικα δεν υπαρχει, 2 μερες με απλη χρηση (καποιες κλησεις και λιγη χρηση ιντερνετ) ειμαι στο 80%!!!!!!!!

ειχα το ΗΟΧ, καλο ειναι, αλλα

1ον) δεν αλλαζει μπαταρια,

2ον) δεν εχει κουμπι μενου! (τρωει οθονη γι'αυτη την επιλογη)

3ον) δεν εχει επεκταση μνημης

4ον) ειναι πιο μεγαλο (συνολικα σε μεγεθος)

5ον) το beats audio... πολυ απατη...... το ηχειο ΔΕΝ ακουγεται....... ειχα χασει πολλες κλησεις επειδη δεν ακουσα να χτυπαει... στο lg ακουω μια χαρα :)

πλεονεκτηματα

1ον) παιρνει την JB συντομα

αυτααααα............ α! και ειναι και πολυ ακριβοτερο!

Eισαι εκτος εγγυησης με root αλλα υπαρχουν εργαλεια και εκδοσεις μεσα σε 10 λεπτα να το εχει εργοστασιακο.Το εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα οταν πειραματιζομουν με διαφορα.

αρα κανω root χωρις φοβο να χασω την εγγυηση σωστα?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Στα sms γράφετε με 160 ελληνικούς χαρακτήρες/μήνυμα ή σας έχει όριο τους 70 λόγω πχ ξένου firmware που δεν υποστηρίζει GSM αλφάβητο ? Θέλω να είμαι 100% σίγουρος για αυτό.Αν δεν υποστηρίζει 160 τότε υπάρχει τρόπος να του περάσω την επίσημη ελληνική έκδοση ή δεν γίνεται?

Μια χαρα ειναι εχει 160 χαρακτηρες και χωρις κεφαλαια αναγκαστικα οπως παλια σε αλλα τηλεφωνα.

Προχωρα αφοβα!

Μήπως είχες πέσει σε ελατωματικο hd? η μπαταρια του πραγματικα δεν υπαρχει, 2 μερες με απλη χρηση (καποιες κλησεις και λιγη χρηση ιντερνετ) ειμαι στο 80%!!!!!!!!

ειχα το ΗΟΧ, καλο ειναι, αλλα

1ον) δεν αλλαζει μπαταρια,

2ον) δεν εχει κουμπι μενου! (τρωει οθονη γι'αυτη την επιλογη)

3ον) δεν εχει επεκταση μνημης

4ον) ειναι πιο μεγαλο (συνολικα σε μεγεθος)

5ον) το beats audio... πολυ απατη...... το ηχειο ΔΕΝ ακουγεται....... ειχα χασει πολλες κλησεις επειδη δεν ακουσα να χτυπαει... στο lg ακουω μια χαρα :)

πλεονεκτηματα

1ον) παιρνει την JB συντομα

αυτααααα............ α! και ειναι και πολυ ακριβοτερο!

Παράξενο αλλά όλα αυτά σχεδόν τα είχα προσέξει στο LG και τις 2 φορές που το πήρα

Εντάξει,καλή ποιότητα κατασκευής όχι σαν του HTC

Πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας

Άθλια μπαταρία

Μέτριο ηχείο

Πολύ μέτρια κάμερα,ούτε που την μετράω για κάμερα ναυαρχίδας αυτή που του έβαλαν και μάλιστα κάπου έχω δείγματα τραβήξει γιατί μου έκανε εντύπωση το πόσο άθλια ήταν,γεμάτες noise και σκοτεινές λήψεις σε αντίθεση με το one x μου.

Και έχω πάρει κάθε high end συσκευή,δεν γράφω ότι να ναι.

Τέλος πάντων,γούστα είναι αυτά

Για τα 350 που κοστίζει καλό είναι,για παραπάνω απλά δεν......

Φίλε ταξδιώτη, σίγουρα δεν ήταν ελαττωματική συσκευή. Ήταν μάλιστα και ένα από τα "λίγα" άριστα της παρτίδας 23...Το είπα και εγώ ότι η οθόνη του ΗΟΧ είναι λίγο καλύτερη, αλλά υστερεί σε φωτεινότητα. Για το ηχείο είμαι σίγουρος ότι είναι δυνατότερο του 4Χ και όπως είπες και η ποιότητα κλήσεων είναι εξαιρετική. Και από ποιότητα κατασκευής δεν υστερεί ιδιαίτερα. Για την κάμερα, επειδή είναι σημαντικός λόγος αγοράς κινητού για μένα, είμαι 100% σίγουρος ότι του 4Χ είναι πολύ καλύτερη του ΗΟΧ. Και στα συγκριτικά που έχει κάνει το gsmarena αναδεικνύεται αυτό. Και το ακόμα πιο σημαντικό, στον τομέα της αυτονομίας, άμα ρυθμίσεις σωστά το κινητό, (χωρίς ρουτ και στα δύο) έχω παρατηρήσει ότι το 4Χ υπερτερεί κατά ~1 ώρα ανοιχτής οθόνης,

Συζηταμε ακομα για ποιοτητα κατασκευης ; Η LG, κυριοι, δεν πλησιαζεται σε αυτο τον τομεα, το λεω με απολυτη βεβαιοτητα εχοντας πιασει και δοκιμασει διαφορα κινητα στο χερι μου ανα καιρους. Πλαστικο ναι μεν αλλα ποιοτικο, καμια αμφιβολια. Δεν τριζει τιποτα, δεν κουνιεται τιποτα, δεν δημιουργουνται αμιχες στα καλα του καθουμενου.

Η μπαταρια δεν ειναι οντως καλη. Το προβλημα το βασικο που αναγνωριζω εγω ειναι στην διαχειριση. Μεχρι στιγμης εχω διαπιστωσει πως ειναι απο τα λιγα που στην αναμονη δεν ξοδευει σχεδον τιποτα. Μενει επι πολλες ωρες στο ιδιο ποσοστο, μολις ανοιξει ομως wifi και δεδομενα εκει η καταναλωση ξεφευγει επικινδυνα.

Και εδω θελω να σας ρωτησω, με μια γρηγορα αναζητηση δεν βρηκα κατι, αλλα υπαρχει τροπος αυτη τη στιγμη να πειραξουμε τον χρονισμο του CPU ; Προσωπικα, θελω να τον κατεβασω, θεωρω πως χαμηλοτερα θα ανταποκρινεται το ιδιο καλα και η καταναλωση θα γινει πολυ φυσιολογικη. Ενημερωστε με παρακαλω αν γνωριζετε.

Υπαρχει ενα προγραμματακι στο xda οπου οριζεις το χρονισμο αλλα και τους πυρηνες που τρεχουν.Ηταν ψιλο buggy αλλα μετα απο προτροπες αυτων που το δουλεψαν ,μπορεις να το τρεχεις χωρις προβληματα. Αυτο ειναι το lg gearbox απο xda και επισης υπαρχει το Quadgearbox for 4x στο playstore. Edited by Leolipop

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις γράφτηκα στο forum καθώς απέκτησα το LG Optimus 4X HD εχθές και έχω ένα πρόβλημα. Δεν με έρχονται ειδοποιήσεις (notifications) από την εφαρμογή του facebook. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής έχω όλες τις ειδοποιήσεις ενεργοποιημένες αλλά τίποτα. Δοκίμασα να ΞΑΝΑ κατεβάσω την εφαρμογή χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω αυτό από της ρυθμίσεις ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος.

• Administrators
Για την κάμερα, επειδή είναι σημαντικός λόγος αγοράς κινητού για μένα, είμαι 100% σίγουφρος ότι του 4Χ είναι πολύ καλύτερη του ΗΟΧ.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό, κάτι που έχω διαπιστώσει και κατ ιδίαν αλλά και αναφέρεται ρητά σε όλα τα συγκριτικά.

Modpic.gif

Μια χαρα ειναι εχει 160 χαρακτηρες και χωρις κεφαλαια αναγκαστικα οπως παλια σε αλλα τηλεφωνα.Προχωρα αφοβα!

Αγόρασα τελικά σήμερα το κινητό:) Πραγματικό τούμπανο:) Τώρα ασχολούμαι με τις ρυθμίσεις.Ρε παιδιά δεν βρίσκω πως να στέλνω sms με 160 χαρακτήρες.Με το που πατώ το 2ο γράμμα γίνονται 69 από 160.Που είναι η ρύθμιση????

Επίσης δεν βρίσκω το file manager αλλά που θα πάει θα το βρω.

Το polaris office ειναι file manager.Εγω για τα μηνυματα δεν εκανα κατι και με 160 γραφει.Για δες στις πληροφοριες του τηλεφωνου τι εκδοση εχεις...

Επισκέπτης
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό, κάτι που έχω διαπιστώσει και κατ ιδίαν αλλά και αναφέρεται ρητά σε όλα τα συγκριτικά.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4563&idPhone2=4238&idPhone3=4320

προσωπικα βλεπω το sam καλυτερο και απο τα 3,

το lg αν και λιιιγο πιο θολο, δεν μπερδευει τις γραμμες, το HOX το κανει...

και κατα πασα πιθανοτητα η φωτο ειναι τραβηγμενη οταν ηταν ακομα v10a.

δειτε απο τη δεξια μερια των χρωματιστων, το κυκλακι με τις γραμμουλες

σε πολλους τομεις το sam ειναι καλυτερο,

αλλα τα 350 euro για κατι καλυτερο απο το hox ειναι ολα τα λεφτα!!!

btw, αυτο με το οτι το ΗΟΧ εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης....... με πολυ προσοχη το ακουμπουσα, και παλι ειχε κανει (σταμπες) απο πισο.

Σχετικά με την κάμερα το gsmarena στη σύγκριση καταλήγει: καλύτερο το SGIII, λίγο χειρότερο το LG 4x και μετά το HOX.

''Overall, we'd call the Samsung Galaxy S III the winner here, with a slight advantage over the LG Optimus 4X HD. The HTC One X overprocesses shots and we found the results lacking, though it does have the widest FoV and it performs well under unfavorable lighting thanks to that bright F/2.0 aperture.''

http://www.gsmarena.com/quad_core_shootout-review-790p8.php

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι ακριβώς,μέρα με νύχτα ειναι,το χειρότερο τηλέφωνο στο θεμα κάμερας απο τα καλα κινητα.κατωτερο απο one x,one s,Xperia t,galaxy s3....μην το ψάχνουμε

Οπως φυσικα άτονα χρώματα η οθόνη του σε σχέση με το one x.

Γενικά το χουμε κανει πολυ vs το θεμα και σίγουρα καλυτερο θα ηταν να ανοιχτεί ενα κατάλληλο θεμα στην κατάλληλη ενότητα.

Για τα 350 γιουρια όμως,επαναλαμβάνω καλο ειναι αν κάποιος δεν εχει τα 100 περισσότερα που κοστίζει ενα καλυτερο τηλέφωνο.

Επισκέπτης

Μα τι λετε?

εγω (λιγο) και ο Κωστας (πολυ) αποδειξαμε οτι (αναφέρεται ρητά) πως η camera του LG ειναι καλυτερη!

anyway σ'αλους αρεσει αυτο, σ'αλους εκεινο...

προσωπικα ξαναλεω,

μ'αρεσει που:

1ον) μπορω ν'αντικαταστησω τη μπαταρια και με 7-8 ευρω να μην ξεμενω ποτε! (ebay)

2oν) micro-sd

3oν) δυνατοτερο ηχειο

4ον) κουμπι menu (το HOX τρωει απο την οθονη για αυτη την λειτουργια, μα να μην εχει ενα απο τα πιο συμαντικα κουμπια? ανεκδιήγητοι !!! )

5ον) βλεπω την οθονη του και τη μερα

με χαλαει που δεν εχει indicator led...

σε καποια πισω σελιδα διαβασα οτι αυτο ξεπερνιεται με καποιο apk απο το playstore και κανει τα soft keys να παιζουν τη λειτουργεια του led?

πειτε κανενα ονομα κανενος apk ρε παιδια...

Ετσι ακριβώς,μέρα με νύχτα ειναι,το χειρότερο τηλέφωνο στο θεμα κάμερας απο τα καλα κινητα.κατωτερο απο one x,one s,Xperia t,galaxy s3....μην το ψάχνουμε

Οπως φυσικα άτονα χρώματα η οθόνη του σε σχέση με το one x.

Γενικά το χουμε κανει πολυ vs το θεμα και σίγουρα καλυτερο θα ηταν να ανοιχτεί ενα κατάλληλο θεμα στην κατάλληλη ενότητα.

Για τα 350 γιουρια όμως,επαναλαμβάνω καλο ειναι αν κάποιος δεν εχει τα 100 περισσότερα που κοστίζει ενα καλυτερο τηλέφωνο.

Αρκετα ομως με την τοση αντιπαθεια γιατι απο τη μια θεωρεις σχεδον χαζο τον ευατο σου που το πηρε δυο φορες ενω ηξερε τα τοσα κουσουρια κι απο την αλλη στεναχωρεις τον αγοραστη του τελευταιου 4X που πουλησες πριν λιγες μερες.

Μα τι λετε?

εγω (λιγο) και ο Κωστας (πολυ) αποδειξαμε οτι (αναφέρεται ρητά) πως η camera του LG ειναι καλυτερη!

anyway σ'αλους αρεσει αυτο, σ'αλους εκεινο...

προσωπικα ξαναλεω,

μ'αρεσει που:

1ον) μπορω ν'αντικαταστησω τη μπαταρια και με 7-8 ευρω να μην ξεμενω ποτε! (ebay)

2oν) micro-sd

3oν) δυνατοτερο ηχειο

4ον) κουμπι menu (το HOX τρωει απο την οθονη για αυτη την λειτουργια, μα να μην εχει ενα απο τα πιο συμαντικα κουμπια? ανεκδιήγητοι !!! )

5ον) βλεπω την οθονη του και τη μερα

με χαλαει που δεν εχει indicator led...

σε καποια πισω σελιδα διαβασα οτι αυτο ξεπερνιεται με καποιο apk απο το playstore και κανει τα soft keys να παιζουν τη λειτουργεια του led?

πειτε κανενα ονομα κανενος apk ρε παιδια...

Στο 5ο συμφωνω απολυτα. Μιλαμε για ξεπλυμενα χρωματα, μιλανε τα συγκριτικα για απειρα contrast (GS3) και χαμηλα, εχει το 4Χ και αρκετα reflective γυαλι, παρολα αυτα η αναγνωση κατω απο ηλιο ειναι καλυτερη απο το GS2 που ειχα.

Το polaris office ειναι file manager.Εγω για τα μηνυματα δεν εκανα κατι και με 160 γραφει.Για δες στις πληροφοριες του τηλεφωνου τι εκδοση εχεις...

Sorry δεν εννοούσα αυτό.Εννοώ εικονίδιο "τα αρχεία μου" όπου θα βλέπω τις εικόνες μου, τα έγγραφά μου,τις φωτογραφίες και τα videos κ όπου θα δημιουργώ φακέλους.

Στα sms λύθηκε το θέμα με το που έβαλα την κάρτα sim:) Mόνο που στο landscape δεν κάνει αντίστροφη μέτρηση.Μόνο στην portrait.

Edited by ipred

Αυτο ειναι και σου προτεινω να βαλεις το es explorer που εμενα με βολευει πολυ.Οτι εχει να κανει απο αρχειο πολυμεσων τα βλεπεις απο το Aλμπουμ.

Σε ενα φιλο που ρωτησε πιο πανω αν θυμαμαι καλα LG len notifications Λεγεται αυτο για τις ειδοποιησεις.

Αρκετα ομως με την τοση αντιπαθεια γιατι απο τη μια θεωρεις σχεδον χαζο τον ευατο σου που το πηρε δυο φορες ενω ηξερε τα τοσα κουσουρια κι απο την αλλη στεναχωρεις τον αγοραστη του τελευταιου 4X που πουλησες πριν λιγες μερες.

Στο 5ο συμφωνω απολυτα. Μιλαμε για ξεπλυμενα χρωματα, μιλανε τα συγκριτικα για απειρα contrast (GS3) και χαμηλα, εχει το 4Χ και αρκετα reflective γυαλι, παρολα αυτα η αναγνωση κατω απο ηλιο ειναι καλυτερη απο το GS2 που ειχα.

Μα φίλε μου,δεν κρύβω κατι,κι απο την πρώτη κιόλας στιγμη είχα πει πόσο tragic ηταν η μπαταρία του.

Οσο για τον φίλο που το πήρε,δεν το εχει πλεον γιατι οπως κι ΕΓΩ ετσι κι αυτός μόλις δει κουσούρια σε ενα κινητο παει για ξεφορτωμα,χωρίς όμως να κρύβουμε κατι.γνωμη καθαρή και ξεκάθαρη.κι έπειτα,οτι χαλάει εμένα η κάποιον αλλο δε παει να πει οτι χαλάει και τον μελλοντικό και υποψήφιο αγοραστή του κινητου.δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο και τα ιδια θέλω.

Η ανάγνωση κάτω απο τον ήλιο όντως ειναι καλη στο lg.

Μα φίλε μου,δεν κρύβω κατι,κι απο την πρώτη κιόλας στιγμη είχα πει πόσο tragic ηταν η μπαταρία του.

Οσο για τον φίλο που το πήρε,δεν το εχει πλεον γιατι οπως κι ΕΓΩ ετσι κι αυτός μόλις δει κουσούρια σε ενα κινητο παει για ξεφορτωμα,χωρίς όμως να κρύβουμε κατι.γνωμη καθαρή και ξεκάθαρη.κι έπειτα,οτι χαλάει εμένα η κάποιον αλλο δε παει να πει οτι χαλάει και τον μελλοντικό και υποψήφιο αγοραστή του κινητου.δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο και τα ιδια θέλω.

Η ανάγνωση κάτω απο τον ήλιο όντως ειναι καλη στο lg.

Ναι ρε συ αλλα υπαρχει κι ενα τακτ, κατι τελος παντων. Εισαι λιγακι υπερβολικος οπως τα γραφεις.

Μετα απο 5 φορτισεις διαπιστωσα οτι η μπαταρια και η διαχειριση της δεν ειναι περισσοτερο τραγικη απο το Galaxy S2 με 2000mAh μπαταρια που του χα βαλει. Μονο που εκει οι πυρηνες ηταν δυο και η οθονη 4,3'. Στην προσπαθεια για καλο wifi και ληψη γενικα γραφτηκε λαθος κωδικας για τη μπαταρια.

Εν τάχει έχοντας το κινητό μισή μέρα θέλω να πω πως

>είναι πραγματικά πανέμορφο σε design ( σκάλες ανώτερο του SIII),

>με πολύ καλή οθόνη ( αν και προτιμώ amoled) ,

>τρέχει σφαίρα,

>η LG έχει κάνει ωραία δουλειά στην παραμετροποίηση του UI,

Γενικά με καλύπτει στα πάντα και ελπίζω να μη μου βγάλει τίποτα αρνητικό στο μέλλον.:)Είναι απίστευτη ευκαιρία η τιμή του στα σκρουτζομάγαζα.:)

Και 900 ευρώ να είχα να δώσω για κινητό πάλι αυτό θα έπαιρνα με μοναδικό ανταγωνιστή το νέο Optimus G.:)

Εν τάχει έχοντας το κινητό μισή μέρα θέλω να πω πως

>είναι πραγματικά πανέμορφο σε design ( σκάλες ανώτερο του SIII),

>με πολύ καλή οθόνη ( αν και προτιμώ amoled) ,

>τρέχει σφαίρα,

>η LG έχει κάνει ωραία δουλειά στην παραμετροποίηση του UI,

Γενικά με καλύπτει στα πάντα και ελπίζω να μη μου βγάλει τίποτα αρνητικό στο μέλλον.:)Είναι απίστευτη ευκαιρία η τιμή του στα σκρουτζομάγαζα.:)

Και 900 ευρώ να είχα να δώσω για κινητό πάλι αυτό θα έπαιρνα με μοναδικό ανταγωνιστή το νέο Optimus G.:)

Ισχυουν ολα. Το κρατημα που εχει η συσκευη και η αισθηση στιβαροτητας και ποιοτητας υλικων, δεν συγκρινονται.

Οι amoled ειναι οντως πιο εντυπωσιακες. Θα κρατησω εξαιρεση αυτη του GS3 στην οποια ενα περιεργο ματι βλεπει οτι ειναι Pentile matrix.

Κανενα κολλημα οντως. Και η LG εχει κανει εξαιρετικη δουλεια με το UI, απο την απλη ενδειξη μπαταριας στο πανω μερος, την οποια η Samsung αρνειται πεισματικα να χρησιμοποιησει (ενα απλο mod υποθεση) μεχρι και την τελευταια ρυθμιση. Δεν ειναι κινητο "παρατημενο".

Aυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι οι developers φαινεται να μην του εχουν δωσει σημασια μεχρι στιγμης και ειναι πολυ περιεργο καθως ειναι πολυ φθηνοτερο απο το HOX αλλα φορανε τον ιδιο CPU, αρα δεν ειναι μονο στην κατηγορια των Τegra 3, οπως ηταν καποτε ο Tegra 2.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)